University of Strasbourg

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Strasbourg er den næstmest internationale universitetsby i Frankrig (efter Paris) og er vært for et imponerende antal europæiske institutioner. Universitetet i Strasbourg omfatter fem århundreder af rige europæiske historie og akademiske arv. Den har en studerende på over 46.000, hvoraf 20% er internationale studerende.

Universitetet består af 37 uddannelses- og forskningsafdelinger, fakulteter, skoler og institutter, og tilbyder undervisning og videreuddannelse inden for en bred vifte af fagområder, fra sundhedsvidenskab til sprog, til juridik og humaniora. Det er også en international aktør inden for videnskabelig forskning, et felt hvor universitetsalderen har modtaget adskillige prestigefyldte priser gennem årene, herunder 3 Nobelpræmier. Dens ekspertise er yderligere blevet anerkendt af IdEx regeringsfinansieringsprogrammet. Universitetet er en aktiv deltager i en række internationale netværk og partnerskaber (ex. Eucor og LERU).

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se Kandidatuddanninger » Se Online Masters »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Mester i business intelligence og styring af den internationale udvikling

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Frankrig Strasbourg

Dette er et andet år specialiseret mester, som følger Master 1. år af International Relations på ITIRI. Denne uddannelse henvender sig til folk, der ønsker at arbejde i udlandet eller i funktioner "økonomisk intelligens" [+]

Dette er en 2. år specialiseret mester, som følger det 1. år Master of International Relations ved universitetet i Strasbourg (ITIRI).

Denne træning er åben for kandidater under 30 år, der ønsker at integrere læring (universitetsuddannelser - business, statslige eller forening) eller professionalisering kontrakt.

MÅL

Træn tosprogede eller tresprogede eksperter i business intelligence eller i forvaltningen af ​​information og kommunikation for internationale forretningsstrategier og territorier. Udvikle færdigheder i design, realisering, finansiering og evaluering af et projekt af international udvikling til identifikation af markeder og samarbejdspartnere, produkt positionering mod konkurrence, og implementeringen af ​​produktstrategi. Lær at forskning, indsamle, administrere, analysere, kommunikere og sikre relevante økonomiske oplysninger til at hjælpe foregribe afgørelsen og handle i et konkurrencepræget miljø til at overvåge og indflydelse. Mastering internationale finansieringsmekanismer for udvikling af virksomheder og regioner til eksport, både på nationalt, europæisk og internationalt. Tilegne sig viden og ekspertise i international business dynamik og territorier ved hjælp af informations- og kommunikationsteknologi, sætte Kontrol og hvordan man bruger fremmedsprog på de pågældende områder, for bedre at forstå de kulturer, beslutningsprocesser og indflydelse de undersøgte lande at erhverve knowhow og know-væsen af ​​viden om et punkt markeder økonomisk synspunkt. Opnå konkurrencedygtige intelligens færdigheder for følgende opgaver: informationsstyring, markedsundersøgelser, konkurrencedygtig forskning, benchmarking, knowledge management, business intelligence, implementering af en økonomisk efterretningsenhed, forskning og analyse, sikkerhed oplysninger og foretage en kortlægning af oplysninger, anvendelse af økonomisk intelligens til eksport og international udvikling, lobbyvirksomhed. Pædagogisk indhold ... [-]