University of TOURS

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

The University of Tours er en afgørende europæisk universitet, der har etableret en kampagne af aktioner inden for Europa 2020-strategien, der sigter mod at udvikle "intelligent, bæredygtig og inklusiv vækst". Gennem sine videregående uddannelser og forskning missioner, University of Tours spiller en central rolle inden for forskning, udvikling og i at hæve det videnskabelige, kulturelle og faglige kapacitet så mange mennesker som muligt.

Åben for verden, University of Tours privilegier samarbejde og udveksling ved aktivt at deltage i etableringen af ​​Uddannelse og Forskning europæiske område for videregående der stammer fra Bologna-processen.

En tværfaglig og sundhedssektoren offentlig institution, der har universitetet højt potentiale og aktiver, der sikrer den opfylder de europæiske højere standarder uddannelse og forskning. Som en anerkendt leder i sin økonomiske, sociale og kulturelle miljø, University of Tours er et banebrydende, innovative etablering fremme humanistiske værdier, som er dybt forankret i en region fyldt med historie og kulturarv.

The University of Tours godkender følgende to mottoer: "Man fødes ikke som mand, man bliver Man" - Erasmus "Viden uden samvittighed er, men ruinen af ​​sjæl" - François Rabelais

Placeringer

ture

Université François Rabelais

Address
60 rue du Plat D'Etain
Tours

37000 ture, Centre-Val de Loire, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig