emlyon business school

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Oprettet i 1872 og baseret i Lyon, Frankrig, med flere internationale campusser, em lyon business school er en top europæisk business school afsat til livslang læring for iværksætter- og international ledelse. Institutionen er rangeret i top 100 i verden for Global Employability (# 2 Business School i Frankrig, # 64 i verden), som The Times Higher Education og skiller sig ud blandt de få business schools over hele verden tildelt tre internationale akkrediteringer (AMBA, EQUIS og AACSB).

Med en by-line baseret på "tidlig maker" koncept, hvor de studerende er stærkt opfordres til at udvikle deres iværksætterånd og eksperimentere, EMLYON business school er et sted, hvor du pleje dine ideer til at gøre dem til virkelighed. I dag er en maker betyder styre din skæbne, at være skuespiller og iværksætter af din eksistens, og flytter fra gør-det-selv til gør-det-sammen i en ånd af samarbejde. Dette afspejler EMLYON business school vision om iværksætteren: en person, der forsøger, eksperimenter, begår fejl, starter igen og lærer, da de går. Iværksætteren fra EMLYON business school er en maker og en tidlig mover. Han er en tidlig maker.

Sin knowhow i uddannelse er baseret på både teori og på dag-til-dag virksomhedens ledelse.

Dens karakteristiske kvalitet bygger på undervisning innovation og en iværksætterkultur tilgang til lederuddannelse.

5 universitetsområder

  • em lyon business school er placeret i hyggelige landlige omgivelser kun 15 minutter fra centrum af Lyon. De moderne bygninger placeret i en stor 18-acre park giver 30.000 kontor og undervisning plads udstyret med en WiFi-netværk.
  • Shanghai campus - Den økonomiske boom i Kina, har verdens 3. største økonomiske magt og gradvis integration af asiatiske økonomiske og kulturelle modeller i globaliseringsprocessen drastisk ændret traditionelle vestlige opfattelse.
  • En ultra-forbundet og innovativ hjemmeside, Paris campus er en del af em lyon business school 's globalisering approach.The 5500 m² Haussmann-stil campus er beliggende i hjertet af Paris, ved siden af "Gare de Lyon" train station.
  • em lyon business school har også en campus beliggende i Saint Etienne, Frankrig og Casablanca, Marokko.

Desuden er de kulturelle referencer i Europa og i den engelsktalende verden er i Kina konfronteret med værdier og tilgange, der er helt anderledes. Holde disse observationer i tankerne, denne campus sigter på at udsætte de studerende til den kinesiske kultur i særdeleshed og til den østasiatiske kultur generelt.

Fakultetet Sammensætning og organisation

Fakultetet består af 113 fuldtidsansatte professorer og organiseret i 4 afdelinger:

  • Markeder og Innovation
  • Strategi og Organisation
  • Økonomi, Finans, Kontrol
  • Ledelse, Lov og Human Resources

Skole placeringer:

The Times Higher Education # 2 Business School i Frankrig # 64 i verden Global beskæftigelsesegnethed University Ranking 2015

Placeringer

Lyon

Address
emlyon business school
Lyon-Ecully Campus
23, av. Guy de Collongue

69134 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrig

Shanghai

Address
emlyon business school Asian Campus
2F, Global Education Center, East China Normal University
N°3663 Zhong Shan North Road

200062 Shanghai, Shanghai, Kina

Paris

Address
emlyon business school
Paris Campus
15 Boulevard Diderot

75012 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Akkrediteringer