Christian Service University College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

VORES VISION ERKLÆRING

Christian Service University College sigter: At være et første klasses evangelisk Christian University, der fremmer viden om Kristus gennem uddannelse af mænd og kvinder med moralsk retskaffenhed, akademisk ekspertise og passion for at tjene og forvandle samfundet.

Første klasse: Den University College har til formål at yde første klasses uddannelse, fremragende faciliteter og generelt gode udsigter - omgivelser; det vil sige, først i alt.

Evangelisk Christian University: Med dette mener vi, at University College varsler de gode nyheder om Jesus Kristus og tror på de historiske doktriner i den kristne tro.

Moralsk retskaffenhed: Gennemføre baseret på kristen moral og livsstil, der viser konsekvent hensyn til Guds ord og retsstaten.

Akademisk Excellence: Professionelt og fagligt kompetent og evne til at anvende viden til at løse eller håndtere aktuelle emner, der berører kirke og samfund.

Passion to Serve: Servering med stor iver og entusiasme.

Vores mission

Den kristne Service University College er en Academic Center of Excellence for undervisning, forskning og service i teologi, Applied Science og humaniora i en evangelisk og lyd etisk miljø.

En kort historie

Kollegiet begyndte som en fusion af to visioner i januar 1974. En gruppe af ghanesiske kristne havde en vision om en tværkirkelig, evangelisk institution i en højt fagligt niveau, som ville træne mænd og kvinder til alle typer af Christian Ministry.

Den anden gruppe bestod af udstationerede missionærer, der havde en vision om en institution til at uddanne arbejdere fra den veletablerede kirke i det sydlige Ghana for et fremstød ind i det nordlige Ghana og nabolandene, hvor kirken var forholdsvis meget lille. Evangelisk kristendom i Ghana i slutningen af ​​1960'erne og 1970'erne var præget, blandt andet ved intim interaktion og samarbejde og sløring af konfessionel, mission og gruppe forskelle. Den Worldwide Evangelisation for Kristus (WEC), som var en af ​​de missionerende grupper i den anden gruppe af missionærer, havde erhvervet ejendom i Kumasi, som de havde bygget fire beboelseshuse og et radiostudie med planer om at opføre en stor bygning til at fungere som i begyndelsen af ​​et seminarium. Snart de to visioner fusionerede.

I oktober 1974 de første boligområder klasser startede med fire elever og kollegiet voksede fra styrke til styrke og er nu blevet en evangelisk kristen University College.

Vores kerneværdier

Den kristne Service University College værner og opretholder følgende kerneværdier, som den finder så centralt og grundlæggende for institutionen. De er:

  • Den herredømme af Jesus Kristus.
  • Integritet
  • Hårdt arbejde
  • God Stewardship af ressourcer
  • Gensidig støtte og pleje

Vi leverer top faciliteter til studerende:

CSUC placerer dig i et fagligt stimulerende miljø, der er både åndeligt berigende og socialt tilfredsstillende. Vores omfattende og innovativ tilgang til uddannelse og forskning vil bidrage til din fremtidige succes og inspirere dig til at realisere dit fulde potentiale som iværksætter og teknologi-kyndige ledere.

Den indlæggelser afdeling er her for at hjælpe dig gennem hele ansøgningsprocessen og hjælpe dig med at finde hjem på CSUC. Vores familie er altid ekspanderende og vi ser frem til at byde nye studerende til Christian Service University College, CSUC.

Placeringer

Kumasi

Christian Service University College

Address
Post Office Box 3110,
Kumasi, Ashanti Region, Ghana
Telefonnummer
+233 322028781