Royal Tropical Institute (KIT)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Mens sundhed forbedres globalt, er mange stadig at blive efterladt gennem ulighed. Hos KIT Sundhed, er vi forpligtet til at hjælpe indsnævre denne kløft. Med et tværfagligt team af forskere, undervisere og rådgivere er vi en innovativ aktør i international og folkesundheden.

KIT (Royal Tropical Institute) udstyrer sundhedspersonale til at løse sundhedsmæssige udfordringer offentlige i hele verden. Vi tilbyder kandidatuddannelser og avancerede kurser på vores træningsfaciliteter i Amsterdam og gennem e-læring. Derudover foretager vi regionale, skræddersyede uddannelsesprogrammer i lande over hele verden. Ved at samle folk fra forskellige lande og regioner, KIT internationale kurser skabe et forum for at forbinde og udveksle erfaringer blandt en bred vifte af udviklings- praktikere.

Impact: Ledere i global sundhed

Vores træningsprogrammer reagere på de nuværende globale udvikling på sundhedsområdet. KIT kurser er kendt for deres praktiske anvendelighed, den tværfaglige tilgang og de interaktive, participatoriske træningsmetoder.

Vores uddannelser er rettet mod at udvikle effektive ledere, som der skaber effekt i deres hjemlande. Alumni af KIT opnå højere positioner efter sin eksamen og bidrage til sundhedspolitikken på distrikt, regionalt og nationalt plan. De har også videregive deres viden til kolleger og lokale sundhedspersonale, og ved at undervise på universiteter og uddannelsesinstitutioner. Som sådan har vi en bredt funderet effekt.

I de sidste halvtreds år har over 3000 sundhedspersonale studerede på KIT. Vi er stolte af at være en del af deres faglige rejse i at blive ledere i sundhed i hele verden. Akkreditering KIT s masteruddannelser er givet i samarbejde med Vrije Universiteit Amsterdam (VU) og er akkrediteret den hollandske flamske Akkreditering Organisation (NVAO www.nvao.com).

Desuden avancerede kurser er alle akkrediteret af tropEd, et internationalt netværk af institutioner for videregående uddannelse i international sundhed.

Hvorfor studere på KIT?

Up-to-date tilgang til komplekse offentlige sundhedsspørgsmål Praksisorienteret Udveksling mellem discipliner Interaktiv undervisning Udvikling af personlige og faglige kompetencer Opbygning af netværk Personlig vejledning Deltagere fra forskellige baggrunde og lande Undervisning af højt kvalificerede specialister Positivt gennemgået af tropEd KIT: internationalt videncenter i international sundhed og udvikling Akkrediteret af NVAO

Placeringer

Amsterdam

KIT - Royal Tropical Institute

Address
Royal Tropical Institute
Mauritskade 64

1092 AD Amsterdam, Nordholland, Holland
Telefonnummer
+31 20 568 8711

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: