Akrofi-Christaller Institute Of Theology, Mission And Culture

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Akrofi-Christaller Institut for Teologi, Mission og Kultur, En videnskabelig institution oprettet af den presbyterianske kirke Ghana for at tjene det bredere kristne samfund i Ghana og Afrika. Instituttet er akkrediteret af National Accreditation Board af Undervisningsministeriet (Ghana) som en postgraduate forskningsinstitution, med en Presidential charter at tildele sine egne grader.

Den Akrofi-Christaller Institut for Teologi, Mission og Kultur er et postgraduate forskning og uddannelse Institute fuldt akkrediteret af det nationale Accreditation Board af Undervisningsministeriet som en videregående institution med en Presidential charter at tildele sine egne grader. Det er en forskning universitet fremme afrikansk innovation og ekspertise og dedikeret til studiet og dokumentation af kristen historie, tanke og liv i Ghana og i Afrika som helhed, i forhold til deres afrikanske indstilling og til verden kristendom. ACI søger at styrke kristne vidne i moderne Afrika og verden kontekst gennem kristen stipendium.

ACI

Opkaldt efter to sidste store lærde i Twi sprog og pioner tal i det kulturelle vidnesbyrd om Kirken i Ghana, Clement Anderson Akrofi og Johannes Gottlieb ChristallerDen Akrofi-Christaller Institut for Teologi, Mission og Kultur (ACI) (tidligere Akrofi-Christaller Memorial Center for Mission Forskning og Applied Theology, ACMC) søger at være på forkant med kirkens mission og støde med samfund og kultur i Ghana , Afrika og resten af ​​verden.

Instituttet står i en tradition, der kombinerer fromhed, kreativitet og akademisk ekspertise til opfyldelse af vidnet til evangeliet i Ghana og hele Afrika.

Dette var kendetegnende for uddannelsen i det historiske Akropong Seminary hvis bygninger, (Basel Hus i Akropong-Akuapem), bygget i 1840'erne og 1860'erne, men renoveret i 1992 og udvidet i 1996-1998, Instituttet indtager nu.

Instituttet har moderne og velholdte boliger og catering faciliteter, en betydelig og up-to-date specialist bibliotek og foredrag og studiefaciliteter i historiske omgivelser, hvor spørgsmål om evangeliet og kultur er en dag-til-dag bekymring.

De 40 medarbejdere søger at modellere kristne samfund, møde til daglig tilbedelse som akkompagnement af akademiske og pastorale aktiviteter.

Instituttet blev formelt oprettet i 1987 som et uafhængigt organ, et selskab med begrænset ansvar, og registreret i henhold til aktieselskabslovens regler som en velgørende organisation.

De juridiske og administrative strukturer Instituttets var udformet med henblik på at skabe en institution, der ville være bæredygtigt, økonomisk selvbærende og tilstrækkeligt åbent også for at opfylde behovene hos den bredere kristne og akademiske miljøer.

Vision

At være en toneangivende akademisk og pastoral institution, uddannelse kristne arbejdere og ledere til effektiv mission i den afrikanske kontekst.

Mission

Instituttet søger at: 1. Udvikle akademiske programmer, der giver tilstrækkelige redskaber til seriøs og kreativ forskning i afrikansk kristendom og den afrikanske bidrag til verden kristendom, samt at tilbyde nye muligheder for meningsfuld og relevant teologisk forskning og offentliggørelse.

  1. Serveres det bredere kristne samfund i Ghana, Afrika og hele verden, ved at fokusere sin forskning og uddannelse på spørgsmål om kristen mission i den afrikanske kontekst, for at hjælpe det kristne samfund i Afrika bedre at forstå sin opgave og vidne mere effektivt til Kongeriget af Gud i Afrika og i resten af ​​verden.
ACI Ghana

Vores mål

jeg. At tilbyde uddannelse i mission forskningsmetoder, optagelse af lokale historie, kontekstualisering og andre relevante emner for dem interesseret og engageret i situationer med mission, evangelisation og socio-politisk og kulturel forandring.

ii. At samarbejde med andre akademiske, kirke og mission institutioner, agenturer og tjenester inden for og uden Ghana, der beskæftiger sig med at identificere vigtige missionsteologisk spørgsmål for studier, forskning og dokumentation, og uddannelse og handling i missionen.

iii. For at lette undersøgelsen og efteruddannelse for ministre og andre kirkelige personale, studerende og forskere i mission-relaterede emner fra både inden for og uden Ghana.

iv. For at samle relevant litteratur, dokumentation og information til teologisk refleksion over kirkens liv og mission, udvikle bibliotek, mikroform og edb-faciliteter, formidle ideer og information gennem audio-visuelle, publikationer og et tidsskrift.

v. For at opretholde et fællesskab liv præget af kristen tilbedelse og engagement i kristen mission og tjeneste.

vi. For at være så meget som muligt et levende laboratorium i mission og til at samarbejde med andre institutioner, agenturer, centre og udvalg, både inden for og uden Ghana, engageret i refleksion og handling i kirkens mission er gennem gensidig

Placeringer

Akropong

Address
P.O. Box 76
Akropong-Akuapem

Akropong, Eastern Region, Ghana

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: