Læs den officielle beskrivelse

Den International School of Economics blev grundlagt på Tbilisi State University i 2006, gennem en unik kollaborativ indsats af Verdensbanken, BP, Open Society Institute, Regeringerne i Georgien, Tyskland, Sverige og Norge.

ISET tilbyder en toårige kandidatuddannelse i økonomi. Programmet følger internationale akademiske standarder med engelsk undervisning ved at besøge og bosiddende international Ph.D. fakultet. Af mere end 100 kandidater til dato, mere end en tredjedel indtager analytiske positioner med økonomisk-politiske organer i alle tre lande i Sydkaukasus. Omkring 10% fortsætte deres uddannelse i den mest prestigefyldte Ph.D. programmer i Europa og Nordamerika, såsom Stanford, Chicago og Pennsylvania universiteter.

Institute ISET Politik blev oprettet i maj 2011 for at supplere den pædagogiske mission ISET. ISET-PI giver selvstændig politik for forskning og uddannelse, og når ud til de bredere akademiske, politiske og erhvervslivet i Sydkaukasus. Det er en af ​​de første universitets-baserede tænketanke i regionen, støttet fra starten af Open Society Institute Fond Tænketank. ISET-PI er også medlem af Stockholm Institute of Transition Economics (SITE) netværk.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

International School Of Economics

ISET s kandidatuddannelse i økonomi blev lanceret i efteråret 2006, som en kandidatuddannelse i Tbilisi State University. Programmet tager eleverne gennem et udfordrende ... [+]

ISET s kandidatuddannelse i økonomi blev lanceret i efteråret 2006, som en kandidatuddannelse i Tbilisi State University. Programmet tager eleverne gennem et udfordrende to år pensum, sammenlignelige i indhold og kvalitet til de første to års studier i velrenommerede Ph.D. programmer i Nordamerika og Vesteuropa. Alle kurser bliver undervist på engelsk af højt kvalificerede internationale fakultet.

Vores fakultet er forskelligartet, bestående af hjemmehørende professorer med ph.d. fra universiteter som Columbia University, Hebrew University og University of Pennsylvania, og regelmæssig besøgende, der er verdens førende inden for deres områder, herunder flere Fellows de økonometriske Society. Hele Fakultetet er forpligtet til at hjælpe de studerende designe individuelle studieplaner, overvåge deres afhandling forskning og støtte deres ansøgninger for både professionelle job og ph.d.-studier i udlandet. Kvaliteten af ​​forskning og undervisning på ISET er garanteret af internationale fakultet Udvalg, som samler ISET fakultet og prominente akademikere fra hele verden.... [-]

Georgien Tbilisi
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

6 months at ISET & ISET-PI