Caucasus International University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Caucasus International University (CIU) er en videregående uddannelsesinstitution baseret på nationale værdier og konstante forandringer med det formål at producere konkurrencedygtige, højt kvalificerede medarbejdere og deres integration på nationalt og internationalt plan.

Videregående uddannelse er et af de vigtigste offentlige ansvar; Derfor stræber vi efter at gøre den uddannelse, der er modtaget i vores universitet omfattende, baseret på videnskabelige undersøgelser. Tre akademiske faser (Undergraduate , Graduate, Doctoral Programs ) er fokuseret på studerende - fremme deres talent og øge deres faglige færdigheder. Implementering af forskning og innovation, uddannelsessystemledelse ved hjælp af omfattende gennemsigtige værktøjer er blandt CIU 's hovedprioriteringer .

Der er ingen mål uden konsekvenser og omvendt! Universitetets 23-årige historie viste, at vores forsøg på at skabe et universitet af klassisk europæisk stil med høje akademiske standarder baseret på georgiske værdier gav det ønskede resultat.

I dag besidder vi enhver betingelse for at være konkurrencedygtig på nationalt og internationalt plan.

85211_studentlife.jpg

Universitetet tilbyder:

Et rig bibliotek, tv- og radiostudioer, redigeringsrum, multimediesenter, undervisningslaboratorier for grundlægemedicin, anatomi arbejdsstue udstyret med moderne stimulerede elementer, videnskabelig forskning laboratorium for neurovidenskab og anvendt fysiologi, laboratorium for biokemi, arbejdslokaler - Stimulerede teknikker, tandklinikker for residens og universitetsdiscipliner, retsinstans, juridikklinik, Kaukasus Geopolitisk Modellerings Laboratorium, Konfliktløsning og Karriereudviklingscentre, Turisme Arbejdsrum, Kælder "Kolkhi, Videnskabeligt Forskningscenter for Vindyrkningsvirksomhed, Vinstfremstilling, Mikrovinifikationsforsknings Laboratorium, Laboratorier af vin-kemi, ampelografi og mikrobiologi, smagsrum mv.

85214_12.jpg

Universitetsprioriteter:

  • Forsknings- og praksisorienteret undervisning baseret på internationale standarder
  • Integration med internationalt uddannelsesrum;
  • Et team af højt kvalificeret akademisk personale med praktisk erfaring;
  • En bygning udstyret med moderne infrastruktur og teknologi;
  • Ansættelse af studerende og alumner på CIU, statslige og ikke-statslige strukturer;
  • Udvekslingsprogrammer;
  • Stipendier;
  • Diverse og glade studenteliv;
  • Fleksibelt betalingssystem.

Universitetet tilbyder et studentorienteret miljø og uddannelse i overensstemmelse med høje akademiske standarder og dermed definere elevernes videnbase, magt og fremtidsperspektiv!

At være en CUU-studerende betyder at opnå en højkvalitetsuddannelse, have en vellykket karriere, muligheder for konstant udvikling og vellykket elevliv.

Placeringer

Tbilisi

Address
Chargali Street,73
Tbilisi, Tbilisi, Georgien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig