Læs den officielle beskrivelse

Et tværfagligt universitet

Universitetet i Pau og Pays de l'Adour (UPPA) er et tværfagligt universitet, der dækker tre hovedområder:

 • Lov, økonomi, business, ledelse
 • Videnskab og teknologi
 • litteratur, sprog, kunst, samfundsvidenskab og humaniora og sport

UPPA tilbyder sine studerende grund- eller efteruddannelse, arbejde / studieprogrammer eller lærlingeuddannelser for at opnå bachelor-, kandidat- og erhvervsuddannelser og doktorgrader gennem sine 5 UFR'er (undervisnings- og forskningsenheder) og to ph.d.-skoler.

Universitetet omfatter også to IUT (University of Technology), en IAE (University School of Management), to ingeniørskoler (ENSGTI, der dækker industriteknologi og ISA BTP, der dækker konstruktion), en efteruddannelsesafdeling og et lærlingeuddannelsescenter.

Et ideelt arbejdsmiljø

Et af de særlige forhold ved UPPA er dets beliggenhed tæt på den spanske grænse, mellem bjergene og havet, på 5 universiteter i en meget menneskelig skala: Anglet, Bayonne, Pau, Mont-de-Marsan og Tarbes.

Hver campus tilbyder studerende moderne og effektive kommunikationsmidler, et universitetsbibliotek, sportsaktiviteter, et kulturprogram og en række studentforeninger.

Undervisningsholdene på UPPA forbereder vores 11.500 studerende til at fuldføre deres kursus, men de er også opmærksomme på elevernes behov og er altid tilgængelige og engageret i vores kvalitetsproces.

Karrierevejledning og faglig rådgivning er også kernen i hvert studieprogram: Studieprojekt, møder med tidligere studerende, jobmesse, hjælp til at finde praktikophold og job.

For andet år i gang har ministeriet rangeret UPPA 12. nationalt (ud af 80 universiteter) til studiestøtte og succes i deres kurser og 18. for deres mestere.

Videnskabelig forskning på internationalt plan

Med 24 forskningsenheder, der er knyttet til forskningsorganisationer som CNRS, INRA og INRIA, dækker forskning ved UPPA:

 • 5 strategiske temaer:
  • Miljø og materialer
  • Geo-ressourcer
  • Vandmiljøer og ressourcer
  • Retfærdighed og territorier
  • Områder, grænser og blanding
 • og et tværgående og tværfagligt tema: energi, miljømæssige og sociale overgange.
 • Institut Carnot ISIFoR (Institut for bæredygtig konstruktion af fossile ressourcer)
 • Equipex MARSSEquipex MARSS (Massespektrometricenter for Reaktivitet og Speciation Sciences)
 • Equipex i XYLOFORESTXyloforest Programnetværket (udvikling af træindustrien)
 • Labex i STORE-EX-netværket (elektrokemisk opbevaring af energi)
 • LabCom, fælles laboratorium med URGO

Et universitet med solid forankring i sin region

Siden oprettelsen i 1970 har UPPA dannet forbindelser med lokale institutionelle og industrielle partnere, hvilket gør det til en vigtig aktør i den økonomiske udvikling i det sydlige Aquitaine.

Det har smedet nogle meget stærke forbindelser med store entreprenører, såsom Total, Turboméca, Arkema, Toyal, Messier-Dowty og det understøtter SMV / SMI gennem hundrede samarbejdsaftaler.

UPPA støttes også af lokale myndigheder og er en del af ComUEA, Universitetet og Universiteterne i Aquitaine. Det er også medlem af SATT Aquitaine (Aquitaine Sciences Transfer)

Et universitet åbent for verden

På grund af sin geografiske situation er UPPA særlig godt rustet til at udvikle oprindeligt grænseoverskridende samarbejde med Spanien ved at oprette:

 • PYREN-projektet: IDEFI (Initiative for Excellence in Innovation Training) finansieret af "investering for fremtiden" fra regeringen,
 • specifikke stipendier,
 • praktikophold i virksomheder,
 • 10 dobbeltgrader og fælles afhandlinger (34 i 2015).

UPPA er vært for 1700 internationale studerende og tilbyder sine egne studerende mulighed for international mobilitet gennem sine mange partnerskaber:

 • 51 partnerlande over hele verden,
 • 80 samarbejdsaftaler mellem universiteterne,
 • 179 Erasmus partneruniversiteter.

Energi og Miljø, nøgleord til I-SITE projektet ledet af UPPA

Som en del af programmet "Fremtidige Investeringer", som regeringen indledte, forelagde UPPA et forslag til I-SITE-projektet (Initiativer - Videnskab - Innovation - Territorier - Økonomi) med E2S - Energy Environment Solutions-projektet. Forudvalgt i juni 2016 er projektet baseret på et konsortium med INRA og lnria knyttet til regionens stærke private og offentlige R

Konsortiet vil drive dette projekt om energi og miljøovergang , i synergi med virksomheder (Total, Arkema, TIGF og Safran Helikoptermotorer) og akademiske partnere (CEA, CNRS, Universitetet i Baskerlandet og Universitetet i Saragossa). E2S støttes også af lokale myndigheder: Aquitaine-Limousin-Poitou-Charentes-regionen, Pyrénées-Atlantiques og Landes Départements , Pau Béarn Pyrénées Communauté d'agglomération , Mont-de-Marsan Agglomération og Lacq-Orthez og Basker Communautés de communes .

E2S-holdene vil imødekomme udfordringer relateret til energitransitionen, geo-ressourcerne, vandmiljøet og miljøpåvirkningerne af naturlige og menneskeskabte ændringer i overensstemmelse med forskning og innovationsudvikling fra store industripartnere. Målet er at nedbryde målrettede videnskabelige barrierer (opbevaring af CO2, produktion af biogas, nye batterier, udvikling af fuldt elektrisk plan ...).

Specialister inden for videnskab, humaniora, sociologi og lov vil således øge UPPAs internationale tiltrækningskraft på banebrydende områder med verdens førende institutioner (Stanford, Berkeley, MIT ...), især gennem fælles stole; en stadig højere kvalitet politik, postgraduate kurser undervist i engelsk på E2S-feltet.

Projektet indebærer også ændringer i universitetets ledelse og organisation, som vil bevæge sig mod en struktur baseret på tre hovedfakulteter, som hver især omfatter undervisning, forskning og innovation. Der vil blive lagt særlig vægt på menneskelige ressourcer for at øge antallet af akademiske forskere i E2S-temaer. Lokale industrielle partnerskaber vil supplere konsortiets styrker og give betydelige løftestang til forskning og innovation på disse områder.

Programmer undervist i:
 • Engelsk
 • Fransk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Université de Pau et des Pays de l'Adour

CCCE-sporet fokuserer på modellering og simulering af kystteknikrelaterede processer. Emner omfattende undersøgt omfatter, bølge modellering, bølger interaktioner med str ... [+]

Oversigt

CCCE-sporet fokuserer på modellering og simulering af kystteknikrelaterede processer. Emner omfattende undersøgt omfatter, bølge modellering, bølger interaktioner med strukturer, jord og struktur kompleks adfærd. Der lægges særlig vægt på numeriske metoder og open source-beregningsværktøjer, der almindeligvis anvendes inden for dette felt, herunder: Telemac 2D, Artemis, OpenFOAM, BOSZ (Boussinesq wave model), XBEACH, Cast3M (endelig elementstruktur model).

Dette spor hører til den internationale mastergrad i fysik og simulering inden for civilingeniør, der tilbyder tværfaglige nøglekurser for at opnå et avanceret specialniveau på ovennævnte områder. Det er velegnet til studerende, der planlægger både en akademisk eller en industriel karriere og giver det teoretiske grundlag og den praktiske ekspertise, der kræves for at forfølge forskning eller R... [-]

Frankrig Anglet
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Pau et des Pays de l'Adour

Formålet med denne mester er at uddanne eksperter fra Computer Sciences and Information Technologies for at kunne klare de nye udfordringer i nuværende og fremtidige gene ... [+]

Oversigt

Formålet med denne mester er at uddanne eksperter fra Computer Sciences and Information Technologies for at kunne klare de nye udfordringer i nuværende og fremtidige generationer af digitale samfund. Nuværende tendenser inden for digital teknologi repræsenteret af internettet af ting, cyber-fysiske systemer, sociale netværk, cloud computing, store data og kognitiv databehandling har givet grundlaget for en ny industrirevolution, der hedder Industry 4.0.

Vores Industry 4.0 Computer Sciences Master grad tilbyder et 1 års fuldtids postgraduate program, der har til formål at levere solide videnskabelige og teknologiske grundlag for at forny, designe og udvikle fremtidige digitale organisationer baseret på det nye Internet of Everything (IoE) paradigme. Det er velegnet til studerende, der planlægger både en akademisk eller en industriel karriere og giver det teoretiske grundlag og den praktiske ekspertise, der kræves for at forfølge forskning eller R... [-]

Frankrig Anglet
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Pau et des Pays de l'Adour

Formålet med programmet "Evolutionær økologi i vandmiljøer" er at uddanne videnskabelige eksperter, der er i stand til at designe eksperimenter og modeller for at skabe v ... [+]

Oversigt

Formålet med programmet "Evolutionær økologi i vandmiljøer" er at uddanne videnskabelige eksperter, der er i stand til at designe eksperimenter og modeller for at skabe viden om evolutionær økologi, der er relevant for forvaltningen af ​​akvatiske økosystemer. Det støttes af Forbundet for Forskning i Vandressourcer og Akvatiske Økosystemer (MIRA), som omfatter forskningseksperter og færdigheder inden for akvatiske arteres evolutionære reaktion på antropiske tryk og modellering af akvatiske populationer og økosystemer.

Føreren undervises fuldt ud på engelsk og er vært ved universitetet for videnskab og teknologier for energi og miljø (STEE) ved Université de Pau et des Pays de l'Adour (UPPA) i Anglet (Frankrig).... [-]

Frankrig Anglet
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Pau et des Pays de l'Adour

Stærkt stigende samfundsmæssig efterspørgsel inden for miljø, bæredygtig udvikling og sundhed indebærer en synergi af avancerede færdigheder inden for kemi og biologi. Fo ... [+]

Oversigt

Stærkt stigende samfundsmæssig efterspørgsel inden for miljø, bæredygtig udvikling og sundhed indebærer en synergi af avancerede færdigheder inden for kemi og biologi. For effektivt at kunne imødekomme denne efterspørgsel og implementere innovative løsninger, der giver effektive svar på disse anmodninger, er det vigtigt at forstå samspillet mellem forurenende stoffer og levende organismer og især deres strukturer, egenskaber, reaktioner / aktiviteter i naturlige økosystemer. Den kemiske og mikrobiologiske karakterisering for miljøproblemer (CMCEI) i 2. semester i Master i Kemi og Biovidenskab har til formål at uddanne specialister med viden om de seneste fremskridt inden for analytisk kemi, fysisk-kemisk, molekylærbiologi og miljømikrobiologi.... [-]

Frankrig Pau
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Pau et des Pays de l'Adour

Programmet giver fremragende træning på mange forskellige områder af anvendt matematik relateret til modellering med partielle differentialligninger, med applikationer in ... [+]

Oversigt

Denne grad leveres efter 12 måneder.

Programmet giver fremragende træning på mange forskellige områder af anvendt matematik relateret til modellering med partielle differentialligninger, med applikationer inden for væskemekanik, bølgerudbredelse, porøse medier osv.

Dette program giver adgang til ph.d.-studier, enten i en akademisk sammenhæng eller i en industriel sammenhæng (et samarbejde mellem industri og UPPA).

ProgrammålDette program sigter mod at give stærke færdigheder i anvendt matematik (partial differential equations analyse, numerisk analyse, videnskabelig databehandling og high performance computing, optimering).Kurser fokuserer på applikationer i industrielle problemer, væskemekanik, udbredelse af bølger, optimalt design ...Dette program forbereder eleverne til ledende stillinger i private og offentlige organisationer i forsknings- og udviklingsafdelinger.... [-]
Frankrig Pau
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Pau et des Pays de l'Adour

Dette program tilbyder avancerede kurser om statistisk analyse, business intelligence, computer modellering og tilhørende computer værktøjer. ... [+]

Oversigt

Denne grad leveres efter 12 måneder.

Dette program tilbyder avancerede kurser om statistisk analyse, business intelligence, computer modellering og tilhørende computer værktøjer.

Dette program giver mulighed for at fortsætte med ph.d.-studier, enten i en akademisk sammenhæng eller i en industriel sammenhæng (samarbejdet mellem industri og UPPA).

ProgrammålDette program sigter mod at give stærke færdigheder inden for stokastisk modellering og statistiske metoder til dataanalyse, sammen med de tilhørende computerværktøjer.Kurser fokuserer både på applikationer inden for industrien, især inden for kvalitetskontrol og sikkerhedsanalyse samt på applikationer inden for dataudvinding og maskinindlæring.Kurser undervises af akademikere, men også af ingeniørerI henhold til elevernes ekspertise og deres ønske om at forfølge doktorgradsstudier kan der tilbydes kurser om «avanceret statistik» og «avanceret anvendt sandsynlighed«.... [-]
Frankrig Pau
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Pau et des Pays de l'Adour

Undervisningsprogrammet, der består af forelæsninger, overvåget og praktisk arbejde og casestudier, undervises af universitetslærere og forskere, men også af personale fr ... [+]

Oversigt

Udvælgelsen og den hensigtsmæssige brug af et materiale kræver kemisk ekspertise, der trækker viden om materialets forberedelse og karakterisering og uddannelse i fortolkning og modellering af materialernes strukturelle og funktionelle egenskaber. Udviklet specielt til studerende, der tager kurser, hvor kemi er det overordnede emne, tilbyder CPCM-læseplanerne kurser i hver af disse forskellige sektorer. Indholdet af undervisningsprogrammet er resultatet af en generel syntese om bæredygtig udvikling og anvendelse af innovative materialer, som giver et potentielt svar på nye krav og udfordringer relateret til energi og miljø.

Undervisningsprogrammet, der består af forelæsninger, overvåget og praktisk arbejde og casestudier, undervises af universitetslærere og forskere, men også af personale fra den socio-professionelle sektor.... [-]

Frankrig Pau
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Pau et des Pays de l'Adour

MPPM-kurset fokuserer på mekanik og fysik i porøse medier. Den omfatter deres eksperimentelle karakterisering ved indirekte porosimetri og direkte billeddannelse, poromek ... [+]

Oversigt

Forståelse af mekanikerne, fysikken og deres koblinger, der fremgår af væskefyldte porøse medier, er en centralsten for at løse kommende udfordringer inden for energi og miljø. Faktisk er porøse medier allestedsnærværende i mange naturlige og industrielle systemer af interesse inden for de forskellige områder inden for ingeniørvidenskab, såsom: Civilingeniør, Maskinteknik, Kemiteknik, Materialteknologi, Petroleumsteknologi eller Fødevareindustrien, for kun at nævne nogle få.

MPPM-kurset fokuserer på mekanik og fysik i porøse medier. Den omfatter deres eksperimentelle karakterisering ved indirekte porosimetri og direkte billeddannelse, poromekanisk adfærdsmodellering, estimering af transportegenskaber, væskefaste koblinger og egenskaberne af begrænsede fluider i porøse medier.... [-]

Frankrig Anglet
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Pau et des Pays de l'Adour

Master of Petroleum Engineering, der tilbydes i Pau (Frankrig), er den eneste faglige uddannelse i Frankrig af olie og gas, der dækker industrielle karriere inden for eft ... [+]

OversigtMaster of Petroleum Engineering tilbyder en klassisk toårig træning på fransk og en etårig træning på engelsk for kandidatstuderende. Den etårige klasse "Petroleum Engineering Reinforcement" (~ 350 timer forelæsning og 5-6 måneders praktik) vil blive særligt værdsat af udenlandske studerende, der ønsker at styrke deres baggrund inden for forskellige områder inden for petroleumsteknologi.Mesteren tilbydes ved universitetet i Pau og Pays de l'Adour (UPPA). Denne Master nyder godt af en særlig rig miljø i geovidenskab, energi og miljø. Mesteren er en del af Det Tekniske Fakultet for Energi og Miljø (STEE).STEE-fakultetet er blevet grundlagt inden for rammerne af det pre... [-]
Frankrig Pau
Kontakt skolen
Engelsk,Fransk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Pau et des Pays de l'Adour

Den Internationale Master SIMOS (Simulation og Optimering af Energisystemer) tilbyder specialuddannelse inden for energi og mere specifikt optimering af energisystemer. D ... [+]

mål

På grund af de komplekse nuværende industrielle processer er udvikling og forbedring af driften af ​​disse faciliteter kun mulig med stringente optimeringsmetoder. Den Internationale Master SIMOS (Simulation og Optimering af Energisystemer) tilbyder specialuddannelse inden for energi og mere specifikt optimering af energisystemer. Denne uddannelse er af stor interesse for studerende fra hele verden.

Kurser

Programmet er organiseret i fire semestre (120 ECTS). Den studerende skal tilbringe mindst 3 semestre i Frankrig. Det første semester S1 (30 ECTS) kan opnås ved erhvervet viden akkreditering.

Karrieremuligheder

Forskning og Udvikling eller Produktion, Ekspertise inden for optimering af energisystemer.... [-]

Frankrig Pau
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk