Læs den officielle beskrivelse

ASC NETWORK

5 europæiske universiteter, ASC-partnere siden 2005, har arbejdet sammen for at designe og gennemføre et fælles masteruddannelse i Advanced Spectroscopy in Chemistry:

 • Universitet Alma Mater i Bologna, Italien
 • Helsinki Universitet, Finland
 • Jagiellonian University of Krakow, Polen
 • Universitetet i Leipzig, Tyskland
 • Universitet Lille1, Frankrig (Koordinerende institution)eurpn-mp

Dette europæiske masteruddannelse er blevet finansieret og tildelt Erasmus Mundus-mærket af Europa-Kommissionen to gange for perioderne 2008-2014 og i øjeblikket for 2015-2020 og er nu meget anerkendt. Programmet indeholder en obligatorisk mobilitet inden for ASC-konsortiet og undervises på engelsk på alle universiteter.

I løbet af årene har ASC-konsortiet udviklet forbindelser med 14 associerede partnere: globale industripartnere, der producerer spektrometre ( Bruker, Magnetech ) samt regionale konkurrenceklynger ( MATIKEM i Lille, NEU i Leipzig ). Et privilegeret partnerskab er også etableret med gode forskningsfaciliteter som S ynchroton SOLEIL i Frankrig og ELETTRA i Italien.

Dette store akademiske og industrielle netværk fusionerer sin topmoderne udstyr og ekspertise for at tilbyde internationale studerende et højkvalitetsuddannelsesprogram, der dækker anvendelsen af ​​spektroskopiske teknikker til kemi i bred forstand, hvilket fører til karriere i kemisk analyse og karakterisering af materialestrukturen inden for molekylær syntese, biologi, nanoteknologi, modellering, apotek, grøn kemi, materialer og bæredygtige energier.

59280_ScreenShot2017-10-27at11.35.01AM.png

ADMINISTRATION

ASC-konsortiet koordineres af universitetet Lille1.

 • Juridisk repræsentant: Præsident Jean-Christophe Camart
 • Netværkskoordinator: Prof Sylvain Cristol
 • Administrativ leder: Francine Chanier
 • Akademisk sager sekretær: Aude Zeglin

PROGRAMSTYRELSE

Programstyrelsen leder programudviklingen og leveringen og fungerer som et forum for høring og samarbejde til gennemførelse af ASC-programmet gennem partnerinstitutioner. I overensstemmelse med studiebestemmelserne og respekt for bestyrelsens beslutningsbeføjelser som fastsat af hver partner har programstyrelsen det primære ansvar for:

 • Enighed om ansøgernes adgang til programmet (studerende og inviterede lærde),
 • Valg af studerende og inviterede forskere,
 • Overvågning af programudvikling og levering, herunder kvalitetssikring,
 • Overvågning af elevers præstation, progression og evaluering, herunder tilbagemeldinger fra studerende,
 • Bidrag til og godkendelse af rapporter til Europa-Kommissionen og andre donorer om tilskud til samarbejdsprojekter.

Programstyrelsens medlemmer: Netværkskoordinator, 5 lokale koordinatorer og deltagelse med rådgivende kapacitet af administrative medlemmer fra hvert partneruniversitet og 2 studerende.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Lille

Deltag i et netværk af 5 universiteter, 12 forsknings- og industripartnere med et stærkt internationalt alumni-fællesskab! ASC-netværket sigter mod at forberede eleverne ... [+]

ASC-masterkursuset drives i fællesskab af følgende universiteter (ASC-konsortiet):

Universitet Alma Mater i Bologna, Italien;Helsingfors Universitet, Finland;Jagiellonian University of Krakow, Polen;Universitetet i Leipzig, Tyskland;Universitet Lille1, Frankrig (Koordinerende institution)OBJEKTIV

ASC-netværket sigter mod at forberede eleverne til at blive eksperter og udvikle internationale færdigheder til professionelle industrielle karriere inden for spektroskopisk karakterisering af materie og / eller ph.d.-studier.

ASC-programmet har nået en høj grad af harmonisering med en enkelt masterprogrammet, der gælder for hver partnerinstitution og dermed giver en bedre integration i den europæiske ordning.... [-]

Frankrig Lille Tyskland Kitzscher Finland Helsinki Polen Krąków Italien Bologna  + 6 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk