Læs den officielle beskrivelse

Deltag i et blomstrende fællesskab af talent og visionære virksomheder. Samlet vil vi pionerer arbejdsbaseret læring til den digitale økonomi.

Hvordan vi nyskaber læringserfaringen:

Stier ud over programmer

Forbered dig på en lys tech fremtid. Vælg en af ​​vores efterspurgte karriereveje.

Campus hvor som helst

Den ultimative fleksibilitet - lær hvor du er hos vores studiecentre og mobil læringsplatform.

Lære for hele personen

Master tech færdigheder, forbedre mennesker og lederskab færdigheder, nyd teamwork og relationer bygning.

Vores talentveje

Udvikle færdigheder til den fjerde industrielle revolution. Engagere med vores arbejdsgiverpartnere og få et drømmejob i tech. Lær som du praktiserer og tjen en arbejdsbaseret universitetsgrad.

  • Software Engineering
  • Datalogi
  • Teknologi iværksætteri

Engagere sig med vores samarbejdspartnere

Når du studerer hos os, vil du være forbundet med vores netværk af arbejdsgiverpartnere og få adgang til en løbende pulje af jobmuligheder, som udelukkende vil være åben for vores talent samfund.

Veje til mulighed

Vores unikke læringsmetode giver dig mulighed for at tjene din grad, mens du uddanner færdigheder gennem:

  • Workshops / Hackathons
  • Action læringsgrupper
  • Arbejdsbaserede projekter
  • Mentoring
  • Online programmer

Unik Learning Experience

Vores unikke læringserfaring giver dig frihed til at forfølge dine drømme. Vores TalentTech platform giver dig mulighed for at studere fra hvor som helst.

Hvordan virker det?

Du starter med en boot camp. Når du har fuldendt startlejren, har du mulighed for at få et job hos en af ​​vores arbejdsgiverpartnere. Samtidig er du indskrevet i et uddannelsesprogram, hvor du studerer og arbejder på samme tid. Sammenfattende: boot camp får dig jobbet, og jobbet får dig til universitetsgrad.

Skal jeg gå på en campus?

Nej, vores online platform og deltidsværksteder / action læringsgrupper / mentoring giver dig mulighed for at arbejde, mens du studerer.

En af de ting, jeg virkelig vil have i min uddannelse, er en person, der kender deres ting og vil arbejde sammen med mig.

ELU handler om social læring, hvor du får mulighed for personlig kontakt med workshops, mentor- og læringsgrupper.

Jeg føler mig sommetider virkelig alene og er usikker på, om jeg kan gøre det alene.

ELU betyder ledelsesgrupper, social læring, læringsaktiviteter, samfund - vi opretter grupper, der arbejder som en støtte til dig, eleven.

Jeg er ikke akademisk - jeg er mere praktisk. Er denne skole rigtig for mig?

Vores vægt på projektbaseret læring gør det nemt og tilgængeligt for folk, hvis styrke er i praktisk læring.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

European Leadership University

Master of Data Science-programmet består af 60 ECTS-point kurser med et afsluttende projekt. Du kan gennemføre 9 moduler på 12 til 16 måneder og optjene din kandidatgrad ... [+]

Oversigt

Master of Data Science-programmet består af 60 ECTS-point kurser med et afsluttende projekt. Du kan gennemføre 9 moduler på 12 til 15 måneder og optjene din kandidatgrad i datavidenskab. Du kan lære mere om European Leadership University og Data Science Masterprogram her.

Du bliver tilbudt både digital og ansigt til ansigt læringserfaring i hele programmet. Omfattende digitale kursusmaterialer, projekter og e-biblioteker leveres via vores online platform, mens du kan være en del af en blomstrende campusoplevelse, der involverer workshops, hackoner, action læringsgrupper og mentorskap.

Vores grader er fuldt anerkendt i 50 lande i det europæiske område for videregående uddannelse (EHEA). Vi er forpligtet til at opnå yderligere international akkreditering. I den forbindelse er vi i færd med at erhverve en NVAO... [-]

Holland Amsterdam
November 2019
Engelsk
Deltid
12 - 16 måneder
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk