University of Strasbourg

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Strasbourg er den næstmest internationale universitetsby i Frankrig (efter Paris) og er vært for et imponerende antal europæiske institutioner. Universitetet i Strasbourg omfatter fem århundreder af rige europæiske historie og akademiske arv. Den har en studerende på over 46.000, hvoraf 20% er internationale studerende.

Universitetet består af 37 uddannelses- og forskningsafdelinger, fakulteter, skoler og institutter, og tilbyder undervisning og videreuddannelse inden for en bred vifte af fagområder, fra sundhedsvidenskab til sprog, til juridik og humaniora. Det er også en international aktør inden for videnskabelig forskning, et felt hvor universitetsalderen har modtaget adskillige prestigefyldte priser gennem årene, herunder 3 Nobelpræmier. Dens ekspertise er yderligere blevet anerkendt af IdEx regeringsfinansieringsprogrammet. Universitetet er en aktiv deltager i en række internationale netværk og partnerskaber (ex. Eucor og LERU).

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se Kandidatuddanninger » Se Online Masters »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

CAWEB Master i Website Creation, Multimedia og lokalisering

Online Deltid 1 - 2 år September 2019 Frankrig Strasbourg

CAWEB-kandidatuddannelsen tilbyder vejledning i oprettelse og lokalisering af hjemmesider, der tilbyder både på campusuddannelse og fjernundervisning. Programmet omfatter kurser i webudvikling, webdesign, projektstyring og lokalisering. [+]

CAWEB-kandidatuddannelsen tilbyder vejledning i oprettelse og lokalisering af hjemmesider, der tilbyder både på campusuddannelse og fjernundervisning. Programmet omfatter kurser i webudvikling, webdesign, projektstyring og lokalisering. Den største fordel ved CAWEB-mastergraden er kombinationen af ​​praktiske it-færdigheder og fremmedsprogskendskab, hvilket fører til forskellige faglige muligheder i de dynamiske web-baserede felter. Derudover tilbyder Master 2-programmet personlige studieoptioner tilpasset din faglige profil og erhvervserfaring.

Studieopsætning i CAWEB-masterprogrammet

Vores studerende har mulighed for enten at forfølge CAWEB Master via on-campus kurser præsenteret af et team af førende instruktører eller i fjernundervisning format.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
Université de Strasbourg
4 rue Blaise Pascal
CS 90032
F-67081 Strasbourg cedex

Strasbourg, Grand Est, FR
Sociale medier