Læs den officielle beskrivelse

historie

Georgien har store traditioner i luftfartsindustrien. Stærk luftfart er en forudsætning lands styrke og udvikling. Præcis denne omstændighed blev grundlæggende årsag til grundlæggelsen af ​​luftfarten pædagogisk-videnskabeligt institut i 1992. Dette institut blev udviklet i strukturen af Georgisk Tekniske Universitet.

I 2005, baseret på regeringsbeslutning, institut luftfart adskilt fra georgisk Tekniske Universitet og modtog akkreditering fra ministeriet for uddannelse og videnskab i Georgien. Det blev selvstændig Georgian Aviation University. I disse år vores universitet har trænet masser af piloter og specialister luftfart. De fleste af dem er ansat på sektorer civile og militære luftfart.

I dag, Universitetet har stærkt materiale-tekniske base, komfortabelt uddannelse laboratorier, Telavi Lufthavn, som er godt rustet til flyvetræning, fly Cessna 152, Piper Seneca, A-22, An-28, Boeing 737-200 og FNPT II MCC flysimulator , som er relevant for EASA standarder.

Georgian Aviation University er partner organisation under Erasmus Mundus-projektet ACTIVE. Ifølge dette projekt Universitetets studerende kan deltage i udvekslingsprogrammer med universiteterne i de europæiske lande. Studerende fra udlandet også komme til at studere her. Det er meget vigtigt, at kandidater med held arbejde på forskellige virksomheder, og de fleste af dem arbejder på ledende stillinger. De arbejder i lufthavne, luftfartsselskaber, militære styrker og på mange andre strukturer.

Universitetet har oplevet personale og professorer. Det er netop deres bidrag, at vores universitet har fået akkreditering fra ministeriet for uddannelse og videnskab i Georgien, der giver ret til specialist i alle niveauer tog luftfart:

Flight Udnyttelse af luftfartøjer (Commercial Pilot) Teknisk udnyttelse af fly Teknisk udnyttelse af fly flyelektronik og elektriske systemer Air Transport Management etc

MISSION STATEMENT

Georgian Aviation University indrømmer de grundlæggende principper for Bologna-processen og udfører sine aktiviteter i henhold til lovgivningen i de videregående uddannelser i Georgien. Universitetet tager ansvar for at sørge for relevant uddannelse og uddannelsesmæssige standarder er relevante for nationale interesser. Baseret på disse standarder, mission georgisk Aviation University er at give nutidige pædagogiske og videnskabelige-forskningsaktiviteter på videregående uddannelser, som vil blive orienteret på efterspørgslen af ​​samfundet og lande udvikling. Aktiviteterne vil blive udtrykt i forberedelsen kvalificeret personale inden for luftfart i flere retninger: flyvning udnyttelse, teknik og business administration.

Hovedformålet med universitetet er at gennemføre videregående uddannelsesaktiviteter og videnskabelige undersøgelser. Universitetet gennemfører alle niveauer af uddannelsesprogrammer i akademisk videregående uddannelse.

Opgaver og mål for universitetet er at udvikle og tilbyde samfundet, sådan proces for videregående uddannelser, som bestemmer:

Realisering af personens potentiale på alle måder. Uddannelse af højt kvalificerede og konkurrencedygtige personale, som vil være passende for arbejdsmarkedet, erkender universelle idealer, respekterer de demokratiske værdier og yde beskyttelse af menneskerettigheder og frihed. Akademisk frihed for professorer og lærere, der giver ordentlige forhold for videnskabelige undersøgelser og støtte stigende kvalifikationsniveau. Udvikling af strategi for internationalt samarbejde, for at gennemføre udvekslingsprogrammer for studerende, professorer og lærere.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Georgisk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Georgian Aviation University

Faculty of Air Transport Business Administration og Management forbereder specialister i bachelor- og kandidatuddannelser med større i: Air Transport Management. ... [+]

Faculty of Air Transport Business Administration og Ledelse forbereder specialister i bachelor- og kandidatuddannelser med major i:

Lufttransport management (Tilgængelig på engelsk) Regnskab og ledelse regnskab turisme

Vocational uddannelsesprogrammer i luftfragt personalets uddannelse og revisor uddannelse er også tilgængelige.

Områderne beskæftigelse for kandidater er: luftfartsselskaber, lufthavne, luftfart agenturer, fabrikker luftfart, forsikringsselskaber, statslige organisationer, banker osv

Internationale ansøgere skal fremvise følgende dokumenter til at anvende:

Kopi af pas Certificate of school eksamen Certifikat, der ansøg... [-]
Georgien Tbilisi
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk