Læs den officielle beskrivelse

The University of Makedonien. Destination: excellence

I sin sjette årti af drift, University of MacedoniaKontinuiteten i den historiske Graduate School of Industrial Studier af Thessaloniki, er en moderne stat videregående uddannelsesinstitution, kendt for den atmosfære af kvalitet, frihed, demokrati, meritokrati og individuel udvikling, det leverer til alle sine medlemmer: studerende, Akademisk og forskningsmæssig Staff og universitetets medarbejdere.

Vores mission har længe været at bidrage til samfundet, til den socio-økonomiske udvikling i vores land gennem de emner, vi tilbyder i vores fire skoler, forskningen og udviklingen og udbredelsen af ​​viden.

Tusinder af University of Macedonia kandidater forfølge en vellykket karriere i Grækenland og i udlandet. På vores side, i betragtning af den nuværende negative økonomiske situation, der påvirker den græske ungdom, plaget af arbejdsløshed, vi på universitetet, gøre vores bedste for at støtte vores kandidater og vores studerende til at forbedre deres muligheder for indrejse på arbejdsmarkedet ved hjælp af vores karriere, og Praktik kontorer og gennem ajourføring af studieprogrammer i alle vores afdelinger.

De positive evalueringsresultater modtaget af et overvældende flertal af de afdelinger af universitetet i Makedonien, kan fungere tilfredsstillende i hele skoleåret, en forsigtig økonomisk forvaltning af sine midler og kyndige, ambitiøse og talentfulde menneskelige ressourcer, sikre kvaliteten af ​​den University i dag, og stå inde for vores fremtidige udvikling i en dynamisk voksende mellemstor universitet, ikke kun i Grækenland, men også i de omkringliggende regioner.

Vores University samfund sætter Excellence som sin ikke-omsættelige mål. Vores daglige bestræbelser på at reagere på de krav, University Evaluation processer er langt de bedste midler til at nå vores mål.

Jeg mener virkelig, at universiteterne som institutioner, i almindelighed, og på universitetet i Makedonien, i særdeleshed, kan påtage sig en ledende rolle i denne vendepunkt for vores land. Udviklingen er direkte forbundet med forskning og udvikling af viden. Kun gennem et tæt samarbejde med statslige organer, den private sektor, universiteter og forskningscentre kan vi lykkes.

Mit mål under min embedsperiode som rektor er at indgyde holdningen af ​​ekspertise i alle medlemmer af universitetet: studerende, akademisk og forskning personale og universitetets medarbejdere for at opnå den størst mulige samarbejde med offentlige og private enheder. På denne måde University Makedonien vil være åbent for alle og vil opfylde på daglig basis dens sociale mission som en stat universitet, gør os alle stolte.

Rektor for universitetet i Makedonien

Achilleas Zapranis

Placering

Den University of Macedonia er beliggende i Thessaloniki. Det har til huse i en gruppe af bygninger med et samlet areal på cirka 40.000 kvadratmeter, der består af amfiteatre, undervisning og seminar værelser, kontorer og de områder af forvaltningen sektioner, en restaurant, der opererer i hele skoleåret, en gymnastiksal og en bog-butik; også en børnepasning station vil snart være i funktion. Der er også to gæsteværelser, hvor 4-8 personer (hovedsagelig officielle besøgende) kan imødekommes. Universitetet har for nylig tilføjet en main auditorium, der vil blive en af ​​de mest moderne Conference Centers med internationale standarder og vil også være vært for vigtige kulturelle begivenheder i byen.

Faciliteter og udstyr

Studerende er forsynet med væsentlig støtte fra Biblioteks- og Informationsservice (LIS), Career Office, og ved computeren og netværket Operations Center. Universitetets sport, kulturelle og politiske aktiviteter er åbne for alle studerende.

International miljø

The University of Macedonia hilser studerende fra hele verden. Vi ved, at kvalitet programmets er beriget af de mange af vores internationale studerendes kulturelle og uddannelsesmæssige erfaringer. Vores indgående studerende får derfor alle former for støtte fra Graduate sekretæren og er hjerteligt velkommen af ​​uafhængige studenternetværk, der hjælper dem til at blive hurtigt involveret i det lokale studieliv.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

University of Macedonia

MA i politik og økonomi i nutidige østlige og sydeuropæiske mål har til formål at tilbyde en omfattende analyse af både politisk og økonomisk udvikling i regionen, idet m ... [+]

Dobbeltmestere

Statsvidenskab (University of Bamberg)

og

MA i politik og økonomi i nutidige østlige og sydeuropæiske lande ( University of Macedonia ) http://mabsos.uom.gr/

Double Masters grad giver dig mulighed for at:

Opnå to MA grader inden for to år.Indhente teoretisk ekspertise i politiske institutioner og processer i en international ramme.Opbygge betydelig empirisk viden om Øst- og Sydøsteuropa ved at drage fordel af dobbeltkomponenten i Double Degree-programmet.Stipendier er tilgængelige.Undervisningssproget er engelsk på begge steder. Moduler undervist på tysk på Bamberg er åbne for alle elever med en tilstrækkelig kommando af tysk.Et tværfagligt og regionalt fokus i Thessaloniki... [-]
Tyskland Bamberg Grækenland Thessaloniki
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
13 - 25 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
156 Egnatia Street
http://mabsos.uom.gr/

Thessaloniki, Thessaloniki, 540 06 GR