Amsterdam Institute of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

AIT: Forme globalt teknaltalent til at bekæmpe det europæiske kvalifikationsgap

Amsterdam Institute of Technology hjælper IT-fagfolk med at forblive i den fjerde industrielle revolution. Vi tilbyder fleksible online-programmer, der giver dig mulighed for at arbejde og studere på samme tid.

Hvorfor AiT?

AiT udstyrer eleverne med relevant ekspertise til forskellige IKT-roller. Vi tilbyder livslang læringsmuligheder til mennesker og virksomheder for at sikre, at eleverne følger med de hurtige teknologiske ændringer.

137315_pexels-photo-3759089.jpeg

Hvad gør AIT anderledes?

Et fleksibelt, campusfrit institut

Med vores deltid, online program, gør vi uddannelse tilgængelig og hjælper vores elever med at øge deres faglige og geografiske mobilitet. Professionelle fra hele verden kan få deres master uden at afbryde deres professionelle praksis. Vores udsatte undervisningsmodel fjerner enhver økonomisk barriere for at starte programmet, da vi deler vores læreres ansvar for at klatre op i den professionelle stige med vores program.

En praktisk og holistisk tilgang

Hos AIT forbereder vi studerende til at få det job, de ønsker. I løbet af deres studier fokuserer vores studerende på mestring af efterspurgte færdigheder. Færdigheder, vi identificerede ved at tale med industri- og arbejdsmarkedseksperter. Med en praktisk tilgang er vores elever i stand til at demonstrere deres domæne såvel som ledelsesekspertise gennem praktiske opgaver og projekter. Når de har gennemført deres første Bootcamp, inviteres vores elever til vores flagskib Talent Accelerator-program, der giver karrierecoaching og arbejdsgiver introduktioner i en struktureret rækkefølge.

Opbygning af et samfund

Hos AIT er alle lærere, og alle er lærende. Vores live-workshops og læringsacceleratorer giver et rum for samfundet til at udveksle deres læring, udfordringer og ideer. Anerkender deres forudgående uddannelsesmæssige og professionelle oplevelse, coacher vores elever hinanden gennem hele programmet. Med fakultetet, der aktivt arbejder inden for området, bringer vi fagfolk sammen for at opbygge det bedste LeadTech-universitet.

137316_pexels-photo-374831.jpeg

Grader

Vores studerende tildeles en grad efter vellykket afslutning af deres program. Vores programmer tilbydes i samarbejde med European Leadership University, og graderne udstedes af European Leadership University.

Placeringer

Amsterdam

Address
Science Park 408 1098 XH Amsterdam
Amsterdam, Nordholland, Holland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: