European Law and Governance School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I den nuværende, al evighed globaliserede tidsalder, er der uden tvivl behov for homogeniseret læseplaner på europæisk plan og et behov for institutioner, der kan tilbyde de studerende kvalifikationer, viden og færdigheder, der er anerkendt på tværs af landegrænser. Med sigte på at være konstant på forkant med forskning og uddannelse, Europæiske Public Law Organisation (EPLO) har skabt en højere uddannelsesinstitution under navnet "European Law og Governance School "(ELGS), Som udgør materialisering af dette behov. Det European Law og Governance School bygger på den tro, at EU spiller en afgørende rolle for at sikre den globale stabilitet, fremme af demokrati, og de samlede fremskridt for menneskeheden, og at de centrale værdier i Den Europæiske Union skal tages til følge, mens det stræber efter bedre integration. Den ELGS mener også, at den vigtigste kilde til håb og den eneste vej til en vellykket integration er gennem den rette uddannelse og træning af unge i Europa. Således Vision for er at skabe en generation af unge, der vil identificere sig som europæere, der vil tjene Europa, og det vil udbrede ideen, kultur og værdier i Europa i hele verden.

Inspireret af de værdier, der ligger i hjertet af EU, såsom grundlæggende rettigheder, fri bevægelighed for fagfolk, varer og tjenesteydelser, og oprettelsen af ​​et enkelt system marked, samt af de udfordringer og muligheder, som disse politikker , det ELGS er der behov for at skabe en ny form for uddannelse, der er paneuropæisk karakter. Denne uddannelse skal starte på bachelor-niveau for at skabe og forberede den næste generation af juridiske og forvaltningsmæssige forskere til at arbejde inden for de hurtigt skiftende europæiske og internationale institutionelle strukturer.

AEH

Anvendelsesområde og mål

Den europæiske Law and Governance School (ELGS) er en moderne international skole med det formål og mission at tilbyde Excellence i tertiære uddannelsesniveauer inden for europæisk ret og Governance.

Skolen har til formål at forme socialt ansvarlige ledere i fremtiden med nysgerrige sind og frie ånder. Det sigter mod at forme det europæiske borgerinitiativ morgendagens der tilhører Europa og tjener til at fremme europæiske værdier.

Den ELGS er forpligtet til at uddanne den næste generation af Europa og verdens jurister, offentlige administratorer og verdens ledere ved at bibringe dem den nødvendige viden til effektivt at arbejde inden for de hurtigt skiftende europæiske og globale institutionelle strukturer, der overskrider nationale rammer, og færdigheder i at konfrontere og løse de nye globale muligheder og udfordringer.

Den ELGS giver tværfaglig bachelor, postgraduate kurser og lederuddannelse kurser, med frisk materiale og et unikt design.

Tre søjler omfatter denne institutioner «politik og værdier:

  • at tilbyde Excellence i uddannelse gennem teori, udvikling praksis og tværgående færdigheder,
  • at fremme innovation og intellektuel Nysgerrighed gennem et støttende og fleksibelt miljø,
  • at tilskynde Ændring i samfundet ved at dyrke de europæiske borgere i morgen.

Hvorfor studere på ELGS

  • Det tilbyder one-of-a-kind tværfagligt læseplaner
  • undervist af et fakultet netværk af verdens bedste
  • dedikeret til at skabe fremtidens ledere
  • leveres på en fantastisk og kulturelt rige placering
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se Kandidatuddanninger » Se BAs » Se Law LLB » Se PhD » Se Law LLM »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MA

Ma i regeringsførelse

på universitet Fuldtid 1 år October 2019 Grækenland Athens

Denne ene årigt undervist Uddannelsen giver de studerende en dybdegående kig på centrale spørgsmål Governance, og gør det muligt for studerende at vælge fra en bred vifte af valgfag rettet de mest presserende emner drøftes i hele Europa. [+]

Denne ene årigt undervist Uddannelsen giver de studerende en dybdegående kig på centrale spørgsmål Governance, og gør det muligt for studerende at vælge fra en bred vifte af valgfag rettet de mest presserende emner drøftes i hele Europa.

Til hvem det er adresseret

Den er ideel til studerende med første grader i den politiske og / eller juridiske videnskaber, der ønsker eller kræver indgående viden på centrale temaer i relation til regeringsførelse, med særligt fokus på EU, for deres faglige udvikling.

Eleverne bør bemærke, at dette program kan være et første skridt i retning af en forskning grad inden for governance studier, specifikt MPhil eller PhD.

Program Fordele ... [-]

Master

Føreren af ​​undersøgelser (MST) i juridiske forskning eller forvaltningsmæssige undersøgelser

på universitet Fuldtid 1 år October 2019 Grækenland Athens

Den ELGS Master of Studies er en 1-årig uddannelse, som gør det muligt for studerende at udføre uafhængig forskning inden for områderne Legal Research, Governance Studies, eller på et tværfagligt emne. [+]

Den ELGS Master of Studies er en 1-årig uddannelse, som gør det muligt for studerende at udføre uafhængig forskning inden for områderne Legal Research, Governance Studies, eller på et tværfagligt emne.

Den støttes af den ekspansive ELGS International Faculty netværk af over 100 juridiske og forvaltningsmæssige forskere og praktikere på verdensplan, de ELGS 'partneruniversiteter i Europa og resten af ​​verden, og EPLO. Vigtigt er det, vil de studerende i programmet gives adgang til at deltage i EPLO arrangementer om centrale temaer i EU-lovgivningen og styring og til at interagere med anseelse EU-ledere og beslutningstagere. Studerende opgradere med en klar forståelse og bevidsthed om de mest up-to-date videnskabelig forskning, samt et solidt netværk til at støtte dem i deres karriere efter ELGS. ... [-]


Mester i filosofi i juridisk forskning eller forvaltningsmæssige undersøgelser

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Grækenland Athens

Den ELGS Master of Philosophy er en 2-årig uddannelse, som gør det muligt for studerende at udføre uafhængig forskning inden for områderne Legal Research, Governance Studies, eller på et tværfagligt emne. Den støttes af den ekspansive ELGS International Faculty netværk af over 100 juridiske og forvaltningsmæssige forskere og praktikere på verdensplan, de ELGS 'partneruniversiteter i Europa og resten af ​​verden, og EPLO. [+]

Den ELGS Master of Philosophy er en 2-årig uddannelse, som gør det muligt for studerende at udføre uafhængig forskning inden for områderne Legal Research, Governance Studies, eller på et tværfagligt emne. Den støttes af den ekspansive ELGS International Faculty netværk af over 100 juridiske og forvaltningsmæssige forskere og praktikere på verdensplan, de ELGS 'partneruniversiteter i Europa og resten af ​​verden, og EPLO. Vigtigt er det, vil de studerende i programmet gives adgang til at deltage i EPLO arrangementer om centrale temaer i EU-lovgivningen og styring og til at interagere med anseelse EU-ledere og beslutningstagere. Studerende opgradere med en klar forståelse og bevidsthed om de mest up-to-date videnskabelig forskning, samt et solidt netværk til at støtte dem i deres karriere efter ELGS. ... [-]