Hotelschool The Hague

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Indtast dørene til Hotelschool Haag, Og du indtaster en af ​​verdens mest specielle universiteter.

Vi er stolte af, at Hotelschool Haag er en af ​​de sidste uafhængige enkelt sektor Universiteterne i Applied Sciences i Holland. Hotelschool Haag blev grundlagt og finansieret i 1929 af gæstfrihed industrien til at skabe et centralt sted, hvor industrielle partnere kunne vinde og dele ny indsigt, færdigheder og viden. Siden grundlæggelsen har Hotelschool blevet en international skole med speciale i Hospitality Management tilbyder en 4-årig bacheloruddannelse i Hotel og Hospitality Management. Denne grad kursus er også tilgængelig som fremskyndet International Fast Track program.

Siden grundlæggelsen mere end 80 år siden hotellet skole er blevet større, mere internationalt orienteret og har professionaliseret uhyre. Men den oprindelige grundlæggende forblev den samme, ligesom den dedikerede fokus på gæstfrihed og den stærke tilknytning til industrien. Også "kerneforretning" af hotellet skole forblev den samme; et center, hvor gæstfrihed viden og færdigheder er bundtet, udvikles, forsket, deles og overføres så realistisk som muligt for at forberede unge gæstfrihed ledertalenter for en succesfuld karriere i erhvervslivet. Hotelschool Haag, i hjertet af gæstfrihed.

Der er mere at Hotelschool Haag end opfylder øjet. Du er velkommen i vores hoteller og restauranter i Haag og Amsterdam for at opleve vores passion for gæstfrihed.

Vi er også hjemsted for en af ​​de førende gæstfrihed Forskningscentre hvor vi forsker i innovationer i restaurationsbranchen. Vores Rådgivning & Træning division rådgiver og træner gæstfrihed erhvervsfolk, enten i selskab eller på vores årlige sommerskoler. Resultaterne fra begge divisioner er hurtigt assimileret i vores uddannelsesprogrammer, så vores studerende lærer af state of the art gæstfrihed business cases; et løbende program for forbedringer pensum.

Governance

I 2006 Generalforsamling HBO Råd skabt en kodeks. Hotelschool Haag har vedtaget denne kode. Koden består af blandt andet regler for god regeringsførelse. Det har også en kode af bestemmelser og regler for tilsyn og inddragelse af interessenter inden for uddannelse og forskning.

Vedtægter

Vedtægterne for Stichting Hotelschool Haag fastlægger de grundlæggende regler og bestemmelser i fundamentet. Den beskriver de mål og vedtægter for skolen og ansvarsområder og opgaver for bestyrelsen og bestyrelsen.

Strategisk vision

Hotelschool Haag vil styrke sine bånd til sin gæstfrihed studerende, medarbejdere, alumner og industrien. I den strategiske vision 2012-2018 Hotelschool Haag vil fokusere på disse centrale spørgsmål: - intensivering af uddannelse - et stærkere forhold til branchen - internationalisering

Vores værdier

Efter et år med forskning og rådgivning med vores nuværende studerende, fakultet og ledelse vi for nylig indført Hotelschool Haag nye værdier. Det er en værdibaseret etisk kodeks, skabt af os for os. Det betyder, at vores værdier bliver hjerte-følte ikke bare Head-lagret, forstærker vores identitet og kultur, vores mission og vision, og ikke mindst, vores passion for industrien, som har brug for ledere, ikke kun med høj kompetence, men også af fremragende karakter. Vores værdier appellerer til den enkeltes personlige ansvar og moralsk kompetence, der opfordrer til alle dem i vores samfund til at træffe fornuftige moralske beslutninger baseret på værdier kan vi alle identificere sig med.

For at understøtte de værdier, vi har skabt et manifest for vores studerende, fakultet og ledelse give os alle med en nord stjerne for vores handlinger og adfærd. Vores værdier er repræsenteret ved breve i gæstfrihed: - H - Vi er ærlige - O- Vi er åbne - S - Vi er bæredygtige - P - Vi er professionelle - I - Vi er Integrity-Driven - T - Vi er Transparent - A - Vi er ambassadører - L - Vi er Loyal - I - Vi er International - T - Vi er troværdige - Y - Vi er Ja-Minded

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger » Se BBA'er »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Master of Business Administration i international gæstfrihed (MBA)

på universitet Fuldtid 13 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Den Kandidatuddannelsen i Hotelschool Haag uddanner den næste generation af gæstfrihed ledere og fokuserer på gæstfrihed koncept innovation, forretningsudvikling og forandring. [+]

Den Kandidatuddannelsen i Hotelschool Haag uddanner den næste generation af gæstfrihed ledere og fokuserer på gæstfrihed koncept innovation, forretningsudvikling og forandring.

Programmet, der er baseret i Amsterdam, starter i september 2015 og løber i 13 måneder. I denne periode vil du øge din viden og lederskab kompetencer, der giver dig de værktøjer og perspektiver, der er nødvendige for at skabe din egen strategi og implementering scenarier for din fremtidige karriere.

Ved afslutningen af ​​programmet, vil Hotelschool Haag tildele dig det eksamensbevis og graden titel "Master of Business Administration i International Hospitality '.

Denne meget International Hospitality Management programmet er åbent for kandidater med en gæstfrihed relaterede eller økonomi / business management bacheloruddannelse. ... [-]


Videoer

Hotelschool The Hague | Educational Programme

Hospitality Heroes: Andreas

Kontakt

Hotelschool The Hague

Adresse, linje 1 Brusselselaan 2
2587 AH The Hague, South Holland, Holland
Hjemmeside http://www.hotelschool.nl/
Telefon +31 70 351 2481

Adresse, linje 1 Jan Evertsenstraat 171
1057 BW Amsterdam, North Holland, Holland