Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor Ilia State University ?

Ilia State University byder hvert år omkring 5.000 freshmen velkommen på alle videregående uddannelser. ISU bestræber sig på at imødekomme hver elevs behov og hjælpe dem med at nå deres potentiale. Ilia State University uddanner sine studerende med en allround oplevelse for at give dem den nødvendige viden, færdigheder og selvtillid for at nå fremtidige karrieremål. ISU leverer et avanceret og dedikeret akademisk fællesskab, hvor eleverne kan lære af eksperter og opnå den kvalifikation, de søger.

Vi tilbyder:

Student-centreret undervisning - Vibrerende relationer mellem professorer og studerende bidrager til livligt akademisk samarbejde og debatter. Studerende opmuntres og støttes af fakultetet for at finde deres individuelle forskningsinteresser i deres studier.

Øvelsesbaseret pensum - ISU samarbejder med statslige organer og internationale organisationer samt offentlige og private enheder, der skaber muligheder for studerende til at integrere teoretisk viden i verden eller arbejde.

Udveksling og dobbeltuddannelse programmuligheder - Siden 2012 tilbyder ISU udvekslingsprogrammer til sine studerende og medarbejdere i adskillige internationale videregående uddannelsesinstitutioner. ISU tilbyder sine studerende den enestående mulighed for at opnå et dobbeltgrad diplom med forskellige østrigske og amerikanske universiteter.

Konkurrencerede studieafgifter - ISU tilbyder førsteklasses uddannelse med konkurrencedygtige studiegebyrer og fleksible betalingsformer i landet og regionen.

Uforglemmeligt studenteliv venligt, indbydende samfund, hvor eleverne kan engagere sig i en række akademiske, sociale og kulturelle aktiviteter.

Bliv medlem af Ilia State University og start din fantastiske livserfaring med os!

Ilia State University I EN NUTSHELL

  • Grundlagt: 2006
  • Beliggenhed: Tbilisi, Georgien
  • Medarbejdere: 301 professorer og mere end 1000 lærere, forskere og andre medarbejdere.
  • 4 skoler: Skolen for Kunst og Videnskab, Naturvidenskab og Teknologi, Handelsskole, Juridisk Skole
  • Studerende: 15 763
  • Studieprogrammer: Op til 80 akkrediterede programmer på bachelor-, kandidat- og ph.d. niveauer
  • Forsknings- og læringsfaciliteter i mange regioner i Georgien
  • School of Business: # 1 studie destination af georgiske freshmen siden 2015

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Ilia State University

Master of Applied Genetics ved fakultetet for naturvidenskab og medicin vil træne studerende til en international standard, der indeholder nuværende biomolekylære teknolo ... [+]

Master of Applied GeneticsHvorfor vælge Master of Applied Genetics program på Ilia State University ?Student-centreret undervisningØvelsesbaseret pensumUdvekslingsprogrammulighederKonkurrencedeltegningsgebyr og overkommelige leveomkostningerUforglemmeligt elevliv

Master of Applied Genetics vil træne eleverne til en international standard, der omfatter den nuværende biomolekylære teknologi. Helt enkelt er anvendelsen af bioteknologi, især molekylære genetiske applikationer, nu allestedsnærværende i handel og forskning.

Programmet har til formål at eleverne forstår nytteværdien af genetikbaseret teknologi. Uanset om de fortsætter med at bruge disse færdigheder i deres efterfølgende karriere, bliver disse studerende informeret forbrugerne om denne teknologi - de vil bedre kunne anvende teknologien korrekt og evaluere informationer, der er blevet genereret af andre ved hjælp af bioteknologi.... [-]

Georgien Tbilisi
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Welcome to Ilia State University

Ilia State University
Address
Kakutsa Cholokashvili Ave 3/5
0162 Tbilisi, Tbilisi, Georgien
Hjemmeside
Telefonnummer
+995 322 20 00 09