Athens University of Economics & Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Athens universitet for Økonomi (AUEB) blev grundlagt i 1920 og er i dag betragtes som en af ​​de mest konkurrencedygtige universiteter, på europæisk plan, inden for områderne økonomi, Business Administration, informatik, Statistik, Marketing, Regnskab og Finans. Næsten et århundrede efter sin oprettelse, AUEB fortsætter med at overføre viden på de videnskabelige områder det fremmer, at fremme effektive og innovative forvaltningspraksis, og bidrage til udviklingen af ​​det græske og det internationale samfund, med udsigt mod balancen mellem kvalitet og sociale bidrag. Hvert år mere end tusind studerende opgradere fra universitetet.

AUEB har i alt mere end 26.000 kandidater, som udgør en drivkraft ikke blot i det græske, men også i den internationale økonomi og ledelse. Desuden AUEB rangerer blandt de højeste i præferencer potentielle studerende hvert år i de discipliner, den behandler. Målet med AUEB er ikke kun at give sine studerende med teoretisk viden i forbindelse med moderne analytiske redskaber, men også at give dem mulighed for at udvikle deres personlige færdigheder, såsom kritisk tænkning og individuel initiativ. Kombinerer tradition med innovation og forskning med ansøgning, med fokus på kvalitet og udadvendthed, og at være lydhør over for samfundets behov, AUEB nyder en fremragende ry som følge af den høje undervise det giver og levering af moderne akademiske programmer, der inkorporerer den nyeste internationale udvikling, der er baseret på kravene i dagens arbejdsmarked.

"... Målet med vores universitet er at tjene som et center for uddannelse og videnskabelig ekspertise, demokrati, meritokrati, udadvendthed, åbenhed og social ansvarlighed, og som en kilde til intellektuel rigdom for vores land, især i disse vanskelige tider, at Grækenland går igennem. Vi ønsker, at vores studerende til at erhverve den bedste videnskabelige uddannelse muligt, hvilket vil gøre det muligt for dem at blive succesfulde professionelle i Europa og på verdensplan. Samtidig trods sin begrænsede finansielle kapacitet, AUEB tilbyder sine studerende et væld af kulturelle, sportslige og andre aktiviteter og tjenesteydelser, der bidrager til i videst muligt omfang til deres godt afrundet personlig udvikling. Vi bestræber os på at udvikle en igangværende forhold til vores elever. Ved at fastholde og videreudvikle langsigtet og tæt samarbejde med den græske erhvervslivet, AUEB letter og støtter gennem sine tjenester, karriere placeringer af sine kandidater. Med en stærk følelse af ansvar, AUEB bidrager afgørende til oprettelsen af ​​den vigtigste ressource et land kan have: dens menneskelige kapital ... "

Professor Konstantine Gatsios, rektor

Uddrag fra rektor hilsen

Placeringer

Athen

Address
Athens University of Economics and Business
76, Patission Str.

10434 Athen, Central Athen, Grækenland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig