Fontys University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvem vi er

Fontys giver uddannelse og forskning. Som et bredt universitet er vi det største offentlige videninstitut i det sydlige Holland. Fontys ønsker at være en innovationsmotor ved at forbinde sin uddannelse og forskning til innovationsprocesser inden for og uden for regionerne. Fontys har stor indflydelse på grund af sin uddannelse og forskning i næsten alle samfundssektorer. På grund af vores repræsentation i nøglepositioner i næsten alle sektorer kommer alle, der bor og arbejder i det sydlige Nederlandene, enten direkte eller indirekte i kontakt med Fontys. Vi uddanner store grupper af talentfulde unge voksne i en lang række erhverv. Efter deres træning møder vi dem som kolleger, som praktikanter, som partnere i samarbejde og / eller forskning eller som fagfolk, der ønsker at berige eller uddybe deres viden. Vores organisation er i god orden. Studerende og medarbejdere er tilfredse og giver os henholdsvis 'syv minus' og 'syv plus'. Fontys er økonomisk sund og kvaliteten af ​​vores uddannelse er også i orden. De grundlæggende kvaliteter, som vi kræver af os selv, er bæredygtigt forankrede i kontrol- og ledsagende evalueringscykler. Vi betragter os som en viden og innovationspartner for regioner og fagområder.

Uddannelsesvision

Teknologiske, samfundsmæssige og økonomiske udviklinger påvirker og ændrer verden omkring os, nu og i fremtiden. Fontys leverer et vigtigt bidrag til disse nødvendige ændringer ved at opfylde mere end behovene hos den studerende og fremtidens verden. Vores betydning ligger også i vores indvirkning på implementeringen af ​​samfundsændringer - regionalt, nationalt og internationalt. Vores merværdi ligger i vores proaktive rolle - i fælles design og udvikling af et bæredygtigt og retfærdigt samfund.

Vi leverer denne merværdi ved at knytte talentudvikling til forandring i samfundssektorer og arbejdsområder. Vores funktion som et åbent vidensinstitut er at give formularen ved at forbinde uddannelse og forskning med aktuelle samfundsproblemer. Det er sådan, vi bidrager til innovation inden for arbejde, faglig sammenhæng og sociale sektorer. Vi danner de regionale, nationale og internationale dagsordener i samarbejde med vores arbejdsmarkedsparter. Vi er proaktive og fremtidsorienterede, så vi kan få den nødvendige indvirkning på samfundet, i dag og i fremtiden.

Vi leverer denne merværdi ved at investere i talenter. For os er talent en personlig naturlig egnethed eller karakteristik, der gør det muligt for dig at bidrage til samfundet. Talent giver folk mulighed for at bruge deres styrker. Fontys er der for alle, der ønsker at opdage og udvikle deres talenter på det højere faglige niveau og alle, der ønsker at fortsætte deres faglige udvikling. Vi tilbyder plads til alle kulturelle og sociale baggrunde.

Vores ambition

Kernen i den opgave, vi giver os selv og det løfte, som dette medfører for studerende, fagområdet og samfundet, består af to elementer:

  1. Vi giver eleverne mulighed for at kunne opdage deres egne talenter og udvikle sig til startende fagfolk, der accepterer samfundsansvar, bidrager til innovationer inden for deres faglige område og fortsætter med at udvikle sig optimalt på deres egen måde.
  2. Vi arbejder på innovationer inden for fagområdet om temaer, der er relevante for regionerne. Her arbejder vi sammen med regeringen, institutter og virksomheder om forskning og udvikling for innovation i regionen og investerer i økosystemet, hvor studerende og medarbejdere kan (fortsat) professionalisere.

Fontys har en klar social opgave: At tilbyde inspirerende, udfordrende og højkvalitativ højere erhvervsuddannelse og udførelse af praktisk forskning, der har betydning for samfundet. Uddannelse og forskning er passende for aktuelle og fremtidige spørgsmål og behovene hos den studerende, fagområdet og (regionalt) samfund. Vi ønsker at formulere, prioritere, undersøge og om muligt løse fremtidens spørgsmål i fællesskab med vores partnere.

Vores mission

Kvalitet er nøglefunktionen

Fontys sigter mod at være en uddannelsesinstitution, der er 'inspirerende vækst gennem støtte

Kernens mål er at fremme en organisationsorienteret mentalitet, som vil resultere i løbende opmærksomhed for kvalitetsforbedring med hensyn til uddannelse, indhold og processer. Fontys fokuserer på bacheloruddannelse og kandidatuddannelser finansieret af den nederlandske regering. Uddannelsen er velorganiseret og leveres i faglige uddannelsesmiljøer. Fontys stræber efter at opnå høj kvalitet og indlejrer sine aktiviteter solidt i samfundet, samtidig med at man opnår en ledende stilling som en videninstitution, både nationalt og i sine regionale miljøer.

Kvalitet er nøglefunktionen i Fontys vision. Fontys tilstræber at opnå et niveau af kvalitet, som vil svare til en højere læreanstalts opbygning i europæisk sammenhæng.

Governance

Fontys University of Applied Sciences , som en social institution, tilstræber at redegøre for sine aktiviteter inden for sit umiddelbare miljø på en åben og gennemsigtig måde. Fontys sigter mod at blive bedømt efter dets præstationer og at kommunikere åbent med sine interessenter. Fontys 'bestyrelse og direktion er oprettet i overensstemmelse med principperne i sektorkode for styring af universiteter for anvendte videnskaber. Bestyrelsen sikrer, at direktionen overholder disse principper.

Ud over vertikal ansvarlighed til forskellige myndigheder, herunder det nederlandske ministerium for uddannelse, kultur

Deltagelse

Hvert Fontys-institut har et Instituutsmedezeggenschapsraad, eller 'IMR' (institutdeltagelsesrådet eller 'IPC'). Diskussionspartneren for IPC-medlemmerne er deres egen institutdirektør. Centrale Medezeggenschapsraad eller CMR er diskussionspartner for direktionen og 'Services Medezeggenschapsraad' eller 'DMR' (Service Department Participation Council, eller 'SDPC'). er diskussionspartner for serviceafdelingsdirektørerne.

Repræsentation

Hvert Fontys-institut har et Instituutsmedezeggenschapsraad, eller 'IMR' (institutdeltagelsesrådet eller 'IPC'). Diskussionspartneren for IPC-medlemmerne er deres egen institutdirektør. Centrale Medezeggenschapsraad eller CMR er diskussionspartneren for direktionen og 'Services Medezeggenschapsraad' eller 'DMR' (Services Participation Council, eller 'SPC'). Diskussionspartner for Support Services Directors.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Hollandsk

Se MA » Se MSc » Se Kandidatuddanninger » Se Health BScs » Se BBA'er » Se BAs » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MA

Master i at udføre offentlig rum

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Tilburg

Beliggende i hjertet af Tilburg, Nederlandene, er Fontys University of Fine and Performing Arts dedikeret til undersøgelse og undersøgelse af kulturelle udviklinger af enhver art og til at forstå, hvordan de kan producere meningsfuld forandring inden for vores fælles rum. [+]

Hvad betyder det at udføre offentlig plads?

Beliggende i hjertet af Tilburg, Nederlandene, er Fontys University of Fine and Performing Arts dedikeret til undersøgelse og undersøgelse af kulturelle udviklinger af enhver art og til at forstå, hvordan de kan producere meningsfuld forandring inden for vores fælles rum. Ud af denne bevidsthed blev det helt nye Masterprogram kaldet Performing Public Space født.

I en tid, hvor politiske og sociale strukturer genovervejes kraftigt, tilbyder PPS et fleksibelt og innovativt miljø til kunstnerisk at stille spørgsmålstegn ved, omdefinere og genvinde det offentlige rum i videste forstand. Ved at kombinere et tværfagligt udvalg af tilgange, herunder kritisk teori og andre analysemetoder, med et lige så bredt udvalg af forskningsmetoder, tilbyder PPS reklamer mulighed for at udforske den verdenskrævende magt til at producere arbejde i det offentlige rum.... [-]


Master i koreografi

på universitet Deltid 24 måneder September 2019 Holland Tilburg

Denne deltid 2 års innovative Joint Degree Master Choreography køres i fællesskab af Codarts Arts of Arts i Rotterdam og Fontys School of Fine and Performing Arts i Tilburg. Programmet er designet til at støtte erfarne bevægelses beslutningstagere fra en række områder, mens de udfører forskning i spørgsmål, der starter fra deres nuværende praksis. [+]

Program i korte træk

Denne deltid 2 års innovative Joint Degree Master Choreography køres i fællesskab af Codarts Arts of Arts i Rotterdam og Fontys School of Fine and Performing Arts i Tilburg. Programmet er designet til at støtte erfarne bevægelses beslutningstagere fra en række områder, mens de udfører forskning i spørgsmål, der starter fra deres nuværende praksis. Kurset foregår inden for et læringsmiljø, der udsætter eleverne for en lang række tilgange, bevægelsesdiscipliner og kreative domæner, samtidig med at de støtter dem i at opretholde forbindelser med deres eget arbejdsområde. Studerende er medskabere af kurset og vil være ansvarlig for at forme indholdet af bestemte opgaver og for at skabe en produktiv læringscohort med deres jævnaldrende. Kurset udføres i 2 ugers intensiver, der finder sted 3 gange om året på enten Codarts campus i Rotterdam eller Fontys i Tilburg, som begge har fuld dans, teoretisk og cirkus faciliteter.... [-]


MSc

Master i arkitektur

på universitet Deltid 48 måneder September 2019 Holland Tilburg

FHK MA U, Tilburg, Holland tilbyder den samtidige arkitekt arkitektur. Denne mester er collaborative, aktuelt, kreativt og praksisbaseret. Selvom den er solidt forankret i den hollandske arkitektoniske tradition, har programmet en stærk international orientering. [+]

Program

FHK MA U, Tilburg, Holland tilbyder den samtidige arkitekt arkitektur (M. Arch). Master of Architecture er samarbejde, aktuelt, kreativt og praksisbaseret. Selvom den er solidt forankret i den hollandske arkitektoniske tradition, har programmet en stærk international orientering. I dag er rumlige udfordringer, der står over for arkitekter, globale af natur, men kræver stadig kontekst og lokalitetsspecifikke løsninger. Masterprogrammets mål er at uddanne arkitekter, der er i stand til effektivt at kombinere design intelligens med en reflekterende holdning og praktiske og iværksætterfærdigheder. Studieordningen er kompetencebaseret og er rettet mod opnåelse af kandidatfærdigheder i syv afgørende kompetencer (Design, Forskning, Samarbejde, Kommunikation, Iværksætterkundskaber, Organisering, Professionelle færdigheder) Det uddannelsesmæssige koncept for dette kandidatuddannelse er unikt; uddannelse i samtidighed med beskæftigelse i en professionel praksis. Denne samtidige uddannelse giver eleverne erfaring og uddannelse ud over skolens læseplan, hvilket er afgørende for deres faglige dannelse som arkitektoniske designere. Derudover er Akademiet selv et laboratorium for rumlige opgaver fra virkelige interessenter. Vores vejledere er fagfolk fra en række discipliner, men alle med en stærk relation til praksis. Designstudiet er hjertet af kandidatuddannelsen. I studiet er eleverne uddannet til at anvende alle former for færdigheder og metoder til stadig mere overbevisende syntetiske designforslag til komplekse rumlige problemer. Studieopgaverne er uundgåeligt relateret til moderne samfunds kompleksitet og vil involvere sociale, kulturelle, politiske, økonomiske og teknologiske parametre.... [-]


Master i Urbanisme

på universitet Deltid 48 måneder September 2019 Holland Tilburg

Bydesignerens kernekompetence er evnen til at designe rumlige forhold, der letter forskellige og dynamiske byprogrammer og byforhold med respekt for de sociale, økologiske og økonomiske værdier på stedet og samfundet. [+]

Hvad kan man forvente af os

Det uddannelsesmæssige koncept for dette kandidatuddannelse er unikt; uddannelse i samtidighed med beskæftigelse i en professionel praksis. Denne samtidige uddannelse giver eleverne erfaring og uddannelse ud over skolens læseplan, hvilket er afgørende for deres faglige dannelse som bydesignere. Derudover er Akademiet selv et laboratorium for rumlige opgaver fra virkelige interessenter. Vores vejledere er fagfolk fra en række discipliner, men alle med en stærk relation til praksis. Designstudiet er hjertet af kandidatuddannelsen. I studiet er eleverne uddannet til at anvende alle former for færdigheder og metoder til stadigt mere overbevisende syntetiske designforslag til komplekse rumlige problemer. Studieopgaverne er uundgåeligt relateret til moderne samfunds kompleksitet og vil involvere sociale, kulturelle, politiske, økonomiske og teknologiske parametre.... [-]


