Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til TEI Øst Makedonien og Thrakien (ΤΕΙ ΑΜΘ)

Den TEI Østmakedonien og Thrakien (ΤΕΙ ΑΜΘ) blev etableret i 1976 under navnet TEI Kavala. Den nuværende form er et resultat af institutionelle reformer og forandringer. Først åbnes som Center for Teknisk Uddannelse (KATE), et år efter et center for teknisk træning (katee) og i 1983 som Teknologisk Educational Institute (TEI). Den 2001 Teknologisk Educational Institute (TEI) og siden 2007 som en højere uddannelsesinstitution (HEI).

I første omgang (1976-1983), den KATE / katee havde seks afdelinger, i dag kendt som de gamle afdelinger TEI. I 1985 grundlagde den første bilaget TEI i Drama, hvor han bosatte Institut for Skovbrug og Natural Environment Management, men som blev lanceret i 1986. I samme år grundlagde og Business Administration, der tiltrådte Økonomi og Management School (GFS).

I løbet af 1999-2007 4 flere afdelinger blev føjet til TEI AMTH, kendt som udvidelsen departementer. Med driften af ​​den anden Department of Drama, nemlig Landscape Architecture (2003), blev etableret og 3. Faculty TEI AMTH opkaldt School of Agricultural Technology (STEG).

I 2009 blev det grundlagt en tredje Drama Department, Enology Department, som ikke tilhører STEG men fungerer som en selvstændig afdeling, indtil institutionalisere School of Agricultural Technology og fødevareteknologi og ernæring, hvor videnskaben hører.

Den nuværende bygning af TEI Østmakedonien og Thrakien er en cardioid bygning med enestående udsigt felt til Golfen Kavala. Dens konstruktion begyndte i 1983 og endelig overgav sig i 1995. Komplekset (campus) dækker et område på 132.000 m2 med låg 36.000 m2, hvoraf 11.000 m2 er klasseværelser, 11.000 m2 workshops (TOL og reparation), 11,000 m2 er tre sovesale kapacitet 450 senge og 3.000 m2 er bygningen af Bibliotek.

ΤΕΙ ΑΜΘ drives seks separate Postgraduate Programmer (PSP). Med undtagelse af de nyeste afdelinger TEI Østmakedonien og Thrakien, Vinfremstilling og Landscape Architecture, hvor der overhængende udstedelse af præsidentielle dekreter (PD) alle andre afdelinger har lovbestemte erhvervsmæssige rettigheder.

Den ΤΕΙ ΑΜΘ er i top ti blandt de 16 TEI og 28. blandt 82 universiteter og colleges i landet. I verden rangordning er i første halvår (position 5264) på ​​12.000 bedste universiteter i verden. Målingen (metode) er i overensstemmelse med de Cybermetrics Lab indikatorer, især dem, der vedrører produktion og akademisk publikation af videnskabelig viden.

Den pædagogiske proces på ΤΕΙ ΑΜΘ udføres af undervisning fakultet medlemmer (permanente), som er hierarkisk opdelt i 4 klasser: a) Professor b) Lektor, c) adjunkt og d) Underviser. Medlemmerne af OP bistås i deres arbejde af videnskabelig og Laboratorie Associates (midlertidig), fra laboranter og administratorer.

Den ΤΕΙ ΑΜΘ giver særlig stor vægt på forskning og innovation. Formålet er at etablere strenge procedurer forskning topkvalitet på alle niveauer af akademisk funktion. Til dette formål offentliggør TEI AMTH to tidsskrifter på engelsk.

ET vigtigt institutionelt værktøj, der forbinder det videnskabelige personale i ΤΕΙ ΑΜΘ forskning og innovation er Østmakedonien og Thrakien Teknologisk Research Center (TRC-AMG). Centret blev grundlagt i 2004 og er en privat enhed (private enheder), og opererer i syv sektorer: a) Stråling b) Brændstof, c) Marmor, d) New Product Planning, e) Markedsføring f) Computer og g) Miljø.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Græsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Eastern Macedonia and Thrace Institute of Technology

Dette kursus kombinerer teknik og virksomhedsstudier og tilbydes af Institut for Petroleum og naturgas Technology, men indeholder bidrag fra departementerne Business Admi ... [+]

OM PROGRAMMET

MSc i olie- og gasteknologi er en yderst akademisk og faglig kursus giver viden og færdigheder for dem der er interesseret i en overgang fra teknik til lederstillinger og for dem, der finder, at komplekse ledelsesmæssige situationer kræver nogle dybere teknisk forståelse. Igen, det er ideelt til nytilkomne i olie- og gasindustrien også. Kurset er fuldt anerkendt af den græske stat.

VARIGHED OG CREDITS

Varigheden af ​​programmet er 14 måneder. Programmet giver i alt 90 ECTS.

Fri adgang til HØJTEKNOLOGISKE LAB FACILITETER

MSc i Olie og Gas Technology er et program med foredrag, projekter, speciale og forskning åben lab ware. Sidstnævnte er et stærkt aktiv her på EMaTTech. Som en kendsgerning programmet giver adgang (24/7) til vores studerende på meget dyre high-tech instrumentering, der regelmæssigt ikke vil have mulighed for at se dem alle på én gang og åbent arbejde med dem i ethvert sted i verden. Det omfatter: Small / vidvinkel røntgen spredning (SAXS / WAXS), røntgendiffraktion (XRD), forskellige typer af mikroskoper såsom transmission, scanning med energi spredning systemet og atomic force (TEM, SEM / EDX, AFM ), gaskromatografi forbrænding for isotopforhold massespektrometri (GC / C / IRMS), differens-kalorimetri og termo gravimetrisk analysator (DSC / TGA), georadar (GPR) og mange andre overflade og brændstof videnskabelige instrumenter. ... [-]

Grækenland Greece Online
September 2019
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Eastern Macedonia and Thrace Institute of Technology
Address
St. Lucas, Kavala
654 04 Greece Online, Grækenland
Hjemmeside
Telefonnummer
+30 251 046 2148