Læs den officielle beskrivelse

Université de Nantes har aldrig stoppet fremad. I lyset af dagens udfordringer opdager vi os selv igen.

Université de Nantes har i de sidste 50 år taget uddannelse og forskning på højeste niveau og i 2015 tog en plads i Times Higher Education World University Ranking . Université de Nantes er rangeret blandt de 25 bedste franske universiteter . I disse 50 år har vi udviklet sig betydeligt.

Mod en ny model af universitetet

Université de Nantes nærer begejstring, modvilje, generøsitet og mod. Disse principper, som normalt er forbundet med ungdom, er vores varemærke. Denne filosofi fører os til at opnå højere standarder. Det skubber os i en verden med hurtige forandringer at opfinde en ny model på universitetet. Denne model ønsker at være åben for sit miljø og fokuseret på samfundsmæssige ændringer. Det er klar til at imødegå vores samfunds udfordringer med hensyn til forskning, uddannelse, innovation, fremme af videnskabelig kultur, integration af studerende i det socioøkonomiske stof og international prestige.

Denne model placerer den studerende i centrum for sin opmærksomhed og mere end nogensinde mennesket i centrum for dets dynamik og ambitioner. Et universitets styrke ligger i investering og kvalitet af sine forskere, professorer, undervisere, lærere og bibliotekspersonale, ingeniører, administrationspersonale, teknikere, serviceafdeling og sundhed.

Det er nede for os at nære denne forskel og at forbinde talenter.

shallow focus photography of person in white and black striped top writing on white paperLonely Planet / Unsplash

Det kreative og hæslige universitet

Université de Nantes letter samarbejdet og gør det tværfaglige studie en faktor for innovation og succes.

Université de Nantes ligger i et smukt naturmiljø beliggende i hjertet af Nantes, en by berømt for sin vitalitet, kultur, økonomiske udvikling og livskvalitet. Takket være sine 2 campusser i Saint-Nazaire og La-Roche-sur-Yon opretholder Université de Nantes en stærk tilstedeværelse inden for området.

Inden for sine campusser mødes forskellige discipliner for at berige hinanden. Université de Nantes er et af de sjældne franske universiteter for at fremme tværfaglighed. 38.000 studerende blander sig indenfor de 20 fakulteter og skoler der. 295 specialiteter er repræsenteret, 44 laboratorier arbejder inden for alle områder af viden.

Bliver et af de øverste tværfaglige franske universiteter.

Dette miljø giver mulighed for nye oplevelser, skabelsen af rige interaktioner, som vi opfordrer til. Université de Nantes har sat sig som et mål at blive et af de øverste tværfaglige franske universiteter inden for de næste 10 år. Eksempler på afdelingspraksis, både i forskning og i træning er mange. Vi sigter mod at forbedre dem for at reagere på de komplekse sociale ændringer foran os.

Denne smeltedigel, denne mangfoldighed gør Université de Nantes et levende sted, både indbydende og kreativt. Det er et universitet, hvor bevægelse er en synlig og stimulerende virkelighed.

Det åbne og borgerlige universitet

Université de Nantes deltager aktivt i udviklingen af regionen ved at øge sin viden, rigdom og potentiale, så fremtiden finder sted her!

Université de Nantes ønsker at være en førende aktør i samfundsudviklingen: uddannelse på højt plan, videnfordeling, skabelse af værdier gennem forskning og overførsel af teknologi.

three people sitting in front of table laughing togetherBrooke Cagle / Unsplash

Den drivende kraft af innovation

I en sammenhæng med social og økonomisk forandring er kapaciteten til innovation er mere end nogensinde hovedtone i enhver konkurrenceevne. Université de Nantes bidrager aktivt til innovationen af den socioøkonomiske make-up gennem sine forskere, dets laboratorier, dets udstyr og de nyeste teknologiske platforme, dets nyuddannede kandidater, der udgør en enorm pulje af færdigheder og talent.

En nøglespiller i samfundet

En rigtig kultur-, sport- og samfundsbidraggiver opmuntrer vores universitet til genoplivning af sin region ved at berige den offentlige debat og ved at stimulere kreativitet: konferencer, opdateret medieudstyr, kunstnere i bopælsprogrammer, sport på højt plan, deltagelse i studerende gennem 150 studenterorganisationer.

Ved at blive involveret i lokale problemer samt at have en international virkning, viser Université de Nantes sin evne til at lege med de nye skalaer af territorium. Dette er afgørende for enhver udvikling.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Fransk

Denne skole tilbyder også:


Université de Nantes

Gennem dette program, vil de studerende erhverve de videnskabelige og teknologiske færdigheder til en datavidenskabelig profil inden for en computer science grad. ... [+]

Gennem dette program, vil de studerende erhverve de videnskabelige og teknologiske færdigheder til en datavidenskabelig profil inden for en computer science grad. Med casestudier og praktikophold vil de også få metodologisk og praktisk erfaring med at gennemføre en højtstående innovativ proces inden for datalogi.

mål

Datalogi er et stort videnskabeligt og teknologisk område inden for datalogi, der er baseret på dataanalyse, maskinindlæring og databaser. Det fører til produktion af metoder og teknologier til at muliggøre datastyrede fremskridt i disse sociale, videnskabelige og økonomiske aktiviteter.

Færdigheder:

udvikle centrale videnskabelige kompetencer, praktiske og metodologiske færdigheder vedrørende databrugforstå, hvordan datalogi gælder for industrien og være opmærksom på dens sociale, økonomiske og videnskabelige virkningudføre et forsknings- eller udviklingsprojekt i dataanalysenAdgang... [-]
Frankrig Nantes
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Nantes

Gennem denne kandidatuddannelse vil de studerende opnå gode færdigheder inden for ledelse af elektrisk energi. På baggrund af el-kurser kan eleverne designe, udvikle og f ... [+]

Gennem denne kandidatuddannelse vil de studerende opnå gode færdigheder inden for ledelse af elektrisk energi. På baggrund af el-kurser kan eleverne designe, udvikle og forbedre komplekse elektriske systemer (innovativ maskine, avanceret strømelektronik, smart grid og multi-source systemer) og forberede Ph.D.

Ved at fokusere på ledelsen af elektrisk energi dækker kandidatuddannelsen forskellige emner relateret til elteknik: avanceret modellering af elektromagnetiske enheder, styring af elektrisk energi. Ansøgningsområdet vedrører især energiomdannelse, transport (både, fly, bilindustri osv.), Bæredygtig udvikling (vindenergi og marine energi og deres integration i netværket) og multikildeanlæg.... [-]

Frankrig Nantes
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Nantes

Den internationale Master's Degree Microalgae Bioprocess Engineering er integreret i et toårigt program inden for proces- og bioprocessekonstruktion med tre faglige semes ... [+]

Den internationale Master's Degree Microalgae Bioprocess Engineering er integreret i et toårigt program i proces og bioprocess engineering med tre akademiske semestre (foredrag på engelsk) og en seks måneders praktik i industri eller forskningslaboratorium.

mål

Færdigheder:

at udvikle en industriel proces til mikroalgevalorisering for at kunne gennemføre et forskningsprojekt om mikroalger for at kunne styre et industrielt projekt relateret til mikroalgerfeltet for at være fortrolig med den tværfaglige tilgang, der er behov for på mikroalgerområdet (biologi, teknik).

Adgang

Microalgae Bioprocess Engineering er en akademisk læseplan for Process og Bioprocess Master's Degree. Det er en toårig grad (M1 M2), men kun andet år (M2 Microalgae Bioprocess Engineering) er tilgængelig på Polytech Nantes.... [-]

Frankrig Nantes
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Nantes

Gennem dette program vil eleverne erhverve den videnskabelige og teknologiske viden samt de vigtigste erfaringer at forstå og bidrage til innovative forsknings- og udvikl ... [+]

Gennem dette program vil eleverne erhverve den videnskabelige og teknologiske viden samt de vigtigste erfaringer at forstå og bidrage til innovative forsknings- og udviklingsprocesser på energiområdet.

mål

Færdigheder:

Udfør teknisk design af industrielle projekter gennemføre eksperimentelle og numeriske analyserundersøgelser og analysere resultater.

Adgang

Termisk videnskab og energi er en akademisk læseplan for Mekanik Masteruddannelsen. Det er en toårig grad (M1 M2), men kun andet år (M2 Termisk Videnskab og Energi) er tilgængelig på Polytech Nantes.

Forudsætninger for tilmelding

Ansøgere skal have en grad, der validerer mindst 4 år i videregående uddannelse (svarende til Bac 4 i Frankrig) på et af følgende områder: anvendt fysik, maskinteknik, kemiteknik.... [-]

Frankrig Nantes
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Nantes

Gennem dette program, vil de studerende erhverve den videnskabelige og teknologiske viden, samt den praktiske erfaring, at forstå og bidrage til højtydende innovative R ... [+]

Gennem dette program, vil de studerende erhverve den videnskabelige og teknologiske viden, samt den praktiske erfaring, at forstå og bidrage til højtydende innovative R

mål

Færdigheder:

Modellering og løsning af problemer med billed- og videobehandling og analyse.Udnyttelse af viden på højt niveau om menneskelig visuel opfattelse for at bidrage med avancerede løsninger til multimedie-applikationer.Brug af maskinlæringsalgoritmer for at opbygge computervisionsapplikationer.Forståelse og implementering af en 3D-databehandlingskæde (fra erhvervelse til repræsentation)Adgang

Visual Computing er en akademisk læseplan i Computer Science Master's Degree. Det er en toårig grad (M1 M2), men kun andet år (M2 Visual Computing) er tilgængelig hos Polytech Nantes.... [-]

Frankrig Nantes
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Nantes

Denne internationale kandidatuddannelse er rettet mod fremtidige eksperter til design, kontrol og implementering af højtydende kommunikationsindlejrede systemer som grund ... [+]

Denne internationale kandidatuddannelse rettet mod fremtidige eksperter til design, kontrol og implementering af højtydende kommunikationsindlejrede systemer som grundlag for IoT-paradigmet. Dette kræver en bred viden, herunder trådløse, transmissionssystemer, antenner design, samt nogle aspekter af datalogi.

mål

The Wireless Embedded Technologies Master's Degree foreslår et nyt tværfagligt uddannelsesparadigme, der er designet til at tilbyde uddannelse på højt niveau til professionelle ingeniører, der planlægger at blive tekniske ledere på dette voksende felt. Formålet med dette kandidatuddannelse er at give en bred uddannelse i kommunikation af indlejrede systemer med mulighed for at specialisere sig i områder, der dækker teoretiske såvel som praktiske aspekter af indlejret systemudvikling.... [-]

Frankrig Nantes
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Nantes

Udviklet af et pædagogisk team på over 80 eksperter: Forskerprofessorer fra en række discipliner (agronomi, medicin, veterinærstudier, biologi, apotek, lov, økonomi) og m ... [+]

Udviklet af et pædagogisk team på over 80 eksperter: Forskerprofessorer fra en række discipliner (agronomi, medicin, veterinærstudier, biologi, apotek, lov, økonomi) og mange fagfolk fra de samme fagområder, får programmet fordel af hver enkelt støttes partnerens forskningsenheder.

Læreplanen lægger stor vægt på den pædagogiske brug af ICTE *, der giver mulighed for maksimal individuel progression inden for programmet og læringsprocesserne. På grund af MAN-IMAL's internationale fokus er alle kurser undervist på engelsk, og studerende, samt professorer fra hele verden er velkomne.

Som sådan tilbyder programmet et rigt udveksling mellem forskellige kulturer og et internationalt perspektiv på folkesundhedsemner.... [-]

Frankrig Nantes
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Nantes

Den internationale løsning Biomåling, Biomonitoring, Biosensorer (3B) er grænsefladen mellem flere discipliner (biologi, kemi, fysik, materialer, ingeniørarbejde, statist ... [+]

Den internationale løsning Biomåling, Biomonitoring, Biosensorer (3B) er grænsefladen mellem flere discipliner (biologi, kemi, fysik, materialer, ingeniørarbejde, statistik, elektronik) og er beregnet til studerende med meget forskellige indledende baggrunde.

Denne dannelse på 6 uger vil træne dig specifikt til at designe instrumenter dedikeret til biomåling anvendt på miljøet, landbrugsfødevarer og sundhed: du har brug for kald til at skabe og udvikle enheder til karakterisering af organisk, biologisk matrix, mad eller måling via levende organismer (biosensorer). Et partnerskab med Sydøstasien er på plads, og interessenter er anerkendte internationale specialister på deres område. Lektionerne undervises udelukkende på engelsk.... [-]

Frankrig Nantes
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
6 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Nantes

Dette program giver eleverne et solidt teoretisk fundament i ledelse videnskab og innovation ledelse at udvikle en forståelse af innovation og iværksætter dynamik. ... [+]

Dette program giver eleverne et solidt teoretisk fundament i ledelse videnskab og innovation ledelse at udvikle en forståelse af innovation og iværksætter dynamik. Kurserne undervises på engelsk af franske og vietnamesiske foredragsholdere. I løbet af programmet har eleverne muligheder for at blive hørt af eksperter, der arbejder for og fremmer Innovation Centers som Technopark, handelskammer, karriereforeninger, banker og risikovillige investeringsforeninger.

Nøgleord: professionel en / praktiserer innovationsstyring med projekter / udforske Hanoi innovation / co-konception, et samarbejde mellem studerende, professorer og fagfolk / kreativitet til at udfordre forskellige slags værdier: fra at dele økonomi, social og miljømæssig indflydelse i den økonomiske verden. Sted: Foreign Trade University, Hanoi campus, VIETNAM Instruktionssprog: Engelsk Program: Program for Université de Nantes , Frankrig Varighed: 1 år (obligatorisk praktikplads: 4-6 måneder) Organisering: 22 uger på 18 timer hver fra kl. 18 til 21, mandag til fredag med en eksamen på lørdag. Normalt finder kurserne sted fra september til april. Praktikophold på mindst 4 måneder.... [-]

Frankrig Nantes
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Nantes

Dette program har til formål at uddanne strukturel pålidelighed, overvågning og vedligeholdelse specialister inden for marine vedvarende energi (MRE). I slutningen af det ... [+]

Dette program har til formål at uddanne strukturel pålidelighed, overvågning og vedligeholdelse specialister inden for marine vedvarende energi (MRE). I slutningen af dette program vil du kunne bruge og kvantificere merværdi af ikke-destruktiv testteknik og SHM metoder anvendt til offshore strukturer.

Mere videnskabelig information om dette felt er tilgængelig på: https://www.researchgate.net/project/Structural-Health-Monitoring-of-Coastal-and-Offshore-Structures

Du vil studere ved universitetet i Nantes i løbet af første semester. I løbet af dette semester får du den videnskabelige og teknologiske viden, der er nødvendig for at forberede sig til andet semester. Programudbuddet kombinerer på campus og fjernundervisning for at drage nytte af ekspertisen hos de fire partneruniversiteter: Université de Nantes (UN), Aalborg Universitet (AAU), Norsk Videnskab og Teknologi Universitet (NTNU) og School of Mechanical... [-]

Frankrig Nantes
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Université de Nantes

Denne uddannelse er baseret på erfaringerne fra IAE Nantes - Economics ... [+]

Denne uddannelse er baseret på erfaringerne fra IAE Nantes - Economics

målsætninger

Målet med Mesteren er:

At opfylde institutionernes forventninger med hensyn til at finde medarbejdere på topniveau, hvis mission er at strukturere, animere og udvikle aktiviteten både i Sydøstasien og internationalt. at sætte erfarne medarbejdere i stand til bedre at forstå og kontrollere ændringer i den finansielle sektor: konkurrence, digitalisering, forbrugeradfærd, international regulering. for at sætte de unge medarbejdere i stand til at få en global vision for de udfordringer, deres virksomheder står over for at tage højde for lokale forhold, men også i forbindelse med internationale udvekslinger for at konfigurere effektive strategier og værktøjer. at tilbyde kandidater karriereudsigter i Vietnam og rundt om i verden.... [-]

Frankrig Nantes
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Nantes

Kurserne omfatter faglig og forskeruddannelse. Programmets ambition er at give de studerende den nødvendige viden for at specificere, designe, implementere og integrere s ... [+]

Programmet er åbent siden september 2009 til engelsktalende studerende. Alle forelæsninger planlagt i Master 2 (semester 3) findes på engelsk.

Tildelt grad: Master of Science i datalogi Programvarighed: 2 år (M1 og M2) Startdato: Sept. (semestre 1 og 3) og Febr. (semestre 2 og 4) Studietilstand: Fuldtid Sprog: Fransk i M1, engelsk i M2 Studieafgift: 462 euro (2012-2013)

mål

Målet er at uddanne højtkvalificerede specialister inden for datalogi inden for operationsforskning og især i algoritmik og optimering samt i deres applikationer inden for bioinformatik, robotik, produktion og logistik.

Kurserne omfatter faglig og forskeruddannelse. Programmets ambition er at give de studerende den nødvendige viden for at specificere, designe, implementere og integrere software løsninger inden for optimering, der opfylder specifikke behov og udfordringer i vores samfund inden for en bred vifte af sektorer som sundhed, transport, bæredygtig udvikling kommunikation, energi osv.... [-]

Frankrig Nantes
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Rue Christian Pauc
44035 Nantes, Pays de la Loire, Frankrig