University of Macedonia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

118814_16255880117_4def23218d_o1.jpg

University of Macedonia . Destination: ekspertise

I det sjette årti af driften er University of Macedonia , kontinuiteten i den historiske Graduate School of Industrial Studies i Thessaloniki, en moderne stat for højere læreanstalter, der er kendt for atmosfæren af kvalitet, frihed, demokrati, meritokrati og individuel udvikling, det giver til alle dens medlemmer: studerende, akademisk og forskningsstab og universitetsansatte.

Vores mission har længe været at bidrage til samfundet, til den socioøkonomiske udvikling i vores land gennem de emner, vi tilbyder i vores fire skoler, den udførte forskning og fremme og formidling af viden.

Tusinder af kandidater fra University of Macedonia forfølger vellykkede karrierer i Grækenland og i udlandet. På vores side, i betragtning af den aktuelle ugunstige økonomiske situation, der påvirker den græske ungdom, der er plaget af arbejdsløshed, gør vi ved universitetet vores bedste for at støtte vores kandidater og vores studerende til at forbedre deres udsigter til adgang til arbejdsmarkedet ved hjælp af vores karrierer og Praktikkontorer og gennem opdatering af studieprogrammer i alle vores afdelinger.

De positive evalueringsresultater, der er modtaget af det overvældende flertal af institutterne ved University of Macedonia , dets glatte drift gennem hele studieåret, den forsigtige økonomiske styring af sine midler og de kyndige, ambitiøse og talentfulde menneskelige ressourcer, garanterer kvaliteten af Universitetet i dag og hæfter for vores fremtidige udvikling til et dynamisk voksende mellemstort universitet ikke kun i Grækenland, men også i de omkringliggende regioner.

Vores universitetssamfund sætter Excellence som dets ikke-omsættelige mål. Vores daglige bestræbelser på at imødekomme kravene fra universitetsevalueringsprocesser er langt den bedste måde at nå vores mål på.

Jeg tror virkelig, at universiteter som institutioner generelt og University of Macedonia især kan påtage sig en førende rolle i dette vendepunkt for vores land. Udvikling er direkte forbundet med forskning og fremme af viden. Kun gennem et tæt samarbejde mellem regeringsorganer, den private sektor, universiteter og forskningscentre kan vi lykkes.

Mit mål i min embedsperiode som rektor er at tilskynde holdningen til ekspertise hos alle medlemmer af universitetet: studerende, akademikere og forskningsmedarbejdere og universitetsansatte for at opnå det størst mulige samarbejde med offentlige og private enheder. På denne måde vil University of Macedonia være åbent for alle og dagligt udføre sit sociale mission som et statsuniversitet, hvilket gør os alle stolte.

Rektor ved University of Macedonia
Achilleas Zapranis

118809_kastra2.jpg

Beliggenhed

University of Macedonia er beliggende i Thessaloniki. Det ligger i en gruppe bygninger med et samlet areal på ca. 40.000 kvadratmeter, bestående af amfiteater, undervisnings- og seminarværelser, kontorer og områdene i administrationssektionerne, en restaurant, der opererer i hele det akademiske år, en gymnastiksal og en boghandel; også en børnepasningsstation fungerer snart. Der er også to værelser, hvor 4-8 personer (for det meste officielle besøgende) kan indkvarteres. Universitetet har for nylig tilføjet et hovedsal, der bliver et af de mest moderne konferencecentre med internationale standarder og også vil være vært for vigtige kulturelle begivenheder i byen.

Faciliteter og udstyr

Studerende får betydelig støtte fra biblioteket og informationstjenesten (LIS), karriere-kontoret og af computer- og netværksoperationscentret. Universitetets sports-, kulturelle og politiske aktiviteter er åbne for alle studerende.

International Miljø

University of Macedonia byder studerende fra hele verden velkommen. Vi ved, at programmets kvalitet beriges af forskellige af vores internationale studerendes kulturelle og uddannelsesmæssige oplevelser. Vores indkommende studerende modtager derfor al form for støtte fra kandidatsekretæren og hilses varmt velkommen af uafhængige studerende netværk, der hjælper dem med hurtigt at blive involveret i det lokale studerendes liv.

Alumni- og studerendes vidnesbyrd

118819_martinidis2.jpg

Dr. George Martinidis (PhD), Grækenland

”Bortset fra at være en engagerende og oplysende oplevelse og en mulighed for at møde meget interessante mennesker, er UoM MA i politik og økonomi i moderne e

118818_rodjetton.jpg

Rod Jetton, USA

about.me/rodjetton

"Min tid på University of Macedonia var yderst påvirkelig med at hjælpe mig med at nå mine karrieremål. At fokusere på alle landene i det sydøstlige Europa var uvurderligt, og jeg fandt, at fokus på økonomi var forfriskende nyttigt. Professorerne var krævende, hvilket krævede hårdt arbejde og fokus at få succes, men de var den bedste gruppe instruktører, jeg nogensinde har studeret under. Jeg tror, hver af dem ikke kun interesserede sig i at hjælpe mig med at lære materialet, men de tilbød også deres råd, råd og støtte til alle mine bestræbelser siden eksamen .. UOM's interesse i at hjælpe mig med at lykkes, samt kvaliteten af deres undervisning, overgik langt mine forventninger som amerikaner, der studerer i udlandet. Jeg kan varmt anbefale dette program til alle, der ønsker at få en bedre forståelse af, hvordan politik og økonomi påvirker regeringen i det sydøstlige Europa og Den Europæiske Union som helhed. "

Placeringer

Thessaloniki

Address
156 Egnatia Street
http://mabsos.uom.gr/

540 06 Thessaloniki, Thessaloniki, Grækenland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig