International School Of Economics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den International School of Economics blev grundlagt på Tbilisi State University i 2006, gennem en unik kollaborativ indsats af Verdensbanken, BP, Open Society Institute, Regeringerne i Georgien, Tyskland, Sverige og Norge.

ISET tilbyder en toårige kandidatuddannelse i økonomi. Programmet følger internationale akademiske standarder med engelsk undervisning ved at besøge og bosiddende international Ph.D. fakultet. Af mere end 100 kandidater til dato, mere end en tredjedel indtager analytiske positioner med økonomisk-politiske organer i alle tre lande i Sydkaukasus. Omkring 10% fortsætte deres uddannelse i den mest prestigefyldte Ph.D. programmer i Europa og Nordamerika, såsom Stanford, Chicago og Pennsylvania universiteter.

Institute ISET Politik blev oprettet i maj 2011 for at supplere den pædagogiske mission ISET. ISET-PI giver selvstændig politik for forskning og uddannelse, og når ud til de bredere akademiske, politiske og erhvervslivet i Sydkaukasus. Det er en af ​​de første universitets-baserede tænketanke i regionen, støttet fra starten af Open Society Institute Fond Tænketank. ISET-PI er også medlem af Stockholm Institute of Transition Economics (SITE) netværk.

Placeringer

Tbilisi

International school of economics at Tbilisi State University

Address
International School Of Economics,
16, Zandukeli St.

0108 Tbilisi, Tbilisi, Georgien
Telefonnummer
+(995 32) 250 71 77

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig