International Business School the Hague

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor studere på IBSH ?

En international oplevelse

Haag er en smuk og international by, der er hjemsted for den nederlandske regering, Parlamentet, højesteret og statsrådet, men det er mest kendt for Den Internationale Straffedomstol, Den Internationale Straffedomstol og De Forenede Nationer. Derudover er byen Haag hjemsted for mere end 150 internationale organisationer, hvilket gør det til et attraktivt sted for studerende, der ønsker at forfølge en international erhvervskarriere.Binnenhof castle (Dutch Parliament) background with the Hofvijver lake against a background of skyscrapers and blue cloudy sky, Hague (Den Haag), Netherlands

Et smukt og indbydende sted at bo

Haag er en sikker og moderne by med en dejlig blanding af internationale expats, diplomater og hollandske lokalbefolkningen. Selvom det officielle sprog i Haag er hollandsk, har mange besøgende fundet nederlandskerne at have en stærk kommando for det engelske sprog, hvilket gør integrationen særligt indbydende.

Haag er ligesom mange hollandske byer fyldt med parker, museer, kunstgallerier, caféer og selvfølgelig cykelbaner! Transportsystemet i Holland er et af verdens bedste, hvilket betyder, at du får nem og pålidelig adgang til byer over hele landet, herunder Amsterdam, Rotterdam, Groningen og mange andre.

Et højkvalitetsintensive program

Vores bachelorprogrammer er unikt designet til at forberede dig til at blive førende inden for dit valgte område. Det betyder, at du vil modtage en uddannelse fra akademiske eksperter, der undersøger nuværende og fremtidige forretningsudfordringer. Du vil lære af branchespecialister, der er på jorden og på banen, der arbejder med dagens forretningsproblemer. Desuden vil vores læseplan skubbe dig både fagligt og professionelt for at levere resultater af høj kvalitet, der i sidste ende vil forberede dig til din karriere.

54343_DSC_0610.JPGDen International Business School the Hague ( IBSH ) er en helt ny innovativ forretningsskole og ledelse etableret i Holland og er baseret i Haag. IBSH er i modsætning til mange andre handelsskoler, fordi den specifikt har designet sine ph.d.-, kandidat- og kandidatuddannelser til at udfordre sine elever til at blive bedre forretningsledere. IBSH tilbyder seks programmer. Top tre (3) grunde til at studere her:

  • En international erfaring;
  • Et smukt og velkomne sted at bo; og
  • Et højt kvalitet og intensivt program.

54342_DSC_0616.JPGRisk Management Work process.Picture Trader working Market Report Document Touching Screen Tablet.Using Worldwide Graphic Icons,Stock Exchange Report.Business Project Startup.Horizontal,Flares Effect

Om

IBSH er en lovligt etableret institution for videregående uddannelse og vil tilbyde bacheloruddannelser i Business Management, Banking og Financial, Accounting og Finance. Efteruddannelse kurser vil blive indført efter omhyggelig vurdering i de kommende år. Ledelsen planlægger også at indføre skræddersyede og tilpassede kurser til erhvervsuddannelse på udvalgte områder. I efterfølgende år kunne deltid bacheloruddannelser og postgraduate uddannelser introduceres for at imødekomme en travl arbejdende corporate klasse af mennesker bosiddende i og omkring Haag byen. 54341_DSC_0607.JPG

Karriere

IBSH vision "Oprettelse af dynamiske ledere" handler om at uddanne eleverne om de forskellige kompleksiteter, som verdens virksomheder vil stå over for i den nærmeste og fjerne fremtid. IBSH mener, at ved at fastholde en fast forståelse for fremtidige tendenser og innovative initiativer, vil den kunne levere meget relevant og meningsfuldt indhold til elever på en måde, der bedst forbereder dem til lederroller på deres respektive domæner. En dynamisk leder er en person, der kan forstå det holistiske billede og kan lave lydbeslutninger i tider med stor kompleksitet.The leader of the business people giving a speech in a conference room.

Placeringer

Haag

Address
Rijswijkseweg 60, 2516 EH
Haag, Sydholland, Holland