Aristotle University of Thessaloniki - School of Geology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Geologi-, Petrologi- og Mineralogi Laboratoriet samt Meteorologi og Klimatologisk Laboratorium er begge del af Fakultetet for Fysik og Matematik og åbnede deres døre i efteråret 1928.

Geologi-, Petrologi- og Mineralogi Laboratoriet blev derefter opdelt i Geologi og Paleontologi Laboratoriet, og Mineralogi og Petrologi Laboratoriet, som begge blev indarbejdet i Naturvidenskabens Skole, blev grundlagt i efteråret 1943. Meteorologi og klimatologisk laboratorium blev først indarbejdet i Fysikskole og senere i Geologiens Skole.

Naturvidenskabelige Fakultet uddannede studerende i discipliner relateret til geologi og biologi. Nye laboratorier blev grundlagt i løbet af en tredive års periode, såsom fysisk geografi laboratorium, geofysik laboratorium og systematisk mineralogi-petrology laboratorium. I 1973 blev Naturvidenskolens skole opdelt i Geologi og Biologisk Skole.


Geologikollegiet blev grundlagt i 1973 i henhold til kongeligt dekret 290 / 5-4-1973 og blev bemandet af kandidater fra Naturvidenskole. I 1983 blev Geologikollegiet opdelt i afdelinger, som koordinerer undervisning og forskning, og tilbyder programmer, der uddanner studerende i en bred vifte af discipliner relateret til deres hovedområde. Antallet af kurser, der blev tilbudt, steg yderligere efter nye laboratorier blev grundlagt. Paleontologimuseet og Mineralogi- og Petrologimuseet, Det Seismologiske Station og Mount Olympus Meteorologiske Center er også en del af Geologikollegiet.


Skolen sørger for, at eleverne får fuld og omfattende uddannelse på en bred vifte af emner inden for geovidenskab, såsom Industrielle Mineraler og Rocks, Geografiske Informationssystemer, Geotermi, Geofysik, Geokemi, Anvendt Geologi, Sedimentologi, Klimatologi og Meteorologi, Ore Deponeringsgeologi, Økonomisk geologi, fossile brændstoffer, mineralologi, paleomagnetisme, paleontologi, miljøgeologi, miljøgeokemi, petrologi, seismologi, stratigrafi, strukturgeologi, teknisk geologi, hydrogeologi, fysisk geografi, oceanografi. Computer kurser og kurser relateret til digital teknologi tilbydes også til studerende. Undervisnings- og forskerpersonalet på skolen er erfaren, højt kvalificeret og stærkt engageret i undervisning og forskning.

Geologi-skolen er blandt de første ti skoler i Aristoteles Universitet i Thessaloniki for at tiltrække forskningsfinansiering fra en lang række kilder. I løbet af årene har Geologikollegiet nået sine mål, tilbyder højkvalitetsuddannelse, forbedret forskning og bidrager til samfund og samfund på alle mulige måder.

Placeringer

Thessaloniki

Address
Aristotle University of Thessaloniki
Faculty of Sciences
School of Geology

54124 Thessaloniki, Thessaloniki, Grækenland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig