Læs den officielle beskrivelse

45510_Photo_2016_-USMB_red1

Velkommen til Savoie Mont Blanc Universitetet!

Med 14.000 studerende, et bredt udvalg af tværfaglig uddannelse og 19 forskningslaboratorier med internationalt ry er Savoie Mont Blanc Universitet en institution på en menneskelig skala, der kombinerer nærhed med sine territorier, tilknytning til COMUE Université Grenoble Alpes og en bred perspektiv på Europa og verden. Det tilbyder korte kurser (universitetsgrader i teknologi, universitetsgrader) og lange kurser (generalist, specialkandidat eller erhvervsfaglig bachelorgrad, kandidatgrad, ingeniørfag og doktorgrad) på både første niveau og efteruddannelse. På sine tre universitetscampussteder i Annecy, Le Bourget-du-Lac og Jacob-Bellecombette tilbyder det specielt attraktive leve- og studere forhold, der ligger i et ekstraordinært miljø mellem søer og bjerge. Til støtte for forskning og uddannelse bidrager det internationale aspekt til vores virksomheders identitet, tiltrækningskraft, dynamik og generelle udvikling. Savoie Mont Blanc Universitets fokus er dels at udvikle internationale projekter, fælles tildelingskvalifikationer og programmer leveret på engelsk og på den anden side, hvor det er muligt, at fremme mobilitet for studerende, undervisere og forskere som såvel som for administrativt personale. Til stede i 5 kontinenter med 240 bilaterale aftaler har den været i stand til fuldt ud at udnytte sin fremragende beliggenhed på grænserne til Schweiz og Italien for at udvikle stærke, specielle forhold til de to højere læreanstalter i disse to lande.

Vores studerende er sikre på at finde i Savoie Mont Blanc University en stærk dynamik, en personlig kvalitet i deres vejledning, støtte til valg og udvikling af deres personlige planer samt de nødvendige faciliteter til integration i engagement i arbejdslivet. Valg af Université Savoie Mont Blanc betyder en ophobning af enhver mulig mulighed for personlig succes og opfyldelse.

Human-sized campus

Savoie Mont Blanc University ligger mellem Grenoble og Lyon, tæt på de schweiziske og italienske grænser. Det er en statsfinansieret tværfaglig etablering af videregående uddannelse, anerkendt på regionalt, nationalt og internationalt plan. 14000 studerende i alt på campuserne af Jacob-Bellecom-better, Annecy-le-Vieux og Le Bourget-du-Lac, der studerer 200 foreslåede kurser.

Forskning for anerkendt kvalitet

Dens 19 laboratorier opretholder tætte forbindelser med nationale forskningsinstitutter (CNRS, INRA, CERN, CEA, IRSTEA). De skelner især fra organisationen til tværfaglige tematiske akser: bjergstudier, solenergi, fysik og mekatronik. Kvaliteten af ​​dette videnskabelige miljø forstærkes yderligere af nærheden af ​​CERN i Genève, den største partikelaccelerator i verden, og nano-teknologienes forskningsklynge i Grenoble.

En international dimension

Rangeret blandt de bedste franske universiteter for sine internationale relationer, kommer Savoie Mont Blanc University først i de store netværk til udenlandske børser.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Master

Université Savoie Mont Blanc

Mekatronik er en synergistisk og integreret proces af flere videnskaber og færdigheder (blandt andet kontrol- og datalogi, elektronik, mekanik), der gør det muligt at for ... [+]

OBJEKTIV

Mekatronik er en synergistisk og integreret proces af flere videnskaber og færdigheder (blandt andet kontrol- og datalogi, elektronik, mekanik), der gør det muligt at forestille og designe produkter og systemer med forstærket eller forbedret funktionalitet, og som kræver at overveje produktets opfattelse eller system i dets samlede livscyklus i en samarbejds tværfaglig tilgang.

Efter at have gennemført dette program, bliver eleverne forberedt på Ph.D. undersøgelser. De kan også arbejde som ingeniører eller optage tekniske og videnskabelige stillinger på forskningscentre, i forsknings- og udviklingsafdelinger og i specialiserede konsulentfirmaer.

KOMPETENCER OG VIDEN... [-]
Frankrig Annecy
September 2019
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Université Savoie Mont Blanc

Master i energi & sol bygninger tog forskerne i stand til at løse komplekse problemer i forbindelse med ledelse, design og optimering af multiple-input teknologiske s ... [+]

Målsætninger Tog forskere i stand til at løse komplekse problemer i forbindelse med ledelse, design og optimering af multiple-input teknologiske systemer. Udvikle den ekspertise og færdigheder i at udføre forskning i energistyring, miljøbeskyttelse, brug af innovative materialer og produktion af innovative strukturer som del af en global politik for bæredygtig udvikling. Færdigheder og ekspertise Design og implementere komplekse teknologiske systemer, der er selvregulerende (eller selvstændige), og at beskytte miljøet gennem forbedret energieffektivitet og brug af bestemte metoder, processer og materialer. Ekspertise i associerede værktøjer (modellering, simulation, måling, informationsstyring). Multi-disciplinære kandidatuddannelse Course ... [-]
Frankrig Le Bourget-du-Lac
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Université Savoie Mont Blanc/Polytech Annecy-Chambéry
5 Chemin de Bellevue
Annecy-le-Vieux

Annecy, Auvergne-Rhône-Alpes, 74940 FR
Social Media
Location address
Université Savoie Mont Blanc
Annecy Campus
5 chemin de Bellevue

Argonay, Auvergne-Rhône-Alpes, 74940 FR
Location address
Domaine Universitaire
"Chartreuse" Building
Le Bourget-du-Lac

Le Bourget-du-Lac, Auvergne-Rhône-Alpes, 73376 FR