Avans University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

For at se Bachelor programmer på Avans University, kan du besøge her

Skolen for kunst og design | St. Joost er en del af Avans University of Applied Sciences og har mere end 200 års erfaring i kunstuddannelse.

historie Akademiet blev først etableret i 1812 som Académie Impériale et Royale de Peinture, Sculpture et Arkitektur i 's-Hertogenbosch. I 2004 fusionerede virksomheden med De Vrije School van Beeldende Kunst, der blev grundlagt i 1945 i Breda, oprettelse AKV | St.Joost i sin nuværende form. Fra sine to campusser i Breda og 's-Hertogenbosch, akademiet tilbyder ambitiøse kulturelle producenter mulighed for at lægge fundamentet for en langsigtet, bæredygtig karriere i kunst.

FILOSOFI Kandidatuddannelserne på AKV | St.Joost er designet til at afspejle de faglige virkeligheder, hvor du vil opstå. Vores pensum er flydende, tværfaglig og selvkørende. Den studerendes uafhængig forskning og studie praksis vejledning og aktivt forme programmet, hvilket resulterer i en rig blanding af strategier og resultater hvert år. Luk mentorskab af et fakultet af anerkendte fagfolk støtter eleverne i udviklingen af ​​en proces tilgang.

Unik og inspirerende sted Beliggende i den sydlige del af Holland, uden for landets tætte urbane kerne, akademiets to campusser tilbyder generøse studie plads og en mulighed for intens fokus. Akademiet nærhed til Tyskland og Belgien skaber en livlig lokal udveksling og et bredere perspektiv på teori og praksis.

Internationalt udsyn og netværk Studerende kommer fra hele verden, og alle de store europæiske kunst centre er inden for et par timer at nå. Studierejser i Europa og i udlandet udgør en integreret del af læseplanen. Der er en livlig dagsorden gæstelærere og højttalere, og akademiet opretholder partnerskaber med centrale institutioner i Holland og andre lande.

Den hollandske kontekst Fortsat din kandidatgrad i Holland betyder, at du bliver en del af en levende kunst og design scene med en lang og etableret historie. På AKV | St.Joost, er engagement med dette samfund fremmes og lettes. Studerende regelmæssigt anvende deres praksis i en professionel kontekst ved at udføre projekter i institutioner og kunstner-run rum uden for akademiet.

Avans University of Applied Sciences Avans University er en af ​​de højest rangerede skoler i Holland og har en ledende position inden for hollandsk uddannelse. Kendt for sin projektbaseret tilgang til læring, er universitetets filosofi rodfæstet i sin sociale miljø. Alle programmer er fuldt akkrediteret af NVAO.

Indlæggelser Kandidatuddannelserne er åbne for kandidater af en bacheloruddannelse i kunst, og i nogle tilfælde, ansøgere fra andre discipliner. Mundtlig og skriftlig beherskelse af engelsk er påkrævet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MA

Føreren af ​​kunst

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Holland Breda

The Master of Fine Art er forpligtet til bemyndigelse kunstnere. Gennem en uddybning af deres kunstneriske praksis og udforskning af selvorganisering og alternative modeller, får de studerende agentur i forbindelse med moderne kunst og nutidens samfund. [+]

The Master of Fine Art er en to-årig, fuld tid program. Det tilbyder ambitiøse kunstnere mulighed for at uddybe deres praksis og positionere sig fast i historiske og nutidige diskurs.

Kunstnerisk agentur

Kunstnerens rolle i samfundet er under forandring. På AKV | St.Joost, vil du lære ikke blot at reagere på de aktuelle udfordringer og muligheder, men også hvordan at forme denne nye virkelighed. Programmet er dybt involveret med nye modeller for selvorganisering, alternative netværk og kunstner-initierede aktiviteter. Alle undervisere har praksis engageret med disse former for arbejde, og sammen med dem, du vil undersøge din egen position inden for den moderne landskab.

studieordningen ... [-]

Mester af fotografering

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Holland Breda

Master of Photography udfordrer eleverne til at tænke og handle uden for de traditionelle definitioner af mediet. I en kritisk og støttende miljø, deltagerne malet deres praksis inden for den historiske og nutidige diskurs. [+]

The Master of Photography er en to-årig, fuld tid program. Det tilbyder ambitiøse kunstnere en kritisk kontekst, hvori de kan uddybe deres praksis og lægge fundamentet for en langsigtet, bæredygtig karriere i kunst.

En engageret og væske position

Som den eneste kandidatuddannelse i Holland dedikeret til fotografering, vi opererer fra den bredest mulige definition af mediet. Dokumentaren diskurs og linse-baserede medier teori er udgangspunktet for en uortodoks række kulturelle produktion. Studerende og fakultetet arbejde i en lang række sammenhænge, ​​herunder film, performance, skrivning, aktivisme og curation.

Curriculum

Kernen i programmet er den studerendes selvstyret forskning og studie praksis. En stærk teoretisk komponent, kombineret med mentorordninger fra et fakultet af anerkendte kunstnere, guider eleverne til udviklingen af ​​processen tilgang til kunstnerisk produktion. De kvaliteter og problemer er specifikke for linse-baserede medier udforskes inde fra konceptuelle rige.... [-]


Mester i animation

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Breda

Master of Animation er lavet til nye fagfolk forpligtet til at udvide deres palet og reagere på de krav, som en ekspanderende felt. Programmet er afhængig af og derved dyrker, en innovativ holdning. [+]

The Master of Animation er en et-årig, fuld tid program. Det tilbyder ambitiøse animatorer mulighed for at udvide deres ekspertise og lægge fundamentet for en langsigtet, bæredygtig karriere i den kreative sektor.

Et felt fyldt med mulighed

Animation fagfolk arbejder inden for et stadig bredere vifte af sammenhænge. Programmet hjælper eleverne navigere animation ekspanderende felt, som omfatter væsentlige rolle det har længe spillet i biografen, men også spændende nye applikationer i design, spil og interaktive medier. Eleverne bliver udfordret til at finde nye måder at komme ind disse områder, og til at etablere deres egen position i dem.

Curriculum

Den studerendes selvstyret forskning og studie praksis er i centrum af programmet. Vi arbejder med dig at skabe en betydelig faglig udvikling, baseret på din baggrund, forskning sti og ambitioner. Programmet er rettet mod animatorer og designere, der har erfaring med levende billeder.... [-]


Mester i grafisk design

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Holland Breda

Master of Graphic Design guider spirende fagfolk i retning af udviklingen af ​​en proces tilgang. Programmet er designet af og for en verden i forandring. [+]

Master of Graphic Design er en to-årig, fuld tid program. Det tilbyder ambitiøse designere mulighed for at uddybe deres praksis og lægge fundamentet for en langsigtet, bæredygtig karriere inden for design.

Fokus på fremtiden

Programmet centre på en grundig forståelse af processen af ​​design og er forskningsorienteret. Du vil blive trænet i medier og grafisk design teori, samt de kommunikative og etiske færdigheder afgørende for den visuelle fortolkning af oplysninger i dagens teknologi-baserede samfund. Underviserne og gæsteforelæsere er fagfolk med rige og aktive praksis, giver os mulighed for at holde fingeren på pulsen i den stadigt skiftende design verden.

Curriculum ... [-]