IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Erasmus-universitetet

Erasmus University Rotterdam er en international viden workshop for kritisk tænkning og akademisk uddannelse, drevet af et stærkt fokus på aktuelle sociale spørgsmål. Universitetet koncentrerer sin ekspertise på spørgsmål om ledelse, organisation og politik i den offentlige og den private sektor på den ene side, samt på området for sygdom og sundhedspleje.

Universitetet har til formål at udvikle og udveksle viden fra forskning gennem uddannelse og til at overføre viden til samfundet. Dens drivkræfter er akademisk nysgerrighed, kritisk refleksion og sociale engagement.

Om Institut for Boliger og Urban Development Studies


Institut for Boliger og Urban Development Studies (IHS) iis et internationalt videncenter for Erasmus University Rotterdam, Holland grundlagt i 1958. IHS har næsten 60 års erfaring inden for byforvaltning og udvikling i seks forskellige områder af ekspertise i byerne: miljø og klimaændringer, bolig, jord, planlægning, konkurrenceevne og infrastruktur.

Vi er dedikerede til at udvikle de menneskelige kapaciteter på verdensplan, gennem høj kvalitet uddannelse, og har til formål at mindske fattigdommen i byerne og forbedre livskvaliteten i byerne. Vores akademiske medarbejdere er involveret i internationale undervisning og uddannelse missioner på alle tidspunkter, konstant arbejder hen imod udvikling af innovative urbane løsninger. Vi sætter en ære i vores tværfaglige tilgang til uddannelse, hvorigennem sikrer vi virkelige liv bymæssige spørgsmål og løsninger behandles tilbage i vores pensum.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se Kursus »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Kandidatuddannelsen I Byforvaltning Og Udvikling (umd14)

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 3 år October 2018 Holland Rotterdam + 1 mere

Er du altid kommer op med løsninger og innovationer for byer i verden? Tror du globalt og handle lokalt? Har du hvad det kræver at være en by changer? Vores undervisere, studerende og tidligere studerende er gode fagfolk, udvikling og styring byprojekter og initiativer i hele verden. Hvis du ønsker at lære de ins og outs af byforvaltning fra vores internationale ekspert undervisere og gæsteforelæsere, kan dette være din stedet! [+]

IHS tilbyder en 12 måneder Master of Science i byforvaltning og Udvikling, som giver en enestående mulighed for både professionelle og bachelor kandidater til at investere i at forbedre deres kvalifikationer og faglig udvikling. Programmet forbereder deltagerne med den viden og færdigheder-sæt nødvendigt at blive innovative urbane ledere og ledere, der analyserer og udvikler byer baseret på en dybtgående forståelse af by teori og praksis. Ved afslutningen af ​​programmet, deltagerne får en verdensomspændende anerkendt Master of Science grad fra IHS, Erasmus University Rotterdam.

Programfunktioner

Meget internationalt studiemiljø med deltagere fra over 45 forskellige nationer Undervisere med mangeårig international undervisning og arbejde erfaring på området Høj profil gæsteforelæsere fra etablerede institutioner som FN-HABITAT, Lincoln Institute of Land Policy og Lunds Universitet Unik uddannelse metode rollespil, real-life case analyse, klasse debatter og besøg på stedet 6 forskellige specialiseringer tilbyder en enestående chance for at skræddersy dit studie og udvide din karriere Fokus på at knytte teori til virkelige verden urbane udfordringer og løsninger, der er udviklet og perfektioneret i IHS 'næsten 60 års erfaring på området Balanceret læringsmiljø guidet træning og selvstudium ... [-]

Kontakt

Institute For Housing and Urban Development Studies, IHS, Erasmus University Rotterdam

Adresse, linje 1 Burgemeester Oudlaan 50 Mandevile, 14th floor
3062 PA Rotterdam, South Holland, Holland
Hjemmeside http://www.ihs.nl/
Telefon + 31 10 408 9825