Amsterdam Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

 • Business School of the University of Amsterdam
 • Et af Europas største omfattende universiteter
 • Virkelig international i forskning, pensum, personale og studerende
 • 3000 studerende, 130 fakulteter, heraf 46% ikke-hollandske med 28 forskellige nationaliteter
 • Rooted i den nederlandske finansielle og forretningsmæssige hovedstad
 • Fremme af ekspertise og ledelse på alle forretningsområder
 • Forskning fuldt integreret i uddannelserne
 • Små interaktive seminarer, der knytter teori til praksis
 • Undervist af berømte akademikere og praktikere


  Mission

  ABSs mission er at tilbyde et inspirerende internationalt læringssamfund for at studere forretning og ledelse, hvor både medarbejdere og studerende kan udvikle deres kapacitet til optimal effekt.

  Vi sigter mod at fremme uafhængige sind med indflydelse på internationalt erhverv og samfund som helhed ved at gennemføre akademisk forskning af høj kvalitet på innovative og socialt relevante temaer og ved at tilbyde forskningsbaseret undervisning, der opfylder de højeste internationale standarder. Vi er forpligtet til at fremme forståelsen af ​​erhvervslivet og dets rolle i samfundet og at udnytte synergier mellem vores skole og dets institutionelle og erhvervsmæssige miljø.

  I tråd med denne mission er de vigtigste interessenter i ABS:

  • studerende i at tilbyde inspirerende læringsmuligheder til at udvikle deres talenter
  • akademisk personale i at tilbyde inspirerende betingelser for deres faglige udvikling
  • universitetet ved at bidrage til dets mission, positionering og mål
  • det internationale videnskabelige samfund ved at bidrage til udviklingen af ​​teori i de forskellige forretnings- og ledelsesrelaterede discipliner
  • erhvervslivet ved at tilbyde fremragende kandidater inden for en bred vifte af områder, i uddannelse af medarbejdere og ledere, og i virksomheden (fælles) anvendt forskning og formidling af forskningsresultater
  • samfundet som helhed, ved at bidrage til forståelsen af ​​samfundsproblemer og deres mulige løsninger samt at forberede de studerende til at blive internationalt orienterede fagfolk og ansvarlige verdensborgere.


  Vision

  Vores vision om fremtiden er at bygge ABS i en handelsskole med et omdømme, der matcher omdømmet for dets forældreinstitution, University of Amsterdam.

  Det betyder, at vores langsigtede mål er at blive en førende europæisk handelsskole kendt for kritisk tænkning og socialt ansvar. Vi forestiller ABS som en institution, der producerer fremragende forskning, der har direkte indflydelse på vores uddannelsesaktiviteter og vores engagement med erhvervslivet.

  Mere specifikt ønsker vi at bygge ABS til en institution, der:

  • tiltrækker højt kvalificerede fakulteter, der udvikler nyskabende viden, der er yderst relevant for erhvervslivet og samfundet som helhed, og som formidler denne viden gennem publikationer inden for videregående videnskabelige og faglige tidsskrifter og gennem virksomhedernes engagement
  • tiltrækker højt talentfulde studerende og giver dem et interkulturelt læringsmiljø, der tilbyder forskningsbaseret ekspertise inden for de forskellige uddannelser og ledelsesuddannelse, og hjælper dem med at udvikle deres faglige kompetencer ved at samarbejde tæt sammen med virksomhedspartnere.


  Værdier

  Kerneværdierne, som vi bygger op på at realisere denne vision, er ekspertise, selvstændig tænkning, socialt engagement og iværksætteri:

  • Excellence er en af ​​vores kerneværdier. Kun fakultetet, der offentliggør konsekvent i anerkendte internationale tidsskrifter, får lov til at være fastansat, forudsat at de også opfylder vores kvalitetskrav i undervisning, akademisk ledelse og links til praksis. Lignende forskningsresultater forventes fra allerede ansat fuldtids fakultet. Excellence er dog ikke begrænset til vores akademiske medarbejders forskningsaktiviteter. Vi ønsker også at være kendt for fremragende undervisning, fremragende studerende og fejlfri drift.
  • Kritisk tænkning er dybt forankret i vores universitets kultur. Vi tror på, at evnen til at tænke selvstændigt er en nøglefokuseringsfaktor i erhvervslivet og mere generelt i livet. For at stimulere selvstændig tænkning er vores uddannelsesfilosofi 'forskningsbaseret undervisning': vi forbinder undervisning til forskning og beder eleverne om at gennemføre forskning, hvor det er muligt. Tilgangen er stærkt evidensbaseret, og eleverne lærer at adskille fakta fra meninger. Vi tilstræber at træne vores elever til at blive reflekterende praktikere, der kombinerer et åbent sind med en kritisk holdning.
  • Social inddragelse stammer fra vores orientering om vigtige temaer, der er relevante for international forretning og samfund, og den brede vifte af interessenter, som ABS har identificeret. Desuden lægger meget af vores forskning udtrykkeligt opmærksomhed på de etiske, sociale, miljømæssige og styringsmæssige problemer i erhvervslivet. En generel bekymring for virksomhedens rolle i samfundet kommer også frem i vores undervisningsmetode og de temaer, der diskuteres i klassen. En kritisk tilgang til relevansen af ​​disse emner og deres værdi for virksomheder og deres interessenter er også taget her.
  • En iværksætterisk og kreativ holdning fremgår af selve forretningskollegiet i forbindelse med et traditionelt omfattende universitet, og i øvrigt har vi arbejdet videre med udviklingen gennem årene. Vi sigter mod at udnytte det bredbaserede universitet og bidrage til den iværksætteriske og kreative ånd i Amsterdam-regionen, hvor ABS er baseret på at blive endnu mere relevant for vores elever og virksomhedsforbindelser. Desuden offentliggør fakultetet i forskellige forskningsprogrammer også temaer for innovation og iværksætteri i hovedblade og integrerer det i deres undervisnings- og opsøgende aktiviteter.


  Etik, ansvar, bæredygtighed

  ABS mission og vision udtrykker udtrykkeligt, at vi ønsker at fremme selvstændige sind, der har indflydelse på den internationale forretning og samfundet. Vi tager det sociale aspekt af denne mission og vision meget alvorligt gennem særlig opmærksomhed på etik, ansvar og bæredygtighed i forskning, uddannelse og opsøgende aktiviteter. ABS har arbejdet på disse problemer siden starten.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se MSc »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Executive MSc i International Finance (MIF): Finans og Teknologi

på universitet Fuldtid Deltid 12 - 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Teknologi er dybt at ændre finansbranchen som vi kender det, og med det behøvede færdighedssætet for at lykkes i branchen. Dette nye spor har til formål at samle de to felter finans og it for at gøre det muligt for dig at forstå, hvordan teknologien påvirker fremtidens finansieringsindustri. [+]

Teknologi er dybt at ændre finansbranchen som vi kender det, og med det behøvede færdighedssætet for at lykkes i branchen. Dette nye spor har til formål at samle de to felter finans og it for at gøre det muligt for dig at forstå, hvordan teknologien påvirker fremtidens finansieringsindustri.

Du vil modtage en grundig finansuddannelse kombineret med omfattende færdigheder inden for programmering, maskinlæring og store data. Derudover vil du lære, hvordan disse begreber kan implementeres i økonomi.

Besøg vores porgramme side: www.abs.uva.nl/mif-fintech

Målgruppe

Dette spor er egnet til fagfolk med mindst to års erfaring inden for relevante områder.

Hvis du har en minimum Bachelor i økonomi eller økonomi eller teknologisk baggrund og søger at øge dine karrieremuligheder i finansbranchen, er dette spor for dig.... [-]


Executive MSc i International Finance (MIF): General Track

på universitet Fuldtid Deltid 12 - 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Executive Master of International Finance program giver dig den bedste skillset der er nødvendig for at udmærke sig i en international karriere som en finansiel professionel. Vi udstyre dig med den viden, der er nødvendig for at blive forrest i Finance. Vi undersøger og anvender de seneste udviklinger inden for finansbranchen som Fintech / Blockchain og Behavioral Finance. Vi fremmer kritisk tænkning for at forberede dig til det næste skridt i din karriere. Alt i overensstemmelse med Amsterdams iværksætterånd og selvstændig tænkning. [+]

Executive MSc i International Finance (MIF) program giver dig den bedste skillset der skal udmærke sig i en international karriere som en finansiel professionel. Vi udstyre dig med den viden, der er nødvendig for at blive forrest i Finance. Vi undersøger og anvender de seneste udviklinger inden for finansbranchen som Fintech / Blockchain og Behavioral Finance. Vi fremmer kritisk tænkning for at forberede dig til det næste skridt i din karriere. Alt i overensstemmelse med Amsterdams iværksætterånd og selvstændig tænkning.

Besøg vores program hjemmeside: href = "https://abs.uva.nl/mif

Troværdighed

Vores MIF er internationalt anerkendt og spiller til ABSs kernestyrker inden for corporate finance, banking og asset management; 90% af vores studerende ansættes af top 100 firmaer inden eksamen. Vi er rangeret som nr. 4 af verdens bedste internationale masters i finanser i henhold til den seneste Financial Times Ranking.... [-]


Videoer

UvA Connect.nl: Where alumni meet!