Læs den officielle beskrivelse

VORES VISION ERKLÆRING

Christian Service University College sigter: At være et første klasses evangelisk Christian University, der fremmer viden om Kristus gennem uddannelse af mænd og kvinder med moralsk retskaffenhed, akademisk ekspertise og passion for at tjene og forvandle samfundet.

Første klasse: Den University College har til formål at yde første klasses uddannelse, fremragende faciliteter og generelt gode udsigter - omgivelser; det vil sige, først i alt.

Evangelisk Christian University: Med dette mener vi, at University College varsler de gode nyheder om Jesus Kristus og tror på de historiske doktriner i den kristne tro.

Moralsk retskaffenhed: Gennemføre baseret på kristen moral og livsstil, der viser konsekvent hensyn til Guds ord og retsstaten.

Akademisk Excellence: Professionelt og fagligt kompetent og evne til at anvende viden til at løse eller håndtere aktuelle emner, der berører kirke og samfund.

Passion to Serve: Servering med stor iver og entusiasme.

Vores mission

Den kristne Service University College er en Academic Center of Excellence for undervisning, forskning og service i teologi, Applied Science og humaniora i en evangelisk og lyd etisk miljø.

En kort historie

Kollegiet begyndte som en fusion af to visioner i januar 1974. En gruppe af ghanesiske kristne havde en vision om en tværkirkelig, evangelisk institution i en højt fagligt niveau, som ville træne mænd og kvinder til alle typer af Christian Ministry.

Den anden gruppe bestod af udstationerede missionærer, der havde en vision om en institution til at uddanne arbejdere fra den veletablerede kirke i det sydlige Ghana for et fremstød ind i det nordlige Ghana og nabolandene, hvor kirken var forholdsvis meget lille. Evangelisk kristendom i Ghana i slutningen af ​​1960'erne og 1970'erne var præget, blandt andet ved intim interaktion og samarbejde og sløring af konfessionel, mission og gruppe forskelle. Den Worldwide Evangelisation for Kristus (WEC), som var en af ​​de missionerende grupper i den anden gruppe af missionærer, havde erhvervet ejendom i Kumasi, som de havde bygget fire beboelseshuse og et radiostudie med planer om at opføre en stor bygning til at fungere som i begyndelsen af ​​et seminarium. Snart de to visioner fusionerede.

I oktober 1974 de første boligområder klasser startede med fire elever og kollegiet voksede fra styrke til styrke og er nu blevet en evangelisk kristen University College.

Vores kerneværdier

Den kristne Service University College værner og opretholder følgende kerneværdier, som den finder så centralt og grundlæggende for institutionen. De er:

  • Den herredømme af Jesus Kristus.
  • Integritet
  • Hårdt arbejde
  • God Stewardship af ressourcer
  • Gensidig støtte og pleje

Vi leverer top faciliteter til studerende:

CSUC placerer dig i et fagligt stimulerende miljø, der er både åndeligt berigende og socialt tilfredsstillende. Vores omfattende og innovativ tilgang til uddannelse og forskning vil bidrage til din fremtidige succes og inspirere dig til at realisere dit fulde potentiale som iværksætter og teknologi-kyndige ledere.

Den indlæggelser afdeling er her for at hjælpe dig gennem hele ansøgningsprocessen og hjælpe dig med at finde hjem på CSUC. Vores familie er altid ekspanderende og vi ser frem til at byde nye studerende til Christian Service University College, CSUC.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Christian Service University College

Christian Service University College er det oplagte valg til øverste ledelse, personale i ledende stillinger, der overvejer at opgradere sig selv inden for overvågning og ... [+]

Christian Service University College er det oplagte valg til øverste ledelse, personale i ledende stillinger, der overvejer at opgradere sig selv inden for overvågning og evaluering. eliten Master of Science uddannelsen i Overvågning og evaluering (M & E) er den første af sin art til at blive lanceret ved et universitet i det vestafrikanske sub-regionen.

Ifølge chefen for Institut for Planlægning og Udvikling af CSUC Mr. Paul Kitson B. Asamoah, med Ghanas stigende afhængighed af internationale organer og donororganisationer om midler og andre former for støtte til at drive udviklingsplaner, programmer og projekter, der er behovet for at uddanne højt kaliber fagfolk på post graduate niveau i overvågning og evaluering. ”Indgående viden i overvågning og evaluering er sparsomme og er i bit. Det er ikke udtømmende. Og hvor organisationer har brug for personale med omfattende viden og færdigheder i M & E, de ofte bruge tusindvis af dollars for at sende dem til udlandet for at modtage undervisning,”sagde Mr. Asamoah. ”Initiativet for CSUC præsident Prof. Sam Afrane bringe dette program til din hoveddør er prisværdigt og bliver en bedre og mere omkostningseffektive midler til at opnå uddannelse kvalitet i M & E,” tilføjede Mr. Asamoah. Programmet, der har både teoretiske og praktiske elementer, er hænder på 12 måneders intensive kursus arbejde og forskning komponenter samt en ekstra tre måneder til afhandling. Programmet sigter mod embedsmænd fra forskellige ministerier, departementer, storbyområder, kommunale og distrikt forsamlinger. Det er også rettet mod medieorganisationer, lokale og udenlandske ngo'er. For unge kandidat søger at anvende,... [-]
Ghana Kumasi
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Christian Service University College

I tråd med CSUC strategiske mål og den nationale behov for kvalificerede og kyndige fagfolk, formålet med kandidatuddannelsen er at udvikle fagfolk, der er etisk og har e ... [+]

Oversigt

I tråd med CSUC strategiske mål og den nationale behov for kvalificerede og kyndige fagfolk, formålet med kandidatuddannelsen er at udvikle fagfolk, der er etisk og har en integreret kendskab til regnskab og finansiering til forvaltning og bæredygtig præstation af moderne virksomheder og organisationer .

Program Mål

Målene for kandidatuddannelsen. Regnskab og Finans program er:

At give kandidater med godt kendskab til moderne regnskab og finansiering praksis og modeller for effektiv og etisk ledelse af organisationer. For at forbedre kandidater forståelse i anvendelsen af ​​empiriske modeller, teorier og centrale begreber i regnskab og finansiering. At udvikle problemløsning og analytiske færdigheder af kandidater, der kræves for erhvervslivet / finansiel analyse og forskning i regnskab og finansiering. At udvide videngrundlaget for elever i integrerede regnskab og finansiering; således tilvejebringer MSc. Regnskab og Finans opgradere den ekstra fordel af flere kursus undtagelser i programmerne for faglige organisationer. Adgangskrav ... [-]
Ghana Kumasi
September 2019
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

School Video 1

School Video 2