Université de Nantes

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Université de Nantes har aldrig stoppet fremad. I lyset af dagens udfordringer opdager vi os selv igen.

Université de Nantes har i de sidste 50 år taget uddannelse og forskning på højeste niveau og i 2015 tog en plads i Times Higher Education World University Ranking . Université de Nantes er rangeret blandt de 25 bedste franske universiteter . I disse 50 år har vi udviklet sig betydeligt.

Mod en ny model af universitetet

Université de Nantes nærer begejstring, modvilje, generøsitet og mod. Disse principper, som normalt er forbundet med ungdom, er vores varemærke. Denne filosofi fører os til at opnå højere standarder. Det skubber os i en verden med hurtige forandringer at opfinde en ny model på universitetet. Denne model ønsker at være åben for sit miljø og fokuseret på samfundsmæssige ændringer. Det er klar til at imødegå vores samfunds udfordringer med hensyn til forskning, uddannelse, innovation, fremme af videnskabelig kultur, integration af studerende i det socioøkonomiske stof og international prestige.

Denne model placerer den studerende i centrum for sin opmærksomhed og mere end nogensinde mennesket i centrum for dets dynamik og ambitioner. Et universitets styrke ligger i investering og kvalitet af sine forskere, professorer, undervisere, lærere og bibliotekspersonale, ingeniører, administrationspersonale, teknikere, serviceafdeling og sundhed.

Det er nede for os at nære denne forskel og at forbinde talenter.

shallow focus photography of person in white and black striped top writing on white paperLonely Planet / Unsplash

Det kreative og hæslige universitet

Université de Nantes letter samarbejdet og gør det tværfaglige studie en faktor for innovation og succes.

Université de Nantes ligger i et smukt naturmiljø beliggende i hjertet af Nantes, en by berømt for sin vitalitet, kultur, økonomiske udvikling og livskvalitet. Takket være sine 2 campusser i Saint-Nazaire og La-Roche-sur-Yon opretholder Université de Nantes en stærk tilstedeværelse inden for området.

Inden for sine campusser mødes forskellige discipliner for at berige hinanden. Université de Nantes er et af de sjældne franske universiteter for at fremme tværfaglighed. 38.000 studerende blander sig indenfor de 20 fakulteter og skoler der. 295 specialiteter er repræsenteret, 44 laboratorier arbejder inden for alle områder af viden.

Bliver et af de øverste tværfaglige franske universiteter.

Dette miljø giver mulighed for nye oplevelser, skabelsen af rige interaktioner, som vi opfordrer til. Université de Nantes har sat sig som et mål at blive et af de øverste tværfaglige franske universiteter inden for de næste 10 år. Eksempler på afdelingspraksis, både i forskning og i træning er mange. Vi sigter mod at forbedre dem for at reagere på de komplekse sociale ændringer foran os.

Denne smeltedigel, denne mangfoldighed gør Université de Nantes et levende sted, både indbydende og kreativt. Det er et universitet, hvor bevægelse er en synlig og stimulerende virkelighed.

Det åbne og borgerlige universitet

Université de Nantes deltager aktivt i udviklingen af regionen ved at øge sin viden, rigdom og potentiale, så fremtiden finder sted her!

Université de Nantes ønsker at være en førende aktør i samfundsudviklingen: uddannelse på højt plan, videnfordeling, skabelse af værdier gennem forskning og overførsel af teknologi.

three people sitting in front of table laughing togetherBrooke Cagle / Unsplash

Den drivende kraft af innovation

I en sammenhæng med social og økonomisk forandring er kapaciteten til innovation er mere end nogensinde hovedtone i enhver konkurrenceevne. Université de Nantes bidrager aktivt til innovationen af den socioøkonomiske make-up gennem sine forskere, dets laboratorier, dets udstyr og de nyeste teknologiske platforme, dets nyuddannede kandidater, der udgør en enorm pulje af færdigheder og talent.

En nøglespiller i samfundet

En rigtig kultur-, sport- og samfundsbidraggiver opmuntrer vores universitet til genoplivning af sin region ved at berige den offentlige debat og ved at stimulere kreativitet: konferencer, opdateret medieudstyr, kunstnere i bopælsprogrammer, sport på højt plan, deltagelse i studerende gennem 150 studenterorganisationer.

Ved at blive involveret i lokale problemer samt at have en international virkning, viser Université de Nantes sin evne til at lege med de nye skalaer af territorium. Dette er afgørende for enhver udvikling.

Placeringer

Nantes

Address
Rue Christian Pauc
44035 Nantes, Pays de la Loire, Frankrig

Saint-Nazaire

Address
Boulevard de l'Université
44600 Saint-Nazaire, Pays de la Loire, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig