De bedste universiteter og handelshøjskoler i

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i . Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i . Klik på "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteter i og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i direkte: udfylde "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Guyana

Texila American University

Guyana Georgetown Zambia Lusaka Forenede Arabiske Emirater Fujairah September 2018 + 1 mere

World Class Affordable UddannelsesudbyderSom en international uddannelsesgruppe er vi faste i vores engagement i at levere en bred vifte af bachelor- og postgraduate-uddannelser til universitetsstuderende over hele kloden gennem campusbaserede og blandede læringsmuligheder ved hjælp af vores globale centre og autoriserede repræsentanter.Vores uddannelsesinstitutioner tilbyder en bred vifte af karriereorienterede bachelor- og postgraduate-programmer inden for medicin, sygepleje, ph… [+] armacy, business management og informationsteknologi.Kernens mål for TAU-gruppen er at gøre verdensklasses uddannelse tilgængelig og overkommelig for studerende over hele verden. Studerende kan vælge at forbedre deres viden i praktiske læringsformer uden at gå på kompromis med deres job og tid til familie.Vores pensum er tilpasset og løbende opgraderet for at imødekomme de voksende industribehov og for at give vores studerende mulighed for at kortlægge deres egen fremtid i det krævende professionelle landskab. Student-fokuseret pædagogik, medfølende og vidende fakultet, intellektuel mangfoldighed, akademisk rigor, sund industri-akademisk forhold, praktikophold, frivillige programmer mv. Er en del af elevernes liv i Texila.Med en passion for excellence og innovation er Texila American University Group forpligtet til at gøre en positiv forskel i samfundene ved at pleje Texila American University . Når vores studerende lykkes, nyder samfundene til gode, og landene trives som helhed. Sammen, lad os stræbe efter at omdanne vores verden til et bedre sted.VisionenAt blive anerkendt som en leder, der er forpligtet til ekspertise inden for videregående uddannelse, forskning og innovation, der opfylder det globale samfunds ønskerMissionenAt omdefinere og revolutionere international uddannelse ved at tilbyde opdateret, moderne og fremragende træning inden for områderne Sundhedsvidenskab, InformationAt overholde de højeste standarder for etik, integritet og medfølende omsorg for elever og samfund som helhed.At gøre Texila American University stolt af at være verdens mest bæredygtige universitet ved at skabe, formidle og anvende handlingsmæssig sundhedsviden. [-]