Amsterdam University of the Arts - Academy of Architecture

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvad står arkitekturarkitektur for?

Studerer i international sammenhæng

Vi står for en åben og spørgende holdning til eksperimentering, og vi opfordrer eleverne til at vedtage deres egen holdning. Vi betragter byen Amsterdam som laboratoriet for vores elever og lektors designopgaver. Akademiet opretholder tætte kontakter med det faglige samfund i regionen med offentlige tjenester, opdragsgivere og udviklere. Vores studieprogrammer optager også et fremtrædende sted internationalt. Akademiet har stærke bånd med tilknyttede uddannelser i udlandet. Studerende fra alle verdenshjørner på akademiet, internationale gæsteforelæsere og højttalere besøger jævnligt, og elever deltager ofte i udenlandske udflugter og projekter.

Studerer og arbejder samtidigt

Studerende og arbejde går hånd i hånd under uddannelsen. Denne kombination betyder, at eleverne og underviserne er direkte involveret i udøvelsen af design og forskning. Du vil allerede udgøre en aktiv del af et bredt netværk af kolleger under din undersøgelse. De, der uddanner sig fra akademiet, forbliver ofte involveret i uddannelsen. Den studerende bliver en arbejdsgiver og på grundlag af denne stilling en foredragsholder eller mentor til en ny generation af studerende.

Tværfaglig

Arkitektur, urbanisme og landskabsarkitektur er uafhængige discipliner inden for akademiet, som delvist tilbydes i kombination. På denne måde er eleverne forberedt på den nuværende, integrerede faglige praksis, som samtidig kræver specialisering og bredde fra studerende. Arkitektskolens Arkitektskole er den eneste uddannelsesinstitution i Holland, der tilbyder masteruddannelserne tværfagligt. Denne kombination giver akademiet en enestående position inden for Holland og i udlandet.

International

En studietur i udlandet, studerer på et andet uddannelsesprogram i et semester eller oprettelse af et projekt med en gruppe udenlandske studerende; det er alt muligt på Akademiet. Vi opretholder et aktivt netværk af europæiske uddannelser, gennem hvilke studerende og undervisere udveksles i mindre skala. Akademiet er medlem af European Association for Architectural Education (EAAE) og er partner af European Masters in Landscape Architecture (EMiLA), hvorigennem du kan få den 'europæiske master i landskabsarkitektur'. Akademiet har arbejdet sammen i et Erasmus-program, på grundlag af hvilket internationale workshops arrangeres. Derudover er der mange udenlandske projekter og partnerskaber med forskellige designprogrammer i Europa. I sommermånederne organiserer vi den såkaldte Summer School: forskellige internationale udflugter, som du kan deltage i.

Et inspirerende miljø og aktuelt debat

Arkitekturakademiet ligger på Waterlooplein i Amsterdam i et bygningskompleks fra det 17. århundrede, renoveret af Claus en Kaan Architecten. Akademiet indtager et unikt sted i det kulturelle liv i Amsterdam og spiller en aktiv rolle i den professionelle diskurs. Foredrag, workshops, begivenheder og udstillinger arrangeres i samarbejde med andre organisationer. Foredragsserier - åben for studerende - baseret på aktuelle temaer, der finder sted hele året.

Titel af arkitekt

Efter opnåelse af kandidat titel (Master of Science) har du ret til at starte en selvstændig faglig praksis og få øjeblikkelig adgang til arkitekterne for arkitekter, urbanister og landskabsarkitekter.

Øvelsesorienteret forskning i uddannelsen

Verden ændrer sig kontinuerligt og stadig hurtigere. Social, praktisk og teknisk udvikling stiller nye krav til en designer. Derfor integrerer Akademiet praksisorienteret forskning i uddannelsen. Professorerne arrangerer mesterklasser, projekter, udflugter, udstillinger og foredrag inden for deres forskningsprogram.

En del af Amsterdams Kunstakademi

For at komme frem til nye indsigter og innovationer, skal du være i stand til at turde se ud over grænserne på dit eget felt. Kunstakademiets kunstakademi (AHK) tilbyder studerende en bred orientering med hensyn til kunst og kultur og lægger derfor stor vægt på, at de studerende er i stand til at få kendskab til udviklingen inden for de øvrige kunstdiscipliner. Inden for rammerne af programmer, der tilbydes på AHK, giver vi plads til samarbejde med andre uddannelser og internationale udvekslinger.

Vores mission

Arkitektskolen i Amsterdam byder på kurser af designere til designere. Det retter sig mod studerende, der er motiverede og rustede til designpraksis og vælger vejledere, der har kendetegnet sig i udøvelsen af design og forskning.

Studerende er uddannet i rumligt design som en praktisk og kritisk disciplin på skæringspunktet mellem kunst, videnskab og teknologi. Den bevidste beslutning om at forbinde det med kunstuddannelse (Amsterdam AHK) understreger den særlige betydning, som akademiet lægger til det kunstneriske aspekt af udøvelsen af erhvervet.

Højkvalitets læringsmiljø

Akademiet sigter mod at tilvejebringe et lille læringsmiljø af høj kvalitet med et åbent klima og med vægt på bestemmelse af deres egne positioner hos lærere og studerende. International orientering er en uundgåelig del af dette.

Arkitektur, urbanisme og landskabsarkitektur betragtes som tre komplette, uafhængige discipliner. Dette ændrer det forhold, at de tre discipliner bevidst tilbydes samtidigt og delvist i kombination. Dette er at forberede den studerende på en integreret udøvelse af erhvervet.

Specifikke steder i Holland og i udlandet er designerens laboratorium. Byen Amsterdam, placeringen af akademiet, er aktivt udnyttet i kurset som en social bygning, et historisk kunstværk og en løbende designudfordring.

Ansøgningsfrister

Hollandske studerende: 1. maj 2021
Internationale studerende: 1. april 2021

Placeringer

Amsterdam

Address
Waterlooplein 211-213
1011 PG

Amsterdam, Nordholland, Holland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig