Læs den officielle beskrivelse

Om ISS

ISS er en international forskerskole for politik-orienteret kritisk samfundsvidenskab. Det samler elever og lærere fra det globale syd og nord i et europæisk miljø. Etableret i 1952, da Det Internationale Institut for Samfundsfag ved hollandske universiteter og Holland undervisningsministerium det gør forskning, undervisning og offentlig service inden for udviklingsstudier og internationalt samarbejde. Vi er beliggende i Haag, kendt som 'Verdens juridiske Capital «.

ISS / EUR

Den 1. juli 2009 blev ISS en Universitetsinstitut i Erasmus University Rotterdam (EUR). Denne unikke struktur, hvor ISS bevarer sin mission, placering og relative autonomi, samtidig nyder godt af de tilgængelige ressourcer fra en internationalt anerkendt universitet, kom efter en omhyggelig proces med forhandlinger. Som universitetsinstitut, ISS er i stand til at udvikle innovative forskning i samarbejde med andre fakulteter EUR og har større adgang til hollandsk og international forskningsmidler. Studerende dimitteret fra ISS modtager diplomer og grader, der bærer navnene på både ISS og EUR. ISS vil forblive i Haag selvom alle ansatte og studerende vil få adgang til EUR faciliteter og ressourcer.

Forskning

Forskning på ISS fokuserer på udviklingsstudier. Denne tværfaglig fagområde søger at forstå fænomener af underudvikling, udvikling og forandring, med særlig henvisning til lavindkomstlande. Fattigdom, globalisering, køn og ulighed er nøgleord i de fleste af vores programmer.

undervisning

Vi tilbyder en fire-årig ph.d.-uddannelse og et akkrediteret 15,5 måneder MA i udviklingsstudier med forskellige specialiseringer for deltagere fra over 50 lande. Derudover tilbyder vi postgraduate diplomuddannelser og korte kurser. De grader, herunder ph.d., er internationalt anerkendt og af den hollandske lovgivning. Vores mere end 11.000 alumne fungere på alle niveauer i regeringen, erhvervslivet og civilsamfundet i Afrika, Asien og Latinamerika.

Akkreditering

ISS MA Degree i Development Studies er bredt anerkendt, akkrediteret af den nederlandske flamske accredication organisation NVAO og giver berettigelse til adgang til ph.d.-programmer i Nederlandene og andre lande verden over.

Public service

Vores medarbejdere kommer fra mange lande og er en kilde til viden og har bred erfaring i international udvikling. Vi stimulere den offentlige debat om aktuelle emner, som er vigtige for udveksling af viden og for at øge den offentlige bevidsthed. ISS arrangerer en bred vifte af arrangementer, fra store konferencer til små rundbordssamtaler for udvalgte grupper. Personalet er også involveret i den institutionelle kapacitet udvikling, kontraktforskning og rådgivning for internationale organer og nationale regeringer.

ISS i en nøddeskal

Det Internationale Institut for Samfundsfag (ISS) i Haag er en del af Erasmus University Rotterdam (EUR).

Det er en Graduate Institute for politik-orienteret kritisk samfundsvidenskab, der blev grundlagt i 1952 og i stand til at trække på tres års erfaring.

ISS er et meget varieret internationalt samfund af forskere og studerende fra det globale syd og nord, der samler mennesker, ideer og indsigter i et tværfagligt indstilling, som nærer, fremmer og fremmer kritisk tænkning og udfører innovativ forskning i grundlæggende sociale problemer.

Nøglen til ISS filosofi og praksis er ønsket om at yde et bidrag til at opnå social retfærdighed og lighed på globalt plan. De stærke partnerskaber med organisationer og enkeltpersoner i udviklingslandene udgør et netværk, hvor co-creation af viden og en integreret tilgang til forskning og undervisning kan blomstre og forblive samfundsmæssigt relevant.

ISS aktier ekspertise med en bredere offentlighed ved at give politisk rådgivning på højt niveau, der tjener som en platform for debat og udveksling af ideer og engagere sig i rådgivning.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

Institute Of Social Studies - Erasmus University Rotterdam

Master of Arts i Development Studies tilbyder en solid akademisk og fagligt relevant uddannelse i teori og metoder til udviklingsstudier. Den er designet til dem, der øns ... [+]

Master of Arts i Development Studies tilbyder en solid akademisk og fagligt relevant uddannelse i teori og metoder til udviklingsstudier. Den er designet til dem, der ønsker at starte eller fortsætte deres professionelle karriere inden for udvikling. I kandidatuddannelsen lærer du om de seneste teorier og debatter. Du vil også lære at anvende denne viden til praktiske spørgsmål om udvikling og social forandring.

Kritisk tænkning

MA-studerende opfordres til at udvikle en kritisk forståelse af de store debatter, teorier og strategiske indsatser og de færdigheder til at analysere problemstillinger og til at designe og vurdere indsatser rettet mod at tackle disse spørgsmål. En væsentlig del af denne proces er at udvikle færdigheder i forskning metode, der vil blive anvendt i et forsknings-papir udarbejdet som et krav for mastergrad.... [-]

Holland The Hague
September 2019
Engelsk
Fuldtid
15 - 16 måneder
på universitet
Læs mere på dansk