Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Alle fakultetets medlemmer er involveret i både forskning og undervisning. Dette giver skolen mulighed for at trives. Med fem bachelorprogrammer og 18 kandidatprogrammer, der tilbydes, søger Erasmus School of Economics at blive det bedste inden for sine discipliner (økonomi, erhvervsøkonomi og økonometri) og søger at opnå excellence både i sin forskning og undervisning. Dette kan måles ved dets præstation i placeringer.

Erasmus School of Economics har strategisk et klart fokus på økonomi. Ligesom de var for 100 år siden, da skolen blev oprettet i 1913, er økonomerne det knuste hjerte på Erasmus University Rotterdam. De bedste Erasmus-kandidater har ydet fremragende bidrag til videnskab, regering og erhvervsliv.

Erasmus School of Economics er et internationalt anerkendt institut, der bidrager videnskabelig viden til fremtidige økonomiske spørgsmål og sigter mod at svare på aktuelle relevante spørgsmål, der vedrører regering og virksomheder. Skolens fokus er på skabelse, formidling og anvendelse af videnskabelig viden, alt sammen fra et økonomisk perspektiv. Erasmus School of Economics bygger på de seneste indsigter i disciplinen. Det samarbejder med internationale videnskabelige partnere, og den har lokale forhold i forretningsspørgsmål, der er relevante for den unikke position, som byen Rotterdam har som centrum for transport og industri.

Campus faciliteter:

Navnet på Erasmus School of Economics er vores Woudestein campus, en bekvem 15-minutters cykeltur fra Rotterdams centrum, herunder den slanke nye Rotterdam Centraal-togstation. Uden for klassetiden studerer eleverne i den lyse nye Polakbygning eller på vores topmoderne universitetsbibliotek, tager en kaffe på Erasmus Food Plaza, eller deltager i et arrangement på teatret eller Café in de Smitse. On-campus sportscenter tilbyder fitness, dans, spinning, squash og tennis blandt mange andre klasser. Kort sagt nok til at gøre på campus, der er travlt med studentelivet.

Karriere:

Mange virksomheder i Holland og i udlandet er interesserede i at rekruttere økonomer med specifikke, men også med bred viden, som de kan anvende i alle slags virkelige situationer. Den specifikke viden, men den store anvendelighed af økonomi er, hvad der gør kandidater i økonomien meget populær i mange erhvervsliv og offentlige sektorer.

Vores studerende fortsætter med at forfølge et bredt udvalg af karriere. Vores økonomiske og økonometriske kandidater støder ikke på problemer med at finde beskæftigelse. De fleste af de nylige kandidater er i stand til at finde job inden for tre måneder efter eksamen. Grundlaget for fremtidigt arbejde ligger i valget af emner valgt under studiet. Men uanset hvad du vælger, er Rotterdam økonomer stort set beskæftigelsesegnede. Ikke alene arbejder de i specifikke økonomiske job, de finder også arbejde i mere generelle stillinger på akademisk niveau. Flere eksempler på stillinger omfatter børsanalytikere, investeringschef / analytiker, iværksættere, finansielle rådgivere, marketingchefer, skatteinspektører, salgschefer, politikansatte, personaleforvaltere, foredragsholdere, akademikere, politikere, ledelseskonsulenter og videnskabelige journalister. Selvom den førnævnte liste indeholder mange positioner og sektorer, kan vores økonomer primært findes i følgende sektorer:

  1. bank
  2. bogføring, administrative kontorer, skatterådgivere
  3. rådgivning
  4. offentlig forvaltning
  5. økonomiske forsknings- / konsulentfirmaer
  6. handel (især grossistvirksomheder) og multinationale selskaber
  7. iværksætteri

Indlæggelser:

Fra 1. november hvert år kan du begynde at ansøge om vores bachelor- og kandidatuddannelser. Nu kan vi forestille os, at du er nysgerrig efter at finde ud af om adgangskrav og hvordan man ansøger.

Det afhænger selvfølgelig af din tidligere uddannelse og andre faktorer. For at finde ud af mere, besøg venligst vores hjemmeside for kandidatuddannelse og kandidatuddannelse .

Placeringer

Rotterdam

Erasmus School of Economics

Address
Erasmus School of Economics
P.O. Box 1738

3062PA Rotterdam, Sydholland, Holland
Telefonnummer
+31 10 408 1380

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer