Maastricht University, Campus Venlo

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Oversigt

Maastricht University (UM) er det mest internationale universitet i Holland, og med 16.300 studerende og 4.300 ansatte vokser stadig. Universitetet skiller sig ud for sin innovative uddannelsesmodel, international karakter og tværfaglig tilgang til forskning og uddannelse.

Takket være sine højkvalitetsforsknings- og uddannelsesprogrammer samt et stærkt fokus på socialt engagement har UM hurtigt opbygget et solidt ry. I dag betragtes det som et af de bedste unge universiteter i verden.

Hurtige fakta

  • det yngste og mest internationale universitet i Holland
  • 16.300 studerende, 4.300 medarbejdere, 65.000 alumni
  • en af ​​de bedste unge universiteter i verden (THE, QS)
  • Det eneste hollandske universitet i Worldwide Universities Network (WUN) og Young European Research Universities Network (YERUN)

Campus Venlo

Fødevarer, ernæring og logistik er de tre hovedfokuspunkter på Campus Venlo. Forsknings- og uddannelsesmæssige emner spænder fra fødevareinnovation og psykologi til at spise til logistikoptimering. Forskning på Campus Venlo foregår tværfagligt inden for tre forskningslinjer. Ved siden af ​​denne campus tilbyder Venlo tre studieprogrammer: en bacheloruddannelse og to kandidatuddannelser.

Placeringer

Venlo

Address
P.O. Box 616
6200 MD Maastricht

Venlo, Limburg, Holland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig