Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Université de Lorraine !

Lorraine-regionen var allerede en uafhængig hertugdøm i det nordøstlige Frankrig, da den oprettede sit universitet i 1572. I hele historien blev regionen opdelt adskillige gange i en "fransk" del og en "tysk" del, inden de blev genforenet og helt med i Frankrig i begyndelsen af det 20. århundrede. På grund af denne komplekse og rige historie udviklede to store byer: Metz i nord og Nancy i syd.

I Nancy blev der etableret tre universiteter i det 20. århundrede, blandt andet et nationalt polyteknisk institut, der kombinerede flere ingeniørskoler. I Metz kom det første universitet i 1970.

Den 1. januar 2012 fusionerede disse fire universiteter efter flere års forberedelse til en, der dannede Université de Lorraine . Universitetet har over 50 000 studerende, tæt på 6 800 medarbejdere, heraf 3 700 lærere og søgere og mange bygninger og campusser fordelt i hele regionen.

1 time 30 minutter væk fra Paris ved TGV og i hjertet af den store region (Belgien, Luxemburg, Tyskland), giver Lorraine regionen en behagelig beliggenhed sammen med et meget rige kulturliv.

I 2013 ifølge den franske avis, Le Figaro-étudiant, blev Nancy bedømt af studerende for at være den bedste by at studere i!

Université de Lorraine er et fransk offentlig universitet

Det tilbyder sine næsten 52.000 studerende et komplet udvalg af studier på alle områder og i overensstemmelse med Bologna-modellen (bachelor / master / doktorgrad).

Det foreslår også specifikke franske eksamensbeviser som DUT inden for en række områder (et 2 års erhvervsmæssige eksamensbevis, som ofte efterfølges af et ekstra år for at opnå en erhvervsfaglig bachelorgrad) eller diplomme d'ingénieur, en kandidatgrad inden for ingeniør og industri ledelse.

Studierne er forbundet med forskning på højt niveau inden for de forskellige områder og drager fordel af specialiserede færdigheder og højteknologiske faciliteter og infrastrukturer på højt niveau, når det er nødvendigt. Du er velkommen til at udforske i flere detaljer organisation og arbejde af det franske uddannelsessystem.

Internationale studerende har mulighed for at tilbringe et eller flere semestre ved Université de Lorraine gennem en række udvekslingsprogrammer. De inviteres også til at ansøge om en af vores internationale læseplaner, hvor alle eller dele af kurserne undervises på engelsk. Og det er selvfølgelig en meget god ide at benytte lejligheden til et ophold hos os for at lære fransk; For det har vi et komplet tilbud om sprogundervisning på fransk.

114641_pexels-photo-1462630.jpegAnastasiya Gepp / Pexels

Vidensdialog

Université de Lorraine fremmer innovation gennem vidensdialog , udnytter forskelligheden og styrken af sine videnskabelige felter og sigter mod at fremme vidensoverførsel til at irrigere innovation og økonomisk vækst samt udviklingen i grundvidenskaben.

Université de Lorraine er Université de Lorraine hovedrolle og er en vigtig aktør i sin økonomiske og sociale udvikling baseret på interkulturelle og intergenerationsforbindelser, koordinerer en regional forskningspolitik og giver adgang til højere uddannelse til så mange indbyggere som muligt.

Université de Lorraine tilbyder læseplaner inden for alle områder af viden: videnskab, sundhed, teknologi, ingeniørvidenskab, human- og samfundsvidenskab, lov, økonomi, ledelse, kunst, litteratur og sprog. Der lægges særlig vægt på krydsninger mellem felter og færdigheder for at hjælpe eleverne med at udvikle deres egen Pathway .

Université de Lorraine foreslår et stort spektrum af internationale aktiviteter

 • Indgående og udadvendte studenterudvekslinger (ca. 1.500 af vores studerende bruger mindst et semester i udlandet under deres studier, 15% af vores studerende påbegyndte deres studier i en blandt ca. 100 udenlandske lande).
 • Delte eksamensbeviser med andre universiteter: omkring 60 fælles eksamensbeviser, herunder 7 Erasmus Mundus-masterprogrammer.
 • Forskningssamarbejde:
  • Talrige fælles ph.d.'er: 11% af vores ph.d.'er deles med et udenlandsk universitet;
  • Fælles grupper eller laboratorier med udenlandske universiteter
  • Næsten 30% af vores publikationer er medunderskrevet med forskere fra andre lande.
 • Mobilitet af studerende, ph.d. studerende og postdokumenter, fakultetets medlemmer og administrativt personale, for at konsolidere vores internationale integration. Universitetet har en aktiv politik til fremme af udadgående mobilitet, og at lette og forenkle velkommen hos indkommende personer.

Ud over denne generelle åbenhed bygger vores internationale strategi på 3 gradvise niveauer

 • Efter grænsen til 3 andre lande er det helt naturligt, at Lorraine er involveret i opbygningen af grænseoverskridende forbindelser inden for den større region (Luxembourg, fransk og tysktalende dele af Belgien, Lorraine, de tyske delstater Rheinland-Pfalz og Saarland ). Université de Lorraine er en vigtig aktør i denne konstruktion gennem talrige bilaterale samarbejder med universiteterne i disse regioner, men også gennem sin aktive rolle i udviklingen af universitetet i den større region , hvor det er forbundet med universiteterne i Saarland, Trier, Kaiserslautern , Luxembourg og Liège.
 • Université de Lorraine har til hensigt gradvis at opbygge bånd til et netværk af europæiske universiteter, der deler sine hovedretninger: tværfaglighed og dialog inden for vidensområder inden for universiteter, der dækker et bredt videnskabeligt spektrum, men med en strukturel orientering omkring ingeniørvirksomhed, taget i vid forstand.
 • Mens vi har mange internationale partnerskaber overalt i verden , har nogle steder potentiale til at fokusere flere samarbejder, i forskning og undervisning, på en lang række discipliner. Université de Lorraine ønsker at understrege partnerskabet med disse websteder ved at strukturere sine samarbejder inden for anerkendte og stærkt støttede enheder. Dette gælder først og fremmest for det fransk-tyske samarbejde, for hvilket Université de Lorraine har oprettet et specifikt fransk-tysk center for Lorraine , (CFALOR). Denne form for partnerskab er også etableret i Marokko , Kasakhstan og Kina (især i Wuhan), og målet er at fokusere på omkring 10 steder eller regioner i verden.
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


Université de Lorraine

Dette kursus tager sigte på at uddanne specialister inden for metallurgi og mekanik af materialer på ingeniør- og master niveauer, der opfylder forventningerne til en bre ... [+]

En international masterforskning bygget op omkring to hovedemner af materialevidenskab; Mekanik af materialer og mikrostrukturer tilbydes på universitetet i Lorraine. Undervisningen gives på engelsk og programmet er åbent for studerende af alle nationaliteter med et M1-niveau eller tilsvarende, det vil sige for studerende, der allerede har studeret et år på kandidatniveau og ønsker at realisere deres 2. år på Master i en international atmosfære. Formålet med denne nye masterforskning er at uddanne højtstående ledere inden for metallurgi og materialemekanik. I slutningen af dette kursus vil de studerende have al den viden, der er nødvendig for at forfølge deres karriere i akademikere eller til industriel forskning.... [-]

Frankrig Nancy Marseille Tjekkiet Prague 6 Saclay Spanien Leganés Community of Madrid Tyskland Stuttgart Belgien Ghent  + 9 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Lorraine

Inden for AMASE Master får du ikke kun værdifuld viden inden for Materialevidenskab og Engineering, men du lærer også to af de fire mest udbredte europæiske sprog. Du stu ... [+]

Inden for AMASE Master får du ikke kun værdifuld viden inden for Materialevidenskab og Engineering, men du lærer også to af de fire mest udbredte europæiske sprog.

Du studerer med lokale studerende og lærer dig at kende dine værtslandes kultur og øger dine senere jobmuligheder.

I 2005 oprettede EEIGM, med sine institutionelle partnere, en toårig multinationale master i Advanced Materials Science and Engineering

Studerende gennemfører de første to semestre i et partner universitet efter eget valg; Det tredje semester bruges i et af de øvrige universiteter i konsortiet. Det fjerde semester består af et forskningsprojekt i et laboratorium på et af de to universiteter, hvor den studerende har studeret. Studerende modtager en dobbelt kandidatgrad fra de to pågældende universiteter.... [-]

Frankrig Nancy Marseille Tjekkiet Prague 6 Saclay Spanien Leganés Community of Madrid Tyskland Stuttgart Belgien Ghent  + 9 Mere
August 2020
Fransk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Lorraine

EMerald-masterprogrammet blev oprettet for at imødekomme det presserende behov, som EU har givet udtryk for for at skabe et ressourceeffektivt Europa. ... [+]

Højdepunkter

Innovativ undervisning i geometallurgi og cirkulær økonomi (2-årig master kursus = 120 ECTS)

EMerald-mesteren er mærket af både Erasmus og EIT

Deltagende universiteter

Universitetet i Liège Belgien (hovedkoordinator)University of Lorraine, ENSG Nancy FranceLuleå Teknologisk Institut SverigeTU Bergakademie Freiberg Tyskland

Eksamensbevis

Konsortiet leverer et tredobbelt diplom (et fra hvert universitet hvor den studerende deltog i forelæsninger) og et eksamensbevis fra det koordinerende universitet:

Ingénieur Civil des Mines et Géologue leveret af University of Liège (ULiège)Master Sciences de la Terre et des Planètes Miljø leveret af University of Lorraine (UL)Master of Science - Major: Geovidenskab leveret af Luleå Teknologisk Universitet (LTU)Master i maskin- og procesteknologi leveret af Technische Universität Bergakademie Freiberg (TUBAF) - EIT Label Certificate... [-]
Frankrig Nancy Marseille Tjekkiet Prague 6 Saclay Spanien Leganés Community of Madrid Tyskland Stuttgart Belgien Ghent  + 9 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Lorraine

Erasmus Mundus Joint Master Degree (EMJMD) i Pervasive Computing og Kommunikation for Bæredygtig Udvikling (PERCCOM) sigter mod at kombinere avanceret informations- og ko ... [+]

Erasmus Mundus Joint Master Degree (EMJMD) i Pervasive Computing og Kommunikation for Bæredygtig Udvikling (PERCCOM) sigter mod at kombinere avanceret informations- og kommunikationsteknologi (IKT) med miljøbevidsthed for at muliggøre undervisning i verdensklasse og unikke kompetencer for ikt-fagfolk, der kan opbygge renere , grønnere, mere ressource og energieffektive cyber-fysiske systemer.

Sammenhæng

Fremtidens udfordringer omfatter virkningen af teknologisk udvikling og nye nye teknologier på miljøet og kræver en enorm indsats for effektivt at løse luft-, vand-, fødevare- og energiudfordringer.

Smart 2020-rapporten, der er skrevet af den internationale klimagruppe, anbefaler intensivt at udnytte informations- og kommunikationsteknologier (ikt) til forbedring af overvågningen af miljø og menneskelige aktiviteter (industri, bygning, transport osv.) Og for distribuerede smarte ikt-systemer til at mindske forurening, affald, fødevarekvalitet og -forsyning, energibegrænsninger mv.... [-]

Frankrig Nancy Marseille Tjekkiet Prague 6 Saclay Spanien Leganés Community of Madrid Tyskland Stuttgart Belgien Ghent  + 9 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Lorraine

Erasmus Mundus europæiske masteruddannelse i sprog- og kommunikationsteknologi (LCT) er designet til at imødekomme industriens og forskningens krav i et hurtigt voksende ... [+]

Erasmus Mundus europæiske masteruddannelse i sprog- og kommunikationsteknologi (LCT) er designet til at imødekomme industriens og forskningens krav i et hurtigt voksende område. Det tilbyder uddannelsesmuligheder for de næste generationer af ledere inden for forskning og innovation. Det giver eleverne en dyb viden og indsigt i de forskellige discipliner, der bidrager til metoderne til sprog- og kommunikationsteknologi, og det styrker deres evne til at arbejde efter videnskabelige metoder. Desuden erhverver eleverne praksisorienteret viden ved at vælge passende kombinationer af moduler i Sprogteknologi, Computational and Theoretical Linguistics og Computer Science.

LCT-programmet indebærer at studere et år hver på to forskellige europæiske universiteter i konsortiet. Efter at have gennemført alle studiekrav, vil den studerende opnå to Master of Science / Arts grader godkendt i de respektive lande.... [-]

Frankrig Nancy Marseille Tjekkiet Prague 6 Saclay Spanien Leganés Community of Madrid Tyskland Stuttgart Belgien Ghent  + 9 Mere
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Lorraine

Målet med kandidatuddannelsen er at give en højtstående multinationalt forskningsorienteret uddannelse inden for fusionsrelateret ingeniørfysik i tæt relation til partner ... [+]

Målet med kandidatuddannelsen er at give en højtstående multinationalt forskningsorienteret uddannelse inden for fusionsrelateret ingeniørfysik i tæt relation til partnernes forskningsaktiviteter og med en velintegreret sprog- og kulturoplevelse. Den kombinerede og harmoniserede undervisning og forskning fra de 7 involverede institutioner tilbyder et stort udvalg af kompetencer inden for fusionsvidenskab og ingeniørfysik.

Det fælles europæiske masteruddannelse giver en ægte europæisk mulighed for masterstudier på et område, som er af afgørende betydning for at bidrage til løsningen af det stadig mere presserende og vitale problem med verdens energiforsyning. Parterne har et langt forhold inden for rammerne af det koordinerede Euratoms forskningsprogram om nuklear fusion.... [-]

Frankrig Nancy Marseille Tjekkiet Prague 6 Saclay Spanien Leganés Community of Madrid Tyskland Stuttgart Belgien Ghent  + 9 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Lorraine

Den Europæiske Master i Leksikografi (EMLex) er en international kandidatuddannelse (120 ECTS), der er blevet tilbudt siden 2009. Siden 2016 kan EMLex indgå med en Erasmu ... [+]

Ønsker du at være en del af et internationalt anerkendt kandidatuddannelse og uddannet på det akademiske område af leksikografi?

Så hvad med at blive elev på elite-uddannelsen European Master in Lexicography (EMLex), en Erasmus Mundus Joint Master Degree, der tilbyder en meget værdifuld og verdensomspændende unik uddannelse? Du vil kunne studere på forskellige europæiske universiteter, etablere internationale akademiske kontakter og øge dine professionelle muligheder enormt.

Kandidater fra EMLex er højt kvalificerede internationale eksperter inden for forskning, uddannelse, kultur, lingvistik og informationsstyring.

Den Europæiske Master i Leksikografi (EMLex) er en international kandidatuddannelse (120 ECTS), der er blevet tilbudt siden 2009. Siden 2016 kan EMLex indgå med en Erasmus Mundus Joint Master Degree. Det omfatter et fælles sommerferie i udlandet for alle elever i samarbejde med følgende universiteter og institutioner:... [-]

Frankrig Nancy Marseille Tjekkiet Prague 6 Saclay Spanien Leganés Community of Madrid Tyskland Stuttgart Belgien Ghent  + 9 Mere
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Lorraine

MSc EF giver akademisk uddannelse inden for bæredygtig ressourceforvaltning, bioøkonomi og naturforvaltning. Formålet med programmet er at uddanne fagfolk, der har en gru ... [+]

MSc Europæisk Skovbrug (MSc EF) er et 2-årigt program inden for skovvidenskab. Programmet fik Erasmus Mundus-mærket fra 2004 til 2014 og i årene 2016-2019.

MSc EF giver akademisk uddannelse inden for bæredygtig ressourceforvaltning, bioøkonomi og naturforvaltning . Formålet med programmet er at uddanne fagfolk, der har en grundig forståelse af bæredygtig skov bioekonomi såvel som i europæisk erhvervskultur.

Pixabay / Pexels

MSc EF-konsortiet består af seks europæiske førsteklasses skovbrugsuniversiteter :

Östfinlands Universitet (koordinator)AgroParisTech, FrankrigUniversitetet i Freiburg, TysklandUniversitetet i Lleida, SpanienUniversitetet for Naturre... [-]
Frankrig Nancy Marseille Tjekkiet Prague 6 Saclay Spanien Leganés Community of Madrid Tyskland Stuttgart Belgien Ghent  + 9 Mere
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Lorraine

MSc-programmet er en forskningsdrevet tilgang til forståelse og forvaltning af skovøkosystemer, der giver grundlæggende og anvendt viden om skovøkosystemers og samfunds o ... [+]

Denne mester er akkrediteret af Université de Lorraine og af AgroParisTech.

I dette masterprogram består de store "Skove og deres omgivelser (FEN)" i et semester af kurser, der vises på engelsk og åbnes for internationale studerende.

Målsætninger for programmetSkaffe høj tværfaglig uddannelse og up-to-date teknologier til projektledelse og forskningsaktiviteter (kommunikation, eksperimentering, undersøgelse, dataanalyse osv.).Forstå funktionen af flerårige planter, agrosystemer og skovøkosystemer, fra molekylerne til landskabet, kilder til industriprodukter og økologiske tjenester.Master videnskaben og teknologierne for økologisk teknik til bæredygtig forvaltning af naturlige miljøer og landbrugs- / skovproduktionssystemer.Forstå store miljøproblemer (globale ændringer, biodiversitet, træbiomaterialer, vedvarende ressourcer, energi, forurening, bæredygtig udvikling osv.).Discipliner... [-]
Frankrig Nancy Marseille Tjekkiet Prague 6 Saclay Spanien Leganés Community of Madrid Tyskland Stuttgart Belgien Ghent  + 9 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Lorraine

Det overordnede mål med dette kursus er, for de studerende, at erhverve viden om muskel-skeletens biomekanik og mere specifikt om udviklingen af patientspecifikke medicin ... [+]

Generel beskrivelse

Forståelsen af muskuloskeletals biomekaniske opførsel og design af medicinsk udstyr kræver diversificeret viden inden for forskellige områder som medicinsk videnskab (anatomi, celle- og vævsbiologi, medicinsk billeddannelse ...), mekanik af materialer, finite element simulering, bevægelsesanalyse af den menneskelige krop. Denne kandidatuddannelse vil give eleverne alle de grundlæggende forudsætninger for disse domæner, så de kan forstå et klinisk problem og foreslå realistiske og pålidelige terapeutiske løsninger. Disse tilgange vil blive gennemført ved en introduktion til biomimetik for at vise, hvordan man får inspiration fra naturen til at designe nye tekniske applikationer.... [-]

Frankrig Nancy Marseille Tjekkiet Prague 6 Saclay Spanien Leganés Community of Madrid Tyskland Stuttgart Belgien Ghent  + 9 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Lorraine

I denne Master i Life Sciences programmet består "RNA Enzymes Sciences" Specialization (RNAES) i kurser, der vises på engelsk og åbnes for internationale studerende. ... [+]

Præsentation

Master i Life Sciences-programmet - RNA og Enzyme Sciences (RNAES) er et kursus, der er kendetegnet ved en stærk anerkendt og specifik ekspertise inden for molekylær og cellulær biologi af RNA'er og Enzymology.

RNAES er stærkt afhængig af undervisningsgruppen bestående af medlemmer af ARN-RNP og Molecular and Structural Enzymology teams i UMR IMoPA UL-CNRS 7365, som er internationalt kendt, men også på eksterne højttalere fra franske universiteter eller udenlandske. Andet års masteruddannelser er kun undervist på engelsk.

Mål og forventede kompetencer

Kandidater vil være i stand til at udvikle eksperimentelle planer og strategier til at producere og karakterisere RNA-molekyler eller enzymer til at gennemføre projekter, der tager sigte på at studere aktiviteten, strukturen, cellulære funktionerne af disse makromolekyler. Denne viden og knowhow vil gøre det muligt for kandidater enten at komme ind på arbejdsstyrken hos Bac 5 eller for at forfølge en ph.d. Studerende skal vælge mellem to muligheder:... [-]

Frankrig Nancy Marseille Tjekkiet Prague 6 Saclay Spanien Leganés Community of Madrid Tyskland Stuttgart Belgien Ghent  + 9 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Lorraine

I dette masterprogram består specialingen "Molekylærkemi og Fysikkemi" (MCP) af kurser, der vises på engelsk og åbnes for internationale studerende. Hovedformålet med MS ... [+]

I dette masterprogram består specialingen "Molekylærkemi og Fysikkemi" (MCP) af kurser, der vises på engelsk og åbnes for internationale studerende.

Målsætninger for programmet

Hovedformålet med MS i Kemi er at opfylde virksomhedernes forventninger ved at tilbyde et program med en specialisering, der dækker flere aktivitetsområder, der anerkendes som beskæftigelseskilder: kemisk analyse, overfladebehandlinger, biomaterialer, miljøbeskyttelse, modellering, syntese .

MS i Kemi sigter også på at uddanne fremtidige specialister højt kvalificeret til laboratorier af ph.d.-skoler, C2MP (Kemi, Mekanik, Materialer, Fysik), SIMPPE (Videnskab og Teknologi for Molekyler Produkter og Energi) og andre partnerlaboratorier med ambitionen om en international åbning ved at sikre eleverne et solidt sprogligt grundlag og smag af mobilitet.... [-]

Frankrig Nancy Marseille Tjekkiet Prague 6 Saclay Spanien Leganés Community of Madrid Tyskland Stuttgart Belgien Ghent  + 9 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Lorraine

Dette masterprogram på "Dependable Software Systems" (DESEM) er et Erasmus Mundus Master-program, der består af kurser i Master of Computer Science i Université de Lorrai ... [+]

Dette masterprogram på "Dependable Software Systems" (DESEM) er et Erasmus Mundus Master-program, der består af kurser i Master of Computer Science i Université de Lorraine om Software Engineering og Formelle Metoder, der vises på engelsk og åbnes for internationale studerende.

Målsætninger for programmet

Hovedformålet med kandidatuddannelsen er at tilbyde et avanceret program på "Dependable Software Systems" (DESEM), blande kurser på fundamenter og nøglekoncepter og kurser om metoder, teknikker og applikationer med nogle specialiserede kurser afhængigt af interesser og faglige projekt af eleverne. For at sikre den tilpasningsevne, der kræves af fremtidige kandidater til den konstante udvikling af disciplinen, er programmets formål at mestre de grundlæggende og nøglebegreber i software engineering disciplin , såsom algoritmik og programmering, avanceret software engineering, modelleringssystemer, formelle metoder, logik og beviser, semantik, modelkontrol og verifikation, sikkerhed af informationssystemer, protokol- og systemverifikationsteknikker med vægt på formelle metoder og deres anvendelser .... [-]

Frankrig Nancy Marseille Tjekkiet Prague 6 Saclay Spanien Leganés Community of Madrid Tyskland Stuttgart Belgien Ghent  + 9 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Lorraine

Master of Business Management: General Management Specialization fra IAE Nancy er et højt niveau, teoretisk og anvendt ledelse. Det er tilgængeligt i kontinuerlig læring ... [+]

Master of Business Management: General Management Specialization fra IAE Nancy er et højt niveau, teoretisk og anvendt ledelse. Det er tilgængeligt i kontinuerlig læring eller efter en bachelorgrad eller første års masterprogram (dvs. efter 4 års universitetsstudier). Det er rettet mod både erhvervsdrivende og erhvervsstuderende eller fagfolk. Det giver elever eller ledere mulighed for at supplere deres ekspertise inden for ikke-erhvervsmæssige områder med en omfattende læseplan i erhvervslivet. Det giver også elever eller ledere specialiseret inden for specifikke områder, for at udvide deres perspektiver og polyvalens gennem styrkelse af tværgående kompetencer til at imødegå forretningsmæssige udfordringer i en globaliseret verden.... [-]

Frankrig Nancy Marseille Tjekkiet Prague 6 Saclay Spanien Leganés Community of Madrid Tyskland Stuttgart Belgien Ghent  + 9 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Lorraine

Master of Business Management: International Management Specialization fra IAE Nancy er et højt niveau, teoretisk og anvendt forvaltning. Det er tilgængeligt i kontinuerl ... [+]

Master of Business Management: International Management Specialization fra IAE Nancy er et højt niveau, teoretisk og anvendt forvaltning. Det er tilgængeligt i kontinuerlig læring eller efter en bachelorgrad eller første års masterprogram (dvs. efter 4 års universitetsstudier). Det er rettet mod både erhvervsdrivende og erhvervsstuderende eller fagfolk. Det giver elever eller ledere mulighed for at supplere deres ekspertise inden for ikke-erhvervsmæssige områder med en omfattende læseplan i erhvervslivet. Det giver også elever eller ledere specialiseret inden for specifikke områder, for at udvide deres perspektiver og polyvalens gennem styrkelse af tværgående kompetencer til at imødegå forretningsmæssige udfordringer i en globaliseret verden.... [-]

Frankrig Nancy Marseille Tjekkiet Prague 6 Saclay Spanien Leganés Community of Madrid Tyskland Stuttgart Belgien Ghent  + 9 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Lorraine

Målet med NLP (Natural Language Processing) er at producere beregningsmodeller, som simulerer vores evne til at tale og forstå «naturlige» sprog som engelsk, fransk eller ... [+]

Ved første øjekastDiploma: Master of Science DegreeType: Industri og forskningsorienteret gradAntal ECTS-point: 120Start: 2. september 2019Varighed: 1-2 årSprog: EngelskUndervisningsgebyr: € 334,00, Prisen kan variere, hvis du ikke er EU-statsborger. Beliggenhed: Nancy, Frankrig (1 timers togtur fra Paris) Natural Language Processing (NLP): Få computere til at tale

NLP: Et eksploderende og fascinerende videnskabsområde, der tilbyder mange karrieremuligheder i mange sektorer som industri, forskning og uddannelse.

Målet med NLP er at producere beregningsmodeller, som simulerer vores evne til at tale og forstå "naturlige" sprog som engelsk, fransk, russisk, kinesisk osv. I modsætning til kunstige sprog som programmering eller matematik.... [-]

Frankrig Nancy Marseille Tjekkiet Prague 6 Saclay Spanien Leganés Community of Madrid Tyskland Stuttgart Belgien Ghent  + 9 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Cours Léopold,34
54000 Nancy, Grand Est, Frankrig
Address
Metz, Grand Est, Frankrig
Address
Jardin du Pharo, 58 Boulevard Charles Livon, 13007 Marseille, France
13007 Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrig
Address
Zikova,1903/4
166 36 Prague 6, Hlavní město Praha, Tjekkiet
Address
Centre CEA Saclay D36, Institut national des sciences et techniques nucléaires, 91190 Saclay, France
91190 Saclay, Île-de-France, Frankrig
Address
Avenida de la Universidad,30
28911 Leganés, Community of Madrid, Spanien
Address
Plaza Ciencias,1
28040 Community of Madrid, Spanien
Address
Pfaffenwaldring,61
70569 Stuttgart, Baden-Württemberg, Tyskland
Address
Faculty of Sciences: Krijgslaan 281 - S2, 9000 Ghent, Belgium
9000 Ghent, Flanders, Belgien