Maastricht School of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

59092_SchoolProfile_logos.PNG

126328_AMBA-logo-Acc-Colour.jpg

Grundlagt i 1952, Maastricht School of Management ( MSM ) er en af de ældste og mest internationale handelsskoler i Holland. MSM tilbyder internationalt akkrediterede MBA-programmer - fuldtids MBA, deltids Executive MBA, Online MBA - og Master i Management grader og mange kortere faglige og udøvende kurser.

De udøvende kurser tilbydes som åbne tilmeldingsprogrammer såvel som skræddersyede programmer, der passer til behovene hos organisationer i den offentlige og private sektor.

MSM er beliggende i den smukke historiske by Maastricht i Holland - midt i hjertet af Europa. M MSM fuldtids-MBA rangeres i top 10 i Vesteuropa i henhold til Eduniversal Ranking i 2019, hvilket gør det til # 2 i Holland. MSM opretholdt sin Global Tier One MBA-ranking i 2019 CEO Magazine Global MBA Ranking. MSM Online MBA er rangeret som det 4. bedste Online MBA-program i verden i 2019 CEO Magazine Ranking, hvilket gør det til det bedste Online MBA i Holland. I samme rangering er MSMs Executive MBA i verden den 6. bedste Executive MBA.

Placeringer

Maastricht

Maastricht School of Management (MsM)

Address
Maastricht School of Management
Endepolsdomein 150


6229 EP Maastricht, Limburg, Holland
Telefonnummer
+31 43 387 0808

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer