Læs den officielle beskrivelse

Om IHS

Grundlagt i 1958, IHS er det internationale institut for boliger og byudvikling af Erasmus University Rotterdam grundlagt. I mere end 60 år har det været vores mission at udvikle menneskelige og institutionelle kapaciteter, at reducere fattigdom og forbedre livskvaliteten i byer. Vi tilbyder kandidat-, ph.d.- og kortkursusprogrammer om forskellige bymæssige emner, herunder socio-rumlig dynamik i planlægning, klimaforhold, lokal økonomisk innovation, boliger fra et menneskerettigheds- og kønsperspektiv, bæredygtighed og grønne byer (infrastruktur, energi og vand), jord lov og finans og regenerativ forvaltning af naturressourcer.

120113_commonstudentheaderErasmus.jpg

Undervisnings- og læringsmetoder

Vores undervisnings- og læringsmetoder er forankret i den unikke IHS-tilgang til krydsbefrugtning af uddannelse, rådgivning og forskning. IHS-fremgangsmåden er designet til at udstyre studerende til at danne multidimensionale løsninger til reduktion af fattigdom og forbedring af livskvaliteten i byerne. Vores faglige medarbejdere er altid involveret i internationale undervisnings- og uddannelsesmissioner og arbejder kontinuerligt på udviklingen af innovative byløsninger. Vi sætter en ære i vores tværfaglige tilgang til uddannelse, hvorigennem vi sikrer virkelige bymæssige spørgsmål og løsninger adresseres tilbage i vores læseplan.

120112_Renownedprofessors.jpg

Facilitatorer

IHS samarbejder med globale ledere inden for byudvikling, herunder UN-Habitat, Cities Alliance og ICLEI. IHS samarbejder også med førende hollandske universiteter i Holland og over hele verden for at levere en omfattende forståelse af byudvikling. Amsterdam, Groningen og TU-Delft er nogle af de universiteter, der holder gæsteforelæsninger om branding af byer, byøkonomi, logistik, transport, bevarelse af kulturarv er kun et lille udvalg af de ekstra akademiske ressourcer, IHS tilbyder vores studerende hvert år.

Studerende

IHS klasseværelset består af professionelle på mellemniveau med rige og varierede oplevelser fra mere end 45 lande. Typiske baggrunde inkluderer arkitektur, ingeniørarbejde, planlægning, økonomi, samfundsvidenskab, miljøvidenskab og boliger.

IHS-kandidater har bidraget enormt til at udføre vores mission om at reducere fattigdom og forbedre livskvaliteten i byer rundt om i verden. De tager forskellige positioner inden for privat, statslig og akademisk sektor. Her er et par eksempler på holdninger, som vores kandidater har indtaget:

● Projektleder cirkulær økonomi hos Philips

● Urban governance og policy specialist ved FN-Habitat

● Arkitektkonsulent i Asian Development Bank

● Rumlig planlægningsrådgiver hos GIZ

● Seniorinspektør ved Ministeriet for Kommuneledelse og Regionaludvikling

● Direktør ved Center for Miljø bæredygtig transport og klimaændringer

● Fuld professor ved Pontificia Universidad Javeriana

120110_getadiplomafromatop100university.jpg

by

IHS er placeret på Erasmus University campus, Woudestein , i den ikoniske by Rotterdam. En modig arkitekturstil, banebrydende byplanlægning og en berømt multikulturel befolkning har skubbet Rotterdam på spidsen for innovation og kultivering i byens verden. IHS er stolt af sin Rotterdam-historie og hjælper med at genopbygge og genopfinde byen efter ødelæggelsen forårsaget af Anden verdenskrig. Rotterdam, der ligger mod en imponerende skyline, er fyldt med fremragende lokale og internationale transportforbindelser, hvilket gør det til den perfekte base for at udforske alt hvad Holland og resten af Europa har at byde på. Der er godt tilsluttede transportsystemer og sikre cykelstier, hvilket gør rejsen rundt i byen meget underholdende. Det er en by, der er spækket af mangfoldighed med 175 forskellige nationaliteter, der udgør de 600.000 indbyggere i Rotterdam. Desuden er det obligatorisk at lære engelsk i det hollandske uddannelsessystem, hvilket betyder, at stort set hele landet er i stand til at tale engelsk! ”Få det til at ske” er en vision, der understøtter væksten i denne fantastiske by, illustreret af fusionen mellem havnen, byen Rotterdam og Erasmus University Rotterdam.

120109_Resized_Girlsoncampusfromtheback.jpg

Indlæggelser

Fra 1. oktober hvert år kan du begynde at ansøge om vores masterprogrammer. Besøg vores websted her for at finde ud af mere om adgangskrav.

Programmer undervist i

engelsk

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Som et produkt af et nyt samarbejde mellem Institut for Offentlig Administration (Erasmus School for Social and Behavioural Sciences, ESSB) og Institute of Housing and Ur ... [+]

Master i Urban Governance

Som et produkt af et nyt samarbejde mellem Institut for Offentlig Administration (Erasmus School for Social and Behavioural Sciences, ESSB) og Institute of Housing and Urban Development Studies (IHS) er dette program en specialisering inden for MSc i offentlig administration af Erasmus University Rotterdam.

Hvad skal jeg lære?

Byerne er komplekse, udfordrende og hurtigt voksende. De er store økonomiske og udviklingsdrivere, der genererer enorme mængder rigdom og er hjemsted for mere end halvdelen af ​​verdens befolkning (anslået til at være tættere på 70% i 2050). De er kernen i kulturel, social og politisk innovation og spiller en central rolle i at finde svar på sociale spørgsmål som migration, social segregering, fattigdom, klimaændringer, sundhed, arbejdsløshed og terrorisme. Bæredygtige styringspolitikker anerkendes som væsentlige komponenter for at garantere trivsel for alle mennesker. Studerende vil lære en række færdigheder, herunder følgende:... [-]

Holland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Denne grad er en stor stepping stone for dem, der søger at komme ind i byforvaltningen, som søger en kandidatoplevelse, der kombinerer akademisk læring og praktisk viden. ... [+]

Byerne står over for udfordringer hver dag. For at være bæredygtige og konkurrencedygtige har de brug for progressive byforvaltere med færdigheder i strategisk byplanlægning, grønnere og bæredygtighedspolitikker, styring og politikudvikling, økonomisk og finansiel analyse. Vores 12-måneders kandidatgrad er designet til at udstyre de studerende med færdigheder og viden til at være kompetente byforvaltere i offentlige, private og ikke-for-profit organisationer. Kandidatuddannelsen i byplanlægning og udvikling er en stor skridt for dem, der søger at komme ind i byforvaltningen, som søger en kandidatoplevelse, der kombinerer akademisk læring og praktisk viden.

Hvad skal jeg lære?... [-]
Holland Rotterdam
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Adgangen til tilstrækkelig bolig er en evig global udfordring og en proces, der ofte er besat af politisk, social og økonomisk udstødelse og uretfærdighed. Dette læringss ... [+]

Studieprogram

Adgangen til tilstrækkelig bolig er en evig global udfordring og en proces, der ofte er besat af politisk, social og økonomisk udstødelse og uretfærdighed. Dette læringsspor giver mulighed for at få en indgående forståelse af de vigtigste principper for tilstrækkelig boligforsyning og anvende dem ved vurdering af eksisterende politikker. Studerende vil lære at udtænke de bedst mulige mekanismer, der fremmer tilgængelig, en ff ordabel, tilgængelig, acceptabel og tilpasningsdygtig bolig.

Programmet Urban Housing, Equity and Social Justice er et specialiseringsspor inden for kandidatuddannelsen i bystyring og udvikling , der giver studerende mulighed for at vurdere tilbudet af boliger i forhold til retfærdighed og socio-rumlig retfærdighed. Fra boligperspektivet vil specialiseringen definere retfærdighed som den rolle, som politikker og institutionelle rammer har, når man anerkender folks behov for boliger og sikrer, at disse behov imødekommes i overensstemmelse med deres særlige forhold. Social retfærdighed beskæftiger sig med at sikre, at boliger universelt betragtes som et grundlæggende behov og en menneskerettighed. Det stræber efter at hjælpe med at realisere boligrettigheder og evaluere omfordelingen af fordele, herunder adgang til passende boliger i samfundet.... [-]

Holland Rotterdam
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Smarte og modstandsdygtige byer er vigtige for at tackle den voksende trussel om klimastabilitet. Dette læringsspor fokuserer på forskellige analytiske og praktiske tilga ... [+]

Studieprogram

Smarte og modstandsdygtige byer er vigtige for at tackle den voksende trussel om klimastabilitet. Dette læringsspor fokuserer på forskellige analytiske og praktiske tilgange til at fremme modstandsdygtighed og miljømæssig bæredygtighed i byområder verden over og dækker de nyeste tendenser, udviklinger og værktøjer i forbindelse med bymiljø, bæredygtighed og klimaændringer. De vigtigste emner inkluderer de naturbaserede løsninger, klimaforebyggelse og tilpasning, sektorbaserede tilgange knyttet til energi, vand og transport og byform har stor betydning for byens modstandsdygtighed.

Bymiljø-, bæredygtigheds- og klimaforandringsprogrammet er et specialiseringsspor inden for MSc i bystyring og udvikling , som giver studerende mulighed for at lære at anvende de mest innovative analyseværktøjer, der bruges til at fremme smarte og modstandsdygtige byer. Nogle af nøglebegreberne, som dette specialiseringsspor dækker, er bystyre, byform, økosystemtjenester, klimaforhold, klimaforebyggelse og tilpasning, cirkulær økonomi og integreret bæredygtighedspolitik og -planlægning. Det viser endvidere, hvilke teorier og begreber, der forklarer handlinger og strategier for forskellige aktører og institutioner, der håndterer socio-miljømæssige udfordringer og giver praktiske værktøjer og metoder til evaluering og finansiering af forskellige miljø- og klimastrategier. Disse perspektiver suppleres med et fokus på styringsordninger og styring af overgangs- og ændringsprocesser. Udover at udvikle ekspertise inden for ledelse og ledelse giver specialiseringen dig unikt også mulighed for at opnå tekniske færdigheder som geografiske informationssystemer og analyse af store datasæt.... [-]

Holland Rotterdam
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

I en global økonomi er byer og regioner i en evig konkurrence. Dette specialiseringsspor undersøger, hvordan byer bruger innovation og iværksætteri til at drive vækst og ... [+]

Studieprogram

I en global økonomi er byer og regioner i en evig konkurrence. Dette specialiseringsspor undersøger, hvordan byer bruger innovation og iværksætteri til at drive vækst og opbygge økonomisk modstandsdygtighed i et ustabilt globalt økonomisk klima.

Programmet Urban Economic Development and Resilience er et specialiseringsspor inden for kandidatuddannelsen i bystyring og udvikling , som giver studerende mulighed for at få indblik i de grundlæggende by- og regionale processer i forbindelse med økonomisk udvikling og resiliens. Eksempler på casestudier og moderne litteratur forklarer bystyre fra et økonomisk perspektiv ved at vise, hvordan byer vokser og presterer økonomisk på et regionalt og globalt niveau. Studerende arbejder med reelle databaser og bruger statistisk software til at lære, hvordan man oversætter økonomisk teori til konkrete analyser. Ved afslutningen af sporet lærer de studerende at identificere kriterier for at vurdere by- og regionaløkonomisk effektivitet ved hjælp af kvantitative metoder til evaluering samt udføre disse analyser på forskellige rumlige skalaer: fra lande til regioner til kvarterer til husstande og enkeltpersoner. Derudover vil studerende være i stand til at fortolke data fra den virkelige verden for at levere innovative løsninger til økonomisk modstandsdygtighed i sammenhæng med et ustabilt globalt økonomisk klima.... [-]

Holland Rotterdam
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Dette specialiseringsspor fokuserer på, hvordan lokale regeringer kan styre, finansiere og levere infrastruktur til at levere tjenester af høj kvalitet, mens de forbedrer ... [+]

Studieprogram

Dette specialiseringsspor fokuserer på, hvordan lokale regeringer kan styre, finansiere og levere infrastruktur til at levere tjenester af høj kvalitet, mens de forbedrer byernes grønne præstation. De vigtigste emner inkluderer overgangen til en cirkulær økonomi, vedvarende energi, grøn transport og infrastruktur (inkluderer dræning) og sanitet og levering af drikkevand.

Programmet Infrastructure and Green Cities er et specialiseringsspor inden for MSc i bystyring og udvikling , som giver mulighed for at få adgang til en unik ramme, der hjælper byer med at blive grønnere, mere bæredygtige og konkurrencedygtige. Dette Green City-koncept, der er udviklet af IHS, betragter byer som bredt sammensat af tre elementer: de byggede, naturlige og menneskeskabte miljøer. Denne bane fokuserer på det byggede miljø med vægt på drikkevand og sanitet, energi og transportsektorer. Derudover får de studerende også de finansielle instrumenter, der er nødvendige for at opbygge effektive og omkostningseffektive infrastrukturnetværk til god servicelevering. Udover at få et godt greb om teori anvender studerende det også i praktiske øvelser som Cheongyecheon Restoration Project, udviklingen af en forretningsplan og planlægning af en grøn og bæredygtig by i et simuleret miljø.... [-]

Holland Rotterdam
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Byer er komplekse, dynamiske systemer, der er påvirket af forskellige interessenter, hvilket kræver en mere fleksibel tilgang. Dette specialiseringsspor dækker dybere i, ... [+]

Studieprogram

Byer er komplekse, dynamiske systemer, der er påvirket af forskellige interessenter, hvilket kræver en mere fleksibel tilgang. Dette specialiseringsspor dækker dybere i, hvordan planlægning kan reagere fleksibelt på byens dynamik, og hvordan forskellige interessenter kan engagere sig i samproduktionen af en almindelig ønsket byudvikling.

Programmet Strategisk byplanlægning og politik er et specialiseringsspor inden for MSc i bystyring og udvikling , der forbinder teori og praksis ved at arbejde med koncepter, teorier og værktøjer om strategisk planlægning, deltagelse af interessenter, selvstyre, uformelitet, rumlig retfærdighed, placering og tillidsskabende. Sporet vedrører, hvad strategisk byplanlægning betyder i forbindelse med hurtig urbanisering, uformel bosættelse, social berøvelse, voksende uligheder og økonomisk tilbagegang. Gennem linsen eller urban retfærdighed vil studerende analysere, hvordan byer fungerer, og hvilken rolle strategisk planlægning og politik spiller i byudviklingsprocessen. Ved siden af at lære, hvordan man udfører byplanlægning, vil du også reflektere over de implikationer, forskellige planlægningspolitikker har for den socio-rumlige dynamik i byer med hensyn til den rumlige fordeling af velstand, tjenester og muligheder, repræsentationer af identiteter, sociale positioner og praksis i plads såvel som ved beslutningstagning i og om byen.... [-]

Holland Rotterdam
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Dette specialiseringsspor fokuserer på, hvordan jord og naturressourcer får adgang til, styres, og hvordan disse aspekter bidrager til eller hindrer udviklingen af retfær ... [+]

Studieprogram

Dette specialiseringsspor fokuserer på, hvordan jord og naturressourcer får adgang til, styres, og hvordan disse aspekter bidrager til eller hindrer udviklingen af retfærdige og bæredygtige byer. Den takler vigtigheden af jordforvaltning for at støtte bæredygtig og modstandsdygtig byudvikling i sociale, økonomiske og miljømæssige forhold. De vigtigste emner inkluderer bosættelsesinformation, forskydning og gentrificering.

Programmet Urban Land Governance for Sustainable Development er et specialiseringsspor inden for MSc i bystyring og udvikling , der giver studerende mulighed for at tackle de komplekse, flerlags udfordringer ved forvaltning af jord, vand og naturressourcer i byer. Disse udfordringer er roden til nogle af de mest presserende bekymringer, som lokale regeringer står overfor: lokal økonomisk udvikling, strategisk og fysisk planlægning, opførelse af sociale boliger, levering af infrastruktur og basale tjenester og iværksættelse af fattigdomsbekæmpelse. Specialiseringssporet vedtager en styringsmetode til disse spørgsmål, og det understreger arten og opførslen af bystyreform samt offentlige og private aktører, der opererer i byområder, såsom regeringer, ejere, ejendomsudviklere og jordmæglere. Studerende analyserer jordforvaltning i forbindelse med: jordrettigheder og retsstatsprincippet; landmarkeder og finansiering; og begrebet bymæssig modstandsdygtighed i relation til integreret jord-, vand- og naturressourceforvaltning.... [-]

Holland Rotterdam
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Institute For Housing and Urban Development Studies, IHS, Erasmus University Rotterdam
Address
Burgemeester Oudlaan 50 Mandevile, 14th floor
3062 PA Rotterdam, Sydholland, Holland
Hjemmeside
Telefonnummer
+ 31 10 408 9825