Læs den officielle beskrivelse

Oversigt

Maastricht University (UM) er det mest internationale universitet i Holland, og med 16.300 studerende og 4.300 ansatte vokser stadig. Universitetet skiller sig ud for sin innovative uddannelsesmodel, international karakter og tværfaglig tilgang til forskning og uddannelse.

Takket være sine højkvalitetsforsknings- og uddannelsesprogrammer samt et stærkt fokus på socialt engagement har UM hurtigt opbygget et solidt ry. I dag betragtes det som et af de bedste unge universiteter i verden.

Hurtige fakta

  • det yngste og mest internationale universitet i Holland
  • 16.300 studerende, 4.300 medarbejdere, 65.000 alumni
  • en af ​​de bedste unge universiteter i verden (THE, QS)
  • Det eneste hollandske universitet i Worldwide Universities Network (WUN) og Young European Research Universities Network (YERUN)

Campus Venlo

Fødevarer, ernæring og logistik er de tre hovedfokuspunkter på Campus Venlo. Forsknings- og uddannelsesmæssige emner spænder fra fødevareinnovation og psykologi til at spise til logistikoptimering. Forskning på Campus Venlo foregår tværfagligt inden for tre forskningslinjer. Ved siden af ​​denne campus tilbyder Venlo tre studieprogrammer: en bacheloruddannelse og to kandidatuddannelser.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Maastricht University, Campus Venlo

Global Supply Chain Management and Change-programmet er udviklet til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter forsyningskædeseksperter, der forstår vigtigheden af ​ ... [+]

MSc Global Supply Chain Management og Change (fuld tid)

Global Supply Chain Management and Change-programmet er udviklet til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter forsyningskædeseksperter, der forstår vigtigheden af ​​innovation i erhvervsmæssig succes. Programmet undervises i Venlo, en iværksætterby omkring 80 km fra Maastricht, hvilket giver dig mulighed for at sætte din viden i praksis i regionens industrielle hjerte.

Hvad vil du lære?

Global Supply Chain Management og Change tager elementer fra forskellige discipliner for at give dig en omfattende forståelse af globale forsyningskæder og deres bredere position inden for global business og økonomi. Du vil erhverve færdighederne for at opretholde et stort billede over hvert led i forsyningskæden, samtidig med at du har lederskabskompetence til at drive forandringsprocesser, der vil gavne en virksomheds bundlinje.... [-]

Holland Venlo
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Maastricht University, Campus Venlo

Master in Health Food Innovation Management forbereder eleverne til at forstå processen med innovation i fødevare-og drikkevareindustrien, med særlig fokus på at forbedre ... [+]

MSc i Health Food Innovation Management

&nbsp

Master in Health Food Innovation Management forbereder eleverne til at forstå processen med innovation i fødevare-og drikkevareindustrien, med særlig fokus på at forbedre forbrugernes sundhed og sund kost adfærd. Gennem en tværfaglig læring, vil de studerende være parat til at hjælpe med at overføre sundhedsvidenskabelige aspekter i lyd nyt produkt-og marketing koncepter.

Programmet vil blive tilbudt på Maastricht Universitet satellitten beliggenhed i Venlo, under ansvar af fakultetet for sundhed, medicin og Life Sciences.

Master in Health Food Innovation managemen t er en to-årig, fuld tid program undervises på engelsk.... [-]

Holland Venlo
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk