Hellenic Open University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det Hellenske Åbne Universitet blev grundlagt som et selvadministreret statsuniversitet med sine lokaler beliggende hovedsageligt i Patras Grækenland . Universitetet accepterede sine første studerende i 1998. Det har fire skoler (Samfundsvidenskab, Anvendt Kunst, Videnskab og Teknologi og Humaniora).

I øjeblikket er over 30.000 bachelor- og postgraduate studerende registreret i. De uddannes af et udadvendt akademisk fakultet på omkring 50 medlemmer, støttet af 2000 adjungerede lektorer, professorer, postdoktorale forskere, laboratorieunderstøttende personale, instruktører samt omkring 200 administrativt personale.

Det HELLENISKE OPEN UNIVERSITETS MISSION (HOU) har til opgave at yde universitetsuddannelse af høj kvalitet via fjernundervisning på både bachelor- og postgraduate-niveau. Til dette formål udvikler og implementerer man passende læringsmateriale og læringsmetoder. Fremme af videnskabelig forskning samt udviklingen af ​​den relevante teknologi og metode inden for fjernundervisning falder inden for rammerne af sine målsætninger.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:


Language Education for Refugees and Migrants Program

på universitet Fuldtid 4 semestre March 2019 Grækenland Patras

[+]

færdiggøre deres evner til at undervise sprogundervisningen på forskellige sprog ved at vedtage en repertoire tilgang (translanguaging)

Kurset tilbydes på engelsk.

Moduler

*

[-]

The Teaching of French as a Foreign Language Program

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Grækenland Patras

[+]

udforme, udvikle og evaluere uddannelsesprogrammer i overensstemmelse med de vigtigste teorier inden for sprog, kommunikation og interaktion samt at udvikle undervisningsmaterialer til undervisningen i det franske sprog

2. år

[-]

Undervisningen af ​​tysk som et fremmedsprogsprogram

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Grækenland Patras

Formålet med denne M.Ed. er at sætte tysk sprog-, litteratur- og filologiprofessor på professionel udvikling som tysklærere som fremmedsprog ved aktivt at engagere dem i teoretiske og praktiske studier inden for sprogundervisningsmetoder og i overensstemmelse med de stadigt stigende krav i den nuværende lokalt og internationalt arbejdsmarked. [+]

Formålet med denne M.Ed. er at sætte tysk sprog-, litteratur- og filologiprofessor på professionel udvikling som tysklærere som fremmedsprog ved aktivt at engagere dem i teoretiske og praktiske studier inden for sprogundervisningsmetoder og i overensstemmelse med de stadigt stigende krav i den nuværende lokalt og internationalt arbejdsmarked.

Program ECTS-point: 120

Klassifikation efter ISCED-2011 af Unescobaseret på uddannelsesniveauet: 7baseret på uddannelsesområdet: 14 UndervisningstræningKlassificering i henhold til ISES-2013 fra Unescobaseret på uddannelsesområdet: 0114-læreruddannelse med fagspecialiseringKursusstruktur

1. år

GER50 Mundtlige færdigheder i det tyske sprogGER51 Skrivefærdigheder i det tyske sprog... [-]

Undervisningen i engelsk som et udenlandsk / internationalt sprogprogram

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Grækenland Patras

[+]

[-]

Kontakt

Adresse, linje 1 Parodos Aristotelous 18
26 335 Patras, Achaea, Grækenland