The University Of Georgia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

The University Of Georgia er en højtstående, største private uddannelsesinstitution i Tbilisi, Georgien, er medlem af European Higher Education Area (EHEA), Bologna-opfølgningsgruppen - BF UG , København-erklæringen (grundlag for udviklingen af de gensidige kvalitetssikringsrammer for uddannelse og erhvervsuddannelse i Europa), ENIC-NARIC-netværket ( EU-akademisk anerkendelse og mobilitet ) MCI i Indien, MSRT anerkendelse i Iran, Yok i Tyrkiet og mange lignende uddannelsesmæssige integrationer og aftaler. Disse og universitetets aggressive forskningsniveau gjorde universitetets præstationer meget fremragende i regionen, og grader og eksamensbeviser er akkrediteret over hele verden og yderst acceptabelt i EU og USA.

UG har opnået at erhverve den bedste uddannelsesinfrastruktur og høje uddannelsesstandarder i Kaukasusregionen. I dag er UG i førende rækker af regionale uddannelsesinstitutioner, dedikeret til den enkelte lands personlige vækst, så de ikke kun uddanner sig som fagligt uddannede fagfolk, men er også parat til at tage udfordringer i den virkelige verden. The University Of Georgia er udstyret med moderne computerteknologi og nyeste laboratorier. I overensstemmelse med teoretisk viden har eleverne mulighed for at få praktisk erfaring og arbejde med forskellige tekniske og videnskabelige udstyr. Vores fakultet er dedikeret til at undervise kreativt og med begejstring, hjælpe med at rejse unge fagfolk med et påvist engagement for offentligheden. For internationale studerende tilbyder The University Of Georgia øjeblikket programmer inden for disse områder:

 • Business Administration (Undergraduate);
 • Master of Business Administration (Graduate);
 • Ingeniør / IT (Undergraduate);
 • It Engineering (Graduate);
 • Engelsk filologi (undergraduate);
 • Sygepleje (bachelor);
 • Pharmacy (Undergraduate);
 • Tandpleje (enkeltcyklus)
 • Generel medicin (enkeltcyklus)
 • Master i International Business Law Program (Graduate);
 • Master of Education Administration (Graduate)

UG er stolt af sit mangfoldige samfund med tværkulturel bevidsthed. Det byder studerende fra hele verden velkommen, hvilket gør det til et centrum for viden med en international atmosfære. Internationale studerende har lige muligheder, herunder fuldt udbygget elevliv og karrieremuligheder. UG fremmer en sund livsstil og tilbyder fremragende infrastruktur til aktivt at øve sport og fitness. Studerende har adgang til forskellige indendørs og udendørs sportsstadioner samt tennisbaner og et veludstyret fitnesscenter. UG studerende har mulighed for at etablere klubber og bringe innovative ideer til livscyklus og engagere sig i spændende aktiviteter. Studerende modtager støtte for fuldt ud at realisere deres potentiale og opleve mindeværdige øjeblikke ved The University Of Georgia . I dag har universitetet den ære at tilbyde sine studerende moderne faciliteter og læringsmiljøet, hvor de kan få en højkvalitetsuddannelse samt praktisk erfaring. Viden og færdigheder erhvervet på vores universitet er en garanti for en vellykket karriere, ikke kun i Georgien, men også på det internationale arbejdsmarked. Oplysningerne om procedurer og andre oplysninger om optagelse er tilgængelige på The University Of Georgia officielle hjemmeside - www. UG .edu.ge.

Yderligere oplysninger kan også erhverves ved at sende en mail til John Dastouri og professor Bahman Moghimi

J.Dastouri @ UG .edu.ge.

B.Moghimi @ UG .edu.ge

Placeringer

Tbilisi

The University of Georgia

Address
77a, M. Kostava str.
0171 Tbilisi, Tbilisi, Georgien
Telefonnummer
+995 322 55 22 22

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig