MEL Erasmus Center for Maritime Economics & Logistics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Programmet forbereder eksperter med moderne økonomiske og styringsværktøjer til effektiv beslutningstagning og giver dem samtidig metoder; begreber; og teorier for at sætte dem i stand til at forstå og analysere på en holistisk og tværfaglig måde kompleksiteterne i de globale maritime forsyningskæder. På denne måde forventes MEL-kandidater at kunne handle og beslutte, med ledelsesmæssig stil og beslutsomhed, under komplekse og usikre forhold i et globalt økonomisk og socialt miljø.

MEL er det eneste kursus i sin art, der på en holistisk måde kombinerer skibsfart, havne, terminaladministration og maritim logistik i det akademiske miljø på to af Europas topskoler: Erasmus School of Economics og Rotterdam School of Management. Sammen med akademisk ekspertise bestræber MEL sig på at opnå en fin balance mellem teori og praksis. Dette sikres ved valg af vores partnere og inddragelse af vores virksomhedsnetværk. Gæsteforelæsninger, seminarer og firmabesøg konfronteres MEL-studerende kontinuerligt med forudsætningerne om 'konventionel visdom' og lærer at placere dem i deres rette og bredere økonomiske perspektiv.

Derudover giver vores omfattende virksomhedsnetværk MEL-studerende mulighed for at søge beskæftigelsesmuligheder i de mest prestigefyldte 'blue chip' organisationer og i nogle tilfælde drage fordel af deres infrastruktur og informationssystemer, mens de skriver deres speciale.

Omdømme fra Erasmus University Rotterdam (EUR)

Konsekvent rangeret som et af de bedste universiteter i verden af The Wall Street Journal, Financial Times, Times Education Supplement, osv. EUR er stolt af sine tre vindere af Nobelprisen i økonomi: Jan Tinbergen (1969), Tjalling Koopmans ( 1975) og Sir Clive Granger (2003).

Fuldt akkrediteret

Efter beslutning fra EUR's Board of Governors tilbydes MEL-programmet i fællesskab af Erasmus School of Economics og Rotterdam School of Management. Begge skoler er i fællesskab de organer, der tildeler graden. MEL nyder en dobbelt akkreditering af NVAO (den nederlandske flamske akkrediteringsorganisation) og AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business). Dette betyder, at MEL-graden officielt kan certificeres af undervisningsministeriet i Nederlandene, og det er derfor en fuldt ud anerkendt grad verden over.

Topforedragsholdere

ERIM Research Institute

Med hensyn til forskning og uddannelse deltager det meste af MEL Resident-fakultetet i programmet Erhvervsprocesser, logistik og informationssystemer (LIS) fra Erasmus Research Institute of Management (ERIM). ERIM blev for nylig vurderet som en af de tre ledende skoler i Europa, og den er akkrediteret af Royal Dutch Academy of Arts and Sciences (KNAW).

I årevis har MEL-forskning "defineret" området maritim økonomi og logistik. Det meste af vores forskning er blevet finansieret af eksterne organisationer som Europa-Kommissionen og Verdensbanken. Konsulentarbejde har taget MEL til de fire hjørner af jorden, fra Korea til Brasilien og fra Norge til Grækenland. Det akademiske personale udgiver i førende tidsskrifter. Avanceret forskning præsenteres på akademiske konferencer.

Placeringer

Rotterdam

Center for Maritime Economics and Logistics - Erasmus University Rotterdam

Address
Burgemeester Oudlaan,50
3062 PA Rotterdam, Sydholland, Holland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

AACSB Accredited