Read the Official Description

Aristoteles-universitetet i Thessaloniki

Aristoteles-universitetet i Thessaloniki The Aristoteles-universitetet i Thessaloniki blev grundlagt i 1925 og er den største omfattende universitet i Grækenland. Det vigtigste campus er beliggende i centrum af byen Thessaloniki, og dækker et område på omkring 33,4 hektar. Det består af 10 fakulteter, som består af 40 skoler og 1 single-school fakultet. Nogle pædagogiske og administrative faciliteter er placeret off campus for praktiske og driftsmæssige årsager. En række af disse faciliteter er placeret uden for byen Thessaloniki eller endda i andre byer. Aristoteles-universitetet samfund omfatter omkring 75.000 studerende (65.000 studerende og 9.000 ph.d.-studerende og ph.d.-kandidater), 2,024 fakultet medlemmer, mere end 800 forskning og laboratorie personale og næsten 900 administrative medarbejdere.

Journalisthøjskole og massekommunikation

Den Journalisthøjskole og Mass Communications (http://www.jour.auth.gr/en/) af Aristoteles-universitetet i Thessaloniki blev grundlagt i 1991 med det formål at give de studerende teoretisk og praktisk uddannelse i journalistik, fremme forskningen i journalistik og massekommunikation, samt beskytte borgernes rettigheder og ansvar græske journalister. Det indtager en seks-etagers neoklassisk bygning placeret på 46 Egnatias Street, i centrum af Thessaloniki. Sekretariatet er placeret på første sal. Skolens medier og edb laboratorier er placeret i en anden bygning, nær den centrale campus. Den Journalisthøjskole og Mass Communications tilbyder fire år BA Honours grader (svarende til 240 ECTS) i et) Journalistik, og b) Mass Communications. Betjening af en fuldt udbygget og finansieret praktik program, de studerende fra begge specialer har mulighed for at tilegne sig værdifulde færdigheder i stedet, under et semester lange placering i en række medieorganisationer (tv- og radiostationer, aviser og blade, web medier, reklamer og public relations agenturer), såvel som i pressen / kommunikation stillinger i den private og den offentlige sektor. Skolens postgraduate program blev indviet i 2008, og i øjeblikket omfatter en MA i journalistik og nye medier og en MA i Kommunikation og Kultur (både varige 2 år, og svarende til 120 ECTS), samt et ph.d.-program (3 år / 180 ECTS). Skolens nuværende studerende omfatter næsten 700 bachelorer, 64 kandidater og 57 ph.d.-kandidater. Desuden hvert år skolen modtager i gennemsnit 15 Erasmus-studerende, mens på samme tid, det tog snesevis af mid-karriere fagfolk gennem en bred vifte af specielt konstruerede livslang læring programmer.

Thessaloniki Historisk en af ​​Europas ældste og mest multietniske byer, Thessaloniki har en befolkning på omkring en million mennesker, og på grund af sine fire universiteter og mange andre højere uddannelsesinstitutioner, kan prale med en elev-stærk befolkning på mere end 150.000. Udstyret med sin tusindvis-årige multikulturelle arv, bundet til sin græske, romerske, byzantinske, osmanniske og sefardisk Jøde historie, Thessaloniki er centrum for en travl kultur-kreativ bevægelse, der omfatter nogle af landets mest roste bands, billedkunstnere og designere, samt internationalt anerkendte festivaler som vinteren International Film Festival og foråret Thessaloniki Documentary Festival.

Behøver jeg at tage IELTS / TOEFL / Cambridge etc eksamen for min ansøgning? Du er forpligtet til at indsende en engelsk sprog eksamen resultat, hvis du enten dit første sprog ikke er engelsk hele din bachelor-grad blev ikke undervises på engelsk For yderligere detaljer se English Language Krav. Bemærk, at du ikke behøver at indsende en sprogtest med din ansøgning selektorer ikke vil tage dette i betragtning, når det besluttes, om ikke at anbefale et tilbud om optagelse. Hvis du modtager et tilbud om optagelse, vil det relevante sprog tilstand blive tilføjet. Du skal fremvise dit sprogkundskaber, før du er på grund af at registrere dig til dit program.

Skal jeg nødt til at sende andre dokumenter?

Administrationen vil bede dig om at sende nogen eksamensresultater, der ikke indgik i ansøgningsskemaet samt alle andre yderligere oplysninger, der kan anses for nødvendigt.

Hvad skal jeg bruge til min registrering?

Når du er blevet accepteret, vil vi være i kontakt med dig om de dokumenter, du har brug for at indsende efter din tilmelding. Disse typisk omfatter bekræftede kopier af din uddannelse og din engelsk eksamen resulterer en fotokopi af identiteten siden af ​​dit pas to identitetsskabende kort størrelse farvefotografier

Jeg kommer ikke fra et EU-land. Har jeg brug for et visum? Alle studerende, der ikke kommer fra EU-lande nødt til at tjekke med den græske ambassade deres lande Reglerne om studerende visa for Grækenland. De skal ansøge om en studerende visum i deres hjemland så tidligt som muligt, fordi behandlingstiden for sådanne visa kan være ganske lang.

Hvad skal jeg gøre for at forberede sig til programmet?

Når du er blevet accepteret, vil vi være i kontakt med dig om programmets detaljer og krav. Det er en god idé at gøre nogle prep arbejde forud for start af programmet, dvs. opfriske dine engelskkundskaber eller særlige terminologi viden ved at læse en bog er relevant for vejen, du har valgt (se f.eks. bibliografien af ​​din kerne kursus).

Kan jeg besøge Journalisthøjskole og Mass Communications?

Ja du kan. Kontakt venligst Program administration Officer (se ovenfor) og arrangere et besøg som helst tidspunkt indtil slutningen af ​​sommeren eksamensperioden (Juni 30), eller efter starten på Fall eksamensperioden (1st af September).

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Master

Aristotle University Thessaloniki

Den MA tilbyder tre veje, som hver især er designet til at reagere på et vitalt område af moderne bekymring og ansøgning for forskere og fagfolk inden for kommunikation o ... [+]

Μaster of Arts i Digital Media, Kommunikation og Journalistik Besked fra Program Director

Siden sin oprettelse, School of Journalism og Mass Communications af Aristoteles-universitetet i Thessaloniki i 1991, byder på fuld tid, fire år lange BA uddannelser både i Journalistik og i Mass Communications. Oprettelsen af ​​en engelsksproget kandidatuddannelse inden for Journalistik og Kommunikation, den første af sin art blandt græske offentlige universiteter, er baseret på skolens 25 år lange succes med at fremme læring gennem teori-bygningen, banebrydende tekniske færdigheder og professionel uddannelse, og afspejler sit urokkelige engagement i innovation, kvalitet, tværfaglig uddannelse og international outlook.What gør vores kandidatuddannelse relevant er konsekvent integration af de studerendes studie-, færdigheder og projekter til den virkelige verden. Innovation og eftertænksomhed har altid været den eneste vej for studerende, men jeg kan ikke forestille mig et mere kritisk tidspunkt end nu, i vores meget komplekse, risiko redet, globaliserede og netværksbaserede samfund, for alle tænker at blive mere metodisk, refleksiv og innovative . ... [-]

Grækenland Thessaloniki
Åben tilmelding
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Aristotle University of Thessaloniki

Aristotle University of Thessaloni
Address
Aristotle University of Thessaloniki, School of Journalism and Mass Communications, 46 Egnatia Str.
Thessaloniki Thessaloniki, Thessaloniki, Grækenland
Telefonnummer
+30 231 099 6000