Maastricht University, Faculty of Humanities and Science

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det Humanistiske Fakultet and Sciences (FHS) er en fakultetet, der indeholder en række forskellige organisatoriske enheder, alle med forskellige missioner, karakteristika og udviklingsfaser. Hver enhed har sin egen ledelse og eget budget. Men den overordnede ramme er en regelmæssig fakultet struktur i udløbere af BBRUM ledes af en dekan.

Der er en lille generel kontor catering til sekretariatsbistand og proceduremæssige bistand af ledelsen og fakultetsrådet, finanskontrol, HR og koordinering af IKT. Inden for FHS er der flere (deltid) funktioner centralt placeret: dekan, direktør, sekretær for MT, controller, forebyggelse officer, sekretærbistand, HR og Information Management (IM).

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Master in Biobased Materials

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Holland Maastricht

[+]

En ny generation af forskere er forpligtet til at opdage nye materialer og bæredygtige produktionsmetoder gør brug af biologiske ressourcer.

Grad / titel: MSc Bio-baserede materialer Varighed: 2 år på fuld tid Undervisningssprog: Engelsk Start dato: September 2016 Beliggenhed: Brightlands Chemelot Campus, Sittard-Geleen En åben læseplan, hvor de studerende kan vælge deres egen bane inden for biobaserede materialer En ny måde af undervisningsmateriale videnskab på kandidatniveau bruger problembaseret læring og forskning baseret læring En klar forbindelse til den lokale industri er involveret i forskning og udvikling af materialer og polymerer, også de biobaserede varianter af disse og nye biobaserede polymerer ... [-]

Master I Systembiologi

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Holland Maastricht

Vil du bedre forstå de underliggende mekanismer i livet? Vil du vide mere om, hvordan du kan bruge biologi og matematik til at få dybere indsigt i udviklingen af ​​dyr og planter, udvikling af sygdomme og muligvis udvikling af nye terapier? Så er systembiologi det rigtige program for dig! Dette program vil give dig de viden og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at løse kompleksiteten af ​​disse systemer og bruge den til akademiske, industrielle og samfundsmæssige fremskridt. Når du er færdiguddannet, vil din evne til at forene biovidenskab og matematik gøre dig til en god kandidat til en karriere inden for medicinsk forskning, medicinudvikling og bioteknologi. [+]

Vil du bedre forstå de underliggende mekanismer i livet? Vil du vide mere om, hvordan du kan bruge biologi og matematik til at få dybere indsigt i udviklingen af ​​dyr og planter, udvikling af sygdomme og muligvis udvikling af nye terapier? Så er systembiologi det rigtige program for dig!

Systembiologi bliver det vigtigste i biologiske videnskaber dette århundrede. Det kan bruges til systematisk at samle viden på alle niveauer, fra molekyler til hele økosystemer og dets integration i kvantitative (computer) modeller. Disse modeller muliggør en nøjagtig simulering af biologiske processer.

Dette program vil give dig de viden og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at løse kompleksiteten af ​​disse systemer og bruge den til akademiske, industrielle og samfundsmæssige fremskridt. Når du er færdiguddannet, vil din evne til at forene biovidenskab og matematik gøre dig til en god kandidat til en karriere inden for medicinsk forskning, medicinudvikling og bioteknologi.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
Minderbroedersberg 4-6
6211 LK

Maastricht, NL