Hellenic Open University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det Hellenske Åbne Universitet blev grundlagt som et selvadministreret statsuniversitet med sine lokaler beliggende hovedsageligt i Patras Grækenland . Universitetet accepterede sine første studerende i 1998. Det har fire skoler (Samfundsvidenskab, Anvendt Kunst, Videnskab og Teknologi og Humaniora).

I øjeblikket er over 30.000 bachelor- og postgraduate studerende registreret i. De uddannes af et udadvendt akademisk fakultet på omkring 50 medlemmer, støttet af 2000 adjungerede lektorer, professorer, postdoktorale forskere, laboratorieunderstøttende personale, instruktører samt omkring 200 administrativt personale.

Det HELLENISKE OPEN UNIVERSITETS MISSION (HOU) har til opgave at yde universitetsuddannelse af høj kvalitet via fjernundervisning på både bachelor- og postgraduate-niveau. Til dette formål udvikler og implementerer man passende læringsmateriale og læringsmetoder. Fremme af videnskabelig forskning samt udviklingen af ​​den relevante teknologi og metode inden for fjernundervisning falder inden for rammerne af sine målsætninger.

Placeringer

Patras

Address
Parodos Aristotelous 18
26 335 Patras, Achaea, Grækenland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig