Læs den officielle beskrivelse

FORSKNINGSUDDANNELSE I LÆGEMIDLER OG HUNDVidenskab

Hvad er dine ambitioner i denne nye æra af opdagelser?

Sundhedsanliggender. Til patienter og populationer. Det er denne viden, der leder os, når vi forbereder vores studerende til internationale karriere som forskere, ledere eller rådgivere. Uanset deres område - klinisk medicin, lægemiddelforskning, folkesundhed eller sundhedspolitikudvikling - vores kandidater tjener alle en overordnet interesse: folks sundhed.

MSC-programmer

Kernen i denne filosofi er vores tre Master of Science (MSc) programmer. To af disse er beregnet til indehavere af en bachelorgrad: MSc i Sundhedsvidenskab (et toårigt fuldtidsprogram, der tilbyder specialiseringer i Epidemiologi, Klinisk Epidemiologi, Genetisk Epidemiologi og Folkesundhed) og MSc i Klinisk Forskning. Det tredje program er beregnet til kandidatuddannede og sundhedspersonale på postgraduate niveau. Dette er kandidatuddannelsen i Sundhedsvidenskab, der tilbydes som et års fuldtidsuddannelse eller et toårigt deltidsprogram.

ERASMUS SOMMERPROGRAMMET

Hvert af disse tre programmer kombinerer teoretisk og praktisk forskningstræning inden for medicin og sundhed. Programmerne starter hver august med Erasmus Summer Programmet. Denne tre-ugers 30-kursus portefølje af topmoderne biomedicinske emner er designet til fuldt ud at tilfredsstille behovene hos internationale studerende og fagfolk med en særlig interesse - såsom klinisk medicin, almen praksis, folkesundhed, epidemiologi, genetik eller biostatistik.

Da sommerprogrammet fokuserer på nøgleprincipper og metoder til kvantitativ medicinsk forskning, er den ikke kun åben for deltagere i kandidatuddannelserne, men også for alle elever og sundhedspersonale. Hvis du ikke er indskrevet i et uddannelsesprogram, men ønsker at få vigtige opdateringer i en række anvendte medicinske og sundhedsmæssige discipliner, kan du således sammensætte din egen personlige træningsplan - et andet vigtigt aspekt af NIHES filosofien. Som selvstændig studerende er du også velkommen til at tilmelde dig enhver del af vores regelmæssige efterårsseddel.

ERASMUS WINTER PROGRAMMET

Alle disse aktiviteter og muligheder udvides i Erasmus Vinterprogrammet, der fokuserer på det grundlæggende for alle forskere inden for klinisk medicin. Dedikeret til principperne og metoderne for klinisk forskning, er det især beregnet til dem, der er interesseret i kliniske forsøg, forskning i narkotikasikkerhed og beslutningstagning inden for klinisk medicin. Det indeholder også forskellige kurser inden for genetik og biostatistik.

DSC PROGRAMMER

Ønsker du at tilføje en international dimension til din karriere som forsker? At kombinere forskning og klinisk arbejde? Eller søger du at maksimere dine chancer for at kvalificere dig til et ph.d.-forskningsprojekt gennem et Doctor of Science-program (DSc)? Vores forskningstræning er designet til at hjælpe dig med at gøre dem alle.

Hos NIHES vi løbende vores netværk af partneruniversiteter over hele kloden. Vi samarbejder med førende universiteter inden for EU-finansierede masteruddannelser, fælles doktorgradsprogrammer og mobilitetsordninger. Så uanset din ambition - om du har til hensigt at arbejde som videnskabsmand i den akademiske verden, den offentlige sektor eller industrien - giver vi dig den viden og ekspertise, du har brug for.

Programmer undervist i:
Engelsk
Hollandsk

Denne skole tilbyder også:

Master

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Blot uddannet med en bachelorgrad i klinisk, folkesundhed eller biomedicinsk videnskab og ønsker at begynde at bidrage væsentligt til den fremtidige udvikling inden for m ... [+]

Forskningsprogrammet i Sundhedsvidenskab har til formål at give de studerende en grundig forståelse af metoder i enten klinisk eller folkesundhedsforskning. Specialiseringer omfatter klinisk epidemiologi, epidemiologi, folkesundhedspidemiologi, genetisk og molekylær epidemiologi og sundhedsøkonomisk analyse. Efter færdiggørelsen vil kandidaterne have viden, forståelse og færdigheder til at foreslå state-of-the-art studier, skrive fremragende studieprotokoller, udføre forskningen, analysere dataene ved hjælp af moderne statistiske teknikker, lave forsvarlige årsagssammenhænge, komme til berettigede konklusioner, og skriv fremragende research papirer. Afhængigt af valg af specialisering vil kandidaten fokusere på fx kliniske forsøg, befolkningsundersøgelser, folkesundhedsinterventioner eller modelleringsundersøgelser.... [-]

Holland Rotterdam
August 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Erasmus MC
Address
NIHES Educational Support Center Room Fe209 PO Box 2040 3000 CA
Rotterdam, South Holland, Holland
Hjemmeside