Aeres University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Aeres University of Applied Sciences

Talent til at vokse. Det er, hvad aeres University of Applied Sciences står for. Vores universitet er forankret i landbrugs- og uddannelsesmæssige videregående uddannelser. Vi fokuserer på uddannelse, forskning og videndeling. Dette er, hvordan vi bidrager til udviklingen af ​​innovative fagfolk. Fagfolk, der er i stand til at tage ansvarlige beslutninger i en kompleks verden, med et naturligt talent for at handle bæredygtigt.

Aeres Universitetet har tre fakulteter: Dronten, Almere og Wageningen. Vi plejede at være to separate universiteter, men vi smeltet i 2013. Vi deler den samme vision og mission, men vi har hver vores egen profil og identitet.

bacheloruddannelser

Vores bacheloruddannelser fører til den nationalt anerkendte Ingenieur kvalifikation, hvilket svarer til det britiske BSc (Honours) og den franske Licence Professionelle. Denne universitetsuddannelse er nationalt akkrediteret og internationalt anerkendt af virksomheder og civile organisationer. Varigheden af ​​programmet afhænger af faglige kvalifikationer den studerende og kan tage 1- år, 1,5- år, 2- år eller 4 år.

Vores bacheloruddannelser er:

Animal Health & Velfærd Aquatic Ecosystem Analysis Major International Agribusiness (EED) Major Plant Production (EED) EU strukturfonde Management Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet Forretning Fødevarekæden Management Mad Entrepreneurship Food Safety Management International Equine Business Management International Food Forretning International Horticulture & Management International Livestock Production

Vi tilbyder også en Master program i agroindustrien Development.

Placeringer

Almere

Address
Aeres University of Applied Sciences
De Drieslag 4

8251 JZ Almere, Flevoland, Holland

Dronten

Address
Aeres University of Applied Sciences
Stadhuisstraat 18

1315 HC Dronten, Flevoland, Holland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig