Læs den officielle beskrivelse

Vi udmærker os fordi ...

Vi er en førende videregående uddannelsesleverandør siden 1977 At være den første private kollegium, der skal grundlægges i Grækenland tilbage i 1977, er vi stolte af vores banebrydende initiativer, der har dannet privat, videregående uddannelse i Grækenland.

Vi samarbejder med anerkendte britiske universiteter Vi opretholder strategiske partnerskaber med højt anerkendte britiske universiteter, som giver vores kandidater en konkurrencemæssig fordel i deres karriereudvikling.

For os er hver studerende unik Vi har udviklet studentcentreret systemer og tjenester, der sigter mod individuel studiestøtte og fører til høj akademisk præstation.

Vi investerer i vores medarbejdere Vi anvender et sofistikeret personaleudvælgelses- og vurderingssystem og en struktureret årlig personaleplan for at levere vores løfte om "Excellence in Education".

Vi fokuserer på vores studerendes beskæftigelsesegnethed Vores "MC Employability Scheme" giver vores studerende en fordel i deres karriereforløb.

Vi tilbyder flere muligheder for udvikling Gennem vores forskelligartede akademiske, kulturelle, sportslige og sociale aktiviteter bidrager vi til vores studerendes faglige og personlige udvikling.

Vi lover et rigt studenteliv Vores Studerende Unions ekstra-muralaktiviteter og Studieklubberne

Vores historie

Middelhavskolen er den første uafhængige Anglophone College, der findes i Grækenland i 1977. Siden da har den løbende været i drift i overensstemmelse med standarder for lande med en lang tradition inden for videregående uddannelse, som f.eks. USA og Det Forenede Kongerige. Middelhavet var det første kollegium i Grækenland (i 1992) til at "franchise" et uddannelsesprogram fra et britisk statsuniversitet.

I dag, i samarbejde med anerkendte britiske universiteter og tildelende organer, tilbyder Middelhavskollegiet en bred portefølje af franchised bachelor-, postgraduate og fortsættende faglige udvikling (CPD) kurser. Studerende har mulighed for at registrere til programmer, der leveres i fuld tid eller deltid / fleksibel tilstand og undervises på enten engelsk eller græsk.

Efter vellykket gennemførelse af kurserne tildeles de studerende grader og kvalifikationer, der udstedes af de samarbejdende universiteter, der tildeler organer. Middelhavet er et kollegium licenseret og godkendt af det hellenske undervisningsministerium og dets grader er internationalt anerkendt og professionelt svarende til dem, der er tildelt af græske statsuniversiteter. Grader er også anerkendt af UK NARIC.

College er i overensstemmelse med flere kvalitets benchmarks: Det er akkrediteret af British Accreditation Council (BAC), som en institution, der yder videregående uddannelse og er revideret af UK Quality Assurance Agency (QAA), en organisation, der overvåger kvalitetsstandarderne i britiske universiteter. Middelhavskolen driver i øjeblikket to campusser i Athen og Thessaloniki, der ligger i centrum af byerne, og er således let tilgængelige ved alle offentlige transportmidler.

I et moderne læringsmiljø tilbyder kollegiet sine kurser i 7 akademiske skoler: Business School, School of Tourism

Kollegiet har også iværksat førende initiativer, herunder udvikling af en holistisk beskæftigelsesordning, der forbedrer elevernes beskæftigelsesegnethed i samarbejde med et bredt netværk af industripartnere.

Som et elevcentreret kollegium gør Middelhavet ethvert forsøg på at udvikle styrker og evner hos hver elev ved at tilbyde supporttjenester, såsom personlig vejledning, rådgivning, læringsstøtte og karriereydelser, stipendier

Vores mission

I det 21. århundrede har Middelhavskollegiet - i samarbejde med anerkendte udenlandske universiteter - udviklet sig til en videregående uddannelsesinstitution med en ledende rolle i Grækenland inden for studierne økonomi, business, computer, samfundsvidenskab, turisme, sundhedspersonale og teknik. Kollegiet er af høj kvalitet akademiske programmer tilbydes inden for et uddannelsesmæssigt miljø, hvor kvalitet altid er i overensstemmelse med elevernes behov.

For at realisere sin mission for akademisk ekspertise, studentesucces, akademisk og teknologisk innovation samt et socialt bidrag arbejder kollegiet med dedikeret fagfolk og akademisk personale af høj kaliber, der er kendetegnet ved deres undervisning, studiestøtte, forskning og faglige præstationer.

Struktureret på solide fundament og principper, har Middelhavsuniversitetet til formål at gennemføre sin mission og blive et anerkendt internationalt læringscenter i Grækenland . Vores særlige mål er at:

 • Giv vores studerende en grundig forberedelse på deres valgte område for at understøtte deres succesfulde adgang til arbejdsmarkedet.
 • Være støttende for vores studerende og skabe et læringsmiljø, der vil "udfordre" og disciplinere dem og dermed fremme etik, ansvar og integritet.
 • Hjælp vores elever til at udvikle overførbare færdigheder, såsom kritisk tænkning, kreativitet, analyse og synteseevne, kommunikationsevner, som de vil kunne anvende i enhver faglig, akademisk eller social sammenhæng.
 • Forbedre vores studerendes beskæftigelsesegnethed på alle mulige måder og aktivt bidrage til erhvervserfaring og beskæftigelse.
 • Forbered vores elever for ledende stillinger i nationale og internationale økonomier ved at tilbyde dem en bred og varierende akademisk oplevelse.
 • Giv vores akademiske medarbejdere udviklingsmuligheder ved at berige deres videnbase og undervisningskompetencer til gavn for vores studerende.
 • Konstant vurdere og udvikle vores programmer og tjenester for at sikre realiseringen af vores vision.
 • Gør kollegiet tilgængeligt for alle studerende, der har de relevante akademiske kvalifikationer, ved at tilbyde fleksible leveringsmønstre og akademiske / sociale stipendier.
 • Forbedre vores internationale status ved at tiltrække internationale studerende og medarbejdere.
 • Udvid vores akademiske og forskningsrelationer med nationale og internationale uddannelsesinstitutioner og akademikere af internationalt ry.
 • Deltage i samfundets sociale liv ved at fremme kulturelle og videnskabelige aktiviteter.

Programmer undervist i:
 • Engelsk
 • Græsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Mediterranean College, Athens

Dette program er valideret af University of Derby og sigter mod at forberede studerende som kandidat Civil Engineers for en vellykket karriere inden for Construction. Kan ... [+]

Ingeniørhøjskolen ved Middelhavskollegiet - grundlagt i 2005 - er pioner inden for levering af uddannelser i højskoler i Grækenland .Kurset kan føre til faglig anerkendelse og praksis i henhold til kravene fra UK Engineering Council, og det kan også føre til fuld faglig ret i Grækenland (status som ingeniør).Kurset dækker de fire grundlæggende anlægsområder : Struktur, Geoteknisk, Hydraulisk og Infrastruktur, der kontekstualiseres til den græske ingeniørindustri (lovgivningsproblemer mv.).Kurset omfatter Computer Aided Design , design og projektledelse og fokuserer også på dynamik, strukturanalyse, armeret beton og stålkonstruktioner .Studerende har adgang til moderne faciliteter , både på kollegiets interne værksteder og hos partnerorganisationerne state-of-the-art laboratorier, til deres praktiske træning, projekter og praktikophold .... [-]
Grækenland Athen
Kontakt skolen
Engelsk,Græsk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mediterranean College, Athens

Dette program er valideret af University of Derby og har til formål at give de studerende en solid baggrund inden for maskinteknik, samtidig med at de har mulighed for at ... [+]

Middelhavskolen var det første kollegium at tilbyde akademiske bacheloruddannelser inden for maskinteknik i Grækenland.University of Derby er et førende britisk universitet for maskinteknik (18. i 2019 Guardian University Guide).Kurset kan føre til faglig anerkendelse og praksis i henhold til kravene fra UK Engineering Council, og med yderligere undersøgelse kan det også føre til fuld faglig ret i Grækenland (status som ingeniør).Kurset dækker de tre grundlæggende maskintekniske områder: Energi, Fremstilling og Industriel Ledelse, der kontekstualiseres til den græske ingeniørindustri (lovgivningsproblemer mv.).Det omfatter computerstøttet design og modellering med brug af avanceret software og fokuserer på dynamik, fremstillingsprocesser og materialer , hvilket fører til højtuddannede kandidater.Studerende har adgang til moderne faciliteter , både på kollegiets interne værksteder og hos partnerorganisationerne state-of-the-art laboratorier, til deres praktiske træning, projekter og praktikophold .... [-]
Grækenland Athen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk

MA

Mediterranean College, Athens

På et tidspunkt med voksende global interesse for ligestilling og integration i uddannelse er det nye etårige (eller toårige deltid) MA ISEND-program ved universitetet i ... [+]

Universitetet i Derby er i top-18 af britiske universiteter i uddannelsesmæssige videnskab (forlovede, 2018).Det innovative program MA ISEND er designet til at være ajour med international og national forskning og praksis inden for integration og særlige uddannelsesmæssige behov og handicap.250 timers praktikophold i samarbejdende institutioner inden for specialundervisning, fuldt integreret i studieprogrammet.Den nye MA ISEND opfylder kravene i det græske institut for uddannelsespolitik til grad 7 (Master) grad anerkendelse for SEND.Meget interaktiv og oplevelsesmæssig undervisning og læring tilgang, med studerende-fagfolk fra en række uddannelsesmæssige sektorer og vejleder af høj akademisk stående.... [-]
Grækenland Athen
Kontakt skolen
Engelsk,Græsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mediterranean College, Athens

Det 2-årige deltidsuddannelsesprogram (TESOL) er rettet mod nyuddannede eller lærere og vejledere, der ønsker at arbejde som højt kvalificerede engelsksprogede lærere i G ... [+]

TESOL-programmet er designet til at være ajour med international og national forskning og praksis inden for undervisning engelsk til talere af andre sprog.Placeringsmuligheder i samarbejdende institutioner, såsom internationale sommerskoler, ngo'er, forberedende sprogkurser i britiske universiteter, bl.a.The University of Derby rækker i TOP-20 af britiske universiteter for uddannelsesstudier (Guardian 2019).Innovative moduler, der sigter mod at udvikle lærerpraksis hos deltagende studerende og give ekspertise inden for TESOL's videnskabelige område.Meget interaktivt program med undervisningsstrategier tilpasset modne elever og fagfolk (blok levering lørdage og 1 hverdag, omfattende elektroniske ressourcer og skriftligt kursusarbejde).... [-]
Grækenland Athen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mediterranean College, Athens

Formålet med dette program er at hjælpe kandidater fra forskellige discipliner til at forfølge en karriere inden for uddannelse med et ledelses- og ledelsesfokus, samtidi ... [+]

En unik Master i Grækenland, om lederskabUniversity of Derby rangerer No16 i Storbritannien for uddannelsesstudier (Guardian 2017).Fungerer som anerkendt læreruddannelse for ikke-uddannede kandidater (fx matematikere, fysikere osv.).Professionelt ækvivalent til kandidatgrader fra græske statsuniversiteter (accepteret af ASEP).UndervisningIndhold tilpasset de studerendes faglige interesser. Muligheder for valgfri placering i Uddannelsesstyringsindstillinger.Meget interaktiv og erfaringsmæssig læring som studerende kommer fra forskellige uddannelsesområder.Særskoleundervisning til lærere.

Formålet med dette program er at hjælpe kandidater fra forskellige discipliner til at forfølge en karriere inden for uddannelse med et ledelses- og ledelsesfokus, samtidig med at de tilbyder en akkrediteret kandidatgrad. På samme tid er dette kursus relevant for dem, der har ledende stillinger i Uddannelse uden relevante kvalifikationer. Dens fleksible struktur kombineret med blokken, weekend levering gør MA Education et ideelt valg for fagfolk i Thessaloniki og den bredere region.... [-]

Grækenland Athen
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Mediterranean College, Athens

Civilingeniør og Byggeri er en unik og særlig moderne studie, der omfatter viden fra alle områder relateret til Civil Engineer erhverv og indeholder moduler, der undervis ... [+]

Et kursus designet i samråd med førende virksomheder for at imødekomme de lokale og internationale industri behov.Indeholder særligt innovative og forskellige moduler fra alle områder inden for civilingeniørvidenskab ( struktur, hydraulik, infrastruktur, byggestyring ).Akademisk personale er aktive fagfolk og forskere , der formidler til studerende nutidige udviklinger på deres område.Studerende forbinder akademisk viden med virkelige industrielle applikationer ved at engagere sig i byggeprojekter som led i deres studier.Studerende producerer individuel forskning, der kan føre til publikationer i internationale konferencer og tidsskrifter.

Civilingeniør og Byggeri er en unik og særlig moderne studie, der omfatter viden fra alle områder relateret til Civil Engineer erhverv og indeholder moduler, der underviser de seneste industrielle udviklinger og deres anvendelse på reelle Engineering problemer. Formålet er at udstyre de studerende med de nødvendige tekniske færdigheder og teoretisk baggrund for design og konstruktion af nye komplekse infrastrukturer eller forstærkning af eksisterende konstruktioner.... [-]

Grækenland Athen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mediterranean College, Athens

MSc i Anvendt Psykologi: Klinisk Psykologi og Rådgivning er designet til at hjælpe eleverne med at arbejde effektivt som klinisk psykolog med kliniske personer og andre f ... [+]

Et unikt program med fokus på anvendelse af klinisk psykologi og samtidig berigende elevernes rådgivningsfærdigheder .Dybtgående viden kombinerer to fagområder : klinisk psykologi og rådgivning med vægt på kognitiv adfærdsterapi .Højkvalitetsundervisning fra erfarne akademikere og aktive fagfolk.Adgang til en fuldt udstyret observationspakke (med et envejs-spejl og audiovisuel optagelse) egnet til fokusgrupper, interviews, rollespil og observationsstudier.Rødt i praksis med brug af virkelige eksempler, casestudier og placering.

MSc i Anvendt Psykologi: Klinisk Psykologi og Rådgivning er designet til at hjælpe eleverne med at arbejde effektivt som klinisk psykolog med kliniske personer og andre fagfolk ved at erhverve den essentielle teoretiske og empiriske viden samt vigtige terapeutiske rådgivningskompetencer med vægt på kognitiv adfærdsterapi (CBT), for at opfylde professionens krav. Programmet dækker teorier og empiriske beviser omkring mental sundhed, lidelser og psykopatologi, neuropsykologi og psykofarmakologi. Programmet understreger forståelsen af psykologisk funktionsmåde samt måder at håndtere psykologisk dysfunktion og lidelser på, hverdagens funktionalitet.... [-]

Grækenland Athen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mediterranean College, Athens

MSc i Anvendt Psykologi: Sundhedspsykologi og Rådgivning er designet til at hjælpe eleverne til at arbejde effektivt som sundhedssykologer med patienter (og deres betydel ... [+]

Et unikt program med fokus på sundhedspsykologiens anvendelser og samtidig berigelse af elevernes rådgivningsfærdigheder .Dybtgående viden kombinerer to fagområder : Sundhedspsykologi og rådgivning, med vægt på kognitiv .Højkvalitetsundervisning fra erfarne akademikere og aktive fagfolk.Adgang til en fuldt udstyret observationspakke (med et envejs-spejl og audiovisuel optagelse) egnet til fokusgrupper, interviews, rollespil og observationsstudier.Rødt i praksis med brug af virkelige eksempler, casestudier og placering.

MSc i Anvendt Psykologi: Sundhedspsykologi og Rådgivning er designet til at hjælpe eleverne til at arbejde effektivt som sundhedssykologer med patienter (og deres betydelige andre og plejere) og andre fagfolk ved at erhverve den væsentlige teoretiske og empiriske viden samt vigtig terapeutisk rådgivning færdigheder, der lægger vægt på kognitiv adfærdsterapi (CBT), for at imødekomme erhvervets krav. Programmet dækker psykologiske teorier om sundhed og sygdom, idet det understreges vigtigheden af sundhedsfremme, risikoforebyggelse og adfærdsændring. Programmet understreger også betydningen af empiriske beviser, lovgivning, etik og beslægtede sammenhænge (fx social, politisk) og sundhedsrelateret politik.... [-]

Grækenland Athen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mediterranean College, Athens

Kommunikationsnetværk forbinder verden med computing og telekommunikation, og computernetværk, internettet og mobilkommunikation er blandt de mest efterspurgte færdighede ... [+]

Middelhavet er et højt specialiseret College for NetworksProgrammet står for vægt i Network Management, Network Security og Wireless Networks .Kurset følger den industrielle anerkendte CISCO Certified Network Professional (CCNP) Routing og Switching.Studerendes praktiske færdigheder udvikles endnu mere ved at bruge vores Cisco-certificerede netværkslaboratorier .Dette kursus undervises af erfarne computernetværk specialister og aktive branchefolk .Studerende producerer forskning på højt niveau, der kan føre til publikationer i internationale konferencer og tidsskrifter.

Kommunikationsnetværk forbinder verden med computing og telekommunikation, og computernetværk, internettet og mobilkommunikation er blandt de mest efterspurgte færdigheder i computerbranchen i dag.... [-]

Grækenland Athen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mediterranean College, Athens

MSc Big Data Analytics er et perfekt struktureret program, der uddanner eleverne med både teoretisk grundlægning og praktiske færdigheder vedrørende en bred vifte af emne ... [+]

Middelhavskolen er den specialiserede College i Grækenland for Computer Science studier.MSc Big Data Analytics er et perfekt struktureret program, der udstyre studerende med både teoretisk grundlægning og praktiske færdigheder vedrørende en bred vifte af emner relateret til udvinding, analyse, udnyttelse og styring af information fra store data .Et af kursets vigtigste styrker er, at det er designet sammen med SAS Analytics , de globale ledere inden for dataanalyse, hvis data mining og business intelligence platform er meget udbredt i den akademiske verden og industrien.Kursusmodulerne udstyre de studerende med den nødvendige teoretiske baggrund og de nødvendige praktiske færdigheder ved hjælp af en række videnskabelige teknikker og softwareværktøjer.Dette kursus er undervist af top computer science forskere, specialister og aktive industri fagfolk .Studerende producerer forskning på højt plan, der kan føre til publikationer i internationale konferencehandlinger og videnskabelige tidsskrifter.Studerende anvender vores nye HPC Lab (High Performance Computing) , der er korrekt oprettet til stor databehandling... [-]
Grækenland Athen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mediterranean College, Athens

MSc Cognitive Behavioral Psychotherapy (Adult) er et innovativt postgraduate program, der er unikt i Grækenland og giver en professionel uddannelse i kognitiv / adfærdste ... [+]

Det eneste psykoterapeutiske CBT-program i Grækenland på kandidatniveau .Kandidater er berettiget til at søge om registrering hos den britiske sammenslutning af kognitiveOpfylder de akademiske standarder for registrering hos Hellenic Counseling Society og European Association for Counseling (EAC)Omfatter 320 timers klinisk praksis og internt tilsyn .Inkluderer de mest moderne CBP-metoder (Mindfulness-Based CBP, Schema Therapy, Compassion-Focused Therapy).

MSc Cognitive Behavioral Psychotherapy (Adult) er et innovativt postgraduate program, der er unikt i Grækenland og giver en professionel uddannelse i kognitiv / adfærdsterapi. Gennem en række undervisnings- og vurderingsmetoder forbereder den eleverne til at blive uafhængige kognitive adfærdsmæssige psykoterapeuter.... [-]

Grækenland Athen
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mediterranean College, Athens

MSc i rådgivning ... [+]

Et unikt program med fokus på psykologiens anvendelser i undervisningen samtidig med at elevernes rådgivningsfærdigheder er beriget.Indgående kendskab i en kombination af to fagområder: Uddannelsespsykologi og rådgivning med vægt på den systemiske terapiHøjkvalitetsundervisning fra erfarne akademikere og aktive fagfolkAdgang til en fuldt udstyret observationspakke (med et enkeltspejl og audiovisuel optagelse) egnet til fokusgrupper, interviews, rollespil og observationsstudierRødt i praksis med brug af virkelige eksempler, casestudier og placering

Programmet er designet til studerende, der ønsker at specialisere sig i psykologi anvendt til uddannelsesmæssige / skoleindstillinger. MSc i rådgivning... [-]

Grækenland Athen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mediterranean College, Athens

The MRS Integrative Counseling ... [+]

Den eneste Master of Science i Grækenland i Integrativ Counseling og Psykoterapi .Studerende bliver studerende medlemmer af British Association of Rådgivning og psykoterapi (BACP) og efter endt uddannelse er berettiget til at ansøge om registrering til registret over psykoterapeuter i BACP.Opfylder de akademiske standarder for registrering hos Hellenic Counseling Society og European Association for Counseling (EAC) .Indeholder 300 timers klinisk praksis og intern kontrol .Underviser de 3 mest essentielle psykoterapeutiske tilgange (humanistisk, psykodynamisk og kognitiv adfærdsmæssig tilgang).Erfaringsundervisningsmetoder anvendt af erfarne akademiske forskere og aktive fagfolk.

The MRS Integrative Counseling... [-]

Grækenland Athen
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mediterranean College, Athens

Dette kursus er ideelt for dig, hvis du er professionel på udkig efter karrieremuligheder i gæstfrihedsadministration eller en professionel fra en anden disciplin på udki ... [+]

En stærk post-graduate kursus i en højt udviklende industri .International anerkendt kandidatgrad udstedt af University of Derby, TOP-6 UK University for Tourism and Hospitality Studies (Guardian University Guide 2017).Akkrediteret af Institut for Gæstfrihed .Fremragende beskæftigelsesudsigter i store græske og multinationale virksomheder og færdigheder til at forfølge en international karriere.Undervisningspersonale er blandt de mest respekterede fagfolk i hospitalsbranchen.

Denne højt respekterede MSc International Hospitality Management mastergrad er akkrediteret af Institute of Hospitality. Det vil forbedre dit ledelses- og ledelsespotentiale i hospitalsbranchen.

Dette kursus er ideelt for dig, hvis du er professionel på udkig efter karrieremuligheder i gæstfrihedsadministration eller en professionel fra en anden disciplin på udkig efter en karriereændring. Det er designet til studerende, der er interesserede i at udvikle deres ledelses- og ledelsespotentiale. Du vil udvikle din forståelse af forvaltningen af ​​kulturel mangfoldighed, internationalisering af branchen, markedsføring, finansiering og strategi i en bred vifte af sammenhænge, ​​herunder hoteller, udstillinger, festivaler, produktlanceringer, messer og sportsbegivenheder.... [-]

Grækenland Athen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mediterranean College, Athens

Denne højt anerkendte MSc Marketing Management vil øge din forståelse af, hvad markedsføring er - og ikke - og hvordan den kan anvendes effektivt og kreativt i real-world ... [+]

GMAT score på 600 og derover er berettiget til et 65% stipendium

Den eneste Master of Science i Grækenland, der koncentrerer sig om Marketing Management , giver eleverne en strategisk forståelse af Marketing .University of Derby er No1 UK University i Grækenland for Marketing Studies (Guardian University Guide 2016) og overordnede rækker blandt de TOP-50 britiske universiteter.Nyligt opdateret indhold med vægt på kreativitet og globalisering.Integreret support til postgraduate studerende (virtuelt læringsmiljø, e-bibliotek, seminarer og personlig support).

Denne højt anerkendte MSc Marketing Management vil øge din forståelse af, hvad markedsføring er - og ikke - og hvordan den kan anvendes effektivt og kreativt i real-world scenarier. Ledende arbejdsgivere over hele verden forventer i stigende grad deres marketingmedarbejdere - erfarne fagfolk og nye rekrutterer - at have en specialgrad som en MSc. Vores kursus er designet til at give dig en grundig forståelse af de centrale begreber i marketing og at øve dem i sikre men realistiske forretnings- og markedsføringsforhold.... [-]

Grækenland Athen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mediterranean College, Athens

MSc Mekanik og Design er en unik og særligt moderne studieforløb, der omfatter viden fra alle områder relateret til Mekanisk ingeniør erhverv og omfatter moduler, der und ... [+]

Et kursus designet i samråd med førende virksomheder for at imødekomme de lokale og internationale industri behov.Indeholder særligt innovative og forskellige moduler fra alle områder inden for maskinteknik videnskab (byggeri, energi, produktionsstyring).Akademisk personale er aktive fagfolk og forskere, der formidler til studerende nutidige udviklinger på deres område.Studerende forbinder akademisk viden med virkelige industrielle applikationer ved at engagere sig med levende projekter som led i deres studier.Studerende producerer individuel forskning, der kan føre til publikationer i internationale konferencer og tidsskrifter.

MSc Mekanik og Design er en unik og særligt moderne studieforløb, der omfatter viden fra alle områder relateret til Mekanisk ingeniør erhverv og omfatter moduler, der underviser de seneste industrielle udviklinger og deres anvendelse på reelle Engineering problemer. Formålet er at udstyre de studerende med de nødvendige tekniske færdigheder og teoretisk baggrund for udvikling af maskintekniske projekter inden for byggeri eller energi.... [-]

Grækenland Athen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Μεσογειακό Κολλεγιο Θεσσαλονικης
Address
2-4 Egnatia St.
54626 Thessaloniki, Thessaloniki, Grækenland
Hjemmeside
Telefonnummer
+30 231 054 7708
Μεσογειακό Κολλέγιο
Address
Pellinis 8 & 107 Patision Ave
11251 Athen, Central Athen, Grækenland
Hjemmeside
Telefonnummer
+30 210 8899600