University of Ghana

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om UG

Visionen fra University of Ghana er at udvikle verdensklasse menneskelige ressourcer og kapaciteter til at opfylde nationale udviklingsbehov og globale udfordringer gennem kvalitet undervisning, læring, forskning og videnspredning. Grundlagt i 1948, da University College af Gold Coast, blev den institution mandat til at sikre og fremme University læring, uddannelse og forskning. Det blev University College of Ghana om gennemførelse af Ghanas uafhængighed marts 1957. Men ved en lov vedtaget af Europa-Parlamentet den 1. oktober 1961 University College of Ghana opnået suveræn universitet status med autoritet til at tildele sine egne grader. Det er den ældste og største af de seks offentlige universiteter i Ghana. Med en aktuel studerende befolkning på over 36.000, hvoraf omkring 1.100 er internationale studerende er universitetet i Ghanas operationer styres af det højeste niveau af integritet, etiske standarder, åbenhed og fairness, og understøttes af en performance-drevet belønning anerkendelse system. Det er et center for akademisk ekspertise anerkendt verden over for kvaliteten af ​​dets fakultet og studerende og for den faglige succes sine alumner. Det har uddannet mere end 50.000 kandidater, der yder bidrag til udvikling af Ghana samt på internationalt plan.

Campusser Universitetets markante specialiseret undervisning og effektfuld forskning udføres på tværs af tre campus samfund - Legon Campus, Körle Bu Campus og Accra City Campus.

Legon Campus: Den Legon Campus ligger omkring 13 kilometer nordøst for Accra, hovedstaden i Ghana. Det er her, de fleste af universitetets undervisning og forskning udføres. Den Legon Campus huser også den centrale administration for universitetet.

Der er 16 på campus botilbud for studerende. Optaget ph.d.-studerende er traditionelt tilbydes indkvartering i co-ed VALCO Trust Fund Vandrerhjem. Men de studerende har mulighed for at opholde sig i en anden hostel på campus, eller off-campus, hvis de ønsker det.

Fra 2014/2015 skoleåret Universitetet vil gennemføre et kollegialt system, som blandt andet vil forbedre effektiviteten i administration og drift af universitetet. Fire gymnasier vil blive etableret College of Health Sciences, College Humanistiske College of Basic og Applied Sciences og College of Education. Tre af disse fire gymnasier vil være placeret på den Legon Campus. The University of Ghana tilbyder så mange som 90 bachelor og 150 kandidatuddannelser på forskellige områder inden for kunst, samfundsvidenskab, business, fysiske og biologiske videnskaber, læge, tandlæge, allierede sundhedsvidenskab, landbrug, teknik og jura. Særlige programmer udbydes i Performing Arts, afrikanske Studier og internationale anliggender.

Körle-Bu Campus: Den Körle-Bu Campus, der ledes af en Provost, huser College of Health Sciences, som er lavet op af Medical School, Dental School, School of Public Health, og Noguchi Memorial Institute for Medical Research, School of Allied Health Sciences og School of Nursing.

Accra City Campus: Den Accra City Campus er det nye navn for det omstrukturerede Ekstern Degree Center, University of Ghana, som drives på Accra Workers College. Det er beliggende i hjertet af Accra, Ghanas hovedstad.

Muligheder for internationale studerende

• Studerende fra Ecowas sub-region får en særlig rabat på deltagerbetaling på op til 50% mens studerende fra andre Afrikanske lande modtage en særlig rabat på deltagerbetaling på op til 30%.

• Universitetet er velforsynede med uddannelsesmæssige faciliteter såsom biblioteker, læsesale, Wi-Fi hot spots, computerlokaler og mange flere • Bred vifte af programmer til rådighed • Tværkulturel fordybelse - Over 70 nationaliteter årligt forelægge • Kontor dedikeret til forvaltning af internationale programmer og velfærd af internationale studerende • Spændende erfaringsbaseret læringsmuligheder • Meget sikker campus

Placeringer

Accra

Address
University of Ghana
P. O. Box LG 25 Accra, Region Greater Accra, Ghana