Læs den officielle beskrivelse

Om Erasmus-universitetet

Erasmus University Rotterdam er en international viden workshop for kritisk tænkning og akademisk uddannelse, drevet af et stærkt fokus på aktuelle sociale spørgsmål. Universitetet koncentrerer sin ekspertise på spørgsmål om ledelse, organisation og politik i den offentlige og den private sektor på den ene side, samt på området for sygdom og sundhedspleje.

Universitetet har til formål at udvikle og udveksle viden fra forskning gennem uddannelse og til at overføre viden til samfundet. Dens drivkræfter er akademisk nysgerrighed, kritisk refleksion og sociale engagement.

Om Institut for Boliger og Urban Development Studies


Institut for Boliger og Urban Development Studies (IHS) iis et internationalt videncenter for Erasmus University Rotterdam, Holland grundlagt i 1958. IHS har næsten 60 års erfaring inden for byforvaltning og udvikling i seks forskellige områder af ekspertise i byerne: miljø og klimaændringer, bolig, jord, planlægning, konkurrenceevne og infrastruktur.

Vi er dedikerede til at udvikle de menneskelige kapaciteter på verdensplan, gennem høj kvalitet uddannelse, og har til formål at mindske fattigdommen i byerne og forbedre livskvaliteten i byerne. Vores akademiske medarbejdere er involveret i internationale undervisning og uddannelse missioner på alle tidspunkter, konstant arbejder hen imod udvikling af innovative urbane løsninger. Vi sætter en ære i vores tværfaglige tilgang til uddannelse, hvorigennem sikrer vi virkelige liv bymæssige spørgsmål og løsninger behandles tilbage i vores pensum.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Som et produkt af et nyt samarbejde mellem Institut for Offentlig Administration (Erasmus School of Social and Behavioral Sciences, ESSB) og Institut for Bolig og Byudvik ... [+]

Master i Urban Governance

Som et produkt af et nyt samarbejde mellem Institut for Offentlig Administration (Erasmus School of Social and Behavioral Sciences, ESSB) og Institut for Bolig og Byudvikling (IHS), er dette program en specialisering inden for MSc i Public Administration of the Erasmus Universitet Rotterdam.

Hvad skal jeg lære?

Byerne er komplekse, udfordrende og hurtigt voksende. De er store økonomiske og udviklingsdrivere, der genererer enorme mængder rigdom og er hjemsted for mere end halvdelen af ​​verdens befolkning (anslået til at være tættere på 70% i 2050). De er kernen i kulturel, social og politisk innovation og spiller en central rolle i at finde svar på sociale spørgsmål som migration, social segregering, fattigdom, klimaændringer, sundhed, arbejdsløshed og terrorisme. Bæredygtige styringspolitikker anerkendes som væsentlige komponenter for at garantere trivsel for alle mennesker. Studerende vil lære en række færdigheder, herunder følgende:... [-]

Holland Rotterdam
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Denne grad er en stor stepping stone for dem, der søger at komme ind i byforvaltningen, som søger en kandidatoplevelse, der kombinerer akademisk læring og praktisk viden. ... [+]

Byerne står over for udfordringer hver dag. For at være bæredygtige og konkurrencedygtige har de brug for progressive byforvaltere med færdigheder i strategisk byplanlægning, grønnere og bæredygtighedspolitikker, styring og politikudvikling, økonomisk og finansiel analyse. Vores 12-måneders kandidatgrad er designet til at udstyre de studerende med færdigheder og viden til at være kompetente byforvaltere i offentlige, private og ikke-for-profit organisationer. Kandidatuddannelsen i byplanlægning og udvikling er en stor skridt for dem, der søger at komme ind i byforvaltningen, som søger en kandidatoplevelse, der kombinerer akademisk læring og praktisk viden.

Hvad skal jeg lære?... [-]
Holland Rotterdam
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Institute For Housing and Urban Development Studies, IHS, Erasmus University Rotterdam
Address
Burgemeester Oudlaan 50 Mandevile, 14th floor
3062 PA Rotterdam, South Holland, Holland
Hjemmeside
Telefonnummer
+ 31 10 408 9825