Master of Science i Erhverv og Ledelse

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Venlo

Dette program er designet til nye eller nyuddannede kandidater fra enhver disciplin med lille eller ingen erhvervserfaring, der ønsker at opnå en erhvervsliv og ledelseskvalifikation for at forfølge en karriere i ledelsen på strategisk plan. [+]

Kandidatuddannelsen i Business og Management (MBM) er designet til nye og nyuddannede kandidater fra enhver disciplin med lidt eller ingen erhvervserfaring, der ønsker at opnå en erhvervsledelse og ledelseskvalifikation for at forfølge en karriere i ledelse på strategisk niveau.

Studiet kan afsluttes inden for 12 måneder og giver studerende mulighed for at studere ved to universiteter i to lande: Fontys University of Applied Sciences (Holland) og Plymouth University (Det Forenede Kongerige). Yderligere international erfaring kan opnås ved at skrive din afhandling (speciale) hos et firma overalt på kloden.

MBM bringer dig hurtigere i den terminologi, teknikker og færdigheder, der kræves for at blive en succesfuld virksomhedsleder. Det giver dig mulighed for at udvikle nøgle ledelse, strategi og analytiske færdigheder, med mulighed for at specialisere sig i et bestemt emneområde relevant for din nuværende eller fremtidige karriere.... [-]


Master of Science i International Logistik, Supply Chain Management og indkøb

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Venlo

Der er 2 valgfrie program Pathways - MSc i International Logistik og Supply Chain Management (ILSCM) og MSc i International Indkøb og Supply Chain Management (IPSCM). [+]

Program i korte træk

Et års akademisk studie i 2 lande, der udvider din horisont med et virkelig internationalt fokus i emnerne. Du kan vælge mellem 2 Pathways ;

MSc i International Logistik og Supply Chain Management (ILSCM)MSc i International Procurement og Supply Chain Management (IPSCM).Indholdet af programmet

Term 1; September - december i Holland

Forsyningskæder og produktionsstyringssystemerForskningsfærdigheder og økonomi for internationale forsyningskæderMaritime Finance og Business Modeling

Term 2; Januar til maj i Plymouth, UK

Logistik, forsyningskæder, systemer og metoderInternationale Supply Chain SystemsInternational Logistics ManagementInternational Procurement Management... [-]

Master

Master of Music

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Tilburg

Master of Music i Fontys School of Fine Arts og Performing Arts i Tilburg, Holland, er et avanceret uddannelsesprogram for højtbegavede musikere, der søger en karriere som professionel udøver på den internationale koncertfase. Den unikke dimension af Master of Music i Fontys er den personlige komponent: eleverne modtager et toårigt stipendium og kan skræddersy programmet i overensstemmelse med behovene i deres nye karriere. Studerende kan bruge deres stipendium til at tage kurser med professorer hos Fontys og endda med eksterne professorer og kunstnere. [+]

Program i korte træk

Master of Music i Fontys School of Fine Arts og Performing Arts i Tilburg, Holland, er et avanceret uddannelsesprogram for højtbegavede musikere, der søger en karriere som professionel udøver på den internationale koncertfase. Den unikke dimension af Master of Music i Fontys er den personlige komponent: eleverne modtager et toårigt stipendium og kan skræddersy programmet i overensstemmelse med behovene i deres nye karriere. Studerende kan bruge deres stipendium til at tage kurser med professorer hos Fontys og endda med eksterne professorer og kunstnere.

Indholdet af programmet

Føreren tilbyder dig et intensivt toårigt program. Kerneprogrammet består af internationale masterclasses, individuelle lektioner og foredrag om forskningsfærdigheder, kulturelt iværksætteri, musikfilosofi og musikmarkedsføring. Specialiseringer: • Klassisk musik (instrumental / vokal) • Pop (instrumental / vokal) • Jazz (instrumental / vokal) • Musical Theatre • Musikteori • Sammensætning / arrangering (klassisk / jazz / pop) • Gennemførelse... [-]