Hotelschool The Hague

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Indtast Hotelschool The Hague døre, og du indtaster en af ​​verdens mest specielle universiteter.

Vi er stolte over, at Hotelschool The Hague er en af ​​de sidste uafhængige enkelt sektorer Universiteter of Applied Sciences i Holland . Hotelschool The Hague blev grundlagt og finansieret i 1929 af gæstfrihedsbranchen for at skabe et centralt sted, hvor industripartnere kunne vinde og dele ny indsigt, færdigheder og viden. Siden grundlæggelsen er Hotelschool blevet en international skole specialiseret i gæstfrihedsstyring, der tilbyder en 4-årig bachelorgrad i Hospitality Management. Denne gradskursus er også tilgængelig som det accelererede International Fast Track-program.

Siden grundlæggelsen for næsten 90 år siden er hotelskolen blevet større, mere internationalt orienteret og har professionaliseret sig enormt. Men de oprindelige fundamentale forblev det samme, som det dedikerede fokus på gæstfrihed og den stærke forbindelse med branchen. Også hotelskolens "kerneforretning" forblev det samme; et center, hvor gæstfrihedskendskab og færdigheder bundtes, udvikles, forskes, deles og overføres så realistiske som muligt for at forberede unge gæstfrihedsledende talenter til en vellykket karriere i virksomheden. Hotelschool The Hague , i hjertet af gæstfrihed.

6247_DSC_0306brightened.jpg

Der er mere til Hotelschool The Hague end møder øjet. Du er velkommen i vores hoteller

Vi er også hjemsted for en af de førende gæstfrihed Forskningscentre hvor vi forsker i innovationer i restaurationsbranchen. Vores rådgivning

6229_HTH-juli2013-92.jpg

Governance

I 2006 oprettede Generalforsamlingen i HBO-rådet en styringskode. Hotelschool The Hague har vedtaget denne kode. Koden består bl.a. af regler for god regeringsførelse. Det har også en kodeks for bestemmelser og regler for tilsyn og involvering af interessenter i uddannelse og forskning.

vedtægter

Statutten for Stichting Hotelschool The Hague fastsætter fundamentets grundregler og bestemmelser. Det beskriver skolens mål og vedtægter samt bestyrelsens og bestyrelsens ansvar og opgaver.

6231__DSC2851.JPG

Strategisk vision

Hotelschool The Hague vil styrke sine bånd med gæstfrihedsstuderende, medarbejdere, alumni og industrien. I den strategiske vision 2012-2018 Hotelschool The Hague vil der fokuseres på disse kerneproblemer:

 • intensivering af uddannelsen
 • et stærkere forhold til branchen
 • internationalisering

  6222_HTH-juli2013-31.jpg

  Vores værdier

Efter et års forskning og rådgivning med vores nuværende studerende, fakultet og ledelse introducerede vi for nylig Hotelschool The Hague nye værdier. Det er en værdibaseret etisk kode, skabt af os for os. Det betyder, at vores værdier vil blive hjertefuldt, ikke bare hovedlagret, fremhæver vores identitet og kultur, vores mission og vision, og ikke mindst vores passion for branchen, som har brug for ledere ikke kun af høj kompetence men også af fremragende karakter. Vores værdier appellerer til individets personlige ansvar og moralske kompetencer, og opfordrer til, at alle i vores samfund gør klare moralske beslutninger baseret på værdier, vi alle kan identificere med.

For at understøtte de værdier, vi har skabt et manifest for vores elever, giver fakultet og ledelse os alle en nordstjerne for vores handlinger og adfærd. Vores værdier er repræsenteret af bogstaverne i HOSPITALITY :

 • H - Vi er ærlige
 • O-vi er åbne
 • S - Vi er bæredygtige
 • P - Vi er professionelle
 • Jeg - Vi er integritetsdrevne
 • T - Vi er gennemsigtige
 • A - Vi er ambassadører
 • L - Vi er loyale
 • Jeg - Vi er internationale
 • T - Vi er troværdige
 • Y - Vi er Ja-Minded

6224_HTH-juli2013-47.jpg

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se Kandidatuddanninger » Se BAs »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Master of Business Administration i international gæstfrihed (MBA)

på universitet Fuldtid 13 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Den Kandidatuddannelsen i Hotelschool Haag uddanner den næste generation af gæstfrihed ledere og fokuserer på gæstfrihed koncept innovation, forretningsudvikling og forandring. [+]

Den Kandidatuddannelsen i Hotelschool Haag uddanner den næste generation af gæstfrihed ledere og fokuserer på gæstfrihed koncept innovation, forretningsudvikling og forandring.

Programmet, der er baseret i Amsterdam, starter i september 2015 og løber i 13 måneder. I denne periode vil du øge din viden og lederskab kompetencer, der giver dig de værktøjer og perspektiver, der er nødvendige for at skabe din egen strategi og implementering scenarier for din fremtidige karriere.

Ved afslutningen af ​​programmet, vil Hotelschool Haag tildele dig det eksamensbevis og graden titel "Master of Business Administration i International Hospitality '.

Denne meget International Hospitality Management programmet er åbent for kandidater med en gæstfrihed relaterede eller økonomi / business management bacheloruddannelse. ... [-]


Videoer

Hotelschool The Hague | Educational Programme

Hospitality Heroes: Andreas

Kontakt

Hotelschool The Hague

Adresse, linje 1 Brusselselaan 2
2587 AH The Hague, South Holland, Holland
Hjemmeside http://www.hotelschool.nl/
Telefon +31 70 351 2481

Adresse, linje 1 Jan Evertsenstraat 171
1057 BW Amsterdam, North Holland, Holland