Læs den officielle beskrivelse

59092_SchoolProfile_logos.PNG

Grundlagt i 1952 er Maastricht School of Management ( MSM ) en af ​​de ældste og mest internationale handelsskoler i Holland. MSM tilbyder forskningsdrevne og internationalt akkrediterede MBA, MSc og MM grader, samt mange kortere faglige og executive kurser. Executive kurser tilbydes som åbne tilmelding programmer samt skræddersyede programmer, der passer til behovene i organisationer i den offentlige og private sektor.

MSM er beliggende i den smukke historiske by Maastricht i Holland - lige i hjertet af Europa. MSM 's MBA - program er rangeret # 2 i Holland ifølge Eduniversal' s Best Master ranking i 2015-2016. I 2014 og 2016 var MSM en finalist for den prestigefyldte Association of MBA (AMBA) Innovation Award. Omkring 1000 studerende aflægges hvert år fra MSM 's programmer, og MSM alumni indtager topstillinger i erhvervslivet, regeringen og akademiet.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


Maastricht School of Management

MSM Master of Management (MM) -programmet er et års fuldtidsuddannelsesprogram for nyuddannede og unge fagfolk med ambitionen om at styre mennesker og processer med succe ... [+]

Akkreditering Master of Management program er akkrediteret af AMBA, ACBSP og IACBE. Maastricht School of Management er institutionelt akkrediteret af ATHEA.

Er du en ambitiøs kandidat eller ung professionel, der søger en vellykket karriere i top management?

Vores MM giver dig et første nødvendigt skridt til at fremskynde din karriere til højere niveauer ved at give dig et solidt fundament i praksis og teori om ledelse i en verden i verden med hurtige forandringer. I løbet af dette kursus får du mulighed for at forstå, hvordan du styrer din organisation til høj ydeevne i en forskelligartet og multikulturel international erhvervskontekst. Du vil lære fra erfarne fakultet, internationale virksomheder og medstudere fra forskellige kulturelle, forretningsmæssige og studiemæssige baggrunde.... [-]

Holland Maastricht Tyskland Aachen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Maastricht School of Management (MsM)
Address
Maastricht School of Management Endepolsdomein 150
6229 EP Maastricht, Limburg, Holland
Hjemmeside
Telefonnummer
+31 43 387 0808