Fontys University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fontys er en af de største universiteter inden for anvendt videnskab i Holland og tilbyder en række bachelor- og masteruddannelser på engelsk. Vi har det største antal internationale studerende end noget andet universitet i Holland, med studerende på mere end 80 nationaliteter fra hele verden.

På trods af de store studentetal er uddannelsen på Fontys organiseret i en mindre skala. I Fontys er internationalisering et centralt spørgsmål. Vi tilbyder engelskspråklig uddannelse til udenlandske studerende, der ønsker at følge komplette kursusprogrammer og / eller til udenlandske studerende, der besøger os som udvekslingsstuderende. Kvalitet er nøglefunktionen i Fontys vision. Vi stræber efter at opnå et niveau af kvalitet, som vil svare til en højere uddannelsesinstitution i europæisk sammenhæng.

Fontys fokuserer specielt på de parametre, der er nødvendige for at sikre en velfungerende udvikling af studier, såsom studiekarriereovervågning, coaching og et kompis-system, uddannelses- og undersøgelsestidsplaner, feedback vedrørende vurderinger og opgaver, undersøgelse af fremskridtsregistrering, informationsmuligheder og tilgængelighed af undervisere.

Vi stræber efter at være en uddannelsesinstitution, der inspirerer væksten gennem støtte

Hvem vi er

Fontys giver uddannelse og forskning. Som et bredt universitet er vi det største offentlige videninstitut i det sydlige Holland. Fontys ønsker at være en innovationsmotor ved at forbinde sin uddannelse og forskning til innovationsprocesser inden for og uden for regionerne. Fontys har stor indflydelse på grund af sin uddannelse og forskning i næsten alle samfundssektorer. På grund af vores repræsentation i nøglepositioner i næsten alle sektorer kommer alle, der bor og arbejder i det sydlige Nederlandene, enten direkte eller indirekte i kontakt med Fontys. Vi uddanner store grupper af talentfulde unge voksne i en lang række erhverv. Efter deres træning møder vi dem som kollegaer, som praktikanter, som partnere i samarbejde og / eller forskning eller som fagfolk, der ønsker at berige eller uddybe deres viden.

Vores organisation er i orden. Studerende og medarbejdere er tilfredse og giver os henholdsvis 'syv minus' og 'syv plus'. Fontys er økonomisk sund og kvaliteten af vores uddannelse er også i orden. De grundlæggende kvaliteter, som vi kræver af os selv, er bæredygtigt forankret i kontrol- og ledsagende evalueringscykler. Vi betragter os som en viden og innovationspartner for regioner og fagområder.

Uddannelsesvision

Teknologiske, samfundsmæssige og økonomiske udviklinger påvirker og ændrer verden omkring os, nu og i fremtiden. Fontys leverer et vigtigt bidrag til disse nødvendige ændringer ved at opfylde mere end behovene hos den studerende og fremtidens verden. Vores betydning ligger også i vores indvirkning på implementeringen af ​​samfundsændringer - regionalt, nationalt og internationalt. Vores merværdi ligger i vores proaktive rolle - i fælles design og udvikling af et bæredygtigt og retfærdigt samfund.

Vi leverer denne merværdi ved at knytte talentudvikling til forandring i samfundssektorer og arbejdsområder. Vores funktion som et åbent vidensinstitut er at give formularen ved at forbinde uddannelse og forskning med aktuelle samfundsproblemer. Det er sådan, vi bidrager til innovation inden for arbejde, faglig sammenhæng og sociale sektorer. Vi danner de regionale, nationale og internationale dagsordener i samarbejde med vores arbejdsmarkedsparter. Vi er proaktive og fremtidsorienterede, så vi kan få den nødvendige indvirkning på samfundet, i dag og i fremtiden.

Vi leverer denne merværdi ved at investere i talenter. For os er talent en personlig naturlig egnethed eller karakteristik, der gør det muligt for dig at bidrage til samfundet. Talent giver folk mulighed for at bruge deres styrker. Fontys er der for alle, der ønsker at opdage og udvikle deres talenter på det højere faglige niveau og alle, der ønsker at fortsætte deres faglige udvikling. Vi tilbyder plads til alle kulturelle og sociale baggrunde.

Vores ambition

Kernen i den opgave, vi giver os selv og det løfte, som dette medfører for studerende, fagområdet og samfundet, består af to elementer:

  1. Vi giver eleverne mulighed for at kunne opdage deres egne talenter og udvikle sig til startende fagfolk, der accepterer samfundsansvar, bidrager til innovationer inden for deres faglige område og fortsætter med at udvikle sig optimalt på deres egen måde.
  2. Vi arbejder på innovationer inden for fagområdet om temaer, der er relevante for regionerne. Her arbejder vi sammen med regeringen, institutter og virksomheder om forskning og udvikling for innovation i regionen og investerer i økosystemet, hvor studerende og medarbejdere kan (fortsat) professionalisere.

Fontys har en klar social opgave: At tilbyde inspirerende, udfordrende og højkvalitativ højere erhvervsuddannelse og udførelse af praktisk forskning, der har betydning for samfundet. Uddannelse og forskning er passende for aktuelle og fremtidige spørgsmål og behovene hos den studerende, fagområdet og (regionalt) samfund. Vi ønsker at formulere, prioritere, undersøge og om muligt løse fremtidens spørgsmål i fællesskab med vores partnere.

Vores mission

Kvalitet er nøglefunktionen

Fontys sigter mod at være en uddannelsesinstitution, der er 'inspirerende vækst gennem støtte

Kernens mål er at fremme en organisationsorienteret mentalitet, som vil resultere i løbende opmærksomhed for kvalitetsforbedring med hensyn til uddannelse, indhold og processer. Fontys fokuserer på bacheloruddannelse og kandidatuddannelser finansieret af den nederlandske regering. Uddannelsen er velorganiseret og leveres i faglige uddannelsesmiljøer. Fontys stræber efter at opnå høj kvalitet og indlejrer sine aktiviteter solidt i samfundet, samtidig med at man opnår en ledende stilling som en videninstitution, både nationalt og i sine regionale miljøer.

Kvalitet er nøglefunktionen i Fontys vision. Fontys tilstræber at opnå et niveau af kvalitet, som vil svare til en højere læreanstalts opbygning i europæisk sammenhæng.

Placeringer

Eindhoven

Address
Rachelsmolen 1,
5612 MA Eindhoven
Postbus 347, 5600 AH

Eindhoven, Nord-Brabant, Holland

Tilburg

Address
Bs. Zwijsenstraat 11
Tilburg, Nord-Brabant, Holland

Venlo

Address
Tegelseweg 255
Venlo, Limburg, Holland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig