Læs den officielle beskrivelse

Hanze University of Applied Sciences (UAS) er beliggende i den pulserende studerende byen Groningen.

Vi har en bred vifte af bachelor- og kandidatuddannelser, Certifikat og Exchange kurser, den Hanze Summer School og en forberedende kursus.

Anvendt forskning og innovation er stærkt integreret i vores akademiske programmer. Ud over dette, Hanze UAS har forskellige moderne faciliteter på campus for at tilbyde sine studerende. En oversigt over vigtige oplysninger for internationale studerende kan findes på vores International Service Desk webside. Vi håber at se dig i Groningen snart.

Organisation og Ledelse Hanze University of Applied Sciences

Hanze University of Applied Sciences (Hanze UAS), Groningen, har virksomheder i Groningen, Assen, Leeuwarden og Amsterdam med ca. 27000 studerende og 3000 medarbejdere. Navnet Hanze UAS vedrører en gang drivkraft i form af erhvervslivet og handel. For mange år siden, Hansestæderne var afgørende for den internationale handel, samarbejde og kontakter. Det var tilfældet i Holland og mange andre lande, såsom Tyskland og Skandinavien. Holland havde mange hansestæder, herunder Groningen.

Derfor kan udtrykket »Hanze 'være fast relateret til fortiden samt til byen Groningen. Logoet har også historiske aspekter til det. Den skrå gotiske bogstav H i Orange kan findes overalt Hanze UAS relateret. Tag et kig på filmen nedenfor for en dybere kig på Hanze University of Applied Sciences.

video platform video management video løsninger videoafspiller

ansvar

Vedtægterne for Hanze UAS angive ansvar bestyrelse og direktion. Deres ansvar er beskrevet i Hanze UAS 'Household Rules.

Pædagogisk Vision 2020

Hanze University of Applied Sciences, Groningen uddanner kvalificerede og engagerede fagfolk. Det er et miljø, hvor studerende, forskning-undervisere og virksomheder mødes og lære af hinanden. Undervisning, forskning og professionel praksis er tæt forbundet. Opgaver fra professionel praksis er afstemt til de undervisningsmetoder for hver grad program. Studerende, forskning-undervisere og partnere i det professionelle feltarbejde sammen om løsninger på problemstillinger tæt ved og langt væk. Læring og arbejdsmiljø forblive forbundet til hinanden gennem hele livet.

Uddannelse beriger enkeltpersoner og samfundet

Hanze UAS føler, at den har en særlig mission at gøre alle i Hanze lærende samfund opmærksom på hans eller hendes sociale ansvar. Den Fachhochschule opfordrer medarbejdere og studerende til at udvikle og yde et værdifuldt bidrag til samfundet.

Betoninger i uddannelse

Energi og sund aldring er de strategiske områder, hvor Hanze UAS har en høj profil. Disse vigtige sociale bekymringer er primære fokusområder i universitetets uddannelser og forskning. Iværksætterånd er også et nøglebegreb og uløseligt forbundet med navnet Hanze. Udtrykket henviser til forholdet mellem uddannelse og praktisk anvendelse og den vitale forbindelse med erhvervslivet i regionen, og på nationalt og internationalt plan. Desuden Hanze UAS giver en sikker og ambitiøst læringsmiljø, hvor folk opmuntre hinanden til at være det bedste, de kan være. Hanze UAS er på forkant i at tilskynde de dygtigste studerende og ansatte.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Tysk
  • Hollandsk

Denne skole tilbyder også:


Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

... [+]

Første år: udforske muligheder

Adgangskrav [-]
Holland Groningen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Undersøgelsen rute Klassisk musik henvender sig til studerende, der er ambitiøse, har et højt niveau af spille, er nysgerrige og som ønsker at arbejde hårdt for at blive ... [+]

Musik: www.hanzegroningen.eu/mastermusic

Den Prins Claus Conservatoire af Hanze University of Applied Sciences i Groningen føler en stærk forbindelse til den nordlige del af Holland. Vi er en internationalt kendt institut med høje standarder for kvalitet og atmosfære. Vores mission er at uddanne inspirerende musikere, der kan gøre en forskel i vores samfund.

Vi lever op til vores motto "Del dit talent. Flyt verden "ved at udfordre dig til at dele dit talent og passion for musik med verden omkring dig. Som en fremtidig musiker eller musiklærer du vil bevæge verden; af inspirerende, motiverende og rørende folks hjerter.

At studere på Prince Claus Conservatoire betyder, at du vil blive nedsænket i et inspirerende internationalt miljø. Vi er internationalt kendt for vores innovative idéer om at studere musik. Vi er overbevist om, at have tæt kontakt med vores studerende er af stor betydning, er du ikke anonym, når du vælger at studere med os. Vi har fået titlen Best Conservatoire Nederlandene et antal gange.... [-]

Holland Groningen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

MFA Maleri har en to-års pensum. Det første år vil du fokusere på at udforske dine muligheder i dit valgte område. Du vil udføre din egen forskning og studie arbejde i vo ... [+]

Fine Arts - Maleri: www.hanzegroningen.eu/mp

Vil du ønsker at vokse som en kunstner af fine kunst? Vil du gerne udvide dine færdigheder og udvide din viden og indsigt i malerkunsten? Ønsker du at vide, hvordan at vokse som en kunstner af en kunst, der er blevet genopfundet over hele verden? I dag er det vigtigt for kunstnere til at udføre eksperimenter, at forstå, hvordan opfattelsen psykologi, kognition og fantasi arbejde. At lære at omsætte ideer til billeder og for at få dit budskab ud til offentligheden. Oder vores brochure her.

Det er derfor, du vil bruge en masse tid i løbet af denne program på synspunkter fortid, nutid og fremtid og om forholdet mellem perception og kognition, billede og sprog, stabil og ustabil medier, gamle og ny teknologi, kunst og videnskab. Du vil også lære om lokale og globale former for samfundet. Sammen med de andre studerende vil du udforske kortlagt og ukendte territorier, udveksle synspunkter og ideer og lære af hinanden. ... [-]

Holland Groningen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Denne master forbereder dig til en lys fremtid i den fascinerende verden af ​​avancerede sensor applikationer. Et domæne, der er hastigt voksende, yde alle former for int ... [+]

Sensor System Engineering: www.hanzegroningen.eu/msse

Lidenskabelige om teknologi og teknik?

Er du åbner minded, kan du lide at strække grænserne for at finde ud af, hvad der er derude? Kan du anvender dig selv, udvikle nye måder at flytte teknologien fremad, specielt i sundhedssektoren domæne? Så tage et øjeblik til at overveje muligheden for at slutte sig til os i et år for at fuldføre Sensor System Engineering (SSE) hædersbevisninger kandidatuddannelse.

Programoversigt Generel viden om sensor applikationer er nødvendige for enhver form for specialisering Specialiseret viden involverer sensorer på sundhedsområdet Honours indhold Kandidatspeciale projekt (30 ECTS) ... [-]
Holland Groningen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Anskaf et solidt fundament i bæredygtig energisystem. Emner omfatter modellering, teknologier, markeder og innovation, videnskabelige rammer (lov, politik, samfundsmæssig ... [+]

Undersøg en europæisk magister i Sustainable Energy System Management i Holland

Anskaf et solidt fundament i bæredygtig energisystem. Emner omfatter modellering, teknologier, markeder og innovation, videnskabelige rammer (lov, politik, samfundsmæssig accept, miljøaspekter). Arbejde på virkelige livsprojekter, og følg specialiseringssemesteret på et partnerinstitut eller hos Hanze UAS. De specialer, du kan vælge, er systemintegration og optimering eller bæredygtig energistyring. Dette program er for studerende med en baggrund inden for økonomi, ledelsesingeniør eller tilsvarende.

Adgangskrav

En bachelorgrad i:

økonomi

samfundsvidenskab

ledelse

... [-]
Holland Groningen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

... [+]

Konsortiet tilbyder en unik fælles kandidatuddannelse i International Communication (MIC). Programmet er en fuldtidsstudium over tre semestre (90 EF).

[-]
Holland Groningen Det Forenede Kongerige Leeds Litauen Vilnius  + 2 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

... [+]

Adgangskrav

Bachelor of Economics (BEc), Bachelor of Business Administration (BBA), Bachelor of Communication (BComm), Bachelor of Social Science (B.Soc.Sc/B.Soc.Sci), Bachelor Of Environmental Science (B. Env.Sc) eller tilsvarende er berettiget til at tilmelde sig dette program.

Internationale studerende skal fremlægge bevis for engelsk sprogfærdigheder: IELTS score ≥ 6,5 eller TOEFL score ≥ 575. Studerende, der har en kvalifikation fra Storbritannien, Irland, Canada, Australien, New Zealand eller USA, er undtaget fra dette krav.

Et motivationsbrev er også påkrævet.

[-]
Holland Groningen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

... [+]

Den faglige kompetenceudvikling og etik fokuserer på evnen til at reflektere over egen adfærd og udvikling og tilpasse sig i overensstemmelse hermed.

Både (gæst) foredrag fra eksperter på området og lærernes fællesskab vil støtte dig gennem hele kandidatuddannelsen. Din videnudvikling styrkes af de seks gode temaer og ledsagende emner, der omfatter hoveddisciplinerne i Masterprogrammet: Marketing, Finance, Human Resource Management og Business & IT:

Bæredygtighed: F.eks. Virksomhedernes sociale ansvar, kooperativer og demokrati Teknologi Driven Society: f.eks. Dynamic Capability, Compliance Management Liquid Society: f.eks. Adfærdsmæssige økonomi, kompleksitet og overgangsstyring Innovation & Entrepreneurship: fx Circular Economy, Effectuation Theory Professionel Færdighedsudvikling og Etik: F.eks. Systemtænkning, I Board Room Anvendt forskning: fx forskningsfilosofi, empirisk cyklus, akademisk skrivning ... [-]
Holland Groningen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Få et solidt fundament i nøgle vedvarende energiteknologier og relaterede samfundsøkonomiske spørgsmål ved Hanze UAS og specialiserer sig i en specifik teknologi hos et p ... [+]

Undersøg en europæisk mastergrad i vedvarende energi i Holland

Få et solidt fundament i nøgle vedvarende energiteknologier og relaterede samfundsøkonomiske spørgsmål ved Hanze UAS og specialiserer sig i en specifik teknologi hos et partnerinstitut eller hos Hanze UAS. Specialiseringer er tilgængelige inden for vindenergi, solceller, bæredygtige brændstofsystemer til mobilitet, solvarmeenergi, netintegration og hav energi. Dette program er for studerende med en teknisk baggrund.

Adgangskrav

En bachelorgrad i:

engineering

matematik

Fysik

Tilsvarende med passende erhvervserfaring

Et bevis for, at der er tilstrækkelig færdighed på engelsk:... [-]

Holland Groningen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Welcome Day

We Are Family

Open Day