Mediterranean College, Athens

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vi udmærker os fordi ...

Vi er en førende videregående uddannelsesleverandør siden 1977 At være den første private kollegium, der skal grundlægges i Grækenland tilbage i 1977, er vi stolte af vores banebrydende initiativer, der har dannet privat, videregående uddannelse i Grækenland.

Vi samarbejder med anerkendte britiske universiteter Vi opretholder strategiske partnerskaber med højt anerkendte britiske universiteter, som giver vores kandidater en konkurrencemæssig fordel i deres karriereudvikling.

For os er hver studerende unik Vi har udviklet studentcentreret systemer og tjenester, der sigter mod individuel studiestøtte og fører til høj akademisk præstation.

Vi investerer i vores medarbejdere Vi anvender et sofistikeret personaleudvælgelses- og vurderingssystem og en struktureret årlig personaleplan for at levere vores løfte om "Excellence in Education".

Vi fokuserer på vores studerendes beskæftigelsesegnethed Vores "MC Employability Scheme" giver vores studerende en fordel i deres karriereforløb.

Vi tilbyder flere muligheder for udvikling Gennem vores forskelligartede akademiske, kulturelle, sportslige og sociale aktiviteter bidrager vi til vores studerendes faglige og personlige udvikling.

Vi lover et rigt studenteliv Vores Studerende Unions ekstra-muralaktiviteter og Studieklubberne

Vores historie

Middelhavskolen er den første uafhængige Anglophone College, der findes i Grækenland i 1977. Siden da har den løbende været i drift i overensstemmelse med standarder for lande med en lang tradition inden for videregående uddannelse, som f.eks. USA og Det Forenede Kongerige. Middelhavet var det første kollegium i Grækenland (i 1992) til at "franchise" et uddannelsesprogram fra et britisk statsuniversitet.

I dag, i samarbejde med anerkendte britiske universiteter og tildelende organer, tilbyder Middelhavskollegiet en bred portefølje af franchised bachelor-, postgraduate og fortsættende faglige udvikling (CPD) kurser. Studerende har mulighed for at registrere til programmer, der leveres i fuld tid eller deltid / fleksibel tilstand og undervises på enten engelsk eller græsk.

Efter vellykket gennemførelse af kurserne tildeles de studerende grader og kvalifikationer, der udstedes af de samarbejdende universiteter, der tildeler organer. Middelhavet er et kollegium licenseret og godkendt af det hellenske undervisningsministerium og dets grader er internationalt anerkendt og professionelt svarende til dem, der er tildelt af græske statsuniversiteter. Grader er også anerkendt af UK NARIC.

College er i overensstemmelse med flere kvalitets benchmarks: Det er akkrediteret af British Accreditation Council (BAC), som en institution, der yder videregående uddannelse og er revideret af UK Quality Assurance Agency (QAA), en organisation, der overvåger kvalitetsstandarderne i britiske universiteter. Middelhavskolen driver i øjeblikket to campusser i Athen og Thessaloniki, der ligger i centrum af byerne, og er således let tilgængelige ved alle offentlige transportmidler.

I et moderne læringsmiljø tilbyder kollegiet sine kurser i 7 akademiske skoler: Business School, School of Tourism

Kollegiet har også iværksat førende initiativer, herunder udvikling af en holistisk beskæftigelsesordning, der forbedrer elevernes beskæftigelsesegnethed i samarbejde med et bredt netværk af industripartnere.

Som et elevcentreret kollegium gør Middelhavet ethvert forsøg på at udvikle styrker og evner hos hver elev ved at tilbyde supporttjenester, såsom personlig vejledning, rådgivning, læringsstøtte og karriereydelser, stipendier

Vores mission

I det 21. århundrede har Middelhavskollegiet - i samarbejde med anerkendte udenlandske universiteter - udviklet sig til en videregående uddannelsesinstitution med en ledende rolle i Grækenland inden for studierne økonomi, business, computer, samfundsvidenskab, turisme, sundhedspersonale og teknik. Kollegiet er af høj kvalitet akademiske programmer tilbydes inden for et uddannelsesmæssigt miljø, hvor kvalitet altid er i overensstemmelse med elevernes behov.

For at realisere sin mission for akademisk ekspertise, studentesucces, akademisk og teknologisk innovation samt et socialt bidrag arbejder kollegiet med dedikeret fagfolk og akademisk personale af høj kaliber, der er kendetegnet ved deres undervisning, studiestøtte, forskning og faglige præstationer.

Struktureret på solide fundament og principper, har Middelhavsuniversitetet til formål at gennemføre sin mission og blive et anerkendt internationalt læringscenter i Grækenland . Vores særlige mål er at:

 • Giv vores studerende en grundig forberedelse på deres valgte område for at understøtte deres succesfulde adgang til arbejdsmarkedet.
 • Være støttende for vores studerende og skabe et læringsmiljø, der vil "udfordre" og disciplinere dem og dermed fremme etik, ansvar og integritet.
 • Hjælp vores elever til at udvikle overførbare færdigheder, såsom kritisk tænkning, kreativitet, analyse og synteseevne, kommunikationsevner, som de vil kunne anvende i enhver faglig, akademisk eller social sammenhæng.
 • Forbedre vores studerendes beskæftigelsesegnethed på alle mulige måder og aktivt bidrage til erhvervserfaring og beskæftigelse.
 • Forbered vores elever for ledende stillinger i nationale og internationale økonomier ved at tilbyde dem en bred og varierende akademisk oplevelse.
 • Giv vores akademiske medarbejdere udviklingsmuligheder ved at berige deres videnbase og undervisningskompetencer til gavn for vores studerende.
 • Konstant vurdere og udvikle vores programmer og tjenester for at sikre realiseringen af vores vision.
 • Gør kollegiet tilgængeligt for alle studerende, der har de relevante akademiske kvalifikationer, ved at tilbyde fleksible leveringsmønstre og akademiske / sociale stipendier.
 • Forbedre vores internationale status ved at tiltrække internationale studerende og medarbejdere.
 • Udvid vores akademiske og forskningsrelationer med nationale og internationale uddannelsesinstitutioner og akademikere af internationalt ry.
 • Deltage i samfundets sociale liv ved at fremme kulturelle og videnskabelige aktiviteter.

Placeringer

Thessaloniki

Μεσογειακό Κολλεγιο Θεσσαλονικης

Address
2-4 Egnatia St.
54626 Thessaloniki, Thessaloniki, Grækenland
Telefonnummer
+30 231 054 7708

Athen

Μεσογειακό Κολλέγιο

Address
Pellinis 8 & 107 Patision Ave
11251 Athen, Central Athen, Grækenland
Telefonnummer
+30 210 8899600

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig