ALBA Graduate Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ALBA Graduate Business School på The American College of Greece blev grundlagt i 1992 og opererer i regi af erhvervslivet, en sammenslutning af virksomheder og institutionelle organisationer, der i øjeblikket tæller mere end 90 medlemmer.

Alba stræber efter excellence, kvalitet og kontinuerlig innovation inden for forskning og undervisning. Alba tilbyder graduate akademiske programmer, hvoraf de fleste er internationalt akkrediteret af AMBA eller EFMD . Det er den førende Business School i Grækenland på grundlag af karrierevejledning, iværksætteruddannelse, ledende internprogrammer hos topvirksomheder og den enestående placeringsreklame for sine alumner.

115520_CF110834.jpg

Alba's professorer kommer fra de bedste universiteter verden over som Yale, London Business School, IMD osv. Omkring 20% ​​af fuldtidsstuderende kommer fra lande som Frankrig, Indien, Rusland, Serbien, Nigeria osv. Derudover er et stadigt voksende netværk af partnere over hele verden gennem udvekslingsprogrammer giver eleverne mulighed for at opbygge internationale netværk af faglige og sociale kontakter og drage fordel af udveksling af viden, erfaring og kulturelle indsigter.

Hvert år tilbyder Alba en række stipendier til ansøgere, som demonstrerer en stærk akademisk præstation og / eller et fremragende fagligt spor. Alba Career Office tilbyder verdensklasse støtte til studerende og alumner. Gennem personlig coaching er mere end 10 fokuserede workshops, karrierepaneler, jobskygge, praktikophold og utallige virksomhedsbesøg, parate til at søge de bedste job internationalt. Det årlige karriereforum tiltrækker mere end 100 rekrutterere og er grundlaget for mere end 1500 interviews på mindre end en uge. Alba abonnerer og tilbyder studerende og alumner alle større internationale rekruttering / placeringstjenester.

Stipendier er tilgængelige for internationale studerende. Hvis du vil se, om du er berettiget, bedes du udfylde denne formular hjemmeside.

115515_22179953_10155784170836810_6043486379086959257_o.jpg

956_img2.jpgUd over sine akademiske programmer tilbyder Alba højkvalitets executive education for at imødekomme behovene hos store indenlandske og internationale erhvervskunder. Disse programmer spænder fra åbne tilmeldingsseminarer til tilpassede løsninger. Mere end 11000 ledere har deltaget i Executive Development Programs på Stipendier er tilgængelige for internationale studerende. Hvis du vil se, om du er berettiget, bedes du udfylde denne formular hjemmeside.

958_img3.jpgAlbas alumni-krop omfatter ca. 3.000 fremtrædende personer, der udgør en gruppe af unge og dynamiske ledere i færd med at opbygge udfordrende karriere, samtidig med at Albas omdømme forbedres i det græske og internationale erhvervsliv.

Placeringer

Athen

Alba Graduate Business School

Address
ALBA Graduate Business School
6-8 Xenias Str.

115 28 Athen, Central Athen, Grækenland
Telefonnummer
+30 21 0896 4737

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer