Læs den officielle beskrivelse

Om U

 • I dag, dramatiske ændringer, viden og teknologi er blevet elementer, der indgår i hverdagen for mennesker, hvilket især skyldes, at disse er knyttet til hele produktive sociale proces, arbejdskraft og ikke kun vores land, men hele verden. I denne sammenhæng videregående uddannelser udgør en fundamental for at udvikle de færdigheder og erhverve de nødvendige færdigheder, der efterspørges af den nye økonomi søjle. Este factor le delega a la universidad un papel muy importante, no sólo para la formación de profesionales, sino principalmente para la generación de nuevos conocimientos que respondan a las necesidades de un mundo cada vez más competitivo.
 • Galileo Universitet er en højere uddannelsesinstitution, et produkt af 37 års arbejde og konstant indsats for en udvalgt gruppe af fagfolk, ledet af Dr. Eduardo Suger Cofiño, Ph.D., grundlægger og rektor, der har formået at danne en helt anden uddannelsesmæssig forslag traditionelle og impulsadora af en meget klar motto: " at uddanne er at ændre visioner og forvandle liv."
 • I denne sammenhæng Galilæer, den akademiske verden er underordnet den menneskelige udvikling og øget konkurrenceevne. Har til hans kredit med mere end 25 års erfaring inden for universitetsuddannelse i vores land, først som Fakultet Systems Engineering, datalogi og Datalogi, University Francisco Marroquín, og nu som et hus videregående uddannelse forpligtet til uddannelse og forberedelse af fagfolk verdensomspændende anerkendelse.
 • Den blev godkendt af det øverste råd for Private Education i oktober 2000, hvilket gør det til det første universitet i Guatemala med den teknologiske tilgang. På grund af dette, for os er det meget vigtigt, at du har viden om dannelsen af ​​vores universitet, akademiske institutioner, de udbudte kurser og alle de detaljer, der identificerer os som en fortrop institution, der har markeret sit arbejde, den konkurrencemæssige indsættelse af vores land i den teknologiske tidsalder og den nye globalisering af det 21. århundrede.
 • Galileo Universitet har oplevet en betydelig vækst, som er blevet beskrevet som "ekstraordinære" i de seneste år. Det har været både antallet af studerende og antallet af programmer og har gjort Galileo notorisk et af de vigtigste universiteter i Mellemamerika. Dette er produktet af en klar vision og en fast forpligtelse til det.

baggrund

 • Det tyvende århundrede har været vidne til den mest spektakulære og overraskende udvikling af videnskab og teknologi. Ikke alene er det tilladt at se fremkomsten af ​​den atomare alder, men også den elektroniske computer og rumalderen. Som et resultat af denne videnskabelige og teknologiske blockbuster, har universiteterne haft en enorm efterspørgsel efter pædagogiske tjenester i disse områder af undersøgelsen. Især har inden for Computer Science oplevet en stor efterspørgsel, som er resultatet af den tværgående vækst i Computer Science i stort set alle områder af menneskelig viden, og selv i den daglige praksis i samfundet.
 • I 1977 School of Systems Engineering, datalogi og Datalogi, FISICC opstået som den teknologiske fakultet ved universitetet Francisco Marroquin, som reaktion på det stigende behov for uddannede fagfolk i datalogi.
 • Med 22 års gode erfaringer og til de hurtige ændringer i den tid, globalisering af viden, FISICC søgte at indtage en vigtig plads i uddannelsen af ​​nye generationer i Guatemala og Latinamerika.
 • Forfatningen Guatemala anerkender det presserende behov for at skabe nye og bedre kilder til uddannelse for guatemalanere som læst del af artikel 71, som lyder: "Det erklæres for offentlig nytte og nødvendighed etablering og vedligeholdelse af skoler, kulturelle og museer ".
 • Som svar på disse behov, til instituttet Santo Domingo, nonprofit institution, der opstod for effektivt bidrage til udviklingen af ​​vores land, især i de pædagogiske, teknologiske, kulturelle og kunstneriske områder blev oprettet.
 • Dekretet 82-87, Kongressen i Guatemala, i sin artikel 1 "Natur og formål", siger: "Private universiteter som selvejende institutioner til at udvikle og organisere tilsvarende private videregående uddannelse af nationen, nyder frihed til at skabe deres fakulteter, institutter og institutter, udvikle deres faglige og pædagogiske aktiviteter, samt til udviklingen af ​​deres planer og læseplaner, for at bidrage til faglig uddannelse, videnskabelig forskning, formidling kultur og undersøgelse og løsning af nationale problemer ". På baggrund af ovenstående, Santo Domingo Foundation besluttet at oprette Galileo Universitet.

udsigt

Vi fremmer udviklingen af ​​den menneskelige tanke, revolutionere videregående uddannelser.

mission

Vores mission er at uddanne fagfolk med verdensklasse akademisk ekspertise, en høj ånd af retfærdighed og menneskelig og etiske værdier til gavn for vores samfund, at indarbejde videnskab og moderne teknologi. Vi er forpligtet til vores land for at give mulighed for at få adgang til universitetsstudier for alle personer uanset race, social status eller geografisk placering Vores mål er dannelsen af ​​reelle deltagere i at løse problemer med social udvikling af den guatemalanske samfund. Vi er en uddannelsesinstitution, der fremmer brugen af ​​videnskab og teknologi til at løse nationale problemer.

Programmer undervist i:
Spansk

Denne skole tilbyder også:

Master

Universidad Galileo

Master of Diplomacy og internationale forbindelser skyldes behovet for at uddanne eksperter i internationale og tværinstitutionelle ledelse, vel vidende ret og internatio ... [+]

cirka

Master of Diplomacy og internationale forbindelser skyldes behovet for at uddanne eksperter i internationale og tværinstitutionelle ledelse, vel vidende ret og international praksis, akademisk uddannelse og praksis, der tillader oprettelse og udnyttelse af udviklingsmuligheder i de områder, samarbejde, diplomati, politik, handel, industri og kultur til gavn for Guatemala og guatemalanere.

MÅL

Forbered fagfolk med kompetencer til at deltage i en aktivitet, der involverer, institutionelle, corporate relationer statslige og internationale organisationer og deres filialer inden for internationale service management færdigheder protokollen og.

pensumopgivelser ... [-]
Guatemala Guatemala City
September 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Galileo

Bidrage til dannelsen af ​​højt uddannede fagfolk, der udvikler omfattende og konkurrencedygtig inden for strategisk design og gennemførelse af projekter af Public Image ... [+]

cirka

Mål:

Bidrage til dannelsen af ​​højt uddannede fagfolk, der udvikler omfattende og konkurrencedygtig inden for strategisk design og gennemførelse af projekter af Public Image for enkeltpersoner, institutioner og virksomheder med en dyb viden om håndtering af public relations, billedbehandling og medier kommunikation.

pensumopgivelser

FØRSTE ÅR

1. cyklus

ANALYSE af høringer og forvaltning af offentlige UDTALELSE UDTRYK OG INGEN VERBAL VERBAL Krop Billede

2. cyklus

INTERVIEW PRESS BROADCAST POLITISK IMAGE (politisk markedsføring, PROPAGANDA OG OFFENTLIGHED) TEKNOLOGI MEDIA PUBLIC IMAGE

3. cyklus

KOMMUNIKATION OG OFFENTLIGE ORDEN ETIKET OG PROTOKOL Talsmanden og budskabet ... [-]
Guatemala Guatemala City
Juli 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Documental Universidad Galileo