Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet (FSW) huser de fire videnskabelige discipliner med hver deres særlige perspektiver på mennesker og samfund. Central i vores uddannelse og forskning er vores motto: Oplev mennesker. Oplev samfund!

10 gode grunde til at vælge for Erasmus-universitetet

Undersøgelse på en campus

Erasmus University Rotterdam tilbyder alt hvad du har brug for lige på campus. Her deltager du foredrag og studie i biblioteket med dine medstuderende. Til frokost kan du spise i Food Court eller Erasmus Paviljoen og hvis du ønsker at spille sport, du går til sportscenter. Internationale studerende kan også bo på campus. Campus er virkelig stedet at være!

Få det til at ske

Hvad er dine ambitioner? Har du lyst til at opfinde nye økonomiske modeller til at forudsige en næste krise? For at forbedre sundhedsplejen i Afrika? Uanset om du har nye ideer til kreative industrier eller du stræber efter at starte din egen virksomhed i den juridiske virksomhed: Erasmus Universitet vil hjælpe dig med at gøre dine ambitioner til virkelighed. Erasmus University Rotterdam: Gør det ske.

En rigtig internationalt universitet

Erasmus af Rotterdam sagde engang "Verden er mit hjem", og det er, hvad Erasmus University altid holder i tankerne. I det multikulturelle klasseværelse, du deltage i foredrag givet af en italiensk professor og dine medstuderende kommer fra lande som Kina og Brasilien. Undervisere rejse rundt i verden for at bringe tilbage globale perspektiver. Du vil blive en del af et internationalt miljø.

Høj kvalitet og højest rangerede

Erasmus University har en høj uddannelse kvalitet og forskning. Top kvalitet, faktisk. Internationale ranglister viser, at Erasmus Universitet er blandt verdens høje ende spillere. Studerende sætter pris på kvaliteten af ​​de foredrag, ekspertise af personalet og forberedelserne til en succesfuld karriere.

Gode ​​karrieremuligheder

Organisationer og virksomheder over hele verden er interesseret i Rotterdam alumner. Nogle gange er de endda kalde Erasmus University "foretrukne bestyrelseslokale leverandør". Under dine studier, du betaler en masse opmærksomhed på forberedelserne til arbejdsmarkedet, for eksempel under Erasmus Rekruttering Dage: den største rekruttering af studerende begivenhed i Europa!

Rotterdam

Innovativ og levende er de bedste ord til at beskrive Rotterdam. Det kan tage lidt tid at komme til at kende byen, men når du har, det er en stor by, hvor at tilbringe din studerende dage. Der er masser af trendy restauranter, hyggelige barer og festivaler i sommeren. For flere karriere-drevne studerende blandt jer: mange internationale virksomheder har deres kontorer her.

Studieliv

Ikke alene har vi tilbyde dig høj klasse uddannelse, Erasmus University Rotterdam giver også store fritidsaktiviteter. studie- og studenterforeninger De og StudiumGeneraleorganise debatter, performances og foredrag i hele ugen. Så efter en dag med hårdt studie, har du masser af muligheder for at slappe af og nyde.

sport

Fodbold, dans, basketball, roning: Erasmus Sport tilbyder næsten alle former for sport. På campus, er der tennisbaner og et helt nyt fitnesscenter med moderne udstyr. Du kan ikke levere en god undersøgelse ydeevne, hvis du ikke kæmper pasform, kan du?

introduktionsprogrammer

Start din tid i Rotterdam med Eurekaweek i midten af ​​August for at opleve byen, få venner og få at vide universitetet og campus. Der er en omfattende social introduktionsprogram for internationale studerende også med ture for at se højdepunkterne i byen og Holland. Vi vil virkelig råde dig til at deltage: Rotterdam vil føle dig hjemme på ingen tid!

Boliger

At finde en god bolig bør ikke være et problem, da byen tilbyder en række studerende boliger. Du kan arrangere boliger gennem SSH Short Stay, HousingAnywhere eller når du er her, gennem andre studerende. Vidste du, at internationale studerende kan leje studerende værelser eller studier lige på campus?

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Hollandsk

Se MSc » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Master i Psykologi

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Rotterdam

Kandidatuddannelsen i Psykologi er en et-årig kandidatuddannelse designet til at give de studerende de analytiske færdigheder og konceptuelle viden til at kunne arbejde selvstændigt inden for deres ønskede specialisering. [+]

psykologi

Master of Science (MSc) i psykologi

Ønsker du at forstå menneskelig adfærd? Vi tilbyder dig en af ​​de bedste Master programmer i Psykologi i Holland.

Er du interesseret i de måder at komponere den mest effektive hold, eller for at vælge de rigtige personer til et job? Er du nysgerrig efter, hvordan hjernen strukturer er involveret i behandling og repræsenterer følelser og handlinger? Har du nogensinde spekulerer på, hvordan mennesker lærer? Hvordan kan du lære et barn at læse, eller en pilot til at flyve et fly?

Når noget i vores miljø er truende, vi automatisk fokusere på dens bevægelse og form snarere end på dens farve og andre detaljer.... [-]


Msc i international offentlig ledelse og politik

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Rotterdam

Kandidatuddannelsen i International Public Management og politik fokuserer på den stadig mere internationale karakter offentlig ledelse og den offentlige politik. [+]

International Public Management og politik

Master of Science (MSc) i International Public Management og politik

Kandidatuddannelsen i International Public Management og politik fokuserer på den stadig mere internationale karakter offentlig ledelse og den offentlige politik.

Offentlig politik er gået international: organisationer som EU og FN får stadig større betydning. Behersk teorier, begreber og færdigheder, du har brug for at arbejde effektivt i denne tid med stigende internationalisering; tackle globale spørgsmål som international konflikt, fattigdom, migration, miljøbeskyttelse og korruption. Byg en karriere på en offentlig eller privat organisation sektor!... [-]


MSc i offentlig administration

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Rotterdam

han Masterprogram i offentlig forvaltning på Erasmus University Rotterdam fokuserer på forskning, analyse og forvaltning af samfundsmæssige spørgsmål. [+]

Offentlig administration

Master of Science i offentlig forvaltning

I masterprogrammet for offentlig administration ved Erasmus University Rotterdam lærer du, hvordan du håndterer komplekse samfundsproblemer inden for den offentlige sektor.

Hvordan man rekonstruerer et bycenter? Hvad er mulighederne for forvaltning af migrationsstrømme, og hvordan man kan forhindre diskrimination og fremme kontakt og samhørighed i kulturelt forskellige samfund? Spørgsmål som disse behandles i den moderne offentlige sektor.

I vores globaliserede og komplekse netværkssamfund er der et stigende behov for eksperter, som demonstrerer analytiske færdigheder, ledende lederskab, iværksætterånd og et stærkt etisk kompas for at opnå innovative løsninger på samfundsproblemer. Kandidatuddannelsen i offentlig administration ved Erasmus University Rotterdam fokuserer på forskning, analyse og forvaltning af samfundsproblemer.... [-]


Msc i pædagogisk videnskab og uddannelse; børn, familier og skoler

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Rotterdam

Interesseret i unge, familier og skoler med flere og komplekse bymæssige problemer? Bliv politiker, konsulent eller forsker ved indskrivning på kandidatuddannelsen i Pædagogik og Uddannelse. [+]

Pædagogik og Uddannelse: Børn, familier og skoler

Master of Science (MSc) i Pædagogik og Uddannelse

Interesseret i unge, familier og skoler med flere og komplekse bymæssige problemer? Bliv politiker, konsulent eller forsker ved indskrivning på kandidatuddannelsen i Pædagogik og Uddannelse.

Er du interesseret i at finde ud af, hvilke metoder arbejde, som børn i byerne skoler og i klasseværelser med forskellige studerende befolkninger? Har du spekulerer om virkningen af ​​forældre, dagtilbud eller sociale medier på barnets udvikling?

Specialiseringen of Educational Sciences indeholder moduler, der vedrører de nuværende videnskabelige teorier om effektiviteten af ​​både undervisningsmetoder og skoler, mens specialisering af Child & Family Studies fokuserer på Parenting i det moderne samfund. Det omfatter virkningen af ​​samfundsmæssige forandringer på familiens funktion, ligesom de sociale medier og den rolle fædre.... [-]


Msc i sociologi

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Rotterdam

Find ud af, hvordan byerne bliver nye noder i en verden, der tidligere domineret af nationalstater, analysere, hvordan de nationale regeringer håndtere mangfoldighed og uligheder, lære om de måder, hvorpå nye teknologier indvirkning arbejde og dens organisation, få indblik i at trykke politisk utilfredshed og årsagerne og konsekvenser af politisk fragmentering. [+]

sociologi

Master of Science (MSc) i sociologi

Find ud af, hvordan byerne bliver nye noder i en verden, der tidligere domineret af nationalstater, analysere, hvordan de nationale regeringer håndtere mangfoldighed og uligheder, lære om de måder, hvorpå nye teknologier indvirkning arbejde og dens organisation, få indblik i at trykke politisk utilfredshed og årsagerne og konsekvenser af politisk fragmentering.

Du lærer at besvare ovenstående spørgsmål ved hjælp af de nyeste indsigter fra både teori og forskning, der leveres af dedikerede professorer, der er i toppen af ​​deres felt. Det er ikke bare en forkant program: Erasmus University Rotterdam er en højt rangeret universitet i et mangfoldigt og pulserende by - den ideelle ramme for at erhverve forståelse af det moderne samfund.... [-]


Videoer

Why choose Erasmus University?

Kontakt

Erasmus University Rotterdam

Adresse, linje 1 Erasmus Universiteit Rotterdam Faculteit der Sociale Wetenschappen Mandeville Building, T15-19 Postbus 1738 3000 DR Rotterdam
Rotterdam, South Holland, Holland
Hjemmeside http://www.eur.nl/
Telefon +31 10 408 1111