IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om IHS

Grundlagt i 1958, IHS er det internationale institut for boliger og byudvikling af Erasmus University Rotterdam grundlagt. I mere end 60 år har det været vores mission at udvikle menneskelige og institutionelle kapaciteter, at reducere fattigdom og forbedre livskvaliteten i byer. Vi tilbyder kandidat-, ph.d.- og kortkursusprogrammer om forskellige bymæssige emner, herunder socio-rumlig dynamik i planlægning, klimaforhold, lokal økonomisk innovation, boliger fra et menneskerettigheds- og kønsperspektiv, bæredygtighed og grønne byer (infrastruktur, energi og vand), jord lov og finans og regenerativ forvaltning af naturressourcer.

120113_commonstudentheaderErasmus.jpg

Undervisnings- og læringsmetoder

Vores undervisnings- og læringsmetoder er forankret i den unikke IHS-tilgang til krydsbefrugtning af uddannelse, rådgivning og forskning. IHS-fremgangsmåden er designet til at udstyre studerende til at danne multidimensionale løsninger til reduktion af fattigdom og forbedring af livskvaliteten i byerne. Vores faglige medarbejdere er altid involveret i internationale undervisnings- og uddannelsesmissioner og arbejder kontinuerligt på udviklingen af innovative byløsninger. Vi sætter en ære i vores tværfaglige tilgang til uddannelse, hvorigennem vi sikrer virkelige bymæssige spørgsmål og løsninger adresseres tilbage i vores læseplan.

120112_Renownedprofessors.jpg

Facilitatorer

IHS samarbejder med globale ledere inden for byudvikling, herunder UN-Habitat, Cities Alliance og ICLEI. IHS samarbejder også med førende hollandske universiteter i Holland og over hele verden for at levere en omfattende forståelse af byudvikling. Amsterdam, Groningen og TU-Delft er nogle af de universiteter, der holder gæsteforelæsninger om branding af byer, byøkonomi, logistik, transport, bevarelse af kulturarv er kun et lille udvalg af de ekstra akademiske ressourcer, IHS tilbyder vores studerende hvert år.

Studerende

IHS klasseværelset består af professionelle på mellemniveau med rige og varierede oplevelser fra mere end 45 lande. Typiske baggrunde inkluderer arkitektur, ingeniørarbejde, planlægning, økonomi, samfundsvidenskab, miljøvidenskab og boliger.

IHS-kandidater har bidraget enormt til at udføre vores mission om at reducere fattigdom og forbedre livskvaliteten i byer rundt om i verden. De tager forskellige positioner inden for privat, statslig og akademisk sektor. Her er et par eksempler på holdninger, som vores kandidater har indtaget:

● Projektleder cirkulær økonomi hos Philips

● Urban governance og policy specialist ved FN-Habitat

● Arkitektkonsulent i Asian Development Bank

● Rumlig planlægningsrådgiver hos GIZ

● Seniorinspektør ved Ministeriet for Kommuneledelse og Regionaludvikling

● Direktør ved Center for Miljø bæredygtig transport og klimaændringer

● Fuld professor ved Pontificia Universidad Javeriana

120110_getadiplomafromatop100university.jpg

by

IHS er placeret på Erasmus University campus, Woudestein , i den ikoniske by Rotterdam. En modig arkitekturstil, banebrydende byplanlægning og en berømt multikulturel befolkning har skubbet Rotterdam på spidsen for innovation og kultivering i byens verden. IHS er stolt af sin Rotterdam-historie og hjælper med at genopbygge og genopfinde byen efter ødelæggelsen forårsaget af Anden verdenskrig. Rotterdam, der ligger mod en imponerende skyline, er fyldt med fremragende lokale og internationale transportforbindelser, hvilket gør det til den perfekte base for at udforske alt hvad Holland og resten af Europa har at byde på. Der er godt tilsluttede transportsystemer og sikre cykelstier, hvilket gør rejsen rundt i byen meget underholdende. Det er en by, der er spækket af mangfoldighed med 175 forskellige nationaliteter, der udgør de 600.000 indbyggere i Rotterdam. Desuden er det obligatorisk at lære engelsk i det hollandske uddannelsessystem, hvilket betyder, at stort set hele landet er i stand til at tale engelsk! ”Få det til at ske” er en vision, der understøtter væksten i denne fantastiske by, illustreret af fusionen mellem havnen, byen Rotterdam og Erasmus University Rotterdam.

120109_Resized_Girlsoncampusfromtheback.jpg

Indlæggelser

Fra 1. oktober hvert år kan du begynde at ansøge om vores masterprogrammer. Besøg vores websted her for at finde ud af mere om adgangskrav.

Programmer undervist i

engelsk

Placeringer

Rotterdam

Institute For Housing and Urban Development Studies, IHS, Erasmus University Rotterdam

Address
Burgemeester Oudlaan 50
Mandevile, 14th floor
3062 PA Rotterdam, Sydholland, Holland
Telefonnummer
+ 31 10 408 9825