Texila American University TAU

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Texila American University (TAU) er placeret i Guyana, den engelsktalende land i Sydamerika. TAU afstand og online-uddannelse er forpligtet til at levere karriere-orienterede uddannelser på diplom, bachelor, master / Postgraduate og ph.d.-niveau gennem bredt netværk over hele verden.

Distance Online Learning er en af de Fleksible måder for studerende få uddannet fra deres egen by. Eleverne kan vælge vores Distance og Online Learning Program og nydt godt af fleksibiliteten i Online Learning fra Web Campus (Vores Online Learning Management System). I de sidste par år har TAU Afstand & Online Education innovative tilgang til udvikling og levering af uddannelse gjort det en af ​​de bedste Distance & Online uddannelsesudbydere. TAU Afstand & Online Education har udviklet et uddannelsessystem, som er innovative og effektive. TAU har designet unik online undervisning læreproces (OTLP) for Distance Online-programmer.

Akademiske programmer Universitetet tilbyder både kortsigtede og langsigtede programmer, der fører til bachelor kandidatuddannelser, ph.d., der er konventionelle såvel som innovative. De fleste af disse programmer er blevet udviklet efter en indledende undersøgelse af efterspørgslen efter sådanne programmer. De er lanceret med henblik på at opfylde elevens behov for:

Certificering Forbedring af kvalifikationer Erhvervelse af erhvervsmæssige kvalifikationer Fortsat uddannelse og faglig udvikling på arbejdspladsen Selvberigelse Diversificering og opdatering af viden, og Empowerment.

udvælgelsesprocessen Udvælgelsesprocessen vil være åben, gennemsigtig og ansvarlig. Enhver ansøger, der opfylder kriterierne for støtteberettigelse, vil have mulighed for at konkurrere om de tilgængelige pladser. Ansøgerne vil blive udvalgt på grundlag af indgangen Test / Merit / Interview og anbefalede ibrugtagne kandidater fra universiteterne.

Vores Akkrediteringer HVEM: Texila American University (TAU) er opført i World Health Organization - The Avicenna Directories, som er en offentligt tilgængelig database af skoler, gymnasier og universiteter for uddannelse af akademiske erhverv i sundhed.

UNGLOBAL: Texila Amerikanske Universitet er blevet tilføjet til registrere deltagere i FN Global Compact-program.

IMED: TAU er opført i International Medical Education Register (IMED). Dette er en præcis og up-to-date samling af internationale medicinske skoler er anerkendt af den relevante statslige organ i den medicinske skolens respektive lande. Anerkendelse af ECFMG afhænger direkte af, hvorvidt skolen er opført i denne mappe.

SPIL: Globale Alliance for Medicinsk Uddannelse (GAME) er dedikeret til at fremme innovation i medicinsk uddannelse i hele verden.

AMEE: AMEE er en international forening for Medicinsk Uddannelse leverer kurser om undervisning, evaluering og forskning færdigheder for lærere inden for medicin og sundhedspleje erhverv.

NAC: TAU er anerkendt af Department of Education Via registrering hos det nationale Akkrediteringsrådet Guyanas.

Swapp: Vores Klinisk forskning har godkendelse fra schweiziske Association of Pharmaceutical Professionals

IADL: TAU er godkendt medlem med International Association for fjernundervisning, Storbritannien.

Vigtigste træk ved vores online-Learning Platform:

Bruger instrumentbræt tilbyder et hurtigt overblik med alt knyttet til brugeren Lektion indhold med status for brugeren afsluttet status og fremskridt Digitale bibliotek indeholder videoer, lyd, PDF, Office-dokumenter med nem brugerflade Forum - online diskussion sted for vejleder og studerende til de enkelte fag Blogs- studerende kan oprette blogs eller skrive kommentarer til blogs Online chat - studerende kan chatte med vejledere og andre studerende, eller skabe plads til chat Intern messaging med 2000 meddelelser for individuelle brugere, så de studerende kan sende beskeder til vejledere og andre studerende Online test for de enkelte enheder og sub enheder med frist Projekt liste med deadline, varigheden og mærker Fremskridt sporing og rapportgeneratorer Tilpasses anmeldelsessystem via e-mail

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Studier
Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree:

Videoer

Welcome message from UBIS Dean

Texila American University- Frequently Asked Questions on Our Distance & Online Programs

Kontakt
Besøgsadresse
Texila American University
Critchlow, Woolford Avenue

Georgetown, GY