University of Bordeaux

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i Bordeaux blev nystiftet i 2014 efter fusionen af ​​tre universiteter. Rangeret blandt de øverste universiteter i Frankrig for kvaliteten af ​​sine akademiske kurser og forskning, blev den tildelt "Initiative of Excellence" af den franske regering i 2011.

Et tværfagligt uddannelsestilbud

University of Bordeaux tilbyder 245 Master og 125 bachelor programmer. De fire vigtigste videnskabelige felter er: Videnskab og Teknologi / Juridik, Statskundskab, Økonomi, Ledelse / Life and Health Sciences / Social og Human Sciences.

Ca. 12% af eleverne ved universitetet i Bordeaux er internationale. Universitetet har udviklet en bred vifte af internationale uddannelser, der undervises på engelsk (eller andre sprog), og som giver eleverne mulighed for at studere i udlandet og / eller færdiggøre fælles eller dobbelt grader. Et førende universitet i Frankrig for deltagelse i Erasmus Mundus-programmet, Universitetet i Bordeaux tilbyder 9 EU-mærkede uddannelser.

Et førende internationalt forskningsuniversitet

Forskningen er organiseret omkring tre afdelinger: Videnskab og Teknologi / Life and Health Sciences / Samfundsvidenskab og Humaniora.

Otte ph.d.-skoler sikrer støtte og vejledning til ph.d.-studerende. Forskningsafdelingerne sammensætter 70 forskningslaboratorier, der er under fælles tilsyn med nationale forskningsorganisationer.

Klynger af ekspertise

En af hovedprioriteterne for universitetet i Bordeaux er at fremme udviklingen af ​​tematiske ekspertklynger til forskning, uddannelse og videnoverførsel inden for følgende områder: neurovidenskab, medicinsk billeddannelse, miljø / klima, avancerede materialer, arkæologi, lasere / optik, digital certificering, sundhed og samfund og kardiologi.

Placeringer

Bordeaux

Address
146 rue Léo Saignat
33 076 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Frankrig

Pessac

Address
16 avenue Léon Duguit
33 608 Pessac, Nouvelle-Aquitaine, Frankrig

Talence

Address
351 cours de la Libération
33 405 Talence, Nouvelle-Aquitaine, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: