MEL Erasmus Center for Maritime Economics & Logistics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Rotterdam er verdens 8. største havn og langt, den ubestridte europamester, som en global maritim hub, men også som en stor skala industrielle kompleks. Ved generel anerkendelse, Holland, porten til Europa, er på forkant med innovation inden for transport og logistik.

Landets søfartspolitik tilbyder virksomheder en af ​​de mest attraktive forretningsmiljøer i Europa, med held at udfordre alle traditionelle skibsfart centre. Erasmus, Rotterdams eget universitet, er i centrum af alt dette, at destillere landets viden infrastruktur i sin MSc kursus i Maritime Economics og Logistik (MEL); en post-graduate / post-erfaring internationalt program rettet mod at omdanne lovende unge fagfolk i morgendagens ledere i erhvervslivet og det offentlige. Og allerede for 466 af vores alumner dette har vist sig at være sandt.

Programmet forbereder eksperter med moderne økonomiske og ledelsesmæssige værktøjer til effektiv beslutningstagning, give dem samtidig med metoder; koncepter; og teorier til at sætte dem i stand til at forstå og analysere, i en holistisk og tværfaglig måde, de komplekse globale forsyningskæder maritime. På denne måde bliver MEL kandidater forventes at være i stand til at handle og beslutte, med ledelsesmæssige stil og beslutsomhed, under komplekse og usikre forhold, i en global økonomisk og socialt miljø.

Hovedvægten af ​​vores kurser er grundlæggende industrielle, økonomiske og ledelsesmæssige begreber og metoder, af varig effekt, der kan bruges til at forklare forretningspraksis på den ene side, og politiske beslutningsprocesser på den anden. Med henblik herpå er en kombination af teori og praksis kræves. De mere konceptuelle spørgsmål behandles af University medarbejdere, mens de praktiske aspekter er diskuteret af vores partnere, såsom Maersk Line; Rotterdams havn; Europe Container Terminals (ECT); BIMCO; DVB Bank; TBA, Rabobank, Stolt Tankers, APMT etc.

Med studerende, der kommer fra hele verden; mere end 50 akademiske og faglige personale fra Erasmus Fakulteter Erhvervsøkonomi; erhvervspartnere; gæsteprofessorer; og et omfattende virksomhedsnetværk, MEL Programme på Erasmus Universitet i Rotterdam er en spydspids i Holland 'maritime klynge og en ambassadør for landets førende rolle i maritime og havnerelaterede logistik anliggender.

MEL er det eneste kursus af sin art, der kombinerer, på en holistisk måde, skibsfart, havne, terminal ledelse, og maritime logistik i det akademiske miljø i to af Europas bedste Skoler: Erasmus School of Economics og Rotterdam School of Management. Sammen med akademisk ekspertise, MEL stræber efter at opnå en fin balance mellem teori og praksis. Dette sikres ved udvælgelsen af ​​vores partnere og inddragelse af vores Corporate Network. Gennem gæsteforelæsninger, seminarer og virksomhedsbesøg, er MEL studerende løbende konfronteret med fordomme om "konventionelle visdom" og lære at placere dem i deres rette og bredere økonomisk perspektiv.

Derudover vores omfattende Corporate Network gør det muligt for MEL studerende til at søge beskæftigelsesmuligheder i de mest prestigefyldte "blue chip organisationer og i nogle tilfælde, drage fordel af deres infrastruktur og informationssystemer, mens du skriver deres speciale.

Universitetets lange tradition i transport undersøgelser i gang med arbejdet på skibsfarten og skibsbygning, som vores afdøde kollega, professor Jan Tinbergen, Nobelpris Laureate i økonomi. Denne tradition fortsætter i dag gennem ph.d.-programmer inden for transport og logistik på Tinbergen Institute, Erasmus Research Institute of Management (Erim), og transport, Infrastruktur og Logistik (TRAIL) Research Schools. Således banebrydende forskning, ofte eksternt finansieret, finder vej til klasseværelset i en top-down måde. Vægt på anvendt forskning er baseret på vores faste overbevisning, at uanset betydningen af ​​'forskning af hensyn til forskning «, i en disciplin, som anvendes som transport og logistik værdien af ​​forskning fremgår af samfundets vilje til at garantere det.

Rotterdam er en ung dynamisk international by, der er kendt for sin kultur og internationalt anerkendte arkitektur. I 2014 The New York Times placeret Rotterdam i top 10 af de 52 pladser i verden til at besøge. Da den økonomiske hjertet af Holland, den største havn i Europa, og en levende by, Rotterdam er det ideelle sted at studere Maritime Economics og Logistik.

Jeg håber, at denne hjemmeside besvarer spørgsmål om MEL, og jeg ser frem til at byde dig velkommen til Rotterdam og til vores universitet.

Prof.Dr. Bert de Groot MEL Administrerende direktør

Top 10 grunde til at studere MEL

Omdømme Erasmus University Rotterdam (EUR)

Konsekvent rangeret som en af ​​de bedste universiteter i verden af ​​The Wall Street Journal, Financial Times, Times Educational Supplement mv Den EUR er stolt af sine tre vindere af Nobelprisen i økonomi: Jan Tinbergen (1969), Tjalling Koopmans (1975) og Sir Clive Granger (2003).

Fuldt Akkrediteret

Ved afgørelse af EUR styrelsesråd, er MEL program, der tilbydes i fællesskab af Erasmus School of Economics og Rotterdam School of Management. Begge skoler er i fællesskab har udstedt eksamensbeviserne organer. MEL har en dobbelt akkreditering af NVAO (Holland flamske Akkreditering Organisation) og AACSB (Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business). Det betyder, at MEL grad kan blive officielt certificeret af Undervisningsministeriet Nederlandene og det er derfor en fuldt anerkendt grad i hele verden.

Corporate Network

MEL Corporate Network omfatter mere end 50 'blue chip' multinationale selskaber og organisationer. Mest bemærkelsesværdig blandt dem er havnen i Rotterdam; Maersk Line; APM Terminals; BIMCO; Stolt Tankers; Vopak; DVB Bank; og Hutchison Port Holdings (ECT). Virksomheder, der tiltræder virksomhedens netværk gøre det ved at anerkende MEL rolle i at uddanne top maritime fagfolk, i at udføre forskning og være en viden og ekspertise center i sektoren. Firmanetværk medlemmer giver peer rådgivning om fremtiden MEL retning, interagere med MEL studerende gennem foredrag, sociale arrangementer, og rekruttere blandt MEL studerende.

Alumni Fællesskab

Vores alumnenetværk er en af ​​vores mest værdifulde aktiver; vi følger de faglige resultater af vores kandidater med stolthed. Som kandidat i MEL du kan deltage i alumni samfundet og få adgang til MEL alumnenetværk område. En række MEL alumner også vende tilbage til klasseværelset og give den Alumni Lecture Series (ALS). MEL alumner, der nu er aktive professionelle dele deres erfaringer, da eksamen med den nuværende MEL klassen, og give MEL klassen med mulighed for at lære om, hvordan MEL hjalp fremme deres karriere.

Top Undervisere

MEL undervisere er en blanding af Erasmus University videnskabelige medarbejdere og succesfulde forretningsmænd og kvinder. På den måde sikrer vi, at MEL studerende er instrueret af både iværksættere og akademikere. En række MEL undervisere er blevet nomineret til og modtaget priser.

Omfattende Curriculum

MEL lægger betydelig vægt på, herunder synspunkter, erfaringer og krav i branchen i design, indhold og udvikling af MEL pensum. Intensiv høring industrien har vist sig gode, ikke blot at tiltrække dygtige studerende, men også med at få anerkendelse af MEL som den førende MSc i sektoren. MEL er det program, der opfandt udtrykket maritim logistik, dvs. den holistiske, integreret tilgang til studiet af international transport, havne, terminaler og globale logistik. Efter omfattende høring industrien, har MEL udarbejdet en læseplan på 15 moduler, der har til formål - gennem deres filosofi og individuelle læringsmål - i komponere en holistisk og stramt strikket, integreret, tilgang til forståelse og analyse af globale kæder af produktionen-transportrelaterede maritime forsyning distribution, hvor ocean transport og port og terminal ledelse spille en central rolle.

Erim Research Institute

Med hensyn til forskning og uddannelse, det meste af MEL Resident fakultetet deltager i forretningsprocesser, logistik og informationssystemer (LIS) program af Erasmus Research Institute of Management (Erim). Erim blev for nylig vurderet som en af ​​de øverste tre skoler ledelse i Europa, og det er akkrediteret af Royal Netherlands Academy of Arts and Sciences (KNAW).

MEL Research

I årevis har MEL forskning "defineret" inden for maritim økonomi og logistik. De fleste af vores forskning er finansieret af eksterne organisationer som Europa-Kommissionen og Verdensbanken. Rådgivning arbejde har taget MEL til de fire verdenshjørner, fra Korea til Brasilien og fra Norge til Grækenland. Det videnskabelige personale udgiver i førende tidsskrifter. Banebrydende forskning præsenteret på akademiske konferencer.

Adskillige bachelor, majors og næsten alle kandidatuddannelser i vores universitet er givet i engelsk. I de senere år EUR campus er blevet så internationalt, at gå rundt i disse dage, vil du finde det svært at høre andre sprog, men engelsk. MEL klasseværelse typisk har statsborgere fra mellem 15 til 20 forskellige lande.

Rotterdam

Rotterdam er en ung dynamisk international by, der er kendt for sin kultur og internationalt anerkendte arkitektur. I 2014 The New York Times placeret Rotterdam i top 10 af de 52 pladser i verden til at besøge. Da den økonomiske hjertet af Holland, den største havn i Europa, og en levende by, Rotterdam er det ideelle sted at studere Maritime Economics og Logistik.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Hollandsk

Se MSc »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Msc i maritime økonomi og logistik (MEL)

på universitet Fuldtid Deltid 12 - 24 måneder October 2019 Holland Rotterdam + 1 mere

Kandidatuddannelsen i Maritime Economics og Logistik (MEL) sigter mod hurtig-tracking lovende unge fagfolk i morgendagens ledere i erhvervslivet og det offentlige. Programmet forbereder eksperter med moderne økonomiske og ledelsesmæssige værktøjer til effektiv beslutningstagning, give dem samtidig med metoder, begreber og teorier til at sætte dem i stand til at forstå og analysere, i en holistisk og tværfaglig måde, de komplekse globale maritime udbud kæder. [+]

Programmet afspejler MEL holistiske og integrerede tilgang i håndteringen af ​​komplekse forbundethed af globale forsyningskæder maritime. Ud over de MEL kurser, placerer programmet betydelig vægt på metode og analytisk udvikling af færdigheder. Også MEL afhandling spiller en stor rolle i studieordningen.

Karakteristiske egenskaber ved programmet - Bygge bro teori til praksis - er MEL Events (sociale / kulturelle integration); Virksomhedsbesøg (in situ erfaring); Faglig udvikling Kurser (praktiske anvendelser af teorien); og Distinguished Lecture Series.

Læringsmål

Den MSc i Maritime Economics og Logistik (MEL) sigter mod hurtig-tracking lovende unge fagfolk i morgendagens ledere i erhvervslivet og det offentlige. Programmet forbereder eksperter med moderne økonomiske og ledelsesmæssige værktøjer til effektiv beslutningstagning, give dem samtidig med metoder, begreber og teorier til at sætte dem i stand til at forstå og analysere, i en holistisk og tværfaglig måde, de komplekse globale maritime udbud kæder. På denne måde bliver MEL kandidater forventes at være i stand til at handle og træffe beslutninger, med ledelsesmæssige stil og beslutsomhed, under komplekse og usikre forhold, i en global økonomisk og socialt miljø.... [-]


Kontakt

Center for Maritime Economics and Logistics - Erasmus University Rotterdam

Adresse, linje 1 Erasmus University Rotterdam Center for Maritime Economics and Logistics Room H16-02 Burgemeester Oudlaan 50 3062 PA
Rotterdam, South Holland, Holland