Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hanze University of Applied Sciences (UAS) er beliggende i den pulserende studerende byen Groningen.

Vi har en bred vifte af bachelor- og kandidatuddannelser, Certifikat og Exchange kurser, den Hanze Summer School og en forberedende kursus.

Anvendt forskning og innovation er stærkt integreret i vores akademiske programmer. Ud over dette, Hanze UAS har forskellige moderne faciliteter på campus for at tilbyde sine studerende. En oversigt over vigtige oplysninger for internationale studerende kan findes på vores International Service Desk webside. Vi håber at se dig i Groningen snart.

Organisation og Ledelse Hanze University of Applied Sciences

Hanze University of Applied Sciences (Hanze UAS), Groningen, har virksomheder i Groningen, Assen, Leeuwarden og Amsterdam med ca. 27000 studerende og 3000 medarbejdere. Navnet Hanze UAS vedrører en gang drivkraft i form af erhvervslivet og handel. For mange år siden, Hansestæderne var afgørende for den internationale handel, samarbejde og kontakter. Det var tilfældet i Holland og mange andre lande, såsom Tyskland og Skandinavien. Holland havde mange hansestæder, herunder Groningen.

Derfor kan udtrykket »Hanze 'være fast relateret til fortiden samt til byen Groningen. Logoet har også historiske aspekter til det. Den skrå gotiske bogstav H i Orange kan findes overalt Hanze UAS relateret. Tag et kig på filmen nedenfor for en dybere kig på Hanze University of Applied Sciences.

video platform video management video løsninger videoafspiller

ansvar

Vedtægterne for Hanze UAS angive ansvar bestyrelse og direktion. Deres ansvar er beskrevet i Hanze UAS 'Household Rules.

Pædagogisk Vision 2020

Hanze University of Applied Sciences, Groningen uddanner kvalificerede og engagerede fagfolk. Det er et miljø, hvor studerende, forskning-undervisere og virksomheder mødes og lære af hinanden. Undervisning, forskning og professionel praksis er tæt forbundet. Opgaver fra professionel praksis er afstemt til de undervisningsmetoder for hver grad program. Studerende, forskning-undervisere og partnere i det professionelle feltarbejde sammen om løsninger på problemstillinger tæt ved og langt væk. Læring og arbejdsmiljø forblive forbundet til hinanden gennem hele livet.

Uddannelse beriger enkeltpersoner og samfundet

Hanze UAS føler, at den har en særlig mission at gøre alle i Hanze lærende samfund opmærksom på hans eller hendes sociale ansvar. Den Fachhochschule opfordrer medarbejdere og studerende til at udvikle og yde et værdifuldt bidrag til samfundet.

Betoninger i uddannelse

Energi og sund aldring er de strategiske områder, hvor Hanze UAS har en høj profil. Disse vigtige sociale bekymringer er primære fokusområder i universitetets uddannelser og forskning. Iværksætterånd er også et nøglebegreb og uløseligt forbundet med navnet Hanze. Udtrykket henviser til forholdet mellem uddannelse og praktisk anvendelse og den vitale forbindelse med erhvervslivet i regionen, og på nationalt og internationalt plan. Desuden Hanze UAS giver en sikker og ambitiøst læringsmiljø, hvor folk opmuntre hinanden til at være det bedste, de kan være. Hanze UAS er på forkant i at tilskynde de dygtigste studerende og ansatte.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Tysk
  • Hollandsk

Se MA » Se MSc » Se Kandidatuddanninger »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Mester Sensorsystem Engineering (sse)

på universitet Fuldtid 1 år September 2017 Holland Groningen

Denne master forbereder dig til en lys fremtid i den fascinerende verden af ​​avancerede sensor applikationer. Et domæne, der er hastigt voksende, yde alle former for interessante perspektiver for dig, ambitiøse ingeniører. Inden den globalt vigtigt indsatsområde for sundheden, vil sensor applikationer giver helt nye måder at overvåge, helbrede, behandling og pleje af mennesker. [+]

Sensor System Engineering: www.hanzegroningen.eu/msse Lidenskabelige om teknologi og teknik? Er du åbner minded, kan du lide at strække grænserne for at finde ud af, hvad der er derude? Kan du anvender dig selv, udvikle nye måder at flytte teknologien fremad, specielt i sundhedssektoren domæne? Så tage et øjeblik til at overveje muligheden for at slutte sig til os i et år for at fuldføre Sensor System Engineering (SSE) hædersbevisninger kandidatuddannelse. Programoversigt Generel viden om sensor applikationer er nødvendige for enhver form for specialisering Specialiseret viden involverer sensorer på sundhedsområdet Honours indhold Kandidatspeciale projekt (30 ECTS) Generel viden om sensor applikationer er nødvendige for enhver form for specialisering Lineær algebra (4 ECTS): matematik, der kræves for de næste moduler. Avanceret dataanalyse (4 ECTS): integrere data fra flere komplekse sensorer og fortolke disse data korrekt Modellering & simulering (4 ECTS): teori og værktøjer, der kræves til at modellere komplekse systemer og til at analysere og repræsentere simulerede data. Data centric arkitekturer (4 ECTS): den arkitektoniske udformning af sensorsystemer på niveau med for systemarkitektur til big data applikationer og på niveau med digital signalbehandling (DSP). Specialiseret viden involverer sensorer på sundhedsområdet Produkter og ydelser i Health (4 ECTS): ved hjælp af virkelige sager at lære den fulde designprocessen af ​​et sundhedsrelateret sensor system. Sensor applikationer i sundhed (3 ECTS): udforskning af sensor applikationer i biologi, teknologi, diagnostik og anvendelse i sundheds- miljøer som hospital og hjemmepleje. Honours indhold Professionelle færdigheder (3 ECTS): lære at udmærke sig i den professionelle felt ved at udvikle vigtige professionel, ikke-tekniske færdigheder. Research & etik (5 ECTS): at lære de nødvendige forskning færdigheder samt evnen til at reflektere over etiske spørgsmål. Fællesskabets bidrag (1 ECTS): danne et netværk for de studerende til at hjælpe dem med at løse særlige problemer i et tværfagligt miljø. Kandidatspeciale projekt (30 ECTS) En seks måneders forskningsprojekt i domænet for sensorteknologi og sundhed i industrien, et forskningsinstitut eller universitet afdeling, hvilket resulterer i et kandidatspeciale. [-]

European Master I Vedvarende Energi

på universitet Fuldtid 3 semestre September 2017 Holland Groningen

Den europæiske Master i vedvarende energi er et program, der tilbydes på School of Engineering af Hanze UAS i samarbejde med EUREC, der tager sigte på uddannelse ph.d.-studerende til at udfylde hullet mellem voksende industri efterspørgsel efter specialiseret ekspertise vedvarende energi og de færdigheder i øjeblikket findes på arbejdsmarkedet. [+]

European Master i vedvarende energi: www.hanzegroningen.eu/mre * Studieafgifter: EU / EØS: € 2006 (per år) / NON-EU / EØS: 11.500 € (fuld studieafgift). EU-studerende allerede i besiddelse af en hollandsk kandidatgrad Dog vil betale € 7300, for det fulde program. Inden for den hastigt voksende europæiske industri for vedvarende energi, der eksisterer for mere post-graduate uddannet personale med speciale i teknologi for vedvarende energi et presserende behov. Sammen med førende europæiske universiteter har EUREC udviklet den europæiske Master i vedvarende energi. Hanze University of Applied Sciences, Groningen (Hanze UAS), blev medlem af EUREC konsortiet og startede denne kandidatuddannelsen i september 2012. Bestil vores brochure nu, eller tilmeld dig for den åbne dag. Formålet med den europæiske mastergrad i vedvarende energi er at uddanne ph.d.-studerende til at udfylde hullet mellem den voksende industri efterspørgsel efter specialiseret ekspertise vedvarende energi og de færdigheder i øjeblikket findes på på arbejdsmarkedet. Ved at strukturere kurset i tre sektioner, de studerende er garanteret at tilbringe tid i mindst to forskellige EU-lande, og komme i kontakt med en lang række europæiske universiteter og virksomheder, der er involveret i sektoren for vedvarende energi. De deltagende universiteter er alle veletablerede i uddannelse og forskning og internationalt anerkendt for deres arbejde inden for vedvarende energiteknologi. Programoversigt Core Den første semester den studerende erhverve et solidt fundament i de vigtigste vedvarende energiteknologier og de socioøkonomiske spørgsmål i forbindelse med disse. For kernen kan den studerende vælge én af følgende universiteter: Hanze University of Applied Sciences, Groningen, Holland (engelsk) Ecole des Mines de Paris, Frankrig (fransk) Zaragoza Universitet, Spanien (spansk) Loughborough University, England (engelsk) Oldenburg Un ANGE, Tyskland (engelsk) Semester 2 - Specialisering Andet halvår vil give de studerende mulighed for at specialisere sig i et udvalgt teknologi. De specialiseringer bliver undervist på engelsk. For specialiseringen er der følgende muligheder: Bæredygtige Fuel Systemer til mobilitet Solceller Vindenergi Grid Integration Solar Thermal Ocean Energy Speciale I tredje semester vil hver elev gennemføre en 6 måneders forskningsprojekt i en virksomhed eller et forskningscenter. Dette gøres under opsyn af en professor i kernen, en professor i den specialisering og en vejleder fra projektet udbyder. For din endelige afhandling placering er det muligt at søge om et Erasmus placering tilskud. For generelle oplysninger om Erasmus LLL-programmet, kan du læse denne side. De deltagende universiteter er alle veletablerede i uddannelse og forskning samt at blive anerkendt på internationalt plan for deres arbejde inden for vedvarende energiteknologi. [-]

Master Of Arts - Medier, Kunst, Design & Nologi

på universitet Fuldtid 2 år September 2017 Holland Groningen

Hvad er MADTech (Medier, Kunst, Design & Technology) om? I en nøddeskal er det: kunstnere laver mærkelige ting med teknologi. Det betyder, at du vil gå i gang med en master, hvor alt er muligt. Du vil se og skabe kunst på måder du kan næppe forestille forhånd. Du vil udføre eksperimenter, lappeløsninger og lege med teknologi, ideer og medier. [+]

Fine Arts - Medier, Kunst, Design & Technology (MADtech): www.hanzegroningen.eu/madtech Hvad er MADTech (Medier, Kunst, Design & Technology) alt om? I en nøddeskal er det: kunstnere laver mærkelige ting med teknologi. Det betyder, at du vil gå i gang med en master, hvor alt er muligt. Du vil se og skabe kunst på måder du kan næppe forestille forhånd. Du vil udføre eksperimenter, lappeløsninger og lege med teknologi, ideer og medier. Du vil udforske de mest uhyrlige muligheder kombinationen af ​​kunst og teknologi har at tilbyde. Centralt i denne mester er din kunstneriske udvikling og holdning til forskning. Ved at kombinere en kritisk reflekterende holdning og konceptuelle færdigheder, vil du opdage uventede perspektiver, hvilket resulterer i spændende multimedie kunstværker. Bestil vores brochure her. I hele denne mester vil du udforske synspunkter fra fortiden, nutiden og fremtiden, udvide den måde, du tænker og ser på verden. Du vil opdage forbindelser mellem kunst og videnskab, laboratorium og anvendt forskning, stabil og ustabil medier, gamle og ny teknologi, lokale og globale former for samfundet. Dette er en kollektiv proces: du vil dele ideer og indsigter med dine medstuderende, lære, hvordan andre ser verden. Inspirere hinanden til at se ud over grænserne og at vove sig væk fra alfarvej. Samtidig vil du udvide din viden, mestre nye færdigheder og reflektere over din rolle som kunstner. Denne master tiltrækker studerende fra en masse forskellige baggrunde, lande og kulturer. Denne sort beriger din oplevelse, ikke kun udvide dit personlige perspektiv, men også giver dig mulighed for at opbygge et værdifuldt internationalt netværk. Du vil udvikle din egen kunstneriske vision, der arbejder i en hybrid praksis og tager mulighed for at dele din kunst med verden. Struktur Før du er optaget på kandidatuddannelsen MADTech, vil du udarbejde en hovedlinjerne i den kunstneriske forskning, du ønsker at udføre. Hvad er det, der fascinerer dig om kunst og teknologi? Hvilke eksperimenter vil du gerne udføre? Under indlæggelser procedure vil du diskutere dine ideer med os. Når optaget, dine ideer danner starten på de næste to år. Det første år af denne kandidatuddannelse er for det meste om at udforske dit valgte område. Du vil udføre dine egne eksperimenter, tinker med ny teknologi under kreativ programmering og udforske forskningsmuligheder i kunst praksis. Dette er, hvordan du vil forbedre dine færdigheder og viden, få at vide kunstpraksis, skabe nye koncepter og finde ud af mulighederne for kunstnerisk forskning i teknologi. I dit første år vil du bruge en masse tid i Hybrid Arts Lab, hvor du vil udtænke og udføre dine egne eksperimenter. Derudover vil du deltage i teori og forskning kurser på universitetet i Groningen og tage del i en fælles forskning kursus 'billede & Experience i en teknologisk ladet samfund' med kandidatstuderende fra University of Groningen. Der er også masser af tid til at drøfte resultaterne af eksperimenter, workshops, forskningsprojekter og dit eget fremskridt med medstuderende, eksperter og offentligheden. Desuden vil du besøge relevante institutioner, festivaler, arbejdspladser og centre for forskning: individuelt eller som en gruppe. I løbet af dit første år vil du gradvist fokusere på, hvad du virkelig ønsker at gøre i det andet år. Du vil udvikle og forfine din forskningsplan, som du vil udføre i dit andet år, og som vil være grundlaget for din kandidatafhandling. Ved slutningen af ​​dit første år en vurdering af dit arbejde vil afgøre, om du er klar til at indtaste det andet år. Efter 1. år I starten af ​​dit andet år vil du begynde at arbejde på dit endelige projekt. Du vil bruge det meste af din tid på at arbejde på dette projekt. Du vil bruge en masse tid i laboratoriet, arbejde på dit forskningsprojekt. Der vil være klasser, men mindre end i det første år. Vejledere vil rådgive og vejlede dig og opmuntre dine fremskridt. Dit mål er at realisere dit forskningsprojekt og skrive din endelige afhandling. Der vil være masser af muligheder for at dele hvad du har lært og oplevet med andre under sessioner, diskussioner og præsentationer. Afhængigt af hvad du har brug for, vil vi bede gæsteforelæsere til at bidrage til overvågning af dit forskningsprojekt. Under en række offentlige dialoger vil andet års studerende diskutere deres arbejde med gæsteforelæsere og andre, hjælper dig med at forbedre dit arbejde og tage det til et næste niveau. I løbet af din tid hos os bliver du en del af et fællesskab, hvor uddannelse, forskning og den kunstneriske praksis mødes og styrker hinanden. For den teoretiske del af denne mester vil du deltage i foredrag om relevante emner som kunsthistorie, psykologi af kunst og kunst filosofi ved University of Groningen. Yderligere emner og projekter Ud over de regelmæssige møder og klasser vil du have mulighed for at deltage i en række foredrag på universitetet i Groningen om historie, kunst, psykologi af kunst og kunst filosofi. Du vil også deltage i en fælles forskning kursus om forskning og udvikling / New Media Art Practices med kandidatstuderende fra University of Groningen. Du kan også gennemføre projekter af Center for Anvendt Forskning og andre Hanze partnere. Under dit andet år kan du ansøge om prestigefyldte priser for fremragende studerende inden for kunst, ligesom George Verberg Scholarship Internationale muligheder Ud over fokus på dit endelige projekt, vil du besøge internationale festivaler, ligesom Ars Electronics i Linz og Transmediale i Berlin. Du vil også gå på en intensiv studietur til New York. Efter endt uddannelse Som en mester i Fine Arts kan du fortsætte med at oprette din egen kunstneriske praksis, individuelt eller som medlem af et kunstnerisk kollektiv. [-]

Mester International Kommunikation

på universitet Fuldtid 3 semestre September 2017 Holland Groningen Det Forenede Kongerige Leeds Italien Milan Litauen Vilnius + 6 mere

Programmet har en kompetence baseret, hands-on tilgang. Som en del af et team, vil du designe kommunikationsstrategier for klienter behøver resultater. Akademisk præstation er ikke nok til at få succes i dette program. Du bliver nødt til at bevise dig selv som en kreativ problemløser, i stand til at måle op til professionelle standarder samt akademisk ekspertise. [+]

Master International Communication: www.hanzegroningen.eu/mic Velkommen til Master i International Communication Denne dobbelte Uddannelsen udbydes i samarbejde med Geert Hofstede Consortium. Fire universiteter, alle med speciale i virksomhedskommunikation og public relations i en international, professionel sammenhæng, er gået sammen for at danne Geert Hofstede Consortium. Konsortiet tilbyder en unik fælles kandidatuddannelse i International Communication (MIC). Programmet er en fuldtidsstudium over tre semestre (90 EF). Du vil studere på to universiteter, med mulighed for at studere i Holland, Italien, Det Forenede Kongerige og Litauen. Kandidater får to grader og et certifikat fra Geert Hofstede Consortium. Master i International Communication (MIC) er et fælles program er udviklet i tæt samarbejde mellem Geert Hofstede Konsortionalpartnerne: Hanze University of Applied Sciences, Groningen, Holland IULM University, Milano, Italien Vilnius-universitetet Litauen Leeds Beckett University, Storbritannien Master International Communication (MIC) er et ambitiøst program for dem, der stræber efter at en international karriere i kommunikation. Uanset om du for nylig har eksamen eller arbejder i øjeblikket, MIC forbereder dig til en karriere som kommunikation praktiserende i ledende ledende eller rådgivning stillinger, der er ansvarlig for ekstern og intern kommunikation i en organisation. Pædagogiske koncept Programmet har en kompetence baseret, hands-on tilgang. Som en del af et team, vil du designe kommunikationsstrategier for klienter behøver resultater. Akademisk præstation er ikke nok til at få succes i dette program. Du bliver nødt til at bevise dig selv som en kreativ problemløser, i stand til at måle op til professionelle standarder samt akademisk ekspertise. Core Programme Den første semester introducerer dig til den fulde bredde af erhvervet. Hvad er de roller og ansvar for kommunikationen professionelle i en organisation fra et strategisk perspektiv? Hvilke vigtigste funktionelle områder er der? Hvordan virker kultur indflydelse kommunikation? Hvad er forholdet mellem organisationen og dens internationale og interkulturelle miljø? Alle opgaver og projekter fokuserer på bæredygtighed. Specialiseringer I andet semester vil du udfylde en række specialer fra en af ​​konsortiets universiteter efter eget valg. De specialiseringer skifter efter hvad der sker i det professionelle felt. Hanze UAS, Groningen tilbyder specialiseringer den Issues Manager-, Media Analytics & globale samfundsmæssige udfordringer og Big Date & visualisering, Interkulturel Uddannelse & Project Management. afhandlingen Du skal demonstrere beherskelse af de kompetencer, der kræves for at opnå titlen Master i International Communication. Du skal vælge en professionel rolle og analytisk løse et problem for en ekstern klient (arbejder internt eller som konsulent). Resultatet af dette projekt vil være baseret på anvendt forskning og anvendelse af en passende metode. Hver problem kræver en løsning fra en international eller interkulturelt perspektiv. Et program, to grader Den 90 ECTS Uddannelsen giver dig mulighed for at studere på to konsortium partner universiteter. Hver af disse vil tildele dig en kandidatgrad. Du vil også modtage et konsortium certifikat, der bekræfter, at du med succes gennemført en international fælles kandidatuddannelse, udviklet med støtte fra Den Europæiske Union. Alle grader er fuldt akkrediteret. Graduation profil Som kandidat i Master i International Communication bliver du en interkulturelt kompetent kommunikation professionel stand til at arbejde i en global kontekst. Du vil være i stand til at forudse ændringer og udvikle, implementere og administrere bæredygtige og innovative løsninger til meddelelse spørgsmål. Som kandidat, vil du have de færdigheder og viden er nødvendig for at arbejde på ledelsesniveau eller rådgivning niveau. Karrieremuligheder Næsten alle MIC kandidater har fundet et job enten under eller kort efter deres afgangsprojekt. Kandidater har fundet jobs som public relations ledere, corporate kommunikation konsulenter, marketing & kommunikation hoveder og brand direktører. Virksomheder, hvor vores kandidater har fundet positioner omfatter Google, Edelman PR, Ogilvy Group, Walt Disney, Hewlett Packard, IBM og ABN Amro Bank. adgangskrav Bacheloruddannelsen i beslægtede områder: kommunikation, humaniora, samfundsvidenskab, business, ledelse, lingvistik; Omfattende erhvervserfaring inden for beslægtede områder kan også overvejes. Et certifikat af bevis for en tilstrækkelig færdigheder i det engelske sprog: enten IELTS med en samlet resultat på 6,5 og ingen underresultater under 5,5 eller TOEFL HIH alt 90 med minimum 18 i Reading, 17 i Listening, 20 i tale og 17 skriftligt. Dine IELTS eller TOEFL må ikke være ældre end to år. [-]

MSc

Europæiske Mester I Bæredygtig Energisystem

på universitet Fuldtid 3 år September 2017 Holland Groningen

En af de største udfordringer i vor tid er overgangen til et bæredygtigt energisystem baseret på vedvarende energikilder. En ny generation af innovative fagfolk, udstyret med tværfaglig tænkning og up-to-date viden, kan færdigheder og redskaber vende denne udfordring til en succes. Talentfulde unge er nødvendige. [+]

European Master i bæredygtig energi System Management: www.hanzegroningen.eu/msesm * Studieafgifter: EU / EØS: € 2006 (per år) / NON-EU / EØS: 11.500 € (fuld studieafgift). EU-studerende allerede i besiddelse af en hollandsk kandidatgrad Dog vil betale € 7300, for det fulde program. Energi overgang er din fremtid! En af de største udfordringer i vor tid er overgangen til et bæredygtigt energisystem baseret på vedvarende energikilder. En ny generation af innovative fagfolk, udstyret med tværfaglig tænkning og up-to-date viden, kan færdigheder og redskaber vende denne udfordring til en succes. Talentfulde unge er nødvendige. Programoversigt Under kernen semester du får et solidt fundament i økonomi og forretningskoncepter. Disse er relateret til innovativt energiprojekt design og relaterede aspekter af energibranchen. Kombineret med planlægning, strategisk beslutningstagning og kommunikation, vil denne kerne viden giver dig mulighed for at analysere energi forretningsmæssige udfordringer fra et tværfagligt perspektiv. Kernen semester kan følges på enten Hanze UAS eller universitetet i Pisa. Temaer af kernen semester oversigt bæredygtige energikilder Technologies, planter og integration System innovationsprocesser Miljøspørgsmål Europæiske erfaringer og historie Markeder, business, økonomi og jura Modeller og scenarier for strategisk beslutningstagning Kommunikation og (projekt) ledelse SPECIALISERING Det andet semester fokuserer på systemer drift og optimering (Nederlandene) eller på bæredygtig energi (Spanien). Dybdegående konceptuelle foredrag ledsages af praktiske opgaver og teknisk orienterede virksomhedsbesøg. Som studerende er du forpligtet til at bidrage aktivt til kursets indhold ved at præsentere papirer og udføre forskningsopgaver. Systemintegration og optimering - Hanze UAS (Holland) System mønsterbeskyttelse Infrastruktur og vedvarende energi Intelligente informationstjenester Business case økonomi og jura International tilfælde Del 1: (energi) udvikling af forretningsplan International tilfælde Del 2: Anvendt forskning i bæredygtige systemer Bæredygtig energi management - University of Zaragoza (Spanien) Socio-økonomiske aspekter af energi Vedvarende energimarkeder Elektricitet og effektivitet energimarkeder Systemer og værktøjer til energistyring (1) Systemer og værktøjer til energistyring (2) Opstart og styring af energi (ESCO) og projekter. Projekt og afhandling Den tredje og sidste semester, du vil anvende din viden og færdigheder i et forskningsprojekt på en virksomhed eller et forskningscenter. Baseret i denne forskning vil du skrive speciale under tilsyn af en (kerne) professor, professor i den specialisering og en professor fra projektet udbyder. [-]

MA

Master Of Arts I Maleri

på universitet Fuldtid 2 år September 2017 Holland Groningen

MFA Maleri har en to-års pensum. Det første år vil du fokusere på at udforske dine muligheder i dit valgte område. Du vil udføre din egen forskning og studie arbejde i vores Hybrid Arts Lab. [+]

Fine Arts - Maleri: www.hanzegroningen.eu/mp Vil du ønsker at vokse som en kunstner af fine kunst? Vil du gerne udvide dine færdigheder og udvide din viden og indsigt i malerkunsten? Ønsker du at vide, hvordan at vokse som en kunstner af en kunst, der er blevet genopfundet over hele verden? I dag er det vigtigt for kunstnere til at udføre eksperimenter, at forstå, hvordan opfattelsen psykologi, kognition og fantasi arbejde. At lære at omsætte ideer til billeder og for at få dit budskab ud til offentligheden. Oder vores brochure her. Det er derfor, du vil bruge en masse tid i løbet af denne program på synspunkter fortid, nutid og fremtid og om forholdet mellem perception og kognition, billede og sprog, stabil og ustabil medier, gamle og ny teknologi, kunst og videnskab. Du vil også lære om lokale og globale former for samfundet. Sammen med de andre studerende vil du udforske kortlagt og ukendte territorier, udveksle synspunkter og ideer og lære af hinanden. Du vil finde dig selv i selskab med studerende, der kommer fra forskellige lande og kulturer og forskellige baggrunde. Hvad du alle deler er en fascination for maleri. Du ønsker at bringe dit kunstneriske arbejde til et højere niveau. Sammen vil du udvikle en kritisk syn på verden og din indflydelse som kunstner. Dette vil hjælpe dig til at fremme din kunstneriske vision samt din forståelse af effekten af ​​dit arbejde på samfundet. Du vil vokse som en individuel maler samt en kunstnerisk professionel i et samfund, der er under hastig forandring. Struktur MFA Maleri har en to-års undervisning. Det første år vil du fokusere på at udforske dine muligheder i dit valgte område. Du vil udføre din egen forskning og studie arbejde i vores Hybrid Arts Lab. Vi vil udfordre dig til at udforske, hvordan du kan innovere og forny dit eget arbejde, opmuntre dig til at krydse grænser og se ud over de grænser, du er vant til. Dette er også et år med refleksion: du vil lære at se dit eget arbejde, og at de andre studerende i et andet lys. Det er vigtigt at forstå forholdet mellem maleri og andre medier og til at lære, hvordan du kan bruge innovationer til at forbedre din egen kunstneriske praksis. Det er også muligt at finde ud af mere om den internationale kunstverden, skabe nye koncepter og opdage mulighederne for kunstnerisk forskning. I løbet af dit første år vil du udvide din viden om og indsigt i den måde, discipliner er relateret under din Forskning & Media Theory klasser. Du vil deltage i gruppemøder med dine medstuderende, eksperter og offentligheden, præsentere og diskutere resultaterne af eksperimenter, workshops, forskningsprojekter og din vandt fremskridt. Der er også tid til individuelle eller kollektive besøg på relevante institutioner, festivaler og forskningscentre. Efter 1. år I starten af ​​dit andet år vil du have en idé om, hvad du virkelig ønsker at opnå i løbet af denne master. Du har kompileret din individuelle forskningsplan, som du vil gennemføre i det andet år, hvilket fører til din speciale. Det andet år er fokuseret på din eksamen forskningsprojekt. Du vil stadig gå til klasser, men ikke så ofte som i dit første år. Opmuntret af dine vejledere, du vil udføre dit eget forskningsprojekt og skrive dit speciale. Der vil være masser af muligheder for at dele dit arbejde med andre og reflektere over, hvad det er, du ønsker at gøre. Under en række offentlige dialoger vil du diskutere dit arbejde med et publikum på gæsteforelæsere og andre for at forbedre det endelige resultat. Additonional emner og projekter Ud over de regelmæssige møder og klasser vil du have mulighed for at deltage i en række foredrag på universitetet i Groningen om historie, kunst, psykologi af kunst og kunst filosofi. Du vil også deltage i en fælles forskning kursus om forskning og udvikling / New Media Art Practices med kandidatstuderende fra University of Groningen. Du kan også gennemføre projekter af Center for Anvendt Forskning og andre Hanze partnere. Under dit andet år kan du ansøge om prestigefyldte priser for fremragende studerende inden for kunst, ligesom George Verberg Scholarship. Internationale muligheder Denne mester har et internationalt fokus: en stor del af vores studerende er fra udlandet. Deres input er af stor værdi for alle studerende. Desuden under dit andet år kan du besøge internationale udstillinger, biennaler og triennals og deltage i en intensiv studietur til New York. Efter endt uddannelse Som en mester i Fine Arts kan du fortsætte med at oprette din egen kunstneriske praksis, individuelt eller som medlem af et kunstnerisk kollektiv. [-]

Mester I Musik

på universitet Fuldtid 2 år September 2017 Holland Groningen

Undersøgelsen rute Klassisk musik henvender sig til studerende, der er ambitiøse, har et højt niveau af spille, er nysgerrige og som ønsker at arbejde hårdt for at blive en top musiker. Hvert år du deltager i store projekter som Hanze Symfoniorkester, strengen orkester eller nogen form for ensemble. [+]

Musik: www.hanzegroningen.eu/mastermusic Den Prins Claus Conservatoire af Hanze University of Applied Sciences i Groningen føler en stærk forbindelse til den nordlige del af Holland. Vi er en internationalt kendt institut med høje standarder for kvalitet og atmosfære. Vores mission er at uddanne inspirerende musikere, der kan gøre en forskel i vores samfund. Vi lever op til vores motto "Del dit talent. Flyt verden "ved at udfordre dig til at dele dit talent og passion for musik med verden omkring dig. Som en fremtidig musiker eller musiklærer du vil bevæge verden; af inspirerende, motiverende og rørende folks hjerter. At studere på Prince Claus Conservatoire betyder, at du vil blive nedsænket i et inspirerende internationalt miljø. Vi er internationalt kendt for vores innovative idéer om at studere musik. Vi er overbevist om, at have tæt kontakt med vores studerende er af stor betydning, er du ikke anonym, når du vælger at studere med os. Vi har fået titlen Best Conservatoire Nederlandene et antal gange. Velkommen til Groningen! Føreren af ​​musik Er du professionel musiker med et mål? Har du har en bestemt vision for din fremtid? Så Master of Music på Prince Claus Conservatoire kunne være egnet undersøgelse for at nå dine personlige mål. The Prince Claus Conservatoire er internationalt kendt som en innovativ institut for høj kvalitet med et stort regionalt og internationalt netværk. Den Føreren af ​​musik på Prince Claus Konservatoriet er der for ambitiøse musikere, der ønsker at udvikle sig i en selvvalgt retning. Klassisk musik Ruten undersøgelse Klassisk musik henvender sig til studerende, der er ambitiøse, har et højt niveau af spille, er nysgerrige og som ønsker at arbejde hårdt for at blive en top musiker. Hvert år du deltager i store projekter som Hanze Symfoniorkester, strengen orkester eller nogen form for ensemble. Der er også mulighed for et praktikophold på North Holland Symfoniorkester, Johan Willem Friso Royal Military Band, National Travelling Opera, etc. Study Program Du vælger dit eget studie emne, som betyder, at du bestemme dig selv, hvad og hvordan du ønsker at studere med os. Vi kalder det din studieplan. Fra din personlige studieplan du arbejder hen imod den afsluttende eksamen; foredraget betragtning. Vi giver dig plads til at realisere dine ambitioner, ideer og mål. Du er fri til at præsentere din forelæsning betragtning på nogen måde afhængigt af dine egne interesser, kompetencer og kvaliteter. Selvfølgelig du bliver undervist af vores egne berømte lærere. Derudover kan du arbejde sammen med internationale gæstelærere i flere perioder i løbet af året. Ensemble og orkester er en afgørende del af kandidatuddannelsen. Fra din egen spiller har du mulighed for at eksperimentere med kammermusik, du uddybe dit spil færdigheder i løbet af de Intensive Master uger eller du kan forskning din egen musikalske praksis. Du kan vælge forskellige valgfrie moduler inden Open Credits. Du vælger disse baseret på dine personlige mål og kompetencer og montering din studieplan. Hele uddannelsen er rettet mod videreudvikling af en nysgerrig og innovativ professionel holdning, der hjælper dig med at reagere mere fokuseret på udviklingen inden for og uden for det faglige område. vigtigste fag - vokal - Klaver, orgel, cembalo - Fløjte, obo, klarinet, fagot, saxofon - Horn, trompet, trombone, tuba - Slagtøj, harpe, guitar - Violin, bratsch, cello, kontrabas Project Management & Entrepreneurship En iværksætterholdning er afgørende for at overføre din musikalske lidenskab til sociale situationer med succes. I Master of Music du er styret af moduler og rådfører undervist af eksperter inden for iværksætteri. Din vision på din personlige fremtid er nøglen her. Studere i udlandet Du har mulighed for at studere i udlandet i en periode. For eksempel: inden for studiet ruten New York Jazz, den tredje semester foregår i New York. Inden ERASMUS + der er stipendier til rådighed for studerende, der ønsker at studere i udlandet midlertidigt. The Prince Claus Conservatoire har kontakt med institutter i Frankrig, Storbritannien, Tyskland, Østrig, Norge, Sverige, Finland, Tjekkiet, Estland, Litauen, Schweiz, Rumænien, Belgien, Spanien og mange flere. efter eksamen Når du opgraderer, kan du finde et job som musiker i et symfonisk orkester eller kammermusik ensemble, i (en af ​​Hollands) militære ensembler eller i en (kammer) kor. Mange musikere kombinere forskellige musikalske aktiviteter. Nogle endda gøre det til den internationale koncert scene som solist. Hvor end fremtiden vil bringe dig, vi giver alle de værktøjer, du har brug for at blive en selvstændig, iværksætter og nysgerrige professionel. [-]

Videoer

Welcoming Day - Hanze University of Applied Sciences, Groningen

Kontakt
Postadresse
Hanze University of Applied Sciences, Groningen (Hanze UAS)
Zernikeplein 7
9747 AS, Groningen

Groningen, 9747 AS NL
Besøgsadresse
Zernikeplein 7
9747 AS Groningen

Groningen, NL
Postadresse
Institute of Engineering, Hanze University of Applied Sciences, Groningen
Industrieweg 34A
9403 AB, Asssen

Assen, 9403 AB NL
Besøgsadresse
Industrieweg 34A
9403 AB, Asssen

Groningen, NL