AAS College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

AAS College blev etableret i 1990 og er i dag en af de største gymnasier i Thessaloniki. Det er kendt for sin høj standard uddannelse i kunst

AAS er en franchise partner College University of Sunderland i Storbritannien. Det betyder at på AAS tilbyder vi britisk uddannelse af høj kvalitet. Vi følger den samme pensum og leverer de samme BA'er og MA'er Degrees som UoS i Design-området.

AAS forstår vi, at du har brug for et moderne, venligt og inspirerende miljø for at nå dine fulde potentialer. Det er grunden til, at vi løbende investerer i vores lokaler og ressourcer. Højteknologiske computere, bibliotek, VLE og alt nødvendigt udstyr er der for at hjælpe dig med dine studier. Du studerer og praktiserer på fuldt udstyrede computerstudier, studierum, designstudier, mens du kan nyde og slappe af på kollegiets cafe.

Vores bibliotek er en af de største i byen og er fuldt opdateret. Desuden, fordi samarbejdet med University of Sunderland du nyder fri adgang til e-biblioteker i hele din uddannelse.

Du vil deltage i mange konkurrencer under din undersøgelse. Det store antal priser, som vores elever opnår i nationale og internationale konkurrencer, gør os meget stolte.

I løbet af dit treårige program nyder du også kulturelle besøg, virkelige projekter, praktikophold, udstillinger og studiebesøg i Europa.

AAS er et glimrende valg for dig, der ønsker at gøre en forskel inden for design og kommunikation.

Du er uddannet i henhold til det britiske uddannelsessystem, og du er parat til at svare på alle udfordringer på det internationale marked.

Du følger samme studieplan, det samme program og du får samme bachelor- og kandidatgrad som eleverne på UoS. Du får den samme topkvalitet britiske uddannelse. Du bliver opdateret med alle internationale trends inden for design og grafik.

Når du kommer til studier, lav det kloge valg!

Oplev Middelhavsområdet ved University of Sunderland ved at vælge den bedste kvalitet i den britiske uddannelse, i et middelhavs-miljø af høj kvalitet, til lavere studiegebyrer end i de britiske universiteter!

Bliv medlem hos AAS College i Thessaloniki - Grækenland!

Placeringer

Thessaloniki

Address
AAS College 108 Thessalonikis street Oraiokastro
ΤΚ: 57013 Thessaloniki, Thessaloniki, Grækenland